176877
banner
  • t0mmy #62199
    sziasztok!

Segítség kellene...

Közvetlenül kötöttem a össze az xboxot a gépemmel, de mikor csatlakozni szeretnék a pc-hez, nem látja a gépet, pedig a hálózatra azt írja oké...
    Mi lehet az oka?
  • PoisonChihuahua
    Link :(
  • Adi
    mert? mi történt?
  • bexinho
    Nekem mikor 3LED-es volt, akkor szerdán elvitték, majd jövőhéten péntek délután már itthon volt.
    Ha hét elején, esetleg közepén viszik el, akkor gyorsabban pörögnek a dolgok, mert így jobb esetben 1 hétvégét áll a cucc, ha viszont csüt-péntek viszik el, akkor 2 hétvége a minimum, ami becsúszik.
  • DöflingR
    Szokj le! Sokkal nagyobb kihívás:D
  • rastaman
    már kilőve mint opció...
    nem,nem vagyok kotzka :D
  • sapkafej
    kénytelen leszel kibírni addig. csinálj vmit, szokj rá a cigire, stb
  • rastaman
    ms ügyfélszolgálaton azt mondták 2-3 hét mire megjárja frankfurtot a gép. a futár szerint legfeljebb 1,5 hét. nos akkor melyik? vkinek van már tapasztalata ilyen téren?!
  • GP2100
    Úgy látszik, sikeres volt a hirdetésem. Várom a PS3-at!
  • Apus
    aztakurva azonnal veszek egy ps3-at, hogy nyélbeüssük az üzletet:)
  • GP2100
    Működésképtelen Commodore 64-et cserélnék PS3-ra ráfizetéssel(te fizetsz rá).
  • DarkSector
    jah nekem van egy polystation 3-am. Feldobsz 20ezret a kvarcjátékodra, és cserélhetünk.
  • Apus
    bepróbálkozom!
    Nintendo Gameboy Microt cserélnék x360 Elite-re vagy Ps3-ra esetleg mindkettőre, egy az egyben. van rá 7 gémem, a gép karcmentes.
    na nyomjátok csak az ajánlatokat izibe:D
  • t0mmy #62186
    sziasztok!

Segítség kellene...

Közvetlenül kötöttem a össze az xboxot a gépemmel, de mikor csatlakozni szeretnék livera, nem látja a gépet, pedig a hálózatra azt írja oké...
    Mi lehet az oka?
  • Istencsászár
    Vastag, használt PSP gari nélkül... ráfizetés nélkül nemfogod eladni, ha mégis valaki elcserélné, akkor az a box már megjárta a poklot, ezt hittem h leglább Slim 2000es netán 3000, mert Prémiumot meg Elitét írtál, bár az sem hiszen egy árkéd pakk körül mozog egy PSP 3000es ár, ujonnan, szóval ezt gondold át szerintem és ne akarj irreális csereberébe kezdeni...
  • arty
    Teljesen nyilvánvaló, hogy 20500ftért egy 2 napon belül bedglő gépet kapnál. Esetleg egy már azonnal rosszat. Olyat, ami már épp készül az ujabb 3LED-es hibára - ami mint talán hallottál már rola, nagyon sok gépet utolér.

Ezért kell nagyon megnézni, mit is veszel/mire cserélsz!
  • mrmilan

"!!!ÉS MIELÖTT BÁRKI MEGKÉRDEZNÉ H MIÉRT ADTAM FEL EZT A HÍRDETÉST AZÉRT MERT XBOX 360 ELITRE VAGY PREMIUMRA CSERÉLEM!!!"
    Cseréld nyugodtan. Add el, és tegyél hozzá némi aprópénzt. De ha jól gondolom, azt akartad írni, hogy CSERÉLNÉM, ugye? Ewergo-val egyébként teljesen egyetértek.
  • CCD
    Ráfizetni? Menyit?

U.I:www.teszvesz.hu félorája dtott el vki 20500 egy Arcadot. Ahozképest egy PSP kiegészitökkel nem rosz.Nagy fasz az aki ilyen olcsón adja el!
  • Sephi
    Szerintem fejezd mar be, mert mar kezdesz fárasztó lenni.

Amit leírtam igaz. Ha zavar, gyere el hozzam és merd le az elemet.
  • Waczkor
    Értem az télleg gáz:(
  • Ewergo
    Figyu most télleg nem kötekedésböl.: Egy tökéletesen müködö Xbox360 asztali konzolt ki az aki oda adna egy kézi játék gépért?!
    Akármennyi, akármilyen zsir tartozékokal sem lehet ugyan olyan élvezeti szintre hozni a PSP-t hogy megérjen egy Xboxot.
    Max. ha esetleg még ráfizetsz valamennyit de akkor is kétséges.

Csak azért irtam mert feltünöen irreális amolyan nem életszerü a két gép cseréje.
  • arty
    nagyon gáz :(
  • Freedy
    *slot 1 volt a slot neve
    Arról nem is beszélve, hogy az automatikus mentés sincs meg a sima gta 4-ből...
  • Freedy
    a mentések memóriakártyán vannak. Amikor először mentettem lost and damned-et, kiválasztottam a memóriakártyát, és bejöttek a mentési slotok. Csak annyi volt, hogy slot 1, slot 2 stb. Kiválasztottam a slot 1-et, mert azt gondoltam, hogy úgyis üres... De ezekszerint felülírta a sima gta 4 mentésemet:@ Honnan a fenéből kellett volna tudom, hogy ott van mentés, amikor csak slot 1 volt a slotok neve? elég idegesítő a dolog...
  • Pacal17
    :D:D
  • Waczkor
    Ha leszedted a merevlemezt,akkor mégis hogy találja meg a mentést?
    Fogalmazhatnál kicsit pontosabban...

Amúgy meg ha nem írod felül a sima gta 4 mentést a lost and damned mentéssel(vagyis nem egy slotra mented őket),akkor amelyiket betöltöd,az fog menni.
  • Apus
    kiprószálnám:)
    nyáron csak a gamecube megy, a bogz marad otthon, nem rángatom mindenfelé:)
  • Xtian
    Mondjuk egy éjszakai, medencéből nyomós, projektoros bogzozás nem olyan rossz! :D
  • Freedy
    rohadt jó... lost and damned elcseszte a gta 4 mentéseimet. leszedtem a merevlemezt, hogy játszak a sima 4-el, és nincsenek meg a mentések. kurva jó:@ megint kezdhetem előlről.
  • Apus
    ilyenkor már ki lehet vinni a kertbe a bogzt:D
  • Xtian
    Szerintem csak annyi a kérdés mennyit hajlandó ráfizetni egy elit-ért.
  • t0mmy #62168
    Jólteszed ;)
    úgyis jó idő van már... :)
  • Xtian
    Napi használat mellett!

Bár az tény hogy napi tizensok órát nem kockulok rá!
  • Olcsi2
    Relativ. Ha Te adod a PSP-t, akkor lehet, hogy igen... ;)
  • t0mmy #62165
    lehet te nem kátszol annyit mint ő?!
  • Xtian
    Csak halkan jegyezném meg, hogy a tavaly novemberben vásárolt gépemben még mindig a gyári elemek mûködnek!
  • FZoleee
    szvsz nem éri meg az xbox360-at elcserélni egy psp-re
  • CCD
    Van egy eladó PSP-m fekete tökélets álapotba képernyöjén nincsen karmolás minden gombtöökéleten müködik rajta. Nem Slim, tehát nem vékony. Köröbelül 20 órát használtam de 5-nek látszik. Ajándékba választható hozzás 1 játék a következő játékok közül:
    - The warriors
    - Mortal combat
    - Syphon Filter: Logan's Shadow
    - Godfather
    - Gangs of London
    - King Kong
    Mindegyik játék eredeti csomagolásba használati utmutatóval tökéletes álapotba.
    A PSP gyári csomagolásba van magyar használati utmutatóval.
    Ajándék PSP tokkal. Töltöt természetesen a PSP-hez adom. Tehát az ajánlatom tartalmaz:
    - PSP-t - kifogástalan álapotba
    - eredeti csomagolásban
    - magyar nyxevű használati utmutatóval
    - töltövel
    - Általad választott(a fen felsorolt játékok közül) PSP játék
    - PSP tok

!!!ÉS MIELÖTT BÁRKI MEGKÉRDEZNÉ H MIÉRT ADTAM FEL EZT A HÍRDETÉST AZÉRT MERT XBOX 360 ELITRE VAGY PREMIUMRA CSERÉLEM!!!

Neharagudjon senki ha nem ide kellet volna de én ugy gondolom, hogy ebben forumban megfelel ez a hírdetés.

CSAK AKKOR CSERÉLEM PSP-M HA AZ XBOX 360 IS OLYAN KIFOGÁSTALAN ÁLAPOTBA VAN ÉS OLYAN KIFOGÁSTALANUL MÜKÖDIK MINT A PSP.

A szeméyles átvételnélk egy konzol szaküzlet elött töténik és az én költségemre egy 5 perces rutin visgálattal szeretnék meggyözödni arrol, hpogy müködik az XBOX.

Elérhetöségeim:
    [email protected]

E-mailban megbeszáéljük a részleteket!
  • tesó07
    Tisztában vagyok vele,mivel elég sok mindenben használtam már akksis elemet meg simát is.Egyértelműen az akksis bírja tovább,persze ez mAh-tól is függ(egy 800-1000-es van egyszinten egy sima elemmel,de manapság 4-5 ezreset használnak általában)ezek tények,nem süket dumák mint amiket te nyomsz.
  • arty
    A PAL és NTSC videoszabványok és mindkettőt képes kiadni a box, tehát a játékok elvileg mennek, bármelyiket is használják.

Viszont a régiozár egy teljesen más történet. Amelyiken nincs régiozár EU-ra, az megy majd.