176879
banner
  • Freedy
    Sziasztok! Vettem ms pontot, hogy megvegyem a cod waw map pack-ot... Csak egy meglepetés ért..... Hülye ROHADÉK RÉGIÓZÁR .
    Szóval tanácsot szeretnék kérni, hogy mit töltsek le, kb 2000pont értékben?
  • Örm
    Kösz! Ilyen kábelt hol lehet venni? A pc-s táp kábel jó hozzá?
  • tom235
    Nos valójában az az átalakító amiről te beszélsz az csak a volt-ot alakítja át a hz-et nem. Valószíű ezért indul újra. Namost ez nem tesz túl jót a boxnak sem, előbb utóbb haza fogja vágni. Neked konkrétan egy eu-s tápkábelre van szükséged mint pl.:Link ami a képen össze van bandázsolva. Nemhinném hogy nagy összeg 1-2 ezer forint lehet csak.
  • deep
    Átállítottátok a felbontást. A tévéd nem bírja. Dobd rá egy monitorra, és állítsd szépen vissza.
  • AntiHero
    Az mitől van hogy enm ad képet a VGA kábelem?

Eddig adot, de haverhoz elvittem az xboxot és rákötöttem a monitorjára. Ott volt kép, de a tv-re most hiába kötöm rá csak hang van kép nincs
  • Örm
    Hello!
    A gondom a következő lenne. Vettem kb. 2hónapja egy új Pro gépet Angliában. A tápegység egy átalakítóról megy, mert 3 villás. Hosszabb rövidebb időnként magától kikapcsol a gép és csak akkor indul újra ha kihúzom a konnektorból és vissza dugom. Ez a tápegység hibája vagy az átalakító szar? Ha a táp a szar akkor lehet javítani vagy újat kell venni? Kösz a segítséget!

• Minstrel
    Így lehet KATT
  • TDC Geronimo
    Lehet szedni a Red Faction 3 demót akit érdekel csak kell kérni kódot innen.
  • Jissi
    Persze. A napba lehet nézni, de már nem.
  • davidka003
    Másolt vagy eredeti?
  • Hut
    na vki tud segíteni!?
  • Hut
    mondjuk a gta 4
  • Sephi
    Most sotba kene venni az osszes jatekot amiben van nap, es kitalalni, hogy te melyikrol beszelsz?
  • Hut
    csá
    mikor a nap felé nézek vagy közelébe akkor akadozik de ha mondjuk árnyékba megyek akkor meg nem vki nem tudna segíteni hogy miért akadozik ?
    kösz
  • DöflingR
    Váó!
  • zaki
    Ha pontosan lősz 3mp-et levon az idődből, nekem így lett meg (amúgy 1000/1000-re végigvittem :D)
  • Gideon Wieth
    mit kéne itt látni ?
  • Pacal17
    Láttam videót, csávó 9.98 alatt csinálta meg...
  • Apus
  • qB0B0p
    Na erre én is kíváncsi lennék. Senki sem próbálta még ki?

NE nézzétek meg ezt az oldalt!
  • morgomedve
    bocs, maffia 2
  • morgomedve
    hát sajnos én már nyomtam....
    amennyire vártam akkorát csalódtam benne, csak kizárólag jó angoltudással játszható, a grafika hogy sz.r az engem nem zavar, ez a legkisebb baja, mondhatnék pár dolgot de nem akarok belemenni a játékba, hátha valaki játszani fog vele, na majd a mffia 2 :)
  • rooney8
    Ja még annyi, hogy most akkor hdmi - dvi kábel, vagy hdmi - hdmi kábel + átalakító? (átalakító = adapter?)
  • rooney8
    Oké, kösz.

Igen, monitorra kell. De azért akarom dvi-vel, mert azon elvileg élesebb a kép, és még a kábel is olcsóbb. Meg mint mondtad akkor később másra is jó lesz, ellenben egy x360-as vga kábel nem... :)
  • csoola
    Red Faction eddig is olyan volt, h faszán robbanthato, télleg kurvajo volt, föleg multiban lesz isten :)
  • GP2100
    Már rég végig lett tolva(of course ). Jobbra számítottam, de azért nem lett olyan rossz mint amit az első 1-2 óra játék után gondoltam róla. Technikailag(grafika, hang, fizika) nem valami jó, a játékmenetben sincs semmi nagyon kiemelkedő, de a bizniszek elfoglalásával, a családod felépítésével és az ellenséges családok kiirtásával jól el lehet lenni. Kb. 13-15 órát játszottam vele és még lehetne 1-2 jelentéktelen apróságot csinálni, plusz akinek van, az live-on multizhat is, szóval a szavatosság is bőven elmegy(azért nem egy GTA4 :D). Mafia 2-ig hiánypótlónak jó volt...
  • mucsácsó
    Passz, én úgy írtam ki.. :P
  • Sephi
    Jajaj.... ég óvjon meg tőle.
  • TDC Geronimo
    Preorderesek kaphatták meg hamarabb. A többieknek 23a után lesz elérhető, ha jól tudom.
  • DarkSector
    de hol az a ku...a demo?
  • Adi
    Godfather 2 milyen? vki már nyomta?
  • mucsácsó
    Én is játszottam vele, piszkosul jó játék, tényleg MINDEN szarrárombolható.. :) Nem gondoltam volna, hogy ez ennyire jó lesz. Tuti beszerzős, alig várom...csak messze még a június.. =/
  • akyyy
    csak megöltem a társaimat, hogy ne az egész pálya elejéről kezdjem hanem csak azt ami időre megy:D
  • GP2100
    Meghaltál? Hogy lehet meghalni a gyakorló pályán? :D Lehet, hogy nem is ugyanarról beszélünk?
  • DarkSector
    Na lopikula.
    mikor tették fel??????????
    Csak gold accountos?
    vagy silveres???
  • akyyy
    gyors vagyok, mégse ment?

bár olvastam olyat hogy pontos célzás esetén levon az időből, igy sikerülhet 20 alatt, de én mindig mikor már sprinteltem, inkább meghaltam, mondván már úgysem sikerült. fail-e?

de ezt miért nem montad?:(
  • morgomedve
    de van, én már játszottam is vele, nagyon fasza kis játék lesz, 100% rombolható környezet járművek stb...
  • Lateralus
    Bármelyik részhez jó, és a Rock Bandekhez is.
  • GP2100
    A CoD4 első pályájának a végét? Hülye kérdés, gyorsnak kell lenni(esetleg begyakorolni) és megvan.
  • akyyy
    call of dutyba hogy lehet 20 másodperc alatt megcsinálni a gyakorlópályát?