176876

-
De, hiányos. Nagyon. -
3 havonta leáll a gépezéssel a Harlekin :D :D :D aztán vesz még egy kazal gémet, a moci meg a quadrocopter meg ott rozsdásodik :D :D :D
irigylem is, hogy ilyen türelmes asszonya van neki !!! XD -
Felesbe vették.
-
Hogy jött össze végül? -
Nem hiányos, a többi a lista végén van 25 felett, azokkal nem foglalkoztak. :D
Úgy kell érteni, hogy mondjuk volt 70 cím és az első 25 legjobbat sorolták fel....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.12. 20:29:31 -
Na köszönhető Tyrantnak a The Division 11765 ft ér megvéve!!!
-
Nah nem jön össze pedig ez simán szokott menni csak ebbe a gedva tunnelbearba nincs argentina hogy meghazudja.... -
Elég hiányos. -
De úgy volt,de a home társam nem engedi azt mondta ez örökös tagság holtomiglan-holtodiglan! :-D És mivel a Moorom szépen téliesítve van így a droneozáson kívül más nincs csak a box...
Na viszont igen azt akarom,de közben nem india a cél állomás,mert Argentinában 11400 ft :-D így gyorsan átváltottam a jegyem oda!!!!
Csak a bear valahogy nem akar müxeni..... -
Ő meg a leállás....pfff. :D
Majd ha megszínik az acsirendszer....talán akkor. :D -
Végülis nem veszünk ezen össze, te írtad hogy "te így képzeled el". :D
Amúgy lehet alfa meg beta tech oldalról nem fogja hozni a véglegest, de tartalmilag érdekel a játék meg irányításra, ebből is az irányítás nagyon fontos nekem hogy kézreálló legyen.
Ez a HUD már most zavar, vagy mi a neve ezeknek a kiírásoknak meg színes lószaroknak, kb majdnem wow szint már. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.12. 15:31:33 -
Amúgy nem úgy volt, hogy leállsz gépezéssel? :D
Amúgy india gift card-ot nem találtam sehol. VPN és Mastercard kombóvan nem tudsz venni simán xbox.com-ról? -
Amúgy ezeket az alfa beta dolgokat én a valóságra levetítve úgy képzelem.Hogy van 1 közétkeztetés mindenki be megy kér 1 tányér levest eszik belőle de szar,híg vagy nem ízlik stb.Anyuka ugyan ebből a levesből vesz 5 adagot a menza végén és hazaviszi majd pici fűszert tesz hozzá meg az 5 adagba már bőven jutott sűrűje a vége felé és a család 1 igazán jót eszik!!!A délbe híg levest evő csumisok meg ott kiabálnak hogy szar a leves...
-
nincs és nem is érdekel.... -
Beta hozzáférésed senincsen? :) -
nem nem játszottam alfával és igen egy újabb cím és igen érdekel -
Grat hozzá.
Jó én nem felbontás meg fps értékre értem a játékot, az engem sem izgat ha 900p meg 30fps, ha jó a játék és leköt, hanem nyújt-e valamit, vagy bugok terén, vagy mennyire lesz tartalmas.
Én nem játszottam az alpha alatt, de van beta hozzáférésem, majd kíváncsi leszek rá élőben, hogy le fog-e kötni a játékmenet.
Gondolom te próbáltad az alfa verziót már. Vagy csak a bemutatók alapján tetszik? Vagy csak mert egy újabb cím a listádon +1000 acsiponttal? :D
Olyan amit megvettem és még visszavan nekem is van sok.
Steam-en, x1, ps4, vita játék is stb...lenne mivel elbatni az időmet. -
Grat hozzá, énis minden szart előrendelek. :) -
Nem!!Eddig egyiknél se éreztem úgy,hogy várnom kellene(2 év alatt).Ha megnézed jelenleg 130 x1 játékkal játszottam ami azt hiszem igen csak az ÁTLAG felett van és jelenleg is van a profilon még 5-6 ami már ott van csak nem jutott rá idő!!!
Tehát az aggódást meghagyom továbbra is az örök elégedetlen pixel és fps számolgatóknak és minden hisztire hajlamos átlag felhasználóknak.Mert addig ameddig ők megjelenés után 1 perccel vesézik YT videók alapján,meg mondta a szomszédom akinek az unokája halott városi legendát róla,hogy ez mekkora szar és társai addig én szépen kényelmesen hátradőlve játszani fogok azaz szórakozni!
-
abel0317 #165519 Na a Far Cry Primal előrendelve :D Jöhetne hozzá extraként Jack Black-es sztroi küldetés a Kezdet Kezdete című filmből.... Meg kell enni a medveszart stb. -
Nem érzed úgy hogy azzal a játékkal várni kéne?
Pre-order egy ilyen játékra, az Ubi-tól? :D
Minden elismerésem, eléggé bevállalós vagy. -
igen Division 14700 -
Valami nagyon olcsó? -
"Gears of War 1-3 and Judgment Among Top Xbox One Backwards Compatibility Games
According to Rod Fergusson, those four games are among the top nine most popular backwards-compatible titles. - Jan 11, 6:27am"
Gondolom, mivel ingyen osztogatták az Ultimate mellé, kellően megdöbbentő ez a hír mindenki számára. :D
///Ja és volt egy hír, hogy az Ultimate példányokat vásárlók 47%-a vette meg úgy hogy még nem játszott az előző részeivel, azért meglesném azt hogy ezt hogy tudakolták meg, hogy egyenként megkérdezték a vevőket vagy mi? :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.12. 10:42:29 -
2016 legjobban várt címei:
"Uncharted 4: A Thief's End
Persona 5
Horizon: Zero Dawn
The Legend of Zelda (Wii U)
Dark Souls III
Mass Effect: Andromeda
The Last Guardian
Final Fantasy XV
Deus Ex: Mankind Divided
No Man's Sky
Street Fighter V
Nier: Automata
Tom Clancy's The Division
Mirror's Edge Catalyst
Quantum Break
Fire Emblem: Fates
Zero Time Dilemma
XCOM 2
Scalebound (ezt azután tolták el 2017-re, hogy megszületett a kérdőív)
Firewatch
Gravity Rush 2
Dishonored 2
Ratchet & Clank
Ni-Oh
Overwatch" -
Olvass utána neten. :D -
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!VALAKI VÁSÁROLT MÁR INDIAI STOREON??????????? !!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Közvetlenül mostanában magyar bankkártyával?????Most nem régen most az elmúlt 1 hónapban!!!!!
Vagy esetleg valaki tudja,hogy van-e a storeba gift card?????Már mint az indiai storeban indiai régióhoz!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.01.12. 10:27:04 -
Hát látod ezt nyomják egyelőre. :) -
Jöhetne inkább valami új játék a Vaultba, elég rég nem volt már új... -
EA Access
"Szokás szerint öt nappal a megjelenés előtt indulnak a próbaverziók és összesen tíz órát nyüstölhetjük ezeket a címeket is, az ez alatt elért teljesítményeink pedig átkerülnek a teljes játékba. Az Unravelt így február 4-én elkezdhetjük, Yarnyt a zombik és a növények követik február 18-án a Plants vs Zombies: Garden Warfare 2-ben, a sort pedig az EA Sports UFC 2 kőkemény harcosai zárják március 10-én. Természetesen mindhárom játék esetén az Xbox One-os verzióról van szó, hiszen egyelőre csak ezen a konzolon él a szolgáltatás."
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.11. 19:41:50 -
Ja hogy hsz-ban, azokat nem néztem. :D -
Hsz-ben írta a szerkesztő, hogy nem állt még át az agya 2016-ra. (ettől függetlenül az alcímben még mindig jövő évről beszél) -
Jó de elolvastam egy egybefüggő cikket.
Közzététel: 2016...innentől ennyi, ha úgy írja hogy nem jövő év vége, hanem 2016 vége, akkor az 2 httel ezelőtt és most is értelmes, ehelyett kavarnak a dátumokkal, van hogy évekről beszélnek, van mikor pontos dátumokról, ez oké, én is gyanítottam a végén hogy ez 2015-ös gondolat volt, csak akkor ettől még hülyén jött le, most kitéve ez év elején, hiszen az olvasó az aktuális időt veszi alapul.
Ha ezt 2015-ben teszik ki, 2015-ös cikk akkor értelmezem azévi viszonylatban. :)
Amúgy olvastam azt az ünnepi részt, ezért kérdeztem hogy mivan, mert az eleje üti a végét, és akkor ezt a cikket nem rakom ki 2016-ban 2016-os dátummal, vagy átfogalmazom, vagy nem teszem ki, vagy átarom 2015.12.31-es dátumra. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.11. 16:41:04 -
Ez csak a te képzeleted szüleménye megint. :D 2015ös cikkben írták, hogy jövőre, a 2016os ünnepi időszakban. 2015höz képest a jövőre az 2016. akkor is ha 2016ban olvasol 2015ös cikket, de ha feltámad benned a félelem ismét, akkor csak a te kedvedért odaírták, hogy egyértelmű legyen, hogy 2016os ünnepi időszak, ami mindenki meglepetésére nem 2017ben, nem 2020ban, nem 2242ben és még csak nem is 3000 után van, hanem (és most jön a csavar, amire nem számítottál, de féltél tőle) 2016ban! Meglepetés! :D -
Nekem még nem sürgős, de megakadt a szemem azon hogy "nem kell várnunk jövö év végéig
Hát be is toszna gép launcs után kb még 4 év hogy jöjjön egy Gears.
Így is régóta vártunk rá. -
Holiday volt megadva E3-on is, az meg november-december környéke. Most Fall-ra tették, az szeptember-október környéke. Tippre októberben jön. De ha kapok valami privát infót, majd szólok. :D -
Jaja, gyanítottam, de a leírás katasztrófa fogalmazás szempontból. -
2016 november helyett 2016 szeptemberben várható kb. Tavasszal meg béta.
XBOX ONE SYSTEM UPDATE HITS TODAY, FIXES SOME "BEHIND-THE-SCENES" BUGS
Microsoft didn't release a big new Xbox One update in December and isn't planning one for January. That's because Microsoft wants to focus on stability during the holiday season. The next major Xbox One update is scheduled for February, according to Xbox -
Akkor nem csoda hogy nem értettem a hírt.
Mert írja hogy jövő év vége, aztán hogy kicsit előbb jön már 2016-ban őszén, vagyis jövő év vége az 2017, ha 2016 őszén jön akkor az 1 év eltérés, az meg nem kicsit előbb, ilyet meg a mesébe sem hallani, hogy valami előre jőn 1 évet.
Hát bazze, szerintem valaki írt egy cikket 2015 végén az ünnepek közt aztán most lett kiposztolva, mert akkor stimmel már a fogalmazás. Mert akkor aeredeti jövő év vége mondatrész 2016 legvégére utalt. -.- -
Tehát 2016 ünnepi időszak volt, majd a 2015 E3on kiderült hogy 2016 ősz, és ez egy hír
ja h gamestar.
2017ről nem volt szó sosem.