176880
banner
  • deep
    Semmivel ne törődj. Vedd meg a gépet és játssz! Ne nyúlj bele, mert csak ráfizetsz.
  • arty
    tuning = garivesztés <> biztonság = garancia
  • Lord Nomak
    Öhm, aloha.. Olvasgattam mindenfelé xbox infókat meg, hogy mi micsoda meg merre mi.. de őszintén szólva nem tudtam kihámozni igazán, hogy mi a jó és mi nem, illetve mire van szükség pontosan.
    Személy szerint 2-3 hónapon belül egy Elite boxot vennék, viszont nem tudom, hogy magán a box megvételén kívül na meg a játékokon.. mit érdemes venni mellé, vagy mit érdemes alakíttatni rajta hozzáértő helyen stb..
    Valaki ha szolgálna valami infóval, azt megköszönném. Lényegében azért érdeklődöm csak, mert Vaterán nézelődtem, és ott ilyen Jasper alaplap meg hűtés stb.. voltak.
    Tehát ha megveszem a boxot örülnék ha nem kéne 1 hónap után szervízbe vinnem, viszont ha van biztonságos módja a tuningnak az is eléggé érdekelne. Na meg ugye, hogy hol vegyem meg, Saturnban gondoltam, viszont nem tudom, hogy mennyi ott a szériahibás ha van ilyen egyáltalán..
  • PoisonChihuahua
    Igazából engem nem zavar, ha valaki ilyen átalakítót használ a játékhoz, hisz egyrészről úgyis a kontroller mozgását szimulálja le, szal nem adja azt a dinamikát amit a bill. + egértől elvárnánk, másrészről az ára itthon 15k körül van...
  • Istencsászár
    4
  • balla27
    hány piros led van az xboxon?
  • Harlekin
    Én XFPS snipert használok!
    http://www.xcm.cc/XFPS_3.0_Sniper.htm
  • Harlekin
    Jah igen csak 1 gond van,hogy a snipert alapbol utálom semmi más fegyvert nem használok csak mp 40 v.44-et.:-D
  • LordAndrew
    Leírhatnád, hogy mivel sikerült bill+egérke kombót a géphez rendelni. Hogy működik, mennyire egyszerű beállítani, mennyire megbízható, hol lehet kapni, mennyibe kerül?
  • Caine
    Úgy érted 50-100 óra.
    100 óra felett voltam a Lost Odysseyvel is, remélem ez kicsit több lesz :)
  • DarkSector
    jah
    :P
  • PoisonChihuahua
    Levédi az accodat egy billentyűkombinációval (te adod meg).
  • DarkSector
    Mire jo az xbox live pass code???
  • DarkSector
    jah én a tiszta játékidőre gondoltam.
    Ha csak monnyuk végigrohansz rajta...
  • GP2100
    Miért akar kontrollerrel "profiskodni"? Hát azért b+, mert a játékostársai 99%-a is azt teszi... Ha valaki billentyűzetet és egeret akar, az vegyen pc-t, ne konzolt, de ha mégis konzolon csal vele, akkor csinálja singleplayerben, multiban ne rontsa mások játékélményét.
  • mateus33
    Ha mindenki joy-al nyomja, akkor az miért ne lenne élvezetes, mikor mindenki ugyanakkora eséllyel indul? Én sem vagyok nagy fps fan boxon, de ha mindenki azzal tolja akkor engem sem zavar ha éppen bekapcsolódok. Az élvezet a lényeg egy normális játékban, nem az h pl. pontosan a jobb szemgolyóját lőjjem ki az illetőnek.
  • Gideon Wieth
    nah én itt nem vágom mit akartál írni :D
  • Hugh Hefner
    billentyázettel helyet kontrollerre gondoltam, elnézést
  • Hugh Hefner
    szerintem az is megérdemli, aki billentyűzettel akar fps-ben profiskodni, és elgondolkozhat azon, hogy miért egy kis joy-t markolászik egér helyett. ráadásul egy egér nem túl drága mulatság

az érvelés ugyanazon a logikán megy..
  • BuktaXbox360
    Az ilyen szerencsétlen egeres csíterek azok akik a pontos célzással pótolják a béna mozgásukat. Ezeknek a lámáknak csak akkor megy a játék ha sniper van a kezükben és a pálya sarkán állnak. Amint közelharcra kerül a sor bedarálom őket joy-al. Szánalmas.
    A tv nem hiszem, hogy javítja az esélyeket, sd tv-n is pont olyan jól ment a hent, mint a mostani 42es plazmámon. Mellesleg hardveres téren nagy erőfeszítéseket tett az MS a joy tervezésekor, hogy az egér+bill átalakítókat ne lehessen könnyedén megtervezni/előállítani. Sajnos sikerült, egyre több a csaló gémer.
  • Seth
    Jelentkezem öngyilkos merénylőnek és befutok a SquareEnix székházába ha 20-30 óra lesz csak XD
  • DarkSector
    Bakker durva ez a FFXIII, amióta játszok játékokkal, azóta erre várok, hogy végre egy rpg kb így nézzen ki, és ez most kurvajól sikerült.
    Már cska a játék idő legyen a megfelelő 20-30 ora.
  • DarkSector
    THX a mygamecard lesz az... asszem :P
  • GP2100
    Ki mondta, hogy nem? Azon van a hangsúly, hogy egérrel és billel sokkal könnyebben és gyorsabban lehet= hátrányba kerül a normális, kontrollert használó játékos.

DS: Ha valaki tényleg egy fekete-fehér kis tv előtt nyomja a liveot(amit erősen kétlek), akkor az meg is érdemli és elgondolkozhat, hogy előbb talán normális megjelenítő kellene vennie live előfizetés helyett(most néztem, 19 colos tft monitorok 25k körül indulnak, ami nem éppen földhözb@szó ár, főleg ha a box árát is megnézzük).
  • PoisonChihuahua
    http://www.xbox.com
    http://www.mygamercard.com
  • DarkSector
    Final Fantasy XIII demo W.
  • DarkSector
    Amugy faxa hogy PS3-ra már van FF XIII demo :SSSSSSS
  • akyyy
    Hát de kontrollerel is el lehet találni az ellent, attól még, hogy egérrel meg billel könyebben... :D
  • DarkSector
    pedig vannak ienek.
  • GP2100
    A használható tv nem a min. 150k-s fullhd-nél kezdődik... Egy olyan monitor amin 720p-s felbontásban el lehet játszani, 40k alatt is van. Mivel majdnem minden játék 720p-ben renderelődik boxon, ezért fullhd tv-n sem lesz szebb a kép, sőt a felskálázott kép rondább lesz mint a natív 720p-s(tapasztalatból mondom, sokáig nyomtam 720p-s felbontáson, nemrég váltottam fullhd-re). És azért azt is tegyük hozzá, ha valakinek csak egy normál színes sd tv-je van, azon is lehet látni az ellenfelet, attól még, hogy az apróbb szövegeket/részleteket nem nagyon...
  • akyyy
    hatvanba, vagy gyöngyösbe, esetleg miskolcon vannak konzolboltok?
  • Hugh Hefner
    egy xbox 360 60.000 Ft, egy full hdtv meg még mindig 150.-né kezdődik., nem értem az érvelésed
  • GP2100
    Milyen lehetőségeket? A M$ gyárt egér/billentyű adaptert boxhoz és ajánlják is, hogy használd? A kontrolleres játékosokkal(játékosok 90+++%-a) szemben szemétség és jogtalan előny, hogy a modderek/hackerek termékével játszol, ami gyorsabb, pontosabb célzást biztosít(és szvsz ugyanúgy ban járna ezért, mint pc-n a cheatért). Ennyi erővel a pc-s, aimbotot, wh-t, és egyéb cheateket használó faszláma is mondhatja, hogy "én csak kihasználom a lehetőségeket", ja persze, amit véletlenül sem egy büdös hacker adott a kezébe...
    Az meg szerintem mindegy, hogy a szülők veszik a gyereknek, vagy valaki saját magának veszi, ha olyan csóró(k), hogy egy rohadt színes tv-re nem telik, ami már a legutolsó cigányputriban is megtalálható, akkor ott nem nagyon lesz box(net és live előfizetés pláne nem).
  • Harlekin
    Kapta karácsonyra!!! :-D És Apuci-t Anyucit nem nagyon érdekli,hogy a junoszton hátrányt szenved a csemete ;-)Ők a karácsonyi kérést teljesitették,majd a csemete a husvéti locsolopénzéből majd összehoz 1 MODolást,hogy olcson legyen játéka!!!Szal az élet nem habos torta se így se úgy!!
  • chilios
    Valaki gyorsan,orange boxhoz kell vinyó?
  • Harlekin
    CSALOK?? Azért mert kihasználom a lehetőségeket?Akkor az is csalásnak számit hogy 42 colos LCD játszok 720 p be és a légynek a szemét is látom????Miröl beszélsz forgalomba lévő dolgot használok,ami mindenkibek adott!! 20 évnyi fps pc-s multal,soha a büdös életbe nem szoknám meg azt a fos banánt.Nekem a játékba 1 dolog számit,hogy örömet okozon és én ezzel érem el a többit meg pont [email protected] meg direkt leirtam messze nem ugyab az boxon az egér mint pc-n,de...
  • GP2100
    Akinek nincs pénze, hogy vegyen legalább egy használható tv-t/monitort + egy fejhallgatót, annak szerinted honnan lenne pénze boxra, játékokra, live előfizetésre és netre? Hülye példa volt...
  • akyyy
    azért ez sem igaz, mert van aki feketefehér kistévén nyomja, mono hangal, még a másik meg kétszáz centis plazma tv-vel, 7.1-es hangrendszerrel 100 megás nettel egymás ellen...:D
  • GP2100
    Büszke lehetsz rá, hogy csalsz...f@szláma Szerintem pont az lenne a konzolos multi előnye, hogy mindenki egyforma hardware-el, egyforma esélyekkel indul. Nem úgy mint pc-n, ahol "x" fullon, fix 100-200fps-el, 89000dpi-s gamer egérrel, "y" meg minimumon, alig 30 fps-el játszik egymás ellen.
  • DarkSector
    hol is van az az oldal, ahol az adataimat tudom megnézni?
    Meg hogy hány archivement pontot szedtem ossze? stb...