176881

-
Azt érdemes, ami éppen kell az embernek.
dlc-k sokba kerülnek, X-originalokat meg használtan meg tudsz venni. -
SZiasztok
Mit érdemes Marketplace-ről leszedni? GTA DLC-t, vagy valami általatok ajánlott XBox original játékok? -
Akkor flash-eltesd és várjad csak a RROD-ot, nekem is volt már csak ingyen megcsinálta a M$.. -
Grizzly4x4 #63905 Itt senkit nem érdekel az anyagi helyzeted! Itt nincs Warez, írom ezt ugy hogy teljesen megértelek. Nyugodtan végy boxot okosítva vagy anélkül, ha tönkre is megy max egy 10-es a javítás és egy hét alatt megvan -tapasztaltam :( Nekem régi boxom van és simán bírta másfél évig gond nélkül, az újak meg ennél csak jobbak sőt még az is lehet hogy egyáltalán be sem döglik -
Át szeretném változtatni az Xbox live-hoz tartozó Live ID-et egy bizonyosra, de nem tudom mert valami gond van a születésnap beállításával. Két másik Live ID-hez azonnal hozzárendeli, pedig az egyiknél még csak ki sem volt töltve a születési idő... Valami ötlet? -
Hugh Hefner #63903 jelenleg hdtv-m sincs, úgyhogy arra pénzem, hogy minden játékot megvegyek, ami érdekel, szintén nincs. Ha lenne rá pénzem valószínűleg jobban vacilálnék a ps3 és eközött. De így egy jobb videókártya árából tudnék venni egy olyan komplett rendszert, amin elfutna az a pár játék, ami nagyon érdekel. -
én se láttam. Ez volt az első mafia gameplay amit láttam. örülök h belinkelte :) -
rudymester #63901 Ne módosítsd és akkor ott van a 2+1 év gari. Cserélgesd a játékokat és akkor olcsón (na jó, olcsóbban) meg lehet úszni. -
Ekkora problémát csinálni 1 videóból..
-
nem kezeltem úgy na mind 1 nézzétek jó lesz, örüljünk hogy van gameplay videó és már tudjuk mien lesz -
Ragnar360 #63898 okoskam tudom, h már 1 napja kint van, de mivel gamespot only és még egyik híres oldalon se láttam kirakva (hmm kotaku) ezért még javában új - lehet te véletlen már láttad de am meg senki - nem mondanám, h ha már kint lenne 1 hete
De te úgykezelted mintha már lejárt lemez lenne -
Én még nem láttam. -
okoskám ezt sztem egy csomó ember látta már ezt a videót mivel már tegnap óta fent van -
Ragnar360 #63895 talán nézd meg okoskám - mire fel mondod, h rég láttuk, amikor még ide nem volt linkelve - jamesholden a másikat linkelte, ez nem ugyanaz... -
ezt már rég láttuk azóta van újjab -
Ragnar360 #63893 Mafia 2 - New gameplay
-
Amíg végig nem olvastam amit írtál nekem is az ugrott be inkább,hogy úgy lenne jobb az évszakváltás,hogy a küldetések haladtával változna. Pl a bully-ban is így oldották meg, ami nekem marhára tetszett :D -
Hugh Hefner #63891 Ezzel az új alaplappal, a Jasperrel mennyire szűntek meg a megbízhatatlansági problémák? A minap megint megláttam ps3-on a gta4-et, és hát kurvajó, hogy finoman szóljak... és gondolkozom, hogy venni kéne egy új generációs konzolt, és anno odáig jutottam, hogy az xbox360 olcsóbb, de agyfaszt kapnék ha bejönne egy ring of death (pláne, hogy olyat vennék, ami viszi a backup lemezeket), a ps3 meg szép és jó, csak nagyon drága. -
mondjuk ez csak egy küldetés (annak is egy része), de valahol jogos észrevétel :/ (a zseniális első részből is simán ki lehetett volna emelni ilyen videokat) -
Aha, el vagyok tévedve. UGYANAZ a fedezékrendszer, ugyanaz a hent orientáció jön át az egész videóból. Mintha a GTA4 egy új kiegészítőjét látnánk, back in the 40s stílusban. A küldetéseken múlik minden, de ez a video 1:1 GTA4. Lőj le mindenkit, aztán egy kis autós üldözés, de azér ott is ratatata... A hangulat lehet hogy más, de a játékmechanika elGTAsodott. -
Ragnar360 #63888 elvagy tevedve :) - sztem a Rockstarosok is megfogjak irigyelni - de legalabbis mindenképp figyelni fogják...
nagyon vártam már egy gameplayt és méglyobban megherösitette bennem, h büntetni fog, a mozgás/animació, hangok ááá - nameg ez a küldetés is nagyonjó amit mutattak, de mit tudunk még a játékról ? Szinte szart se
Ott volt a két trailer - hát ha jóltudom, akkor nem csak a trailer kedvéért csináltak hóesést, hanem valóban lesz is tél a játékban...
VÉGRE - hóesés nagy hnagulatot tud teremteni - évszakváltozás - kb 8-10 óránként a játékban, 8-10 óra tiszta játékidő után - tavasz/nyár összeszőve- ősz kimaradhat, v belepétik a nyárba esetleg - aztán szépen átváltás télbe
Ha mind a 4 évaszakot belraknák az lehet túl sok lenne
VAGY
ami még könnyen lehetséges, hogy a sztori haladtával fog változni az évszak, ezt könnyebben kilehet vitelezni és talán jobban is mint az előzőt
MA FIA
-
Ragnar360 #63887 Jade Raymond IS AC2 Executive Producer! -
1:1 GTA4...Nem lesz olyan már mint az első. Az mérföldkő volt. Ez már csak egy szimplán jó játék lesz. Talán. -
aztabüdös... KELL !! :D -
Ragnar360 #63884 
-
Mafia 2 Gameplay Video. Ezen mi nem érthető? lol -
Ragnar360 #63882 hát ez büntet rendesen - huh -
Ragnar360 #63881 mivan ?????????????????? OMG -
Megjelenhetne már!
-
Mafia 2 Gameplay -
Aranylemezen a konzolos Sacred 2
katt
-
Gyureszka #63877 nekem E71 szokott jönni :/ -
Megoldható az valahogy hogy ha a box által generált MSN commentet megváltoztassam/átrendezzem? -
Vigyázz, mert épp múltkor volt róla szó, hogy az ilyen átalakítók csak a V-ot alakítják át a Hz-et nem és ez okozhat leállásokat / fagyásokat / hibaüzeneteket! -
"E68: Voltage Error... This error means that the Xbox 360 has insufficent power to function properly. This can be caused by an error in the hard drive or the fans that make them suck up too much power, it can also be caused if you have unnecessary accessories attached to the console like an external fan unit. Attempt to remove unnecessary accessories first, and then necessary components such as the hard drive and USB devices. If you have any case mods you may want to investigate those as well."
Nagyon úgy néz ki, hogy rádsóztak egy hibás HDD-t.
-
Sziasztok!
Még egy éve vettem egy Arcade gépet és azóta gondolkozom egy HDD vásárláson, most meg is történt vettem egy használt 20GB-s HDD-t de a tranzakció lebonyolítása után hazaérve, egy E68-as felriatú egy vörös ledes hiba jelent meg, ha rajtva volt a HDD. Ha leszedem nincs, próbáltam ezeket a "FIX" műveleteket is végrehajtani de eredménytelen mind. Szerintetek, mi lehet a baj? Visszacseréli a srác, de mivan ha a többi HDD is ezt csinálja? -
hunbalee #63872 néztem a gép kabelét az 3as
de lehet az ős monitoromé jo lenne:S -
Nekem is ilyen volt. Angliába van ilyen csatlakozó. Simán megoldottam úgy , hogy a régi gépem tápkábelét dugtam a box tápjába, majd a konnektorba :) -
Amcsi? London-ba vettem par gepet a multkor es azoknak is ilyen. -
hunbalee #63869 megrendeltem neten az ijet küldtek :)
remélem mással nem lesz baj
és magyar oldalról rendeltem :D