176878

-
Zozo76 #63945 Igy van. Megmondanak mindent. Semmi penzbe nem kerul, ingyen viszik-javitjak-hozzak. -
és ilyenkor mi a teendő ? Reggeltem a gépem az xbox oldalán és ott van egy telefonszám a javítás menüpontnál. Őt ha holnap felhívom, akkor megmnodja hogy hogy megy ez??? Gondolom valaki kijön érte elviszi azt visszahozza :P pénzbe kerül ? -
de igazi csak 2008 után vette. -
Zozo76 #63942 Udv a klubban. Nem is igazi XBOXos az akinek meg nem volt legalabb egyszer 3LED... :) -
Dobj egy privit lécci,hogy hol találtad,honnan szedted le.
Köszi. -
köszi a választ -
javitva.
nem 100 de jobbak az arányok. -
sziasztok!a mostani xbox360-ok ,már javítva jönnek ki,vagy még mindig utólag csinálják meg garanciában?köszi a választ
-
csoola #63937 ha nem megy ezt is kiprobálom köszi! -
Át... Mondjuk ha a monitorod tudja azt, hogy a dashboardon beállított 1280x720-at széthúzás nélkül megjeleníti, akkor minden megy normál 16:9-es képaránnyal, nem húz szét semmit 1280x1024-re. -
csoola #63935 köszi elöször ezt fogom megprobálni! -
Esetleg próbáld törölni a cachet:
System --> Memory --> nyomj Y-t a hdd-n --> majd "X,X, left bumper, right bumper, X,X --> a végén YES
Ez a megoldás törli a patcheket is! Ezeket újra le kell töltened! -
vinyóra feltenni próbáltad? nekem használt egy játéknál. -
csoola #63932 hibátlan állapotu, most megprobálom ugy, hogy másik helyröl megyek át nem a metrobol, hátha ugy nem fagy -
most fogom kiírni és kipróbálni -
nem karcos a lemez? -
csoola #63929 S.O.S.!
Aki játszott a Darknessel, árulja el nekem, hogy mi a rákért fagy meg egy töltés közben?! ugy értem, mindig ugyanott, még a mondat ugyanazon részén fagy meg! Ha kell megirom hol csak nem akarok spoilerezni. Megoldás? -
Jissi #63928 UFC 2009 demót próbálta már valaki? Szerintem odaveri a FN4-et, legalábbis nekem már kezd egy kicsit elcsépeltté válni. -
Nah ma délután utolérte öreg gépem a 3LED-es hiba. Ilyenkor mi a teendő ? úgyértem még nem járt le a 3 év a gépre, és elküldeném a microsoftnak szervizelni. Milyen számot kell hívni ? És kb mennyi idő és mennyibe kerül ez nekem ? -
Hugh Hefner #63926 gta 4 át vált? az a fő indok, amiért itt szemezek a boxxal -
nem.
Fullban rendesen meg van csinálva. Ilyen kicsi kockás megoldással én csak COD 5ben találkoztam. Nah az aztán idegesítő volt... -
Zozo76 #63924 Nekem is a kedvencem volt a MAFIA. PCn 2x, XBOXon is 2x vegigjatszva. Kar hogy a konzolos port szar lett nagyon. Hihetettlen mennyire lenyirtak a PCs verziot hogy valahogy fusson az XBOX1en is. Trehany, halaltlan egy port lett. -
basszus, army of two-ban nagyon frusztráló osztott képernyőn játszani, pedig nem kicsi a tv-nk :(
azt mondja meg vki, hogy Resident evil 5 demoban splitscreenben miért nem tölti ki a képernyőt a játék? két elég kicsi kockába rakja, és csomó fekete tér marad. a fullban is így van ez? -
cukormáz?? talán nem igaz? (pláne a gta4 lett szánalmas ps3-on, de nem az egyetlen "remek" példa)
(ha pedig nem moddolod és garis marad, relative "biztonságban" vagy - 3 évig mindenképpen)
---
Hugh Hefner: én is monitoron kezdtem, egy 19"-es 1280x1024es LCD-n. Dashboardon beallitod és egész jó képet kapsz a szélesvásznu játékok esetén - sajnos sok game 4:3-ba vált, az ugyan kitölti a teljes képet, de nem lesz tul szép (mintha a pécéden 1024x768ban játszanál)
XBOX360-VGA kábelt kell venned, mert az nem része egyik csomagnak sem. -
Sziasztok!!
Az volna a kérdésem ha felveszem a koponyát a Halo 3-ban akkor mit kell vele csinálnom.Mert addig jutottam,hogy fogom a kezemben.
Előre is köszi
-
Wild007 #63920 Üdv! Én egy Fujitsu siemens-en használom a boxot, 19 colos(lcd). HD-DVI átalakító kábellel be tom állítani 1280*1024 felbontásra. Sokkal szebb a képe mint az egyszerű tv-n. Csak ajánlani tudom. -
Hugh Hefner #63919 vagyis? -
"rengeteg játék szebb és jobban fut rajta, mint a ps3-on"
Nem kell a cukormáz, attól a gép még sajnos olyan marad amilyen... :( -
nem vágom elötte ps2-őm volt. -
jobb mint a crt... -
Hugh Hefner #63915 még egy aprócska kérdés... használja valaki monitoron? nekem egy 17 colos lcd monitorom van (1280 x 1024, contr.: 450:1, brightness: 300cd/m2, 160o/160o, 12ms). ha ezen használnám érdemes megvenni? vagy egyszerűen nem hozná azt az élményt... -
nem csak olcsóbb az xbox360, de rengeteg játék szebb és jobban fut rajta, mint a ps3-on (pl a gta4 szebb, nagyobb felbontásban fut és a frameráta is jobb)
vedd! (a 60gigás winyóst) :D -
nem is ez a vicc hanem mikor valami forma hírdeti mondjuk 65-ért a flashelt szarját és van rá egy rakat érdeklődő. -
BuktaXbox360 #63912 Sosem vennék használtat. Lehet nincs nagy baja, de amikor már szorul a tálca vagy a joy gombjai ragadnak az bosszantó.
Pláne ha már 3 ledből javították meg... -
egy valamit teljesen nem értek...miért nem lehet reális áron használt xbox360 at venni?..bármeik oldal akár aprohirdetés vagy licitálos oldalak.. 50 ezer alatt nem igazán adnak arcade és premiumot se..pedig ujonnan lehet kapni már 44 ezerért is... -
És XBox original játékok közül melyik játékok amik jók? Pl.: verekedősben, versenyben stb -
Nagyon bízok az Illusionos (2k Czeh) srácokban hogy legalább olyan zseniális játékot hoznak össze mint amilyen az első volt. Az előd mindenidőre a kedvenc akciójátékom marad. -
Azt érdemes, ami éppen kell az embernek.
dlc-k sokba kerülnek, X-originalokat meg használtan meg tudsz venni. -
SZiasztok
Mit érdemes Marketplace-ről leszedni? GTA DLC-t, vagy valami általatok ajánlott XBox original játékok? -
Akkor flash-eltesd és várjad csak a RROD-ot, nekem is volt már csak ingyen megcsinálta a M$..