176883

-
jah értem kösz:D -
xbox 1 -
hogy érted hogy sima xbox játékok?ez mit takar? -
Az Arcadehoz nem jár vinyó, ami pedig kelleni fog ahhoz hogy a sima Xbox játékokat futtasd. -
Az ellenfelek kinézetébe bele lehet kötni, ez igaz. De hogy az AI szar lenne?? Ha az emberke lesérül, elszalad, gyógyítja magát a Health Stationöknél, fedezéket keres, használja a trükkjeit(teleportálás, plafonon rohangálás). Nem tudom mit vársz még tőle.
Na mindegy, ahány ember, annyi vélemény, én nagyon várom a folytatást
-
csö all
Xbox 360 kiszereléseknél (banner alatt) mit takar hogy az arcade ban: Original Xbox compatibility nem/nincs...jah és a Included audio/video cables/adapters is mit takar???mert pénz sporolásbol inkább arcade-ot vennék -
Szerintem a legnagyobb pozitívuma a hangulata. Engem odaragasztott a képernyő elé, és nem is nagyon tűnt fel/foglalkoztam vele, hogy maga az akció esetleg nem olyan komoly. Nagyon várom már a második részt, a "várakozási listám" 2. helyén áll, szorosan a Mafia 2 mögött.
-
Ha én elmondtam a negativumait, akkor nyugodtan elmondhatod te a pozitivumait! Várjuk!
A nehézségével semmi probléma csak mint FPS nem álja meg helyét. -
Lost Planet-ot is támadják,hogy szar tps.. pedíg jó az, csak gecinehéz :) -
Bioshock az egyik leghangulatosab FPS, amit valaha játszottam. És az egyetlen amit az elmult években easyn ujra kellett kezdenem :D (kezdő kontrollerhuszárként behaltam állandoan) -
Army of Two, FEAR2, Prince of Persia, GRAW1-2, R6Vegas1-2, Splinter Cell, ... ? -
Rengeteg pozitívuma van a játéknak. Ajánlom figyelmedbe valamelyik nagyobb külföldi játékportált
-
Megnyugodtam. Csak nagyon emlékeztetett arra, mikor meghalt a gépembe a videókártyám és szétcsúszott a kép játék közben. Meg aztán még fél éves sincs a boxom és elég gáz lenne, ha ilyen hamar megdöglene. -
Figyu FPS lényege (már ha lövöldözös) az ellenfél kinézete, AI-ja. Ebben a stuffban egyikröl sem beszélhetünk. Nagyon szép a viz, a berendezés, de ebben a komoly müfajban ez elég kevés pozitivum. -
pillanatnyi elmezavar:) elég bugos egy játék szóval betudható annak... -
Most nem csinálta ugyanott. -
-.- -
Ennyi maradt meg benned az egész játékról, hogy lövöldözöl rongybabákra? -
Megnézem. Igazából más játéknál nem csinált ilyet még soha. -
Talán azért fogott fel ennyit a Bioshockbol, mert ennyit is lehet! Lövöldözni rohangászo rongybabákra. És csupán a hangefektekkel nem lehet feldobni egy FPS-t! -
Végre!
-
végigjátszottam a teljest is, de ilyennel nem találkoztam... mindig csinálja ugyan ott? -
na EZ már egy jó hír !
-
A fél képenyőn csak egy fehér maszlagot lehetett látni, aztán mikor kamerát válott már eltünt. :S -
Assassin's Creed 2 trailer még ma! -
mire gondolsz? -
Valahol meg lehet nézni melyik demókat, arcadoat, trialokat lehet ketten, egy xboxon játszani (pl osztott képernyő, ilyesmi)
-
Imádom az fpseket, de a a Bisohock valahogy nem fogott meg, vagyis megfogott, nagyon jól kezdődik, aztán átmegy hentelésbe... kicsit lassabb, vontatottabb játékmenet, kevesebb akció és sok horror elem kellett volna bele... ezek megvannak benne az első órában aztán átvált egy akció fpsbe, és ott hagytam abba, semmi az ég világon nem motivál arra hogy folytassam... -
A Tomb Raider Legend demó másnál is csinál grafikai bugokat az átvezetők közben, vagy csak az én gépem kezd meghalni? :S -
Szintúgy. Zseniális játék, várom a folytatást :) -
Szomorú, hogy csak ennyit fogtál fel belőle. Nekem az egyik kedvenc játékom a Bioshock: remek sztori, design, ötletek -
Akkor azt mondom NEKEM szar, semmi élvezet nincs egy fogyatékosokkal teli "városban" baszni a rezet úgy hogy közben majd befosok a hangeffektektől (füllhallgató rulez) Tudom sokakat ez felizgat, de egy akció játék nálam legyen normális krimi, ha viszont Sci fi vagy egyéb baromság akkor Mass Effect vagy Fallout stílusban legyen játszható.. -
Én nem is halottam róla amugy, csal láttam msnem hog yjátszik vele valaki oszt kiprobáltma én is. fasza volt, kicsit szaggatott a gépen, megnem maxon volt, de tök érdekes meg szép volt úg yis, főleg ahogy ráfröcskölt a víz a monitorra:D
második részt játszanám boxon már, meg is venném, de sztem nem lesz magyar, igy marad megint gépen:( nálam ez elég erős érv. bár mirrors edgét kijátszotam boxon... -
Hype-olt szar a Bioshock? Aztakurvaeget.. Bioshock ezer más mindenre lehet példa, de arra biztos nem,hogy szar. Most ha már ilyen kijelentéseket dobálsz, akkor meg is indokolhatnád!
-
Azért Bioshockra kijelenteni, hogy szar, bátor cselekedet
-
GTA4(100%)Saints Row2(95%)Oblivion, Kane and Lynch, Bioshock (tipikus példa hogy hype=szar), Skate, Fallout 3 stb.
Ez a Fracture egész jól néz ki, RPG elemek is vannak benne vagy színtiszta akció ?
Darkness demóját toltam igényes, szép meg minden de nekem azt kell mondjam hogy túl beteg, ahogy gondolom a Dead Space is.
Resi 5 demóját is toltam de sajna nagyon olyan irányba haladt a sorozat ami már nekem nem fekszik. -
Igen, viszont az meg is érdemli, hogy premier napján a polcra kerüljön. -
addigra megjelenik mafia 2 -
A Godfather 2-t felesleges még megvenni addíg amig 4-5 ezer forint alá nem megy az ára, mert nem ér többet. -
biztos hogy meg lehet oldani!