176877

-
igen lol.. szövegértés 1:) -
mármint úgy értem a gépen nem világít bert nem kapcsol be és a tápon világít pirosan -
a tápon egyetlen led van ...
-
nem elvileg használtan vette úgy... de azt mondta 3 led nem világít szal be se kapcsol és már ms gari nincs mert olyan de elvileg boltban vállaltak rá -
lol
piros ledböl 3 világít?
boltban vette?
mert akkor ez iszonyat szívás, és a dobozban lévő papir segítségével fel kell hivni a microsoft szervíz telefonszámát, és elviszik megjavítani.
kb 2 hét.
:( -
sajnos lehet! hivd fel az MS ügyfélszolgálatot ... -
sziasztok uncsim vett egy xboxot és olyan problémája van hogy összedug mindent és mikor bekapcsolja a tápon a led egy pillanatra zöldre majd pirosra változik mi baja lehet? Kiment a táp? -
jah énis rákattantam a wanted-re.
És riddick hogy tetszik? Mert azt én még nem próbáltam. -
Ugyanazt tudom tanácsolni, mint amit lentebb írt a kolléga, 60 GB-os Premium, flash nélkül. Max annyit tennék hozzá, hogy a flash-el bukod a lIVE-ot is (bár igaz nem automatikusan) és anélkül a 360 "félkarú óriás". :( -
Premiumot vegyél 60 gigás vinyóval, talán az ami a legjobb ár/érték arány. Ne flasheltesd mert bukod a garit. Ha van lehetőség, vegyél olyan premium kiadást amihez van valami játék, kezdetnek jó azis:) -
berezol #62274 hi! szertenék venni egy xbox360 de még nem nagyon vagyok benne a témában szal segitsetek a választásban pls.előre is kössz
-
Kipróbáltam a Wanted demót és nekem is nagyon bejön!
Fedezékrendszert használ és nagyon rámegy a látványra (bullet-time, "kanyarlövés") szal jó kis lövöldözős game. ;)
Preview-ekből hallottam, hogy lesznek benne QTE-k is, illetve többféle választható karakter a képregényből. -
köszönöm a segítségeket -
Xbox 360 Co-op játéklista -
[URL=http://www.xboxmp.com/Catalog.aspx?p=2&hs=1]Itt van egy "rövid" lista.[/URL] -
sziasztok olyan kérdésem lenne hogy tudnátok olyan játékokat ajánlani amit 1 gépen 2-en is lehet játszani? pl.: a moha airborne-nal lehet? meg a sportjátékokon kívül lehet esetleg még valamien akcióval vagy másegyébbel? -
Én most végeztem a teljessel(van egy gyanúm, hogy te sem a demót tolod... :D), de vetődéssel nem találkoztam, maximum olyan helyeken ahol a felvillanó gombokat kell lenyomni(pl. interaktív átvezetők közben). BTW kíváncsi vagyok, hogy hány percet(másodpercet?) fog élni ez a hsz...
-
Nem volt :D Kötsök! -
hulyegyerek123 #62266 Sziasztok,ha van valakinek olcsón xbox 360-nja lécci irjon.Ha be tudsz számitani egy sima xboxot az nagyon jó lenne
[email protected] csak email nem msn -
Tegnap felkerült 3 demo a Marketplace-re:
Wheelman (vin dízeles játék) - még nem próbáltam.
Legends ... (valami pankrációs téma) - még nme próbáltam.
és
Wanted!!!
KB 5x végignyomtam tegnap óta a demo-t.
Nekem iszonyat bejött. Ívben lőni nagyon izgi....közelharcok is kemények, és a látvány is hozza a szintet. -
Elég vegyeseket olvastam már itt róluk!:D -
Azt nem mondod el,hogy hányszor volt szervízben? 
-
Én onnan vettem Moddolatlan gépet. Nem volt velük semmi gond. -
Most játszom a resident evil 5 demojával így megint ! Az a kérdésem lenne hogy olvastam valahol hogy lehet benne vetődni . Ezt hogyan kell ? -
Hello!
Golemkonzolról milyen tapasztalaitok vannak? -
csak ha nagyon ráérsz ;)
(viszont akkor nekem gond van a play&chargemmel, ugyanis annak ellenére h XP-n fent a driver, ami kell a vezetékes kontrollernek és a wireless vevőnek is, unknown device-ként "ismeri" fel... tölteni persze tölti rendesen) -
Legközelebb figyelj oda, hogy vedd meg a szoftvert és ne lopj. -
vedd meg ntsc-j-ben. -
Aha, értem, nekem is OTP-s kártyánál nem fogadta el. Akkor azt hiszem inkább majd megpróbálok Iceakossal beszélni. Köszi a választ! -
Bankkártyával is lehet vásárolni, de nem ajánlom, mert drága. Keresd majd Iceakost itt a fórumon, tőle lehet venni MS pontokat és LIVE Gold-ot olcsón. (Térdműtét miatt Márc. 9.-16.-ig ne keresd!)
Egyébként az én bankkártyámmal (OTP, Visa) is ugyanez volt, a címet nem fogadta el. A megoldás egyszerű, angol "hamis" címet kell megadni, de mivel pénzről és banki dologról van szó, így én nem mertem belevágni, de úgy tudom ezzel működik.
Bankkártyával amúgy sem ajánlom a vásárlást, mert ha 1 hónapos LIVE előfizetést veszel pl. akkor hónapról-hónapra vonogatja le az árát, visszamondani meg hivatalos Magyar LIVE support hiányában igen nehézkes. -
én még is vígan vettem a goldot a nővérem visa electronjával :D -
Sziasztok!
Nem igazán vagyok jártas a marketplaceben, ezért azt szeretném megtudni, hogy tudok-e bankkártyával MS pontokat vásárolni? Előbb megpróbáltam hozzáadni a kártyát (visa), de nem fogadta el az irányítószámot...gondolom azért mert angol accountként vagyok regelve, így magyar címet nem lehet megadni. Szóval megoldható ez, vagy pedig vennem kell gamecardot a vasárláshoz? Köszi! -
jah lehet elírtam. egész nap dolgoztam, fáradt voltam...vagyok most is..
nem biztos, hogy minden szöveg tökéletessen be van pötyögve. szerintem ettől a kis bakitól még érthető hogy mit irtam. -
Ez a Gold taGság. Ő az általad említett taKságra volt kíváncsi
-
Ez egy előfizetést jelent.
Ezzel az előfizetéssel játszhatsz live-on multiba, és 95%-ban a demo-k 1 hétig csak ilyen gold előfizetéssel tölthteő, és 1 hét után tudja csak egy silveres tag leszedni.
Nem nagy gond, de most 1 hetet várhatok pl hogy kipróbáljam a ridick-et :P
Amúgy a Watchmen egy kalap szar lett. Nem is csoda, hogy neten keresztül meg lehet venni 1800pont-ért az egész játékot. -
most olvastam a psp csereberét
6 játék!, duci, és 20 óra ami 5nek látszik!
ez isten duma. miért nem egyből: csak be volt kapcsolva.
-
Esetleg kérsz screenshotot XP-es driverrol, hogy fel van telepítve? Vagy elhiszed hogy van és ennyibe marad a dolog? -
A wireless kontrollerhez kell valami USB izé, amivel venni lehet a jeleit. -
Ahogy megleptek minket az annak idején haj ledobós Gears of Warral, a maga egyedülálló stilusával, ugy el lehet hinni nekik hogy megint kiadnak valamit amitöl megint "asztadurva" leülünk egy kicsit.
Amugy valóban itt lenne már az ideje valamit lépniük....valami Killzone kill programnak. :) -
Helló, vki betudná ide a topicba vésni, hogy milyen "kódot" ír ki az Xbox ha bannolják és, hogy hol lehet megnézni ugytom, hogy az initial setupnál de nem vagyok benne biztos... Előre is köszi!