176877

-
Lateralus #62119 Premiere=Premium :) -
Lateralus #62118 1. Ma is igaz. Az újabb szériáknál már kevésbé.
2. Nem, kb. ugyanúgy mint a "kortársai".
3. Van. pl. az enyém...még.
4. 1,5 (első széria)
5. Ezt Nostradamusnak címezd légyszíves! :)
Az Elite nem garancia a hibamentességre, csak a jobb felszereltségre. Én újabb (Jasper) Premiere-t vennék a helyedben. Olcsóbb és kevesebbet fogyaszt. De ha annyira fontos a +60GB, meg a fekete külső...
-
Media Update kell hozzá, a codec-eket akarja letölteni a gép. A frissítés csak Live-on keresztül lehetséges. -
koncy007 #62116 Hali! Jo köszi a választ de valami bővebbre számítottam, valaki csak tud válaszolni mindegyik kérdésemre, de az a valaki lehetőleg olyan legyen akinek van Elit-je vagy jártas xbox-ok terén! Köszi -
Grizzly4x4 #62115 Azt kéne tisztázni hogy pontosan milyen bemenetek vannak a monitrodon. Pl tudja e fogadni a HDMI-t vagy DVi-t De a legegyeszerűbb ha valamelyik konzolboltból rendelsz egy xbox 360 VGA kábelt és ha a monitorodon van DVI kimenet akkor arra kötöd a pc-t. Ennél jobban nem tudom elmondani és a VGA kábel esetében a hanggal sem lesz gondod -
eddig nemvolt semmi gond a ledhibára tekintve csak 2-3 fagyot le
-
koncy007 #62113 Helló! Közeljövőben tervezek Xbox 360-t venni, Elit-et szeretnék venni majd , és hosszú ideig szeretném használni. Halottam rengeteg gond volt xbox 360-al, többnyire hűtés problémák amit találóan RroD-nak hívnak. Igazából az érdekel legjobban h Elite hogyan teljesit?
1.Tudtok valamit arról mára mennyire igaz az RroD?
2. Elit jobban bírja mint a többi?
3.Van olyan akinek még nem kellett javítani xbox-át?
4.Hány éves az xbox-od?
5.Meddig bírná Elit?
Nagyon az Elitre pájázok mert jól néz ki és minden benne van a pack-ben! véleményeket kérek Elitről ! Előre is köszönöm!! Bye -
Az normális ha a gép nem találja a mentéseket meg úgy semmit? De ha a memory-ba megnézem minden a helyén van. -
davidragon #62111 Ujabb kérdésem lenne, hogy ez használható-e xbox-hoz monitorra kötésre. Elég olcsónak tűnik. A srác pedig a boltban azt mondta hogy ez dvi-ből csinál hdmi-t, ugyhogy nem fogom tudni használni.
Ez nem oda-vissza működik?
-
evil 007 #62110 Nekem a boxom érdekes modon nem viszi az avikat:s nem tudom miért valamit kiir hogy frissitsem asszem de van megoldás rá valahogy? mert nincsen netem a boxon:s letoltom vhonnan és kiirom majd felteszi létezik ien? -
Feliratokat nem kezel. -
Freedy #62108 6 óra 14perc alatt kivégeztem a dlc story részét. 70%-nál vagyok így. szerintem kb 5, 5 és fél óra alatt simán meglehet csinálni, ha nem kóborlunk a városban stb... Most nekiállok mellékküldetéseket csinálni. -
KADARKA #62107 Elado dualshock.3 controller.....doboz?ban 1 év garancia van kb 10 percet volt használva ára: 10 ezer erd priviben
-
Grizzly4x4 #62106 félhetsz is az enyém is olyan gyártású pont mint a tied és kb egy honapja kellett megjavíttatnom a 3 led miatt. Enyém is Arcade gép szóval ez a széria hiába a hdmi még bőven beszarhat -
Freedy #62105 Segítséget szeretnék kérni, hogy hogyan lehet elindítani a sima gta4-et? Amikor letöltöttem a lost and damned-et első indításnál megkérdezte, hogy akarom-e indítani a dlc-t, és azóta automatikusan csak a lost and damned töltődik be. -
bazze kezdek félni az enyém 2007-09-27-es arcade.
-
zs0ltee17 #62103 sziasztok! segítséget szeretnék kérni mégegyszer! tegnap kiírtam egy avi-t cd-re és beraktam az xbox-ba! elég furcsa volt a kép kéltem hogy felkonvertálta volna. az .srt-t sem jelenítette meg pedig ugyanugy neveztem el mint az avit. mi lehet a probléma? köszi, zsolti -
köszi MS!
tegnap engem is utolért a végzetes RROD :D
MFR date: 2007-12-06 (HDMI konzol)
legalább az ügyfélszolgálaton normális, segítőkész emberek dolgoznak... -
atyaisten ezen a vaterán vannak ám humoros emberek:) 3ledes arcade box 30.000ért. ASD:sd:_SAD_?SA?_:SADA?:D -
Crackdown magyar szinkronos. -
Grizzly4x4 #62099 A Halo Warsban egyébként lehet van system linkes kapcsolat tehát lehet nyomni Kai-on is akinek csak arra van lehetősége és mikrofont is támogatja system linken keresztül. Haverommal játszottam így mert őt bannolták a live-ról és csak igy tudok vele játszani. Csak a felriatok magyarok a hang az nem bár nem is tudom hogy van-e egyáltalán olyan játék ami magyarhanggal jelent meg boxra.
davidragon: Az utolsó frissités ami után teljesn új lett a dash az novemberi volt, a kábelről meg annyit hogy inkább VGA-t vegyél mert azzal hang könnyeben meoldható a pc-t meg hajtsd inkább dvin keresztül. -
Grizzly4x4 #62098 Ja elég szar volt az fps a demoban pedig még képfrissitési dolgok is adódtak de a teljesben már az már teljesen eltűnik, az fps dolog meg csak akkor fordul elő ha nagyon rá vagy közelítve az egységekre és gyorsan körbe akarsz nézni a pályán. Egyébként a szaggatás jelentősen lecsökkent miután felnyomtam vinyóra ajátékot, be kel szereznem egy nagyobb vincsit az már biztos. -
jah ...
azé mondom pofa kell hogy 27-ért árulják a 20gb-os vinyót!!! :D -
davidragon #62096 Üdv!
Végre én is konzol tulaj lettem!
Megjelenítő témában kérnék segítséget tapasztaltabbaktól, mert a KIJELZŐ FAQ-ban nem találtam megoldást a problémámra:
20"-os monitorom van 5:4-es arányú és 1600x1200-as felbontású. Odáig eljutottam hogy HDMI-DVI kábelt kell szereznem, de hogyan állítsam be a konzolt?
Másik dolog a hang. Hangot hogyan tudok majd adni neki? (5.1-es hangfalam van, de nekem az is elég ha stereoban megszólaltatom)
Utolsó kérdésem, hogy mikori az utoljára megjelent dashboard? Linket is tudnátok adni hozzá?
Köszi, Üdv! -
evil 007 #62095 a halo wars is ien? -
Csak live coop van benne... Vagyis vegyen a haverod boxot, fizessetek elő mindketten live-ra és játszatok!
-
evil 007 #62093 Jó Estét M.O.!!!
Néztem neten a 50 cent 2 videoját és láttam a coop modot de én mikor rámegyek valami xbox live s*arságot ir ki nem vagyok nagy angolos ha valaki megtudná mondani hogy mit kell tenni hogy haverral jáchassak azt megköszönném:D -
Magyar feliratos, vagy magyar szinkron is van benne? -
26500ft az überbe meg a 120GB!:D
LOOOOOL -
Jaja:D én is jobban örülnék egy olyan változatnak!:D -
Az fps optimalizálásra szerintem úgyis adnak ki javítást nemsokára. -
15 asszem, és igen az... brutális, csak kár h szar az fps, ez az egy baja van, de minden más 10/10 -
Grizzly4x4 #62087 Játékostársak igen durva játék ez a Halo Wars, aki tudja az szerzze be. Gyönyörű a grafikája és nagyon igényes átvezető videokkal van megtüzdelve, az egész játék full magyar és tökéletesen lehet irányítani controllerel is. Egész délután ezt nyomattuk haverommal coop-ban most járunk a 7 küldinél és csak azért hagytuk abba mert el kellett mennie valahova. Nem tudja valaki egyébként hogy hány misszió van bennt összesen? remélem minél több -
én meg most néztem egy másikban és ott meg 9ezer !!!!
LOOOOOOOLLLLLLL -
ha az 576 árulhat játékot 18ezerért, meg a vaterán néhány szuperokos eladó szétflashelt arcade bogzot 60ért amihez oda is írja, hogy nagyon olcsó, akkor mit csodálkozol?:) -
LLLLLLLLOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL
Most néztem egyik üzletben 27ezer egy 20GB-os vinyó!!!!!!!
Ba+ -
nekem eddig nem volt gondom, pedig mindig frissitettem. -
Dévids #62082 Hy all!
Bocsi ha már sokszor kérdezték,de a tesóm box-ja mindíg frissíteni akar és állítólag volt egy hibás frissítés ami tönkre vágott pár gépet(állítólag).Szerintetek lesz vmi baja ha lefrssítem ?
Előre is köszönöm! -
A "last 4 digit of card" a bankkártyád utolsó 4 számjegye, de ezt csak a bankkártya hozzáadásakor kell megadni ami viszont nem kötelező. Ajánlom, hogy kérj meg valakit pl. testvér, szülő, barát aki tud angolul, mert minden értelemszerűen le van írva. Egyébként link a bannerban: DP Xbox Live! oldala. -
zole72 #62080 Üdv.
Nemtudja valaki hogyan kell regisztrálni live-ra az új Dashboard-al.
mert nekem ilyeket ír ki regisztációnál
-Last 4 digital of card
-Full name
-phone number
-postal code
Az elsőhöz mit kell írni vagy rossz helyen vagyok valaki pls..