176877
banner
  • deep
    Kiszámoltam (mondjuk nagy matek nem kell hozzá) hogy az eredeti játék kevesebbe kerül, mint a warez. Ugyanis az eredeti játéknak ugye van értéke. Eladható, miután végigjátszottad. Egy verba meg 500 ft körül van. Amit utána max a kukába dobhatsz. Én úgy szoktam vásárolni, hogy még nekem fizetnek, hogy játszom. Többért tudom eladni, mint amennyiért vettem(ebay, többet együtt akció, stb). Ennyi.
  • avengir
    Akik ezt a kifogást hozzák fel azokat általában nem érdekli, hogy egy játék 3k, mert nem kíván erre pénzt áldozni...
  • Sephi
    Te is jó apa leszel.
  • Ewergo
    A Bioshockot nyugodtan játszhatod érzékeny lelkülettel is. Rohangászó rongybabák és egy cammogó hulladék tákolmány inkább röhelyes mint félelmetes.
  • arty
    katt a jatekaim.hu bannerre "fenn" és csodálkozz ;)
  • PoisonChihuahua
    El vagy tévedve barátom, egy játék NEM 15k, én sem venném meg, ha annyi lenne...
  • Ragnar360
    who cares :)
  • Roli010
    Hát nemtom miért kellet törölni se Off se Warez nemvolt na Mind 1

hát pedig 15 000 ezerét nemfogok venni játékokat oszt akkor 100 000 ból van egy Xbox360 elite em meg 2 játékom

de ezcsak az én véleményem
  • arty
    liteon esélye? 100%
    nemtudod otthon flashelni? 100%
    tönkremegy benne valami? hosszabb távon ez is 100%
    flashelten gariztatás esélye? 20%

folyamatosan fosol majd h beszarik-e? 100%

nem flasheled, tuti garid van 1-3 évig, emiatt leszarod az egész 3ledes témát? 100%

amugymeg azt csinálsz amit akarsz ;)
  • deep
    Ne buheráld a gépet!
  • deep
    Políroztasd.
  • sambauer
    hát válaszeg nálam is az lesz, most így lemezről eljátszogatok vele (talán végig is viszem, ha engedi) aztán viszem is cserélni mert az ilyen lemez nagyon rövid élettartalmú :D
  • bexinho
    nekem anno egy fóliás bioshockkal volt ilyen problémám, mint neked a Dead Risinggel. Sajnos az hibás lemez. Mivel én is úgymond "fű alatt" szereztem, így nem volt hova vinnem. Ezért idővel,de sikerült becserélnem abba a boltban, ahol ezt adták. :)
  • Neogan
    Pedig a Bioshock is nagyon jó gamma
  • sambauer
    Nem tom próbáltam mindent (vodkát :D, tiszta vizzel, simán letörölni) de 45%-nál bekad az install. Dead Risingról van szó amúgy használt ma vettem és apró hajszálkarcok vannak rajta, szal gondoltam az nem lehet probléma. Most úgy valahogy megy ha nem feltelepíteni akarom de:
    1. Kurva sokat tölt
    2. bármelyik pillanatban üdvözölhet egy "koszos lemez" felirattal, így meg aztán nagyon élvezetes játszani :/
    A másodák választás végül a Bioshock lett, mivel csak jót hallottam róla, viszont az meg kurvára nem az én érzékeny lelkemnek való :D
  • Apus
    csak az arcszesz televan ugye minden szarral, szinezék, illatanyag stb. minek szeszelni? ujjlenyomatos?
  • trogerzsiger
    Dikk emberek beszarás a Fifában ez a 10v10 játékmód! Nincs vkinek kedve klubbot alapítani?
  • sambauer
    ha arcszesszel tisztítom a lemezt az baj ? :D ugye alkohol az alkohol.
  • Grizzly4x4
    mivvvan buzi vagy????????????????? Na jó nem komolyan csak itt a fórumon az édesem jelző elég ritka.
  • sapkafej
    köszi édesem
  • arty
    ez az amit nem tudok előre lecsekkolni :(

közben ezt találtam:
    "Limited Edition "Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned" card design. Microsoft Points can be used to purchase anything on Xbox LIVE Marketplace, including (but not limited to) the Grand Theft Auto IV expansion pack "The Lost and Damned.""

tehát BÁRMIRE elkölthető :) (thx!)
  • PoisonChihuahua
    Ezt olvasd el!
    Ez is a segítségedre lehet.
  • PoisonChihuahua
    Teljesen mindegy milyen olvasó van benne, az alaplap számít, az forrósodik fel. Használt boxért egy forintot nem adnék a helyedben, ha meg tényleg ennyire félsz az RROD-től, akkor vegyél egyet újonnan, garival. Egyszerű a képlet...
  • lucifer9393
    ¦zasztok! lenne pár kérdésem: szeretnék beruházni (vagyis szülőkkel beruházatni) egy Xbox 360-ra. Szerintetek melyik éri meg? Hallottam az Arcade-ról amibe nincsen merevlemez, de van vmi memory card 256 mb. Na most arra csak a játékállást lehetne menteni nem? Semmi más nem nagyon férne el rajta :S erre az Arcadera lehet venni merevlemezt? De akkor drágábban jövök ki, mint egy Premium-ot megvéve nem? és ezen az Arcade-on lehet játszani minden X 360 játékot kivétel nélkül? És még egyáltalán érdemes venni egy X boxot, vagy nemsokára kiadják az újat, és már erre nemigen gyártanak, majd játékokat... És tényleg annyira hangos, és tényleg annyira melegszik ez a Box? kösz mindenkitől
  • PoisonChihuahua
    Elméletileg igen.
    Meg kell nézni, mi van a kártyára írva, hogy mit ad? 1600 MS pontot vagy lehetőséget csak és kizárólag a GTA4 DLC letöltésére. Ha 1600 MS pont van ráírva akkor valőszínüleg szabadon elkölthető bármire. Egyébként ha beírod 360-on (vagy a PC-s Marketplace-en) a kódot, de még nem aktiválod, akkor kiírja neked, hogy mit is ad egyáltalán.
  • LeventeV
    akarnek venni egy boxot, de hasznaltan, es azert kerdeztem.
    a liteon olvasos boxok is doglenek be? es ha mondjuk egy-ket orat jatszanek csak naponta? es rasegitenek egy kicsit a hutesre?
    nagyon felek az RROD-tol
    valaszokat varok
  • arty
    thehut.com = sendit.com = EU játékokat árulnak és fog menni a boxodon
  • arty
    döntsd már el, h melyik GTA-ról beszélsz :D

GTA4 - X360 játék - sok rendőrrel szaggat
    korábbi, XBOX1-es GTA-kat NEM probáltam

:D

---

emberek! az 1600as MS pont kártya jó nem-gtaDLC-hez is ? azaz vehetek 2x800 pontért "bármit" ?
  • liverpool123
    melyik a legjobb Guitar Hero rész szerintetek?
  • sapkafej
    vágjátok azt az oldalt, hogy thehut.com? olyan mint a game.co.uk
    na az a kérdés, hogy ha rendelek játékot, akkor tuti viszi a boxom, ugye? szóval pal-os.
    azt tudom hogy a game-ről rendelt játékok mennek, de a hut-on nem találtam erről infót. amúgy mindkettő angliai shop
    na ennyi
  • PoisonChihuahua
    Mindegyik rész megy kontrollerrel is, kivéve a World Tour (ha jól emlékszem). De kontrollerrel értelmetlen játszani vele. :(
  • liverpool123
    Hello!

Melyik Guitar Hero részt lehet joystick-al nyomni?
  • trogerzsiger
    Sztem se rossz, játékcserés honlaőpot is ők üzemeltetik, meghozta a furát cuki kis csomagolásban volt a játék :D
  • Sephi
    Console Corner.

Blahán van. A legrendesebbek. A legjobb kiszolgalas.

Naluk jobb a varosban nincs.
  • Pacal17
    memorex... :D
  • GX25
    Igen, de a Premiumból nincsen jasper-es. Legalábbis nekem ezt mondták.
  • sambauer
    Hát csak arról akartam meggyőződni hogy nem e esetleg az xboxommal van probléma, ezek szerint nem. Nálad a GTA 3 teljesen normális STABIL fps-el fut ?
  • Istencsászár
    10 ezerrel többet fizetsz így mint ha egy 60as prémiumot vennél. Nem ér.
  • GX25
    http://konzolvilag.hu/index.php?data[subpage]=gamepage&data[cat_id]={{cat_id}}&data[prod_id]=1020
  • GX25
    =gamepage&data[cat_id]={{cat_id}}&data[prod_id]=1020]Itt találtam egy ilyet, Arcade gép + adnak hozzá 60GB-os HDD-t és Jasper-es.
    Szerintetek megér 65000Ft-ot?