176877
banner
  • PoisonChihuahua
    A warez itt tiltott, szal szépen megkérlek, hogy a kérdést egy témában jártasabb fórumon tedd fel, ott még talán választ is kapsz!

Egyébként meg vegyél eredeti játékot, hidd el megéri!
  • CaviaR
    nem fog működni
    amúgy meg a warez tiltott ezen a fórumon
  • ellington
    elég hülye, és sokak számára egyértelmű kérdést fogok feltenni, de én nem tudom a választ: játékot úgy is tudok másolni, hogy a már kiírt dvd tartalmát felmásolom a vinyóra, és az egészet írom ki egy új dual layerre?
  • csoola
    valaki játszott az uj Silent Hillel? milyen? gondolom jo fosatos, de ha fasza akkor lehet beszerzem, most nincs normális játék számomra :S
  • PoisonChihuahua
    Play and Charge Kit

Quick Charge Kit
  • LeventeV
    Es ha aksit veszek akkor ahhoz kell tolto is kulon?
  • raven87
    Jaja. A Bourne se piskóta. :) Köszi tróger. :)
  • trogerzsiger
    Fú tök jó az assasin's creed :D
  • koryne
    360-ra nem tudsz ftp-zni, az csak a classic boxszal működött.
  • Pityesz
    Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni abban , hogyan kell az xbox360-t PC-vel összekötni!
    Úgy hallottam ftp kapcsolattal a legegyszerűbb, de nekem az Istenért sem sikerül!
    A gépem haldoklik, és ki akarom menteni a dolgaimat!
    Előre is köszi!
  • raven87
    Ha van elem töltőd akkor csak újratöltető elemet kell venned és kész.
  • LeventeV
    A wireless kontrollerhez kell venni aksit? A Premiumba sincs hozza, vagy valamit rosszul olvastam egy masik topikban?
  • LeventeV
    kosz
  • Sephi
    Azt akartad írni, hogy szerinted, ugye?
  • Ragnar360
    "Braid-et, a legjobb jatekot, ami valaha megjelent az XBLA-n"
    jóvicc :)
  • Apus
    sorry, csak tippeltem:)
    LeventeV: van itt a topicban egy Iceakos nevű srác, (keresd lentebb, valahol írt nemrég) tőle sokan vásárolnak, de vehetsz boltban is, mondjuk ott drágább.
  • Olcsi2
    nagyon keves jatek kerul 1200 pontba a piacteren... A Price of Persia is 800 pontos. (megjegyzem, a goldosok a heten szinten 800 ponter tolthetik a Braid-et, a legjobb jatekot, ami valaha megjelent az XBLA-n, siman 1200ba kerul)
  • LeventeV
    kosz, es hogy lehet ms pontokat venni?
  • GP2100
    Már régen végigtoltam(nem beszólni!). Én rosszabbra számítottam, ahhoz képest egész jó GoW/AoT klón lett G-Unit csomagolásban. Az Unreal Engine miatt a grafikára sem lehet sok panasz, a zenék is jók(Mármint azoknak akik szeretik a rap-et. Én szeretem...).
  • evil 007
    Jó estét!

Volt szerencsém beszereznem a 50 cent 2 gamet 360-ra nektek mi a véleményetek rola? játszatatok már vele? engem annyira nem fogott meg öszintém megvaélva azthittem jobb lessz..
  • Apus
    igen, a liveon fennvan. venni kell hozzá MS pontokat és azzal vásárolhatod meg. 1200pont az ára asszem, de nem biztos.
  • LeventeV
    meg nem vettem xbox-ot ugyhogy csak erdeklodom: a Prince of Persia Classicot az Xbox Liverol lehet letolteni? Mi is az tul;ajdonkeppen? Hogy kell erte fizetni?
  • Istencsászár
    akkor ott átvágják az embereket... ugyan annyi, itt ott lehetnek akciók főleg exluzívoknál szokott lenni megjelenéskor, de fillérre ugyan annyi
  • Gideon Wieth
    Hát nem tudom. Ahol én szoktam őket nézegetni nem igazán :) DE ez legyen az én bajom :) amit megéri megvenni azt ugyis megveszem
  • Istencsászár
    fillérre ugyan annyiba kerül mind a két gépre egy 0day játék...
  • DanielT
    Na -fav, a tökömnek sincs kedve ezeket a szabadságharcosokat hallgatni...
  • Gideon Wieth
    összességében ha megnézed. A ps3 drágább. És drágábbak a játékok is. X360on még ha nem is nézel warezt sokkal olcsóbb. Ha meg a warezt is beleteszed akkor sokkal inkább megéri venni egy 360at mint egy PS3at.. A warezmekka hazánk meg nem véletlenül az ami! ---Ilyen árak mellett, amikor külföldről behozatva is olcsóbb a játék, és még teljeskörű LIVE támogatottság sincs ne csodalkozz...
  • DanielT
    Nem is érti amiről beszélsz. Ott tart, hogy ami drágább az jobb és a warezzel ő a hős. Ennyi.
  • Istencsászár
    "Ha nem lehetne warezolni a ps3 jobban fogyna."

akkor mond el hogy miért fogy több játék 360ra? exluzívokból nagyon durván összejön pár milla pár hét és 1-2 hónap alatt, a multipaltofrmok meg kivétel nélkül rendre 360ra fogy a legtöbb... nem kell álltalánosítani, 360on a warez nem olyan nagy mértékő, de remélhetőleg a köv gendbe ez a szelet is végleg megsemmisül, ha a kis warez mekka hazánkra gondolsz akkor itt mérhetetlen 360on is a warez sajnos
  • Gideon Wieth
    Mármint Istencsászár türelméről beszélek :D
  • Gideon Wieth
    de igen van. Hidd el. De nem kötelező elfogadni a véleményem :)
  • DanielT
    Fogalmad nincs miről beszélsz. 2.

• DanielT
    Fogalmad nincs miről beszélsz.
  • Gideon Wieth
    Mellesleg, ha teszem azt csinálnék egy olyan topic-ot ahova jöhet warezos hozzászólás, akkor átjönne oda a fele társaság veszekedni ? Ti itt meg kiraknátok a linket, megint itt is nyugi van. Ennyivel meg lehet oldani mindenki megkapja amit akar. Mellesleg warez...egyenlőre nem kevés ember véleménye szerint az X360 sikerét a warez viszi. Ha nem lehetne warezolni a ps3 jobban fogyna. Mivel jobb a hardware rendszer benne. És ezt a Microsoft is érzi. Mit gondoltok miért adják 50 000 alatt a gépet ??? maradnának a 80 000en sztem előbb vagy utóbb a Ps3 megverné.
  • mateus33
    Tökéletes megfogalmazás! ;)
  • Sephi
    Nektek túl sok időtök van...

Ics remekül végzi a dolgát de túl sok itt az idióta :(

EZ XBOX TOPIK!!!!!!

Miert van mindig masrol szo? Miert nem fogjatok vissza magatokat?

Azonnal fogjatok vissza magatokat es beszeljunk a XBOX-rol es a jatekokrol.
  • DöflingR
    Inkább Skate-ezni gyere te suhanc :)
  • koryne
    Nekem Te már rég fel vagy véve :D
  • Istencsászár
  • AntiHero
    felveszlek:) úgy is rég játszottam már vele:)