176877

-
A warez itt tiltott, szal szépen megkérlek, hogy a kérdést egy témában jártasabb fórumon tedd fel, ott még talán választ is kapsz!
Egyébként meg vegyél eredeti játékot, hidd el megéri! -
nem fog működni
amúgy meg a warez tiltott ezen a fórumon
-
ellington #61898 elég hülye, és sokak számára egyértelmű kérdést fogok feltenni, de én nem tudom a választ: játékot úgy is tudok másolni, hogy a már kiírt dvd tartalmát felmásolom a vinyóra, és az egészet írom ki egy új dual layerre? -
csoola #61897 valaki játszott az uj Silent Hillel? milyen? gondolom jo fosatos, de ha fasza akkor lehet beszerzem, most nincs normális játék számomra :S -
Play and Charge Kit
Quick Charge Kit -
Es ha aksit veszek akkor ahhoz kell tolto is kulon?
-
Jaja. A Bourne se piskóta. :) Köszi tróger. :) -
Fú tök jó az assasin's creed :D -
360-ra nem tudsz ftp-zni, az csak a classic boxszal működött. -
Pityesz #61891 Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni abban , hogyan kell az xbox360-t PC-vel összekötni!
Úgy hallottam ftp kapcsolattal a legegyszerűbb, de nekem az Istenért sem sikerül!
A gépem haldoklik, és ki akarom menteni a dolgaimat!
Előre is köszi!
-
Ha van elem töltőd akkor csak újratöltető elemet kell venned és kész. -
A wireless kontrollerhez kell venni aksit? A Premiumba sincs hozza, vagy valamit rosszul olvastam egy masik topikban? -
kosz -
Azt akartad írni, hogy szerinted, ugye? -
Ragnar360 #61886 "Braid-et, a legjobb jatekot, ami valaha megjelent az XBLA-n"
jóvicc :) -
sorry, csak tippeltem:)
LeventeV: van itt a topicban egy Iceakos nevű srác, (keresd lentebb, valahol írt nemrég) tőle sokan vásárolnak, de vehetsz boltban is, mondjuk ott drágább. -
Olcsi2 #61884 nagyon keves jatek kerul 1200 pontba a piacteren... A Price of Persia is 800 pontos. (megjegyzem, a goldosok a heten szinten 800 ponter tolthetik a Braid-et, a legjobb jatekot, ami valaha megjelent az XBLA-n, siman 1200ba kerul) -
kosz, es hogy lehet ms pontokat venni? -
Már régen végigtoltam(nem beszólni!
). Én rosszabbra számítottam, ahhoz képest egész jó GoW/AoT klón lett G-Unit csomagolásban. Az Unreal Engine miatt a grafikára sem lehet sok panasz, a zenék is jók(Mármint azoknak akik szeretik a rap-et. Én szeretem...).
-
evil 007 #61881 Jó estét!
Volt szerencsém beszereznem a 50 cent 2 gamet 360-ra nektek mi a véleményetek rola? játszatatok már vele? engem annyira nem fogott meg öszintém megvaélva azthittem jobb lessz.. -
igen, a liveon fennvan. venni kell hozzá MS pontokat és azzal vásárolhatod meg. 1200pont az ára asszem, de nem biztos. -
meg nem vettem xbox-ot ugyhogy csak erdeklodom: a Prince of Persia Classicot az Xbox Liverol lehet letolteni? Mi is az tul;ajdonkeppen? Hogy kell erte fizetni? -
akkor ott átvágják az embereket... ugyan annyi, itt ott lehetnek akciók főleg exluzívoknál szokott lenni megjelenéskor, de fillérre ugyan annyi -
Hát nem tudom. Ahol én szoktam őket nézegetni nem igazán :) DE ez legyen az én bajom :) amit megéri megvenni azt ugyis megveszem
-
fillérre ugyan annyiba kerül mind a két gépre egy 0day játék... -
Na -fav, a tökömnek sincs kedve ezeket a szabadságharcosokat hallgatni... -
összességében ha megnézed. A ps3 drágább. És drágábbak a játékok is. X360on még ha nem is nézel warezt sokkal olcsóbb. Ha meg a warezt is beleteszed akkor sokkal inkább megéri venni egy 360at mint egy PS3at.. A warezmekka hazánk meg nem véletlenül az ami! ---Ilyen árak mellett, amikor külföldről behozatva is olcsóbb a játék, és még teljeskörű LIVE támogatottság sincs ne csodalkozz... -
Nem is érti amiről beszélsz. Ott tart, hogy ami drágább az jobb és a warezzel ő a hős. Ennyi. -
"Ha nem lehetne warezolni a ps3 jobban fogyna."
akkor mond el hogy miért fogy több játék 360ra? exluzívokból nagyon durván összejön pár milla pár hét és 1-2 hónap alatt, a multipaltofrmok meg kivétel nélkül rendre 360ra fogy a legtöbb... nem kell álltalánosítani, 360on a warez nem olyan nagy mértékő, de remélhetőleg a köv gendbe ez a szelet is végleg megsemmisül, ha a kis warez mekka hazánkra gondolsz akkor itt mérhetetlen 360on is a warez sajnos
-
Mármint Istencsászár türelméről beszélek :D
-
de igen van. Hidd el. De nem kötelező elfogadni a véleményem :) -
Fogalmad nincs miről beszélsz. 2.
-
Fogalmad nincs miről beszélsz. -
Mellesleg, ha teszem azt csinálnék egy olyan topic-ot ahova jöhet warezos hozzászólás, akkor átjönne oda a fele társaság veszekedni ? Ti itt meg kiraknátok a linket, megint itt is nyugi van. Ennyivel meg lehet oldani mindenki megkapja amit akar. Mellesleg warez...egyenlőre nem kevés ember véleménye szerint az X360 sikerét a warez viszi. Ha nem lehetne warezolni a ps3 jobban fogyna. Mivel jobb a hardware rendszer benne. És ezt a Microsoft is érzi. Mit gondoltok miért adják 50 000 alatt a gépet ??? maradnának a 80 000en sztem előbb vagy utóbb a Ps3 megverné. -
Tökéletes megfogalmazás! ;) -
Nektek túl sok időtök van...
Ics remekül végzi a dolgát de túl sok itt az idióta :(
EZ XBOX TOPIK!!!!!!
Miert van mindig masrol szo? Miert nem fogjatok vissza magatokat?
Azonnal fogjatok vissza magatokat es beszeljunk a XBOX-rol es a jatekokrol.
-
Inkább Skate-ezni gyere te suhanc :) -
Nekem Te már rég fel vagy véve :D -
-
felveszlek:) úgy is rég játszottam már vele:)