176878
banner
  • Hugh Hefner
    Uristen... ez az xbox multi? mi ez a rakás szerencsétlenség? Van ennél egy kicsit, hát, lehet hogy furán fog hangzani, de "profibb" játék multira? ami mondjuk hozza egy q3, egy sc, egy cod, vagy akármi színvonalát?

hát akkor itt döntöttem el, hogy nekem nem kell a live, és mehet a flash : D
  • DarkSector
    lol
    mostanság hogy lehet kreálni profilt, mert régen még tudtam, de most valahogy nem tudok ujaz csinálni.
  • DarkSector
    mindegy, akkor tudomisén mi.
    ő sem tudja mi az a herkentyűnek a billentyűje, mégse viccelődök rajta... :S
  • DöflingR
    Ehez egyáltalán nem kell kockának lenni.
  • DarkSector
    Bocs én még a pro-ról eddig nem is hallottam.
    Gondolom most akkor low vagyok mi, te meg egy überkocka...
  • DarkSector
    Jah értem thx.
    Mert egyik srác villog, hogy megvan neki az x360 pro, és én nem tudtam hogy az egy uj cucc vagy miarákom.
    Igy már érthető .
  • Zozo76
    Sztem egy tap mindenkepp. De ha szerencsed van akkor egy kontrollert is talalsz az egysegcsomagban... :)
  • Istencsászár
    Amikor a Prémium volt a 20 gigás és bejött a 60 gigás azt Pronak hívták addig amíg a 20 gigás ki nem futott és lett Prémium 60 gigával... ugyan az 100%ban csak a HDD nőtt.
  • DarkSector
    Mi ez a x360 Pro???
    mert hallani hallottam róla, viszont sehol nem találok leírást, hogy a 60GB-os vinyó mellett mi van hozzá.
  • raven87
    Igen, ez 3-szor játszató el, utána nem ad többet. :)
  • galmat
    Regeltem live-ra, és most van 1 hónapos trial goldom, ha ez lejár, akkor utána, ha új profillal regelek live-ra szintén lesz ahhoz is 1 hónap gold trial?
  • PoisonChihuahua
    Nekem 8, ha ez számodra megfelel akkor OK, ezen nem fogunk összeveszni.
    Számomra a taktikus, csapatalapú multiplayer játékok jönnek be, neked meg a "noscope headshot multikill"...
  • Zozo76
    Igy van, de teny hogy a WIIben van a legkevesebb kraft, szal hatalmas nagy teljesitmeny ami hot termelne nemigen van benne, max ha alafutesz. Cserebe a jatekkinalata is olyan amilyen, majdnem semilyen. :)
  • Grizzly4x4
    Hát nekem nagyon bejött anno a GOW2 de és amikor vettem 3 hónap goldot az első honapban szinte csak ezzel multiztam, aztán a végére nekem is sikerült egy kicsit megutálnom, ettől függetlenül a single rész továbbra is nálam top3
  • Sephi
    Pfuu... te is sokat játszottal vele, látszik.
  • PoisonChihuahua
    Nem én raktam így össze, mond meg az MS-nek. Én csak leírtam, mit tapasztalok a boxom kikapcsolásakor.
  • PoisonChihuahua
    Ezért rühelltem én a G0W multiját, mert gyak. annyiból áll amennyit itt látsz. Futkosunk, vetődünk össze-vissza icipici szimmetrikus pályákon és 2m-ről lövöldözzük egymást a mesterlövész puskával vagy a shotgun-nal...
    Aki meg fölveszi a gránátvetőt (vagy mit), meg a robbanófejű nyílpuskát az az isten.
    Na ennyit a mesteri fedezékrendszerről.

• GP2100
    Hogyne, 10-15 MÁSODPERC biztosan elég a gép normális lehűtéséhez... Látott már valaki a "szakemberek" közül pl. projektort? Nem tenne jót neki ha csak ennyit hűtene kikapcsolás után... 10-15 mp csak egy pofon a szarnak, 4-5 perc már ér valamit.
  • balla27
    sziasztok!az lenne a kérdésem,hogy az xbox360-ra a driving force kormányt rá lehet kötni?
  • Ragnar360
    Iceman vs. gokujiz

márcsak a zene miatt is imadom :) nameg én hostoltam le :p
  • PoisonChihuahua
    Rudy jól mondja, az én box-om ventijei is szinte minden kikapcsoláskor még mennek 10-20 mp-et és itt nem a letöltésre vagy a P&C kit-re gondolok. Amikor először észrevettem én is azt hittem, hogy biztos elfelejtettem valami letöltést, de aztán rájöttem, hogy így hűti magát kikapcsoláskor.
  • Ragnar360
    "This video is private."

mivaaa, most hogyan nézzem meg ?:P (sehogy)
  • rudymester
    Soha nem töltöttem még eddig úgy, hogy ne vártam volna meg a végét. Offline módban is csinálja. Egyébként szerintem felesleges a túlhűtés, mert eddig nem vettem észre, hogy annyira meleg levegőt fújna ki hátul. Fektetve van a gép és (egyenlőre) nincs vinyó sem rajta.
  • koryne
    Vagy ha play & charge kittel töltöd a kontrollert és közben akarod kikapcsolni, akkor sem.
  • raven87
    Akkor nem kapcsol ki teljesen mikor töltesz valami liveról. :) Szóval nem random dolog. :D
  • rudymester
    Ez örök vita. Valakinek még az első generációs gépe is megy, de tény, hogy ők már nagyon kevesen vannak. A hibák maradtak, viszont az arányok változtak. Más gépe nem érdekel, az enyém bírja sokáig...

A wiinek könnyű a dolga, alig van benne alkatrész. :)
  • rudymester
    Tegyük még hozzá, hogy az NXE óta megától is megcsinálja a gép a kikapcsolás utáni hűtést. Úgy vettem észre, hogy random a dolog, mert ha a dashboardnál kapcsolom ki a gépet, akkor szinte mindig hűti a gépet 10-15 másodpercig. Amennyiben a játék közben kapcsolom ki, dashboardra való kilépés nélkül, szinte soha nem hűt. Bár az is igaz, hogy ezt kb csak 2-3 alkalommal csináltam. Inkább ki szoktam lépni a játékból, várok kicsit és csak ezek után kapcsolom ki a gépet.
  • BuktaXbox360
    Nos, én is láttam már "néhány" xbox360 konzolt, amiben nem volt víz az meghalt. Van ami 1 nap alatt, van ami 3 hónapig húzta de olyan is ami másfél évig. Az új alaplaposak is meghalnak -ilyet is láttam eleget.
    A PS3ról meg annyit, hogy haver gépe 5 hónap után nem olvasta a gyári lemezeket...szerencse, hogy garos ugyebár.
    Hulladék az összes, egyedül a Wii az ami megbízható a mostani konzolgenerációban.
  • PoisonChihuahua
    Már a Falcon óta megbízhatóak a 360-ak, semmilyen gányolás nem kell bele, azzal csak a modderek akarnak pénzt kicsalni a hülye emberekből. Az a bizonyos hűtésmod + "óverkúl" annyiból áll, hogy felhúzzák a ventillátorokat magasabb fordulatszámra (aminek hatására a box elviselhetetlenül hangos lesz) és raknak bele egy eszközt ami még kikapcsolás után x percig forgatja a ventiket. Ha a gép meg akar halni, akkor nem ez lesz ami megmenti, sőt eleveszted a garit, aztán fizetheted a javítást kitudja hányszor. Ezeket a módosításokat a warezosoknak találták ki akik a flash-el amúgy is elveszítik a garit és a fenti módszerekkel próbálják életben tartani a gépüket...

Az Xbox 360 alaplapokról itt olvashatsz bővebben.
  • sambauer
    Hát nemtom nekem pont annak tűnt, amikor kicsit ittas állapotban ismerősöm PS3-on HDTVn kezdte el játszani, hát azt hittem leszédülök az ágyról :D Persze otthon a Konkán nem tűnt ennyire látványosnak, de a tőrésmodell így is meglepő volt (azt hittem hogy Gran Turismo stílusban nem keletkezik kár az autóban) Egyedül a frame rate zavart amikor fej-fej mellet haladtam az ellenfelekkel elég csúnyán beakadt pár pillanatra a játék, bár gondolom ez csak a demonak köszönhető...
  • deep
    Én is épp most vettem meg. Nem épp realisztikus, de tény hogy iszonyat élvezetes csapatni vele. És a törésmodell... Az őrület. Minden balesetet visszalassítok:)
  • sambauer
    Gyerekek..hát nem tudom hol éltem eddig de felfedeztem a GRID demóját. Hát ez valami eszméletlen, eddig ahogy tudtam távol tartottam magam az autósjátékoktól de ez annyira élvezetes hogy amint tudok rohanok a boltba az én példányomért..
  • deep
    Én nem rohangálok sehova. Nekem az MS által fizetett futár hozná vinné a gépemet, ha meghibásodna.
  • chicco24
    Nekem is most mondta egy pró konzol modder srác,hogy ha van benne minőségi hűtésmod+overcool hűtés,akkor semmivel sem rosszabb az élettartama mint egy PS3nak,sőt.....
    Aki meg nem tesz bele extra hűtést,az ne csodálkozzon ha havonta szaladgálhat szervízbe.

• LordAndrew
    2 éve van vízhűtéses, régi alaplapos (nem HDMI) gépem. No problem eddig. A gép stabil (bár elég hangos)
  • deep
    Azavéleményemhogyatyaúristen...
  • chicco24
    Amúgy mennyit számít az hogy az Xbox360 HDMI alaplapos vagy nem? Mert ahogy hallom mindkettő könnyen behal. Érdemes egyáltalán lecserélnem a nem HDMI-s gépem egy HDMI-s alaplaposra?Vagy hagyjam a fenébe?
    Bár igazából már 4 ezer Ft-ért tudok 3 led javítást,ami gyakorlatilag havonta is kibírható összeg.....
    Azt viszont többen mondták nekem(hozzáértők),hogy jobb egy NEM HDMIS,de hűtésmodos Xbox360 mint egy zsír új alaplapos de hűtésmod nélküli gép!
    Vélemények,tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
  • Iceakos
    Eladó X-Box LIVE kódok, MS Pontok...kedvező árakon!!!!

XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    2500,-
    XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    4999,-
    XBOX Live 12+1 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
    9999,-
    Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    3500,-
    Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    5999,-
    Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    7000,-
    Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
    12500,-
    Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
    5999,-
    Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
    12500,-
    Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
    4999,-
    Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
    9499,-
    Playstation Network Card $20 (USA)
    6500,-
    Playstation Network Card $50 (USA)
    13999,-
    2000 Wii Pont UK reghez (UK)
    5800,-
    2000 Wii Pont USA reghez (USA)
    5800,-

Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..
  • PoisonChihuahua
    A merevlemez helyére csatlakozik, de nem szabvány Xbox 360 HDD, szal valószínüleg a devkit (fejlesztői eszköz) része.
  • GP2100
    Devkit.