176877

-
A cseh az nekem kínai...
Egyébként kösz a linket, elkezdtem olvasni az infókat. A modern sérülési rendszer(bepirosodik a kép, kis idő múlva felgyógyulsz) remélem, hogy igaz lesz. Elszoktam már a klasszikus health pack-es rendszertől és az első részben is utáltam a legrosszabb helyzetekben hp után lopakodni.
-
Ragnar360 #63703 cseh...barátom :P - de van google translate v mi a szar én azzal elolvastam az oldalt ahol volt új info rendesen...
na itten van a link...megtaláltam -
Zozo76 #63702 Ja igen, a piros feher RCA csati a kepen az analog hang kimenet BAL/JOBB oldala. Szukseges hozza egy jo erosito, ket jo, fabol levo (!) 3 utas hangfal, vagy valami gagyi PCs aktiv hangszoro. :) -
elég a sima scart, azon megy video meg audio is, a piros-fehér azért van ha esetleg hangszóróra kötnéd -
hagyományos (crt) tévére 3 féle módon tudod bekötni az xboxot:
- kompozit (olyan mint a piros fehér a képeden, csak általában sárga)
- svideo (képeden a baloldali csati)
- RGB (képeden a scart)
Ha a tévéd scarton fogad RGB jelet (nézd meg mi van ráirva hátul), akkor egész jó képet kapsz, ekkor külön kell kábelt venned. Ha nem fogad, akkor átalakitoval (géphez kapott sárga/kompozit kábel -> külön megvett kompozit-ról scartra alakito) tudod csatlakoztatni, ez elég szar képet ad majd, de kábelre nem kell költened. -
csösztök msot akarok venni egy box-ot csak kétségeim merültek fel:)..van egy tv-m amin csak scart bemenet van más nincs...ez elég lesz mert konkrétan itt egy kép: és az itt láthato másik 3 kábel mi célt szolgál???mert akkor max másik tv re kötöm ha egy sima scrat nem lenne elég...
-
Olyan mint a 3led, csak nem 3leddel jelzi a gép. -
Kár, hogy nem emberi nyelvű újságokból vannak a scannek...
-
olyankor mivan, ha vettem egy MS pontos kártyát és lekaparás után nem tudod elolvasni róla a kódot?
(elképesztő, hogy a májkroszoftnak mindene ennyire kib*szott trágya minőség. oprencer, konzol és még a rohadt kaparós-sorsjegye is ... merthogy 4 karakter 12 variácoja 4096 lehetőséget ad ... :( ) -
Zozo76 #63695 Mi az az E74-es hiba? -
Zozo76 #63694 Az tuti ha megjelenik, megveszem egybol. Az elso reszt is imadtam. :) -
amit akar:D -
De. -
BigDTR #63691 Ha veszek egy HDD-t és rárakok egy játékot, utána már nem kell betenni a lemezt? -
Ragnar360 #63690 "20-a körül gémpléj múví, remélem nem valami 1 perces szösszenetet kapunk. 20 perces walkthrough-val ki is egyeznék"
hw-n irják...asszem ennek utánna is nézek :) -
Ragnar360 #63689 Mafia2 nyalánkságok
Egy kiba trailer, de inkább gameplay jöhetne már igencsak - szart se mutattak még a játékból, pedig eléggé várom :) -
Már az E74-es hibára is érvényes a 3 év garancia.
forrás -
atesz111 #63687 és van olyan guitar hero amibe bele lehet rakni saját számokat? -
és mit játszik rajta? crysist még mindig? -
Még semmi, én sem jósolom 2011-2012 elé. -
ha annyira újitani akarsz, vegyél pc-t:P -
Minimum 2012 -
Van róla valami hír, hogy mikor várható a nextgen? 2005. óta toljuk már a 360 -at :/ -
jah, itt:https:////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////live.xbox.com/en-US/accounts/MyAccount.aspx -
nem -
azt vhol meglehet nézni hogy a Live-on mien regem van úgy értem hogy Uk vagy Usa?? mert már nem emlékszem és venni akarok Microsoft pontokat?? -
Nem lehet, mert ilyen funkció (tudtommal) nincs benne.
Egyetlen módszer, ha a lemezen kicseréled a zenefile-okat, de erről érdeklődj a warez / modding fórumokon. -
lehet -
Olvastam pozitív dolgokat róla. -
Engem megfogott. az első autósüldözésre kihegyezett játék sztem. NFS elbújhat mögötte ilyen szempontból :) Bár tény hogy nem musthave, de egy haverom utánam vágta 5000 ért :D annyit megért :P -
atesz111 #63674 hali!
lehet a guitar hero 3-ba saját zenét berakni? -
360ra nem sok van ... nekem a Crash bejön, pláne coop-ban jó! -
sok pénzed van:P -
Én pont fordítva voltam vele. A demo alapján tetszett(persze már akkor is tudtam, hogy nem lesz 10 pontos musthave cím), de amikor túl voltam néhány küldetésen a teljesben, akkor már egyre inkább vártam a végét, mert egy fárasztóan monoton, rövid időn belül unalmassá váló játék, ráadásul a sztorija is 0. Még jó, hogy ilyen rövid(1-2 délután alatt végigjátszható) lett. :D Akkor sem nagyon kéne eredetiben, ha ingyen osztogatnák(ok, felmarkolnék amennyit lehet és keresnék rajta egy kis pénzt :D)... -
Mario64, régi, de máig a legjobb ugrabugra. -
mi a legjobb platformjáték szerintetek?
olyanra gondolok mint a crash volt, vagy az örök kedvencem a Conker még sima boxra.
jó lenne már lazításkép egy kicsit csak ugrálgatni :) :) -
Wheelman.
Nos én annyit mondanék hogy amikor először leültem a demoval játszani azt mondtam magamnak hogy hát ez mi a szar?? Aztán gondoltam egyet, amikor megjelent és adtam neki még egy esélyt. 1 héttel később már a polcomon csücsült eredetiben ...
Remek játék. A hangulata pedig fenomenális. Egyetlen hibája van, mégpedig az, hogy túl rövid. -

-
hangulatos a kép alapján:) -
800 pont lesz az Outrun Online Xbox Live árkádon !!!
na, ennyiért lehet beleugrok ...