176877
banner
  • tesó07
    Sztem elég nagy baj ha nincs rajta,mondjuk rátudod majd kötni hdtv-re,csak nem hdmi kábellel,márpedig azzal a legjobb sztem.Meg ha jól tudom akkor az már egy elég régi gép lehet,mert az újabb gépeken már van mindegyiken.
  • zs0ltee17
    köszi a segítséget! még egy olyat szeretnék kérdezni, hogy akkor egy avit akarok lejátszani pl. pendrive-ról akkor azt felkonvertálja simán az xbox is és arcade-al is le tudok játszani divx-et vagy kell valami update esetleg vinyó a lejátszáshoz? mult héten próbáltam egy avit lejátszani de hibát írt ki és update-et sem ajánlott fel! pedig van live-om! köszi, zsolti
  • Lackokoma
    Helló! Van 1 BenQ E2200HDA monitorom és erre akarnám rákötni az xbox360-omat! Vettem 1 HD kábelt de nem az eredetit hanem ez 1 sima átalakító Projektor-okhoz...stb-hez és csak zöld színt ad! Nagybátyám xbox-ával meg semmit de érzékeli hogy lenne kép de 1 BenQ Projektor-al meg simán ment:S Ha megvenném az eredeti átalakítót akkor azzal működne a dolog vagy a monitorral lenne a gond? Választ előre is köszönöm!
  • rastaman
    ebayről 120-ast kapsz már kb 80 US dollárért. az kb 20eFt
  • zs0ltee17
    Neked NEM! :D
  • chicco24
    Sziasztok! Még 1 kérdésem lenne az Xbox360-al kapcsolatban. Most vásárolok egy premium gépet de nem HDMI-s. Ez mit takar pontosan?Nagy baj? Nem lehet Hd tévére kötni? Később se lehet hozzá venni?
    Előre is köszi
  • bexinho
    Hello!
    Vki nem látott mostanában akcióban 60 gb-s HDD-t?
  • csoola
    ezért nem is reagálok, full normálisan kérdeztem, mert már van aki játszik vele, ha tetszik ha nem, de tökmindegy, akkor majd dátum után ujra felteszem a kérdést

ez a Midnight Club rohadt nehéz, de nem azért mert annyira reális és komoly tudást igényel, egész egyszerüen ha nem sorrendben csinálom a versenyeket, meg nem fejlesztem mindig a kocsit, akkor halottak számomra az uj versenyek... de tetszik, majd fogom is nyomni ezerrel, amint ráérek

akinek van kedve, vegyen fel friendnek, aztán amig van ingyen gold addig játszhatunk, csoola-ként vagyok fenn
  • arty
    dvd-t az xbox360 is felkonvertálja, akkorára amit beállitottál a dashboardon ...

(a hddvd csak egy hddvd-rom, amit usb-n rákötsz a boxra, full "buta" eszköz, nincs kép, stb kimenete)

de tényleg ne vegyél ...
  • Istencsászár
    HD DVDt NE vegyél, halott szabvány már réges régen, filmeket sem kapsz hozzá, teljesen érelmetlen pénzkidobás lenne.

Vegyél asztali Blu-ray lejátszót vagy egy PS3at.
  • zs0ltee17
    sziasztok! szeretnék vásárolni egy hd-dvd lejátszót az xbox360-hoz! azt szeretném kérdezni, hogy dvd-t felkonvertál e? lejátszik divx-et és feliratot is megjelenít az avihoz? köszi, zsolti
  • sapkafej
    "vagy mi" :DD hagyjuk má a szart!
  • Ray Z
    NFS Carbon az elvileg nem magyarul van? Mert a demó nekem magyar, de amit a Burnouthoz adtak, az angol... Valahogy lehet magyarítani? Meg általában vannak magyarítások Xbox játékokhoz?
  • arty
    két dolog van:
    - régió
    - képnorma

helytelenül szokás a régiot is entéescézni, palozni, holott:
    van EU régio, USA régio, Ausztrál régio, Ázsiai régio... egy játékot akár melyikről le lehet tiltani ill. engedélyezni. Nem az a lényeg, hogy PAL vagy NTSC a játék, hanem hogy megy e az EU régioban! ez pedig játékoknént má sés más!
  • Sephi
    "mellesleg tudtommal ezt a játékot be lehet szerezni legálisan is, különben szerinted irtam volna okostojás?"

Március 6-odikan legkésőbb.

Te nézted a warez source-t és onnan tudtad, hogy mar leszedhető, de nem mered mert biztos szar a torrent ratio-d, vagy miaz.
  • csoola
    viccezös fiu vagy te hallod-e, de nem baj, amugy honnan veszed h warezolok? esetleg te is néztél valami release source-ot ahova kikerült a játék? mert ha te nem warezolsz akkor érdekes, amit irtál
    mellesleg tudtommal ezt a játékot be lehet szerezni legálisan is, különben szerinted irtam volna okostojás?
  • Sephi
    Majd mikor felfogtad, hogy itt az emberek nem warez-olnak, akkor nem teszel fel hülye kérdéseket.

• PoisonChihuahua
    Nem még nem próbáltam, majd ha kész lesz, lehet felrakok egyet, még nem tudom.
  • cenobite
    Jó! AH-ban próbáltál már eladni egy kész verziót? Szép summa lehet.
  • csoola
    ne irj igy mert butaság (mi a wtf van=mi a mi a fasz van?)

Eat Lead, továbbra is érdekel, hogy ha valaki játszott vele akkor irjon tapasztalatot, jo-e?
  • PoisonChihuahua
    Tudom, hogy régiózár van, de engem csak az érdekel, hogy most Vietnámban hivatalosan PAL vagy NTSC játékokat adnak el és azok angol vagy "honosított" nyelvűek-e? Az eladó szerint NTSC formátumúak és angol nyelvűek a játékok és hiszek is neki, szal nem arról van szó, csak a Google-ön utánanéztem (lenti hsz) és ez most egy kicsit megkavart. Egyébként nem csak 360-as játékokról van szó, ezért nem említettem a 360 régiózárát, de tudok róla.
  • Ragnar360
    merthogy - felvetted a kapcsolatot a sárgákkal vagy mi a fene - kifejthetnéd mi a wtf van :9
  • Adi
    de ha ntsc-s akkor nem fog menni.. hiába van rajta angol nyelv.. amúgy a játék dobozán rajta van, h ntsc-e vagy sem.
    Vagy XDVDmulleter progi megmondja, h milyen szerintem. bedobja a dvd a pc-be és kiírja, h milyen régiókba jó. Elvileg!
  • PoisonChihuahua
    Azt mondta Vietnámból valók, ott lett véve. Végülis mindegy, csak legyen rajta angol nyelv...
  • koryne
    Lehet, hogy az eladó meg japánból szerválta. Ha szerinte ntsc, akkor a legegyszerűbb, ha hiszel neki.
  • PoisonChihuahua
    Gyorskérdés:
    Tudnék játékot beszerezni Vietnámból [nem röhög], de azok az eladó szerint NTSC típusúak. Viszont Google-on utánanéztem és jelenleg Vietnám PAL területnek számít. Most akkor mi van? Link
  • Ragnar360
    Leírtam mi az értelme, szerintem meg jó :)
  • Freedy
    Köszönöm, ki is kapcsoltam. Nem értem amúgy, hogy mi értelme van az ilyen zaj effekteknek.
  • Ragnar360
    AZ egy plusz effekt, stílusosabbá teszi a játékot, kilehet kapcsolni opsönszbe ha nem teccik...
  • Freedy
    Nagyon jó ez a GTA Lost and DAmned. Aki esetleg még gondolkodik rajta, hogy beszerezze-e, annak azt tanácsolom, hogy nyugodtan vegye meg, nagyon jó. Egy fura dolog van, amit nem értek: a kép szemcsés:S Nem tudom mitől van. Sima gta 4-ben nem ilyen a kép.
  • Ragnar360
    "da beast unleashed one more time aka iceman - this is the skill mothe'fuckers" - and this is my skill too (totti - metal megy alatta)

• Gideon Wieth
    Sziasztok!
    Van valami értelme ennek a mozgásérzékelős technológiának a kontrollerbe ? :) Ugyanolyan mint a Six Axis, vagy egyenlőre tök értelmetlen beletenni ?
  • arty
    frissits firmware-t a routeren, hátha az okozza
  • sapkafej
    nekem is ez van, de sztem ez nem hiba, egyszerűen ez a helyzet. a szolgáltató fele olyan sávszélt nem ad, mint amiért fizetsz, húgyszar rútereket lehet kapni kemény pénzekért stb
  • Sephi
    A megoldas a problemadra borzalmasan egyszeru.

Ne fifazz mert az nem jojatek.

:DDDDDDDDDDDDDD
  • zaki
    Kis help kéne:

Tegnap felcsatlakoztam a livera. Van egy CANYON CN-BR1 tíusú routerem. De ha megy a Pc, és közben Liveozok, akkor egy Fifa meccset nem tudok végigjátszani, mindig mexakad a kapcsolat. Viszont ha kikapcsolom a gépet, akkor nem szakd meg a kapcsolat, kb 2-3 órán keresztül Fifáztam anélkül, hogy disconnnect lett volna... Csak rákötöttem a routerre az Xboxot, és már létre is jött a kapcsolat, minden beállítás automatán van az xbox network settingsben...

Amúgy akinek van kedve Cod, Fifa, Gow vagy Gtazni az vegyen fel :)
    Hentesbill vagyok
  • csoola
    Eat Lead milyen játék? valaki probálta?
  • arty
    egy szép tps-lövölde, semmi extra.
    a mostani árát megéri.
  • PoisonChihuahua
    Ezt a kocsit még régebben csináltam, de most újra elővettem és javítottam rajta egy picit. Majd rakok rá KZ feliratot, meg kicsit újradesignolom valamikor. :)

• Apus
    szerintem érdemes beszerezni. nem is drága már.