176877
banner
  • raven87
    A Lost Planet-ről mi a véleményetek? Leszedtem a demóját és nem tűnik rossz játéknak. Megéri beszerezni a teljes verziót?
  • Kaplan
    :)
  • Sephi
    Halistennek :D
  • Freedy
    22%-nál járok a letöltéssel. Szal csak pletyka
  • Sephi
    Szerintem te belehaltál volna, ha ezt a mondatot nem írod le.

Menny orvoshoz. Ez nem vicc.
  • Sephi
    Halottam olyat, hogy a GTa4 DLC megint régió lock-os lett es nem lehet mar európaban letölteni. Ez igaz?
  • Police88
    sikerült megoldanom (google rulez)
  • Freedy
    Neh, végre én is boldog tulajdonosa lettem a gta lost and damned-nek. überkonzoltól vettem az 1600-os kódot. gyorsak voltak, telefonon megbeszéltük az utalást, elutaltam, amire hazaértem a bankból e-mail címemen volt a kód. Bár sajnos poszter meg ilyen dolgok nincsenek, mint amit egyszer veleki mondott:(
  • zaki
    vki tudna segíteni router beállításban? hálás lennék, mert nem nagyon jön össze a dolog... :(
    [email protected] az MSN címem
  • trogerzsiger
    nem akarlak megbántani de te sem vagy egy gyakori látogató..
  • Police88
    Hi!
    T-s mobil netem van és összekötöttem a boxom a PC-vel hálókártyán keresztül a vezetéknélküli kapcsolaton pedig engedélyeztem a megosztást de nem akarja felismertni a box. Mit kéne még beállítanom?
  • Ragnar360
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Te egy nagyon patkány féreg ccssccssccsiicCSka gyerek lehetsz - szinte soha nem irsz semmit, csak engem próbálnál oltani, de ahhoz hamarabb kelj fel kisapám
  • trogerzsiger
    jaja vágom, de meg kéne néznem újra őket :-)
  • raven87
    Mivel láttam mind 3 filmet (és szeretem is a Bourne filmeket) így vágom miről is van szó.
    Bár igaz, hogy a végső ellenfél után vártam még valami normálisabb befejezést, de így is tetszett. A Boune-rejtélynek is úgyan így lett vége, mint a játék outro-jában.
  • Sephi
    Soul Calibur 4

Street Fighter 4

• trogerzsiger
    kicsit olyan sehogy a vége :D
  • Istencsászár
    DOA4
  • LeventeV
    Melyik a legjobb verekedos jatek xbox 360ra?
  • Iceakos
    Én köszönöm az ajánlást!!!!
  • goldnarmz
    Köszi, megtettem.
  • Minstrel
    írj Iceakosnak, [email protected]
  • goldnarmz
    Sziasztok!

Tudna valaki segíteni nekem, hogyan (esetleg kitől) tudnék venni Microsoft pontokat? Megnézném a GTA4 kieget...
    Köszi előre is!
  • avengir
    premium, a 60as winyo jo lesz meg sokmindenre ;)
  • Minstrel
    google is jó ha acsi kérdés merül fel, de itt gyorsabban megtalálod :)

Xbox360Achievements.org
  • raven87
    Már megint hülye kérdés volt google megadta a választ. :) Minden pályán össze kell szedni az összes útlevelet. :D
  • raven87
    Azt nem tudod, hogy a secret arcsikat hogy lehet megszerezni?
  • Minstrel
    az tényleg nagyon jó, én is 3x biztos végigvittem, grafika nem nagy szám, de látványosak a bunyók.
  • raven87
    Kijátszottam a Bourne Conspiracy-t. Ilyen pofátlanúl rövid játékot bakker. :)
    Bár igaz, hogy minden percét élveztem, és nehezebb fokozaton is tuti kijátszom. Követelem, hogy adják ki a másik 2 részt is ilyen frankó játék formájában. :D
  • arty
    Így van. Általában nincs gond, 2 játék felfér. Kivételek természetesen lehetnek.
  • arty
    Melyik kézigépen tudsz coop játszani haverral?
    Melyik kézigépen van Braid, Commando3, R-type remake?

Ha engem egy remake szórakoztat, akkor miért pazarlás bekapcsolni a gépet? Mert nem 8 gigás?? Eggyütt játszva simán utolér majdnem bármi egy sima szingle AAAAAAA+++++ címet is, amit egyedül játszol.
  • Grizzly4x4
    ne mondjátok hogy nem fér fel kettő mert nekem is állandóan két játék van fennt és még egy darab közepes méretű demo is befér melléjük
  • LeventeV
    Asszem maradok a premiumnal, kosz mindenkinek a tanacsokat.
  • Gideon Wieth
    Nem is sokkal több viszont...
  • PoisonChihuahua
    A LIVE! egy nagyon jó szolgáltatás, ne mondj le róla ilyen hamar. Szerintem először próbáld ki és utána dönts! :)
  • Pacal17
    Így van.

Visszatérve:

Nem értem akkor, hogy a 8,5 gigás DVD-re, 6.8 giga a játék, a többi meg védelmi szar? Nem hiszem hogy a GTAIV csak 6.8 lenne...
  • raven87
    Pedig nagyon jó móka a live. Ha épp nincs kedvem a már meglévő játékokkal játszani akkor sec-perc alatt lekapható pár arcade demo. :)
  • DöflingR
    premium, ki tudja mit akarsz később :) Nem sokkal drágább.
  • trogerzsiger
    arcade
  • LeventeV
    Ha nem akarom igenybe venni az Xbox live-ot es jatekokat se akarok telepiteni akkor is erdemes premiumot venni vagy akkor inkabb mar arcade?
  • james69holden
    bizonyos lemezvédelmi ill. biztonsági szektorokat nem másol fel a HDD-re, a játékot amúgy teljes egészében!