176882

-
Látom más is maffiozo itt :) -
Szeszmester #64472 Nem igazán értem, hogy jön ide a diszkózás. Én személy szerint nem is járok, és nem ezt tartom a társadalmi elvárások alapjának, de biztos csak másképp értelmezzük a kifejezést. Az ápolt megjelenésre gondolsz? Vagy hogy tudj táncolni? Akkor mégis léteznek elvárások, nem?
Én többek között az ügyeskedést, mint fogalmat sorolnám ide, amit te nagyon is nagy hangon hirdetsz: minek vedd meg a játékszoftvert, ha le is tudod másolni. Na ja. Buszon azt hallom, hogy miként lehet belógni a Szigetre, és az a menő, aki trükkösen bejut és nem bukik le. Király. Az üzleti életben is ez megy.
Amúgy a többi európai nagyvárosba (ahonnan trófeákat hoznál) ezt a viselkedésformát inkább elítélik, dehát nekünk ez jutott. -
MS pontok LIVE előfizetések eladóak!
EU 2100MS pont - 7.000ft
US 1600MS pont - 6.000ft
US 4000MS pont - 12.500ft
Xbox Live 12+1 Month Gold Card - 10.500ft
Xbox Live 3 Month Gold Card - 6.000ft -
Egy iceakos nevű egyén kerestetik :) -
Hugh Hefner #64469 ja, a Budapesten nem létező társadalmi elvárásokról meg csak annyit, hogy mivel Budapesten kívül minden magyarországi településen van 1 helyi diszkó, ahol vannak a menők és a nem menők, ezért igen, itt kicsit szabadabbra vagy eresztve, nem ez kell a társadalmi elvárásokhoz való megfeleléshez -
Hugh Hefner #64468 nem olvastad el amit írtam, vagy félreértelmezhetően fogalmaztam. nem többre tartom, csak aki azzal védekezik, hogy egésznap a tv előtt gubbaszt, mert hogy bezzeg a cigi meg a pia, az egyértelműen nem érzi át a másik alternatívát, ennyi.
de ez már tényleg nagyon off -
Jaja neked, bocs :) -
megfordítanám: ha sokat járnék mindenhova nyaralgatni, utazgatni, nem lenne pénzem játszani (se hardverre, se szoftverre)
ha _nagyon_ sok pénzem lenne, biztos "messzebre utaznék", de játékra meg még aránytalanul többet költenék. pl mindenből diszdoboz, nagyobb tévé, jobb hangcucc, dedikált szoba, még több féle hardver stb stb stb
ugyan igy meglenne az "aránytalanság" :) (tapasztalatból mondom: éltem a mostaninál szarabbul és mindig ilyen volt itthon a "sorrend". család miatt ez picit borult (mer' ők nyaralni akarnak...), de még mindig utazhanék messzebbre, ha nem a "százezres uj elcédétévé" lenne a lista élén :))) ) -
Gondolom ezt Nekem címezted.
Köszi, tudtam hogy olvastam valamikor ezt a linket,csak arra nem emlékeztem,hogy hol található.
Most végre megvab
-
Szeszmester #64464 Oké, értem, hogy nem tartod olyan sokra a számítógépes játékot, mint a cigit. Mégis játszol és közben "többről" álmodozol, rendben. De nem értem, miért hiszed azt, hogy ez feljogosít arra, hogy másolj, sőt, hogy másokat is arra buzdíts!
Ebben az iparban is emberek dolgoznak, a játékszoftverek nem csak úgy "születnek". És a szoftverfejlesztőknek ugyanúgy meg kell vennie a kenyeret, mint neked.
Rendben, warezolj, de inkább hallgass róla és ne buzdíts erre másokat is az xbox360 topikban.
Amúgy vannak társadalmi elvárások Budapesten, amit mondasz, csak lóg a levegőben. -
Hugh Hefner #64463 ez a hobbid, mert olcsó. ha több pénzed lenne, akkor lehet a világ fővárosaiból gyűjtenél trófeákat.
ki mondta, hogy a pi a meg a cigi jelenti az egyetlen társasági esemény? de szimplán nem igaz, hogy az otthon ücsörgés a tv előtt több szociális kapcsolatot eredményez, mint egy szórakozóhely. Megfelel a társadalmi elvárásoknak? Ilyen nincs Budapesten, de mindegy, ne menjünk bele -
Ezt a linket olvasgasd barátom:
http://xboxhir.blog.hu/tags/jasper
-
autómatikusan -
jepy #64460 Ezek szerint, ha nem csilivili konditerembe járok, hanem otthon vagy valami pinceteremben edzek, akkor nem is lehetek testépítő? -
most kapta emailt xboxtól a free goldról. ezt majd aktiválni kell vagy automatice megkapja mindenki? jó lenne ha lehetne aktiválni, mertsajna én nem érek nagyon rá hétvégén:D -
Valakinek Zalaegerszegen eladó xbox360?(nem flashelt) -
"ettől még szerethetem ugyanannyira a játékokat, sőt ugyebár nem csak egy-két játékkal játszom, hiszen ha megtehetném, hogy minden kiadott játékot megvegyek, akkor nem videójátékokat nyomkodnék"
ha én nagyon gazdag lennék, több időm lenne és csak még többet játszanék: nekem ez nem pótcselekvés mittomén a vitorlázás helyett... amiota az eszemet tudom játszom, ez a hobbim és kész! :)
aki a pénzét inkább fehérjére költi, annak meg inkább AZ a hobbija, nem a játék. én is lejártam edzeni, de sose vittem tulzásba és nem sértödtem volna meg, ha egy kigyurt állat anno azt mondja, h "arty bazzeg, én jobban szeretek gyurni mint te" :D
(pia, cigi, kultura baromságot meg hagyjuk ... ha valakinek az a kettő jelenti a társasági eseményt, az szimplán csak megfelel a társadalmi elvárásoknak és "kevéssel" beéri. alibi!) -
Hali!
Melyek azok a "jelek",amelyek a gép revíziójára utalnak?
Ugye legszembetűnőbb a tápegység (150 W-os tuti Jasper, 175 W-os valszeg az), a másik az amper (12,1 Amper=Jasper).
Viszont mostanában láttam jópár hirdetést,melyben X360-at hírdetnek Jasper-esként (pl. a Resi5 Elite-bundle 120 GB-os vinyóval),de néhány helyen az van írva a hirdetéshez,hogy 65 nm-es CPU,és 90 nm-es GPU. Namármost a Wikipedia szerint ( http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_hardware ) csak azok a dobozok Jasper-esek,amelyikben mindkettő 65 nm-es.
Most akkor mi az igazság? A hirdetések melyik része fals?
THX -
mike33 #64455 na már csak egy szavazat kell, és átírjuk motorcsónakra! :) -
mike33 #64454 szerinted a vitorláshajókra nem tesznek motort? de azért örülök, hogy elkaptad a lényeget :) -
Szerintem félreértettél, a vitorláshajót behelyettesítheted bármilyen luxushobbival. A példa arra irányult, hogy értelmes ember a pénztárcájának megfelelő hobbit választ.
BTW
Vitorláshajó benzinnel? -
Hugh Hefner #64452 majd rájössz, hogy jobb előbb túlesni rajta, mint utóbb : ) mármint a csábítás legyőzésének megtanulásában. aki nem teszi meg, az később lesz alkoholista, az veszélyesebb. a ciginek meg örülj hogy így gondolod.
de mostantól szerintem legyen on -
vitorláshajó benzinnel. az érdekes lehet:) -
Az alkohol MÉRTÉKKEL még nem is baj(játék közben is jó néha...
), de ismerek olyanokat akik "halálra" isszák magukat rendszeresen, na az nagy f@szság. A cigit viszont a világ egyik legértelmetlenebb dolgának tartom, csak azoknak jó akik gyártják és jól élnek belőle...
-
Nem lesz batman arkham asylum demo xbox-ra ? :) -
Hugh Hefner #64448 már nagyon régóta nem az elsőszámú.
a részegen fetrengést és a szénnéfüstölt tüdőt (najó, ez utóbbi tényleg nagyon káros) meg felesleges felhozni, mert amint látom nem érzékeled, hogy amióta létezik az ember a kultúra része az alkohol. de ebbe aztán tényleg ne menjünk bele. -
Nekem értelmesebb dolog "kockulni", mint részegen fetrengeni valahol, elinni az agysejtjeimet és szénnéfüstölni a tüdőmet, ráadásul mindezt sok pénzért... Ezek szerint neked sem a játék a hobbid. A "szociális érintkezés" sem kizárólagosan pia+cigi-függő... -
mike33 #64446 Jó hülye példát hoztál fel, inkább úgy lenne a helyes, hogy ha te vitorláshajót szeretnél ahogy írtad, és lenne rá pénzed, de kurvasokat enne és benzint már nem tudnád fizetni, vagy nem akarnád mert lenne egy ismerősöd, aki 10x olcsóbban tudna neked benzint adni, akkor biztos nem vennél vitorláshajót, ugye? :) -
akkor ezt itt zárjuk is le
más: kiegészíteném egy korábbi hozzászólásomat akyy felé
a thehut.com mellett a shopto.net is nagyon zsír, bár itt drágább a postaköltség, de 2 nap alatt ideért a cucc. bár magyar kézikönyv itt sincs (lol) -
Nekem aztán nem, te irogatsz csacsiságokat.
-
Pontosan! -
jó lenne estére egy kis flém, mi? -
annyira régre azért nem gondoltam -
ja ez amúgy a legnagyobb álszentség itt az sg-n: néhányan azt hiszik, hogy tudják ki mit csinál, mindenkiről tudnak mindent! Vigyázzatok, lehet, hogy már a seggetekben vannak! 
Most komolyan, te ezt honnan tudod? Mindenkit ismersz itt? -
minek gondoljam át? ez az sg :)
most ismét végig fogtok menni azon a témán hogy a boltból ellopom a tejet az ugyanaz mint a játék másolás meg ilyenek?
ezerszer lejátszott forgatókönyv ez itt, néha vki előkapja a semmiből a témát, aztán beírjátok ugyanazokat a régi közhelyeket -
Hugh Hefner #64438 ment a warezolás? szerinted honnan jön az sg név? ;) -
ja ez amúgy a legnagyobb álszentség itt az sg-n: évekkel ezelőtt orrba-szájba ment a ps2 warezolás, még topik is van neki, de most ha vki leírja mondjuk azt a szót h 'flash', akkor takarodjon, hogy képzeli ezt stb -
Én vitorláshajókat gyűjtök. Lehet, hogy egy darabra sincs pénzem, de nekem ez a hobbim... lol
Gondold át mielőtt írsz! [jótanács] -
Hugh Hefner #64435 a játékok semennyivel sem értelmesebb szórakozás, a pia+ cigi legalább szociális érintkezést ad. a játék meg szórakoztat ugyan, de otthon ücsörögsz egy szobában egy képernyő előtt. persze lerágott csont ez, de semmivel sem értelmesebb mint a cigi+pia. sőt, egy szórakozóhelyen piázva nagyobb eséllyel futsz bele az ellenekző nembe, mint a tv előtt otthon. de ne kanyarodjunk el ennyire a témától... -
és ha vkinek nincs pénze a hobbijára? akkor az már nem hobbija? :)