176877
banner
  • Lammer
    nekem is "arinak" tunt a demo erejeig... de nem tudnek sokat jatszani vele... nekem tulsagosan "lightos", rajottem :]
    Trine pont azt a csipetnyi kis "eksönt" csempeszi bele, ami a Braidbol hianyzik eszvééesz... ;)
  • Sephi
    Trine meg a LBP előtt élt. Csak elkésett...
  • zola2000
    jó, az az előfizetési kártya kódja, de bankkártyával fizettem, tehát olyanom nincs...
  • sapkafej
    bemegyek ma Aréna Plázába, gondoltam nézek vmi kontrollert 360-hoz... nézem electro world-ben, fehérből csak vezetékes van (kell a gyíknak? nem olcsóbb annyival), wireless-ből csak fekete van, 12-ért. na mondom engem nem fog lehúzni egy ilyen kecseg cég, bemegyek az 576-ba, támogatom a hazai céget, az orange box-ot is ezért vettem múltkor náluk. aha, csávó 14k-ért akarja nekem eladni a kontrollert. rohantam is ki. hol élnek ezek öcsém?

persze, én vagyok a hülye, hogy ilyen helyekre bemegyek, de nincs időm mindenféle félrreeső helyeken lévő, általában megtalálhatatlan boltokat keresgélni. fuckthisshit

na, ezt is kiadtam magamból
  • zola2000
    Mi az a redeem kód?
  • GP2100
    Van itthon egy 16:9-es sd crt amin van komponens, RGB, S-video és persze kompzit is. A boxot nem tesztelgettem rajta, de a dvd lejátszó ami rá van kötve, egyértelműen komponensen adja a legjobb képet és az RGB egy kicsit elmarad. Főleg azért jobb, mert komponensen lehet progresszívben is használni, de RGB-n csak intarlaced(váltottsoros) kép megy. Szerintem sokkal jobb a progresszív pásztázású képet nézni, "nyugodtabb" a kép, vagy nem tudom hogy mondjam. A színekben emlékeim szerint nincs nagy különbség.
  • Soldiers
    azt nem tudjátok mitől van hogy egyszer játszottam Fable 2-vel végig is vittem aztán egy darabig nem játszottam vele és játszani akartam vele de a mentésnél az írta ki hogy hibás,, jóóvan aztán megint elkezdtem de most nem vittem végig és most ma játszani akartam vele de megint az írta ki hogy hibás a mentés ez nem tudjátok mitől lehet??
  • theone91
    So what?

Ezernyi koppintással játszik az ember nap-mint-nap... -.-
  • sanzik
    de jó, ha ilyen kis százalék akkor valószínű csak nekem van ilyen tv-m itt..
  • Iceakos
    Szia

Igen egy "redeem code" alkalmazása feloldhatja a bankkártyás dolgot.

üdv:ice
  • kem001
    Hali
    Nagy dilemmám van. Dragon Ball Burst Limit vagy Soul Calibur 4?
  • arty
    persze, csak sokat ezzel ugye nem lehet nyerni CRT esetén :) (meg kb a CRT-k 0.001%-a ilyen)
  • zola2000
    Helosztok, van egy "kis" bajom. Vettem egy egyhónapos Xboxlive gold előfizetést, már két hónapja, de egyszer már automatikusan megújult, pedig nem is akartam, most 19.én újra meg akar újulni, és nem is tudom kikapcsolni az automatic renewalt, a bankkártyámat sem tudom törölni, mert előfizetéshez van kapcsolva, tudna valaki segíteni? Most akkor talán csak ezért tiltassam le a kártyám,, vagy vegyek 3 hónapos előfizetést, mert az nem újul meg, vagy mi legyen,hol lehet ezt a megújulást kikapcsolni?
  • PoisonChihuahua
    De abban az esetben is az RGB a nyerő.
  • sanzik
    annyi pontosítást ehhez hozzá tennék azért,hogy néhány hagyományos (crt) tv-n is van lehetőség komponens vagy akár hdmi bemenetre csatlakoztatni a konzolt...
  • Soldiers
    srácok azt nem tudjátok mitől van hogy egyszer játszottam Fable 2-vel végig is vittem aztán egy darabig nem játszottam vele és játszani akartam vele de a mentésnél az írta ki hogy hibás,, jóóvan aztán megint elkezdtem de most nem vittem végig és most ma játszani akartam vele de megint az írta ki hogy hibás a mentés ez nem tudjátok mitől lehet??
  • arty
    "mindkét profilnak Gold-os account kell."

ha ezt az SDF "odaát" látná :/
  • koryne
    Én is kaptam ilyen privit... Sztem a srác módszeresen minden emberkénél kopogtatni fog, gondolván valaki csak válaszol neki :)
  • BigDTR
    Vkinek ha megvan a Burnout Paradise, annak mi a véleménye róla?
  • ocsi3
    Köszi a válaszokat.
  • akyyy
    Nem tudom ki terjeszti hogy én flasheltetek xboxot, meg hű de xbox zseni vagyok de annak fákjú!
  • DöflingR
    Nagyot fogsz nézni a végén:D
  • deep
    PGR4-el lehet pl, nem tudom más játékokkal mi a helyzet. Persze mindkét profilnak Gold-os account kell.
  • Minstrel
    nem lehet
  • ocsi3
    Sziasztok.
    Kérdésem lenne:lehet 1 XBOX 360-ról egyszerre 2 profillal (ketten) LIVE-on multizni? (pl. COD4-el).
    Köszönettel.
  • koryne
    Végre van Braid-em \o/ Mindenkinek ajánlom, aki szereti a puzzle-platformert!
    Thx Iceakosnak a gyors közreműködésért! :) (őt is ajánlom ;))
  • Lammer
    jolvanma'! nyugodjal meg... -.-

Amugy ez nekem nagyon tetszik! tok joag! 800 pontot hajlando lennek ra aldozni!

(Frozenbyte=Shadowgrounds 1,2 -> 'szal josag^^)
  • DarkSector
    ISTENEM!!!!!!!

Erről le sem tagadhatnák hogy honnan szedték az alapokat.
    LBP szarság multiplatformban... LOL ez hiányzott!!!

Tryne vagy mifasz... Nevezzük Litle Big Planet 2-nek....
  • akyyy
    nem is érdekel a felirat:D
  • BuktaXbox360
    Az árakat én még mindig csökkenteném, mert ezzel nem lehet labdába rúgni
    Xbox 360 meghajtó csere: 12000Ft ??? CCornernél: 9900Ft
    Xbox 360 Arcade Pack: 48900Ft ??? Konzolgamenél: 44900Ft

• koryne
    Pc-ről tudod streamelni azokat a formátumokat, amit egyébként is ismer. Feliratot sajnos nem lehet hozzárakni, azt nem támogatja :(
  • arty
    csak audiocd-t tud felmásolni, más zenét filmet NEM

azt max külsö winyorol, pendrájvrol - de a formátumok elég korlátozottak. mediacenternek FELEJTŐS
  • Balazs15
    öö még1 kérdés..a winyos xboxra gondolom lehet tenni filmeket zenét.ez hogy müködik??be kell tebnni egy dvd-t azt felmásolja a saját winchesterére?vagy pl szgépröl rá lehet küldeni vhogy?
  • PoisonChihuahua
    Ilyenkor van az, amikor az egyik szemem sír, a másik nevet...
  • PoisonChihuahua
    Nincs.
  • theone91
    Legalább valami látványosabb oldallal szpemmelnéd a topikot... :D
  • theone91
    Ajánlom a Frets of Fire-t, ilyen célokra... Kiguglizod, leszeded, guglizol track-eket, azokat is leszeded, bemásolod és kész.
  • GP2100
    De legalább jót tesz az idegeknek.
  • jaszy
    Sok jó játék Itten ni!!!!!
  • arty
    én is megszoktam már a bepirosodós megoldást, de valljuk be, a játék tétje veszik el ezzel, nyugodtan befordulsz a sarkon, max visszahátrálsz, ha "pirosodik" :(