176880

-
Vannak itt még igy vagy 15en ... de DarkSectort nemtudod meggyőzni! :)) -
köszi. közbe leltem iylen lap szerüséget ahol fel van sorolva elég sok, végignyálaztam, de nem igazán találtam megfelelőt:(
platinumshopba a legolcsóbb, de ha házhozsszállítással kérem, úgy már drága. és mindenhol drága úgy nekem:( soknak tartom igen azt az 1000 ft-ot:D ha gtr-el küldenék, sztem meg is úsznám a szállitási dijat, de neeem, dhl meg anyámkinyja céggekkel küldetik -
10 perc alatt volt Live-om!Átutaltam,küldtem az utalásrol a screen shot-ot,és azonnal küldte a kódot! -
THX...nekedis... -
Nekem is tőle van és nyugodtan rendelhetsz és utalhatsz előre! -
576 - pcdome. ahonnét tudok kapásból. -
Tudtok nekem mondani neten rendelhető webáruházakat, ahol játékokat lehet rendelni? cd galaxis kilőve mert nekik nincs colin dirt, pedig nem lenne rossz tőlük rendelni:D -
mivel itt senkit se ismerek, ezért senkinek nem fogok utalni pénzt.
Mivel haverom kártyáját használom, mert az enyém nem alkalmas erre... -
Közben meglett :)
Szerk.: nem akar valaki Soul Caliburozni? Meglehetősen kezdő vagyok, de szívesen megtanulnék :) -
THX igy már jo...csak be kellett lépnem hozzá az aktuális profilomba....
-
Bocs lehet félreolvastam, de ezt irtad....
"Xbox Guide gomb-->Preferences (utolsó fül)"
-
Hagyd, már próbáltuk neki elmagyarázni, hogy Iceakosnak sem érné meg őt átverni (meg senkit sem, negatív feedback, ugye...), de nem fogta fel. Inkább sír, minthogy a topicot olvasók nagy részének higyjen. -
Azt nem tudja valaki véletlenül, hogy ha multi közben be van kapcsolva a voice chat, akkor hogy lehet megoldani, hogy a tv hangszórójából ne szóljon a többi ember hangja? Meglehetősen idegesítő :/ -
"Ha ilyen egyszerű lenne, akkor már megtaláltam volna.
Valami más lesz a megoldása a feladatnak. :D"
Megkerestem helyetted! Tényleg VÉRT izzadtam mire meglett... -.-
Xbox Guide gomb-->Settings fül-->Profile-->Auto Sign-In-->Xbox LIVE: Enabled -
LOL!!! -
jah de nem szeretek előre utalni :S -
Nem akarok reklámozni, de iceakos-nál még olcsóbb is a live, mintha az MS-től venném egyenesen. -
X360-ra egy gondom van.
Hogy van pénzem pontot vásárolni, meg Live-ra, erre nem tehetem meg a live-on, inkább 2x-es áron vegyem itt a magyar üzletekben...lol
Mert a kártyák szó szerint a duplájába kerülnek, mintha kártyával live-on megvenném. -
Nem magyazázkodni akartam, mert nem hallják, meg nem is izgat.
Én úgy oldom meg a dolgaimat ahhogy tudom, a többi már nézőpont kérdése. -
Tudom végignéztem mindent, de sehun nem találtam eddig ehhez tartoró opciót.
Amit irtál, ott ez van nekem:
- Online Status
- Voice
- Vibration
- Family Timer.
Ha ilyen egyszerű lenne, akkor már megtaláltam volna.
Valami más lesz a megoldása a feladatnak. :D
Azért thx. -
Ezzel csak a warezosok magyarázkodnak. Ne akaj ebbe belemenni... -
Sőtt igy hogy letöltik páran, így nézik meg hogy meg-e érné megvenni sokszor, hogy ne vegyenek zsákbamacskát, és utána ha megtetszik nekik, akkor irány a bolt, mert ugye az eredeti játékokkal akkor minnya neten is lehet küldeni.
Ugye sok cod4-es haverom is. -
Meg most hallottam egy hirben, hogy felkérik a játékosokat, hogy ne lopják a játékukat, mert ez tönkreteszi a fejlesztőket.
LOL
ezeken mindig röhögnöm kell, mert én megértem őket, hogy védik a tulajdonukat, de én a haverok és a saját tapasztalatom alapján kijelenthetem, hogy ha egy játékos monnyuk ennek hatására nem töltené le, akkor attól még megvenni sem fogja, hisz ha csak azé tölti le, hogy megnézze, akkor utána ennek ellenére is megveszi dobozod vagy extra formában, ha meg nem venné meg vagy nincs rá pénze (legtöbb esetben ugye) akkor meg megintcsak felesleges, mert akkor sem lessz több bevételük.
Vagyis igazából ők azt hiszik, hogy ha nem töltené le, 1000 ember, akkor 1000 emberrel többen lennének az üzletben a pult előtt.
Háát megnézném azért, hogy az ezer emberből 20-nál több menne-e el ilyen esetben ha csinálhatnánk egy tesztet. :PPP -
libertá -
Biztos hogy nem.
Mert ha történne valami a géppel, akkor nincs lovém új gépre, ha meg kiütik, akkor ugrik a live
:S
Ennyit nem ér meg, főleg hogy a jókat amúgyis megvenném (persze mindig használtan veszem) pc-n meg ugye a söpredékeket megnézem és ennyi. Felesleges babrálnom a gépet.
Amúgy pc-n manapság már csak jórészt a Cod4-el játszok, mert a legtöbb új játék az elején leköt azt fél ora után meg uninstall. -
Valahogy úgy.
De inkább úgy mondanám, hogy pc-re se mindig.
PL most rendeltem egy darkSector-t, meg egy Crysis-t. -
Akkor meg mit görcsöl hogy pc-re nincs még.Ez a saját hülyesége magát okolja ne mást! -
Azt állítja, hogy konzolra nem warezol. -
PC-re warezolsz konzolra nem vagy mivan? -
Xbox Guide gomb-->Preferences (utolsó fül) -
Valahol a beállításokban ezt kell bekapcsolni:
Enable Auto Sign in -
HOGY KELL EGY PROFILT ALAPÉRTELMEZETTNEK BEÁLLITANÍ ????????? -
Ez mindegyikkel müködik? -
Én még nem.
Warezba minden fasz gépre kijött csak kurva pc-re nem megint!!
A faszát verje má bele a mico a pc-be...
-
Wolverine gamet próbálta már valaki ? -
Akkor bőven elegendő a Pro.. Mivel sok időm nincs rá, és főleg Mirror's Edge a célom így hát ismerkedésre elegendő =D
Köszönöm a segítséget és sry a kérdésekért :P -
Jah, HDMI, meg UTP kábelt kapsz hozzá pluszban, 120Gb vinyó 60 helyett és fekete. Ha ezek neked megérnek + 15 ezret, akkor elite. Egyébként a Pro tökéletes. -
Vinyóméretben és színben van különbség (pro-hoz 60 gigás van, elitehez 120). Meg talán az elitehez van hdmi kábel is. -
Ok, thx a helpet. ^^ Meg még annyit, hogy megéri Elitet venni ? Vagy inkább elegendő az alap.. Relatíve ez a 15 ezres árkülönbség nem nagy, de most ha nem annyira eltérő a különbség minőségben, decibelben akkor tök8. -
Ergo akkor amit tartalmaz a doboz +1 vezérlő, és a frissítésen kívül mást nem érdemes csinálni/venni.
Ennyi elég is infónak.. csak azért kérdeztem mert Vaterán egy srác magyarázta, hogy ez a Jasper alaplap még nem volt soha 3 pontos hibás míg a normálnál előfordul vagy mi.. nem értek hozzá egyelőre -.-"