176877

-
A Lost Planet-ről mi a véleményetek? Leszedtem a demóját és nem tűnik rossz játéknak. Megéri beszerezni a teljes verziót? -
:) -
Halistennek :D -
Freedy #61977 22%-nál járok a letöltéssel. Szal csak pletyka -
Szerintem te belehaltál volna, ha ezt a mondatot nem írod le.
Menny orvoshoz. Ez nem vicc. -
Halottam olyat, hogy a GTa4 DLC megint régió lock-os lett es nem lehet mar európaban letölteni. Ez igaz? -
sikerült megoldanom (google rulez) -
Freedy #61973 Neh, végre én is boldog tulajdonosa lettem a gta lost and damned-nek. überkonzoltól vettem az 1600-os kódot. gyorsak voltak, telefonon megbeszéltük az utalást, elutaltam, amire hazaértem a bankból e-mail címemen volt a kód. Bár sajnos poszter meg ilyen dolgok nincsenek, mint amit egyszer veleki mondott:( -
vki tudna segíteni router beállításban? hálás lennék, mert nem nagyon jön össze a dolog... :(
[email protected] az MSN címem -
nem akarlak megbántani de te sem vagy egy gyakori látogató.. -
Hi!
T-s mobil netem van és összekötöttem a boxom a PC-vel hálókártyán keresztül a vezetéknélküli kapcsolaton pedig engedélyeztem a megosztást de nem akarja felismertni a box. Mit kéne még beállítanom? -
Ragnar360 #61969 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Te egy nagyon patkány féreg ccssccssccsiicCSka gyerek lehetsz - szinte soha nem irsz semmit, csak engem próbálnál oltani, de ahhoz hamarabb kelj fel kisapám -
jaja vágom, de meg kéne néznem újra őket :-) -
Mivel láttam mind 3 filmet (és szeretem is a Bourne filmeket) így vágom miről is van szó.
Bár igaz, hogy a végső ellenfél után vártam még valami normálisabb befejezést, de így is tetszett. A Boune-rejtélynek is úgyan így lett vége, mint a játék outro-jában. -
Soul Calibur 4
Street Fighter 4
-
kicsit olyan sehogy a vége :D -
DOA4 -
Melyik a legjobb verekedos jatek xbox 360ra? -
Iceakos #61962 Én köszönöm az ajánlást!!!! -
goldnarmz #61961 Köszi, megtettem.
-
írj Iceakosnak, [email protected] -
goldnarmz #61959 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni nekem, hogyan (esetleg kitől) tudnék venni Microsoft pontokat? Megnézném a GTA4 kieget...
Köszi előre is! -
premium, a 60as winyo jo lesz meg sokmindenre ;) -
google is jó ha acsi kérdés merül fel, de itt gyorsabban megtalálod :)
Xbox360Achievements.org -
Már megint hülye kérdés volt google megadta a választ. :) Minden pályán össze kell szedni az összes útlevelet. :D -
Azt nem tudod, hogy a secret arcsikat hogy lehet megszerezni? -
az tényleg nagyon jó, én is 3x biztos végigvittem, grafika nem nagy szám, de látványosak a bunyók. -
Kijátszottam a Bourne Conspiracy-t. Ilyen pofátlanúl rövid játékot bakker. :)
Bár igaz, hogy minden percét élveztem, és nehezebb fokozaton is tuti kijátszom. Követelem, hogy adják ki a másik 2 részt is ilyen frankó játék formájában. :D -
Így van. Általában nincs gond, 2 játék felfér. Kivételek természetesen lehetnek. -
Melyik kézigépen tudsz coop játszani haverral?
Melyik kézigépen van Braid, Commando3, R-type remake?
Ha engem egy remake szórakoztat, akkor miért pazarlás bekapcsolni a gépet? Mert nem 8 gigás?? Eggyütt játszva simán utolér majdnem bármi egy sima szingle AAAAAAA+++++ címet is, amit egyedül játszol. -
Grizzly4x4 #61950 ne mondjátok hogy nem fér fel kettő mert nekem is állandóan két játék van fennt és még egy darab közepes méretű demo is befér melléjük -
Asszem maradok a premiumnal, kosz mindenkinek a tanacsokat. -
Nem is sokkal több viszont... -
A LIVE! egy nagyon jó szolgáltatás, ne mondj le róla ilyen hamar. Szerintem először próbáld ki és utána dönts! :) -
Így van.
Visszatérve:
Nem értem akkor, hogy a 8,5 gigás DVD-re, 6.8 giga a játék, a többi meg védelmi szar? Nem hiszem hogy a GTAIV csak 6.8 lenne... -
Pedig nagyon jó móka a live. Ha épp nincs kedvem a már meglévő játékokkal játszani akkor sec-perc alatt lekapható pár arcade demo. :) -
premium, ki tudja mit akarsz később :) Nem sokkal drágább. -
arcade -
Ha nem akarom igenybe venni az Xbox live-ot es jatekokat se akarok telepiteni akkor is erdemes premiumot venni vagy akkor inkabb mar arcade? -
bizonyos lemezvédelmi ill. biztonsági szektorokat nem másol fel a HDD-re, a játékot amúgy teljes egészében!