176877

-
egyes game még sima dvd-re is ráférne
-
Ez most hogy van? A játékok nem nagyobbak 6.8 gigánál, vagy nem a teljes lemezt pakolja fel? -
Lateralus #61938 Nem tudni meddig lesznek még játékok, de 1-2 év az szinte biztos. Még semmi hír az utódról, csak találgatások. Ezek szerint 2012 körül lehet esedékes a váltás, az még masszívan 3-4 év.
Tök mindegy melyik változatot veszed, mert nincs köztük teljesítménybeli különbség. Ugyanaz a játék Egy Premium Xboxon, mint az Elite-en. Ez csak felszereltségbeli különbséget jelent. Azért a Premium min. egy 20 gigás HHD-vel ajánlott, mert néhány játék szereti, ha van vincsi (pl GTA IV)
Melyik Oblivionra gondolsz? A The Elder Scrolls IV-re? Úgy tudom az csak X360-ra jött ki, sima X-re nem. Legalábbis 360-ra tuti van, kiegészítőstől. -
Igaz, boccsa!
-
Ne hergeld, mert megint teleszórja a fórumot az idegbeteg írásaival. -
sima Xbox Oblivion nincs. Csak 360-ra jelent meg, a Morrowind volt sima X-re. -
Gratula! Én ezekkel próbáltam, egyik sem ment föl párban. Ez van.
-
nem rak fel 8.5 gigát, átlag 6-6.8 szokott lenni, itt a LISTA -
Nehogy már Te bárkit is megítélj, menj oda vissza ahonnan Te jöttél és mindenki él boldogan :) -
Értem én hogy mit mondasz. De pl nekem egyszerre volt fennt rajta a far cry 2 és gta 4. Most meg pl az assassin és a silent hill 5.egyik sem kis játék -
Na jó, tessék:
A 360-as játékok DL-es DVD-n vannak. Egy DL-es DVD kapacitása 8,5 GB.
A 20-as wincsi tényleges felhasználható tárhelye ~13GB.
8,5 + 8,5 = 17 17 > 13
Matemetika 1. osztály. -.-
Tehát 2 játék NEM mindig fér fel rá.
6,5 + 6,5 = 13
Ha a két játék egyenként 6,5 GB (vagy megfelelő elosztásban van) akkor éppen hogy felfér, ezért mondom, hogy 2 kicsi rámegy, de általánosságban elmondható, hogy csak egy fér el rajta.
És akkor nem beszéltem a DLC-kről, demókról, videókról és esetleges Audio CD ripekről...
Szal? -
Tök mindegy. Ezekhez túl nagy értékü és áram pazarlás bekapcsolni a boxot.
Olcsobb ha kis kézi kütyükbe integrálva veszi meg az ember ezeket a progikat mivel itt látványrol nem beszélhetünk. -
Egyébként csatlakozom. Hütés mod felesleges. Tágas jól szellőző tér, és más nem kell... Az új gépeknél meg pláne. Nekem régi van és lekopogom másfél éve semmi baja...2007 nyarán vettem :) -
Csak akkor olvasd ha érdekel :D Nem játék spoiler csak egy megjegyzés
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Itt nem beszélhetünk játékokról mert DanielT kiborul és elküld mindenkit a fenébe :D:P -
Vedd meg a gepet, majd kerdezd meg itt mik a jo jatekok.
Nem fogsz csalodni. -
nem is mondtam hogy tele van :) -
Szia!
Igen vannak Rpg-k :) Jrpg-k közül pl final fantasy XIII lesz majd, De már van pl a lost odissey vagy másféle Rpgként a Mass Effect. ? :) A játékok jelen állás szerint szerintem még 3 évig lesznek Boxra :) aztán majd meglátjuk lesz-e valami úk konzol :)A grafika meg helyenkénti játékoknál gyönyörű a Ps2 nem nagyon a versenytársa ilyen téren :) MOndjuk szorozd be ugy 2 vagy 3mal :) ///Bár vannak silány grafikáju játékok is :S: )
-
ja úgy ha nincs tele a wnyó videókkal meg demókkal -
ez butaság... 20 gigás vinyora két játék fér fel és még marad 1,5 giga szabad helyed :) -
chicco24 #61921 Köszi a segítséget! Még így utólag eszembe jutott pár dolog illetve kérdés:
-körülbelül meddig lesznek még játékok Xbox360ra?Ugye 1-2 évig még igen?
-emlékszem amikor Ps1 után Ps2őt vettem,akkor hatalmas volt a grafikai különbség.Az Xbox360nál is nagy a javulás a Ps2höz képest?
-mivel RPG párti vagyok,így azt is szeretném megkérdezni,hogy ugye vannak RPG-k Xboxra?Legalábbis ahogy halottam már sok játék multigame,azaz minden konzolra elérhető.Pl az FF13 is az lesz ha jól tudom.
jah és próbálok akkor 60 vagy 120 gigás vinyót szerezni hozzá,bár ha 20gigás lesz csak,akkor majd cserélgetem rajta azt az 1-2 játékot:)
Amúgy tényleg nem értek az Xboxhoz,ezért is voltak "lámák" az előző kérdéseim:) -
Forza2, Just Cause, BF Bad Copany, MoH Airborne, GeoW, Stranglehold. Ezekkel próbáltam, párban egyik sem fért föl.
A winyó meg nem csak az installálásért van, szal 1 db fér föl (vagy 2 kicsi). Pont.
-
Ragnar360 #61919 Nem olvastam tovább a hsz-t igaz, de direkt megnéztem a szomszédos mondatokat de nem volt semmi...de igy ok :) -
Ott írja, h egyáltalán nem ért a konzolhoz. Ne oltsuk már szét a frissen jövőket.:) Lehet akár egy apuka és a gyereknek veszi stb... Nem érthet mindenki mindenhez. Vagy milyen lenne ha azt mondja az autó szerelő, h ki kell cserélni a kutyacsontot a kocsidba te meg megkérdezed ammeg' mi? és akkor leolt!:D
Nem lehet mindenki olyan konzol(kocka) fejű mint mi:)
-
20ast már nem lehet kapni, szóval egyértelmű a 60 gb, persze hogy le kell:) -
De ha lekel szedni vmi komolyabb méretű demot az már gondot okoz. Én is inkább a 60gb-sat ajánlom. De inkább a 120 GB-ot !:) -
20 gigásra két db játék simán felfér, tök mindegy mekkora méretűek, tudom mert nekem 20as van és mindig két játék van rajta, legyen az bármi. -
Ragnar360 #61914 "A GTA4 fut a Premium gépen?"
miért ne futna lol - ez olyan érdekes kérdés volt, ezek szerint úgy látod, hogy van olyan játék ami csak pl eliten megy...hmm lol grat - honnan jöttél már nem azért :) -
A 20GB-os HDD-re 1 db vagy max. 2 kicsi méretű játék fér rá, szal javaslom a 60GB-os gépet, a winyóra minden játék feltelepíthető.
A szabadon HDD cserélhető, de b@szott drága.
A játékok valóban DL DVD-n vannak, de a 360 egyéb formátumokat is felismer pl. Audio CD, DVD Video.
A 360 korlátozottan kompatibilis néhány régebbi Xbox-os játékkal, de ennek a támogatásával nem igen foglalkoznak, szal ne reméld, hogy lesz Oblivion kompatibilitás.
Az összes 360 csomag (Arcade, Premium, Elite) csupán kiszerelésben különbözik és mindegyik játék fut mindegyik gépen.
Hűtésmódosítás csak a warezosoknak van akik így próbálják életbentartani a gépüket, szal fölösleges.
-
új, 60 gigás premiumot vegyél
igen, mindent fel tudsz a winyora másoltatni
GTA4 fut rajta, azt is érdemes installálni -
chicco24 #61911 Sziasztok!Eddig Playstation párti voltam,de most úgy döntöttem,hogy beruházok egy Xbox360ba is. Már ki is néztem egy Premium gépet 20 gigás vinyóval.
A segítségeteket szeretném kérni. Mire figyeljek oda a gép vásárlásakor?
Páran mondtak nekem valami hűtésmódosítást. Jah és a Premium gép az jó tipus?Vagy az elite jobb grafikát nyújt? A GTA4 fut a Premium gépen?
A 20 gigás vinyó az beépített vagy később kicserélhetem nagyobbra?
Ugye minden Xbox360 tipus dual layer DVD-t használ?
Várható a közeljövőben hogy a sima Xboxos Oblivion játék is futattható lesz az Xbox360on?
Minden játékot feltudok másolni a vinyóra az olvasófejet kímélendő?
Előre is köszönöm a segítséget!És bocsi a laikus kérdésekért,de abszolút nem értek a géphez. -
XBLA tele van jó gamékkel, annyi remek remékek és klasszikusok sorakoznak fel hogy ezekkel is évekig ellehet lenni, persze ehhez azért mélyre kell nyulni, mert nem ócsó mulatság:) -
Lehet másolni persze, de itt úgyis letagadják...
-
kíváncsi leszek mit mondasz 5 nap múlva! :) -
kevered valamivel, az R-Type oldalscrollozos űr-shoot-em-up és nem mellékesen annak is jött ki remake-je most XBLA-ra:
aminek a remake-demoját néztem és tetszett volna, ha nem kell nyomkodni a lövést, hanem autofire van:
ujjaim az első pálya végére lezsibbadtak ... idiotaság, h egy teszten ez nem jön ki. -
Ragnar360 #61906 Az opening zene miatt kb csak 50x néztem meg [kivételesen csak az első két percet...], na meg persze Iceman :P - 1,5 éves videó de már akkor is pro volt (like me, nowadays :d)
-
Ez aranyos kis flash játék R-type clon. Multkor láttam ilyet a trafikban...aki esetleg megszeretné szerezni....
-
én ebben egyetértek. willogó, nagy wörös felirat kéne ... azt talám észreveszi minden betévedő és ÉRTI IS. -
800-ért ma megvettem volna... (másik 800at meg elverném a commando3-ra! alig várom h egyszer 3-an coop végigtoljuk)
rohadt MS, hányok a mocsok termékkapcsolós szemétségeiktől (nem először) -
Szia! Én játszottam vele, és durván most tarthatok a közepénél bár nem tudom pontosan. Maga a játék nekem nagyon tetszik, egyéni vélemény de szerintem eddigi legjobb. Nagyon szép, és jó a játék menet, a harc is jól lett megoldva és nagyon jó kis megoldások vannak benne ilyesztgetésre. A story is remek lett. Kisebb nagyobb hiányosságai vannak a játéknak de összességében nálam úgy 89-93 % közötti értékelésben mozog :) -
Na ezért mondtam múltkor, hogy legalább ezt a hülye acsis logót le lehetne cserélni. :(