176877
banner
  • GP2100
    Igen, elromlanak a fények a boxban(kiég a 3 izzó a belsejében ami megvilágítja), az alkatrészek félnek a sötétben és leáll a box, égőket kell cserélni benne.

BTW nekem is jól jönne 1-2 extra ujj, hogy gyorsabban tudjak gépelni.
  • lucifer9393
    Mi is lenne kb. ez a 3 Led hiba, vagy Red Light Of Dead? Gyakori ez? Biztos leirtátok már, de most nem keresek vissza oldalakat.Valaki elmagyarázna tömören? A Led az valamilyen "fényt" jelent nem? Akkor 3 fény elromlik? Ez olyan abszurdnak tűnik. Vagy most hülyeséget írtam...
  • davidka003
    Nekem hiányzik az egyik ujjam, akkor te azt tudod pótolni?
  • evil 007
    "van a gépével vagy ujjat szeretne"
  • evil 007
    Ha valakinek problémája vana gépével vagy ujjat, tanácsokat kérni vagy még kezdő az nyugottan felvehet msnre válaszolok neki ez ügyben csak azért mert elhiszem hogy a sok forumozónak már néhány dolog a könyökén jön ki de én szivesen segitek ha gondoljátok. (msn [email protected])
  • Grizzly4x4
    nem sokszor húzogattad ki be a hátuljából a tápkábelt? Én azt olvastam hogy boxok nemigen szeretik ha gyakran ki be van huzogatva a csatlakozó hátul mert könnyen elmozdulhat-kilazulhat. Szerintem az a valószínű hogy kilazult valami. Ha 3 led lenne akkor már villogna vagy inkább fagyna a gép. Legalább is nekem az volt hogy nekiállt fagyogatni a kép játék közben, ezt egy párszor eljátszotta pár napig aztán amikor egyszer megfagyás után inditottam ujra már villogtak a ledek
  • trick daddy
    ciao all szerintetek érdemes beszereznem a golden axe-t?, mert egyes oldalakon nemvalami jóra értékelték .
  • Gideon Wieth
    tudja valaki hogy lehet a lost odysseyban flame ringet szerezni ??? Nekem valamiért nincs a ring assembly-nál...
  • dienesoft
    Sziasztok

Nem tudom mitévő legyek, az XBOX-ommal valami nagy gáz lehet. Ugyan is berakok a gépbe egy bármilyen játékot, 3-4, maximum 10 perc után úgy ahogy van, KIKAPCSOL. Biztosan kicsúszott valami vezeték a hátuljáról, tápkábel, konnektor, vagy valami...meg is igazítottam, gondoltam most már biztosan jó lesz. Aztán eljátszotta ezt velem még kétszer és most nem merem visszakapcsolni. Mi lehet a baja, mi történt vele? Nagyon félek, hogy az utolsókat rúgja. (régebbi típusú, 1 év 4 hónapja van meg)
  • Pacal17
    nem kell hűteni, ott a garancia.
  • Roli010
    EZ mind szép és jó DE

ha nem lett volna PC nem élhetted volna meg a Legendás játékokat ami régebben örület nagyszám volt

Pl Counter strike, Sims,Quake, World of Warcraft.....ésmég sorolhatnám a tőbbi Pc gamet

AM a konzolok igazi élményét is az adja meg ha van egy Jó "HD" Tv-d.
  • LeventeV
    Ez er valamit ha huteni akarok?
  • csoola
    fontos kérdésem, hogy mivel hétvégéig van köccsönbe' egy joy nálam, játszanék haverral army of twot, szoval mivel szélesvásznu a monitorom, nem tudom, hogy át lehet-e állitani, hogy függölegesen ossza a képernyöt, mert az jobb lenne, szoval lehet?
  • Apus
    micsoda dudák mindkettőt meg kell szereznem úgyérzem :)
  • Istencsászár
    naja csöcs van mindben:) nekem a DOA a kedvenc, igaz előző részekkel sosem játszottam, de a 4 a 2. játékom volt 360ra, azóta is megvan, néha előveszem, mert egyszerűen jó... könnyed, látványos, hangulatos, jópofa karakterekkel, még a film is nagyon tetszett:D
  • cenobite
    Végülis a SC4 verekedős+csöcs-szimulátor. :)
  • Istencsászár
    Dönts:)

vagy

:)
  • cenobite
    De ha érdekel eladom Neked a Doa4-emet ócsóért. :)
  • cenobite
    Én SC4-et vennék. Megvan a Doa4, de sajnos nekem nagyon nem jött be.
    A SC 2-3 megvan ps2-n rengeteget játszottam/játszok vele.
  • cenobite
    Pont ma számolgattam egy gépbővítést, de kb. 50-60 alatt nem úsznám meg alsó hangon. Abból meg kijön kb. 10 játék, úgyhogy... :)
    Egyenlőre sajnos nincs az a játék amiért a pc-t bővíteném. Apps futnak jól, többi nem számít.
  • Apus
    mindig tanul valamit az ember, köszi a tippet:)
    Srácok a Soul Calibur 4 vagy a Dead or Alive 4 jobb? Dönteni nem nagyon tudok, demoja mindkettőnek tetszett.
  • arty
    naja, box vszeg olcsobban meglenne (54-56ezer) mint egy gépbővítés ... és ha nem vagy RTS vagy szimulátor fan, akkor jobban is járnál vele
  • Lateralus
    Pedig benne van a magyar. Nekem is ugyanez a (bundle) verzió van.
    A gép beállításainál a Local menü alatt állíts be Hungary-t és voilá!!
  • lucifer9393
    Hmm így a képek alapján mégjobban erősödik bennem, hogy venni,Venni,VENNI :D de még a nyár olyan messze van...csak akkor jöhet számításba sajna. És kül. csak 2 játékért kezdtem el érdeklődeni a Box után: a Tomb Raider Ubnderworld, és a Mirrors Edge. Ez a 2 nagyon megtetszett, de a gépem olyan harmatgyenge, hogy max csak képeket nézhetnék rajta. :D hacsak nem indítaná magát újra, mert volt már rá példa, mikor elindítottam a TRU-t :D
  • arty
    a filmben is mókás volt, ahogy pattogott és hadonászott a fénykardjával :D

(amugy a ps3-asok jobban jártak darth vaderrel :( )
  • Istencsászár
    Ez a yoda mindig vicces amikor ebben a játékban feltünik:)
  • arty
    vagy ami jó és szép is:

soul calibur 4

vannak jó osztott képernyőn nyomható autós játékok:

vagy éppen egy TPS:

• Istencsászár
    Szörcsing... "flesh" detected... analysing... DELETE...
  • arty
    egyébként ha mindenképpen "fel akarsz vágni" a haverok előtt, arra is alkalmas a box: ültesd le magad mellé őket és játszatok együtt egy jót valamivel ... coopban. rengeteg konzolos játék megy osztott képernyőn vagy egyképernyőn-ketten, garantált szórakozás. ezt pécén aligha éled át, mindenki ül a saját gépe előtt és max mikrofonon át dumáltok - itt viszont hátbaverheted, ha mondjuk kiütötted mortal kombatban

"mert konzolon van (új) mortal kombat is :P"
  • lucifer9393
    Na tessék, most miért is kell lehülyézni? most mi volt a gond az üzenetemmel? kijavjtottam a hibáimat, és elnézést kértem, de még én vagyok a hülye... Basszsu no ezt már nemértem...
  • arty
    8 évesen volt akkori "csucsgépem", most pedig harmincon túl vagyok, régesrég családot alapitottam és lassan a saját gyermekemmel játszok együtt :) szerinted szánnom kellene magamat, amiért értelmes hobbim van és nem a monikasó előtt ülök vagy épp a kocsmában vagy meccset nézek ... elvégre miért pont a sportban kellene követni a "tömeget" ?

te komolyan azt hiszed, h "valamilyen szinten" belátjuk h van igazság az ostobaságodban ? :))) tényleg fiatal vagy még, sokat kell tapasztalnod "barátom" ...
  • DöflingR
    Mért ne beszélhetne? Biztos arra gondolt,hogy a releaser-ek adják már ki:D
  • PoisonChihuahua
    "Hát én most ezzel nem akartam veszekedést kirobbantani."

Most mit vársz? Fejresimit, mert bejöttél szívózni egy videójátékos topikba, azt nyomatod, hogy milyen szánalmas játékokkal játszani?

Egyébként már ideje lenne elhúznod...
  • PoisonChihuahua
    Semmi.

Classic kiadást egy bizonyos eladott példányszám fölött ér el a játék.

A Bundle meg külön nem kapható, ha jól tudom gépek mellé csomagolják.

Max annyi különbséget lehet találni, hogy a Classic fekete tokban van, Classic felirattal, a Bundle tokján meg van egy sárga csík "BUNDLE COPY" felirattal (ez mondjuk zavaró lehet) ill. ez utóbbinak nincs grafika nyomtatva a lemezre mert fehér színű.
  • Apus
    semmi. más a lemez kinézet. viszont nekem ami a viva pinataval van egybecsomagolva, az angol nyelvű, nincs benne magyar felirat.
  • Apus
    már bocs, de én leszarom a sportokat, magánügy, hogy mivel töltöm a szabadidőm. írhattam volna bélyeg vagy szivargyűjtést, ugyanez. de mindegy, valami gyík megint megmondja hogy kell élni. puszipá
  • kem001
    Forza 2-vel van 1 kérdésem. Mi a különbség a sima a Classic és a Budle közt?
  • PoisonChihuahua
    Ha szimulátor, akkor szerintem Forza2.

Ha arcade, akkor PGR4 vagy Burnout.
  • kem001
    Hellosztok
    Autós játékok közül ki melyiket ajánlja XBox 360-ra? Régebbiekből és újakból is jöhet :D
  • BuktaXbox360
    31 vagyok és gémer. Inkább nyomom a Halo3at esténként, mint a Mónika sót vagy a Josi Bárátot nézzem, mint anyádék. Az a szánalmas.