176877
banner
  • DöflingR
    igen lol.. szövegértés 1:)
  • adam46
    mármint úgy értem a gépen nem világít bert nem kapcsol be és a tápon világít pirosan
  • arty
    a tápon egyetlen led van ...
  • adam46
    nem elvileg használtan vette úgy... de azt mondta 3 led nem világít szal be se kapcsol és már ms gari nincs mert olyan de elvileg boltban vállaltak rá
  • DarkSector
    lol
    piros ledböl 3 világít?
    boltban vette?

mert akkor ez iszonyat szívás, és a dobozban lévő papir segítségével fel kell hivni a microsoft szervíz telefonszámát, és elviszik megjavítani.
    kb 2 hét.

:(
  • arty
    sajnos lehet! hivd fel az MS ügyfélszolgálatot ...
  • adam46
    sziasztok uncsim vett egy xboxot és olyan problémája van hogy összedug mindent és mikor bekapcsolja a tápon a led egy pillanatra zöldre majd pirosra változik mi baja lehet? Kiment a táp?
  • DarkSector
    jah énis rákattantam a wanted-re.

És riddick hogy tetszik? Mert azt én még nem próbáltam.
  • PoisonChihuahua
    Ugyanazt tudom tanácsolni, mint amit lentebb írt a kolléga, 60 GB-os Premium, flash nélkül. Max annyit tennék hozzá, hogy a flash-el bukod a lIVE-ot is (bár igaz nem automatikusan) és anélkül a 360 "félkarú óriás". :(
  • Apus
    Premiumot vegyél 60 gigás vinyóval, talán az ami a legjobb ár/érték arány. Ne flasheltesd mert bukod a garit. Ha van lehetőség, vegyél olyan premium kiadást amihez van valami játék, kezdetnek jó azis:)
  • berezol
    hi! szertenék venni egy xbox360 de még nem nagyon vagyok benne a témában szal segitsetek a választásban pls.előre is kössz
  • PoisonChihuahua
    Kipróbáltam a Wanted demót és nekem is nagyon bejön!
    Fedezékrendszert használ és nagyon rámegy a látványra (bullet-time, "kanyarlövés") szal jó kis lövöldözős game. ;)
    Preview-ekből hallottam, hogy lesznek benne QTE-k is, illetve többféle választható karakter a képregényből.
  • adam46
    köszönöm a segítségeket
  • james69holden
    Xbox 360 Co-op játéklista
  • koryne
    [URL=http://www.xboxmp.com/Catalog.aspx?p=2&hs=1]Itt van egy "rövid" lista.[/URL]
  • adam46
    sziasztok olyan kérdésem lenne hogy tudnátok olyan játékokat ajánlani amit 1 gépen 2-en is lehet játszani? pl.: a moha airborne-nal lehet? meg a sportjátékokon kívül lehet esetleg még valamien akcióval vagy másegyébbel?
  • GP2100
    Én most végeztem a teljessel(van egy gyanúm, hogy te sem a demót tolod... :D), de vetődéssel nem találkoztam, maximum olyan helyeken ahol a felvillanó gombokat kell lenyomni(pl. interaktív átvezetők közben). BTW kíváncsi vagyok, hogy hány percet(másodpercet?) fog élni ez a hsz...
  • Pacal17
    Nem volt :D Kötsök!
  • hulyegyerek123
    Sziasztok,ha van valakinek olcsón xbox 360-nja lécci irjon.Ha be tudsz számitani egy sima xboxot az nagyon jó lenne
    [email protected] csak email nem msn
  • DarkSector
    Tegnap felkerült 3 demo a Marketplace-re:

Wheelman (vin dízeles játék) - még nem próbáltam.
    Legends ... (valami pankrációs téma) - még nme próbáltam.
    és
    Wanted!!!
    KB 5x végignyomtam tegnap óta a demo-t.
    Nekem iszonyat bejött. Ívben lőni nagyon izgi....közelharcok is kemények, és a látvány is hozza a szintet.
  • Adi
    Elég vegyeseket olvastam már itt róluk!:D
  • DöflingR
    Azt nem mondod el,hogy hányszor volt szervízben?
  • Pacal17
    Én onnan vettem Moddolatlan gépet. Nem volt velük semmi gond.
  • Gideon Wieth
    Most játszom a resident evil 5 demojával így megint ! Az a kérdésem lenne hogy olvastam valahol hogy lehet benne vetődni . Ezt hogyan kell ?
  • Örm
    Hello!
    Golemkonzolról milyen tapasztalaitok vannak?
  • arty
    csak ha nagyon ráérsz ;)

(viszont akkor nekem gond van a play&chargemmel, ugyanis annak ellenére h XP-n fent a driver, ami kell a vezetékes kontrollernek és a wireless vevőnek is, unknown device-ként "ismeri" fel... tölteni persze tölti rendesen)
  • deep
    Legközelebb figyelj oda, hogy vedd meg a szoftvert és ne lopj.
  • trogerzsiger
    vedd meg ntsc-j-ben.
  • Stairan
    Aha, értem, nekem is OTP-s kártyánál nem fogadta el. Akkor azt hiszem inkább majd megpróbálok Iceakossal beszélni. Köszi a választ!
  • PoisonChihuahua
    Bankkártyával is lehet vásárolni, de nem ajánlom, mert drága. Keresd majd Iceakost itt a fórumon, tőle lehet venni MS pontokat és LIVE Gold-ot olcsón. (Térdműtét miatt Márc. 9.-16.-ig ne keresd!)

Egyébként az én bankkártyámmal (OTP, Visa) is ugyanez volt, a címet nem fogadta el. A megoldás egyszerű, angol "hamis" címet kell megadni, de mivel pénzről és banki dologról van szó, így én nem mertem belevágni, de úgy tudom ezzel működik.
    Bankkártyával amúgy sem ajánlom a vásárlást, mert ha 1 hónapos LIVE előfizetést veszel pl. akkor hónapról-hónapra vonogatja le az árát, visszamondani meg hivatalos Magyar LIVE support hiányában igen nehézkes.
  • trogerzsiger
    én még is vígan vettem a goldot a nővérem visa electronjával :D
  • Stairan
    Sziasztok!
    Nem igazán vagyok jártas a marketplaceben, ezért azt szeretném megtudni, hogy tudok-e bankkártyával MS pontokat vásárolni? Előbb megpróbáltam hozzáadni a kártyát (visa), de nem fogadta el az irányítószámot...gondolom azért mert angol accountként vagyok regelve, így magyar címet nem lehet megadni. Szóval megoldható ez, vagy pedig vennem kell gamecardot a vasárláshoz? Köszi!
  • DarkSector
    jah lehet elírtam. egész nap dolgoztam, fáradt voltam...vagyok most is..
    nem biztos, hogy minden szöveg tökéletessen be van pötyögve. szerintem ettől a kis bakitól még érthető hogy mit irtam.
  • koryne
    Ez a Gold taGság. Ő az általad említett taKságra volt kíváncsi
  • DarkSector
    Ez egy előfizetést jelent.
    Ezzel az előfizetéssel játszhatsz live-on multiba, és 95%-ban a demo-k 1 hétig csak ilyen gold előfizetéssel tölthteő, és 1 hét után tudja csak egy silveres tag leszedni.

Nem nagy gond, de most 1 hetet várhatok pl hogy kipróbáljam a ridick-et :P

Amúgy a Watchmen egy kalap szar lett. Nem is csoda, hogy neten keresztül meg lehet venni 1800pont-ért az egész játékot.
  • xAttilax
    most olvastam a psp csereberét 6 játék!, duci, és 20 óra ami 5nek látszik! ez isten duma. miért nem egyből: csak be volt kapcsolva.
  • Sephi
    Esetleg kérsz screenshotot XP-es driverrol, hogy fel van telepítve? Vagy elhiszed hogy van és ennyibe marad a dolog?
  • LordAndrew
    A wireless kontrollerhez kell valami USB izé, amivel venni lehet a jeleit.
  • Ewergo
    Ahogy megleptek minket az annak idején haj ledobós Gears of Warral, a maga egyedülálló stilusával, ugy el lehet hinni nekik hogy megint kiadnak valamit amitöl megint "asztadurva" leülünk egy kicsit.
    Amugy valóban itt lenne már az ideje valamit lépniük....valami Killzone kill programnak. :)
  • BONO
    Helló, vki betudná ide a topicba vésni, hogy milyen "kódot" ír ki az Xbox ha bannolják és, hogy hol lehet megnézni ugytom, hogy az initial setupnál de nem vagyok benne biztos... Előre is köszi!