176877
banner
  • GP2100
    A cseh az nekem kínai... Egyébként kösz a linket, elkezdtem olvasni az infókat. A modern sérülési rendszer(bepirosodik a kép, kis idő múlva felgyógyulsz) remélem, hogy igaz lesz. Elszoktam már a klasszikus health pack-es rendszertől és az első részben is utáltam a legrosszabb helyzetekben hp után lopakodni.
  • Ragnar360
    cseh...barátom :P - de van google translate v mi a szar én azzal elolvastam az oldalt ahol volt új info rendesen...
    na itten van a link...megtaláltam
  • Zozo76
    Ja igen, a piros feher RCA csati a kepen az analog hang kimenet BAL/JOBB oldala. Szukseges hozza egy jo erosito, ket jo, fabol levo (!) 3 utas hangfal, vagy valami gagyi PCs aktiv hangszoro. :)
  • Minstrel
    elég a sima scart, azon megy video meg audio is, a piros-fehér azért van ha esetleg hangszóróra kötnéd
  • arty
    hagyományos (crt) tévére 3 féle módon tudod bekötni az xboxot:
    - kompozit (olyan mint a piros fehér a képeden, csak általában sárga)
    - svideo (képeden a baloldali csati)
    - RGB (képeden a scart)

Ha a tévéd scarton fogad RGB jelet (nézd meg mi van ráirva hátul), akkor egész jó képet kapsz, ekkor külön kell kábelt venned. Ha nem fogad, akkor átalakitoval (géphez kapott sárga/kompozit kábel -> külön megvett kompozit-ról scartra alakito) tudod csatlakoztatni, ez elég szar képet ad majd, de kábelre nem kell költened.
  • Balazs15
    csösztök msot akarok venni egy box-ot csak kétségeim merültek fel:)..van egy tv-m amin csak scart bemenet van más nincs...ez elég lesz mert konkrétan itt egy kép: és az itt láthato másik 3 kábel mi célt szolgál???mert akkor max másik tv re kötöm ha egy sima scrat nem lenne elég...
  • GP2100
    Olyan mint a 3led, csak nem 3leddel jelzi a gép.
  • GP2100
    Kár, hogy nem emberi nyelvű újságokból vannak a scannek...
  • arty
    olyankor mivan, ha vettem egy MS pontos kártyát és lekaparás után nem tudod elolvasni róla a kódot?

(elképesztő, hogy a májkroszoftnak mindene ennyire kib*szott trágya minőség. oprencer, konzol és még a rohadt kaparós-sorsjegye is ... merthogy 4 karakter 12 variácoja 4096 lehetőséget ad ... :( )
  • Zozo76
    Mi az az E74-es hiba?
  • Zozo76
    Az tuti ha megjelenik, megveszem egybol. Az elso reszt is imadtam. :)
  • akyyy
    amit akar:D
  • deep
    De.
  • BigDTR
    Ha veszek egy HDD-t és rárakok egy játékot, utána már nem kell betenni a lemezt?
  • Ragnar360
    "20-a körül gémpléj múví, remélem nem valami 1 perces szösszenetet kapunk. 20 perces walkthrough-val ki is egyeznék"

hw-n irják...asszem ennek utánna is nézek :)
  • Ragnar360
    Mafia2 nyalánkságok
    Egy kiba trailer, de inkább gameplay jöhetne már igencsak - szart se mutattak még a játékból, pedig eléggé várom :)
  • Neogan
    Már az E74-es hibára is érvényes a 3 év garancia.
    forrás
  • atesz111
    és van olyan guitar hero amibe bele lehet rakni saját számokat?
  • Istencsászár
    és mit játszik rajta? crysist még mindig?
  • deep
    Még semmi, én sem jósolom 2011-2012 elé.
  • akyyy
    ha annyira újitani akarsz, vegyél pc-t:P
  • Evogordon
    Minimum 2012
  • Kandurex
    Van róla valami hír, hogy mikor várható a nextgen? 2005. óta toljuk már a 360 -at :/
  • akyyy
    jah, itt:https:////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////live.xbox.com/en-US/accounts/MyAccount.aspx
  • DöflingR
    nem
  • Soldiers
    azt vhol meglehet nézni hogy a Live-on mien regem van úgy értem hogy Uk vagy Usa?? mert már nem emlékszem és venni akarok Microsoft pontokat??
  • PoisonChihuahua
    Nem lehet, mert ilyen funkció (tudtommal) nincs benne.

Egyetlen módszer, ha a lemezen kicseréled a zenefile-okat, de erről érdeklődj a warez / modding fórumokon.
  • akyyy
    lehet
  • Pacal17
    Olvastam pozitív dolgokat róla.
  • Gideon Wieth
    Engem megfogott. az első autósüldözésre kihegyezett játék sztem. NFS elbújhat mögötte ilyen szempontból :) Bár tény hogy nem musthave, de egy haverom utánam vágta 5000 ért :D annyit megért :P
  • atesz111
    hali!

lehet a guitar hero 3-ba saját zenét berakni?
  • arty
    360ra nem sok van ... nekem a Crash bejön, pláne coop-ban jó!
  • akyyy
    sok pénzed van:P
  • GP2100
    Én pont fordítva voltam vele. A demo alapján tetszett(persze már akkor is tudtam, hogy nem lesz 10 pontos musthave cím), de amikor túl voltam néhány küldetésen a teljesben, akkor már egyre inkább vártam a végét, mert egy fárasztóan monoton, rövid időn belül unalmassá váló játék, ráadásul a sztorija is 0. Még jó, hogy ilyen rövid(1-2 délután alatt végigjátszható) lett. :D Akkor sem nagyon kéne eredetiben, ha ingyen osztogatnák(ok, felmarkolnék amennyit lehet és keresnék rajta egy kis pénzt :D)...
  • deep
    Mario64, régi, de máig a legjobb ugrabugra.
  • morgomedve
    mi a legjobb platformjáték szerintetek?
    olyanra gondolok mint a crash volt, vagy az örök kedvencem a Conker még sima boxra.
    jó lenne már lazításkép egy kicsit csak ugrálgatni :) :)
  • Gideon Wieth
    Wheelman.
    Nos én annyit mondanék hogy amikor először leültem a demoval játszani azt mondtam magamnak hogy hát ez mi a szar?? Aztán gondoltam egyet, amikor megjelent és adtam neki még egy esélyt. 1 héttel később már a polcomon csücsült eredetiben ...

Remek játék. A hangulata pedig fenomenális. Egyetlen hibája van, mégpedig az, hogy túl rövid.
  • DöflingR

• Apus
    hangulatos a kép alapján:)
  • arty
    800 pont lesz az Outrun Online Xbox Live árkádon !!!

na, ennyiért lehet beleugrok ...