176881
banner
  • akyyy
    Hát szerintem adhattad volna drágábban is:D

Én nemtudom, de flashelt boxot, pláne ha mégki is van bannolva, nem igazán adnám el, olyan 15.e körül, warez játékokért meg nem adok pénzt, max ha nehezen beszerezhető, de akkoris csak a lemez árát.
  • Wanted
  • PoisonChihuahua
    Link

Google 2. találat a "xbox 360 játék helyes törlése" szavakra...
  • Wanted
    Hogyan kell helyesen letörölni?
    :)
  • PoisonChihuahua
    Ha helyesen törlöd le akkor igen.
  • Wanted
    Ha letörlöm a felmásolt játékot a box vinyójáról, a kimentett játékállások megmaradnak?
  • Beni521
    én 20-é adtam el az enyémet (20 db eredeti játékkal) és az ki se volt chippelve....
  • theone91
    Ne nézz hülyének... :D
  • akyyy
    Enyni pénzért remélem a szőnyeg is jár
  • DöflingR
    Aztamindenit mennyi Ridisc..
  • DJS8
    Sziasztok!

http://teszvesz.hu/item625938668_xbox_classic_100db_jatekkal.html

Akit érdekel írjon privátot!
  • Ewergo
    Csak egy nagyon picit kéne körül nézned és láthatod hogy a ViewSonic árai bizony átlag felhasználói szinten vannak! A minöségük pedig a csillagos ég.

http://www.arukereso.hu/monitor-c3126/0-viewsonic.html
    http://www.kirakat.hu/info-ViewSonic-42-0-0
    http://www.edigital.hu/Samsung_monitor/LG_W2241S-BF_22_LCD_monitor-p45352.html
    http://www.olcsobbat.hu/szamitastechnika/monitorok/gyarto--viewsonic/
  • raven87
    Én meg Nvemberben vettem a gépemet GoW2 packba és még is Flaconos, szóval simán lehet a tiéd is az. :)
  • akyyy
    megeshet
  • Sephi
    He? 2009 Februarba vettem gepet es a chart szerint Falcon-os alaplap?
  • sambauer
    Kösz, ezek szerint Falconos :) Istenem de jó döntés volt Arcadot választani a VivaPinata/Forza pakkos Premium helyett. Valószínűleg ma már nem boxoznék ha inkább azt emeltem volna le a polcról...
  • GP2100
  • sambauer
    Honnan tudom hogy milyen alaplapos gépem van ? :D
  • GP2100
    Vagy oda van írva a csatlakozó mellé, vagy benne van a tv papírjaiban.
  • GP2100
    Ez így van, tényleg a 4 ramos falconok a legjobbak, de erre itt is kaphattál volna választ :) Az egy kicsit hülyeség, hogy "a jasperes gépek szintén 99%ban védettek a 3 led ellen,még hűtésmod nélkül is,de nagyon hajlamos E74 hibára", mert az E74 ugyanaz mint a 3led, csak nem 3leddel jelzi a gép(más lábak szakadnak fel).
  • Balazs15
    igen az a scart,ami nem biztos, hogy fogad RGB jelet.csak azt kérdeztem hogy honnan lehet ezt megtudni hogy kivülröl van vmio különbség d akkor ugy látom hogy nincs:S
  • Konzolbolt
    Üdv! Mostanában végigolvastam a külföldi szakfórumokat és a hazai konzolboltokban is végdumáltam a napokat a szervízesekkel jópár helyen.
    Szeretném megosztani a tapasztalataimat azokkal akik Xbox360 vásárlás előtt állnak.Ez a Jasper alaplapos dolog,egy nagy hype-os szarság,amivel a konzolosok vagon pénzt akasztanak le. Ha falcon2 alaplapos géped van,akkor le NE cseréld jasperesre,mert nálad van a jobb! Azaz a legstabilabb gép,a Falcon2-es alaplapos Xbox360! Megfelelő hűtésmoddal 99% hogy nem ad se 3 ledet,se E74 hibát,mert csak 4 RAM van benne. A jasperes gépek szintén 99%ban védettek a 3 led ellen,még hűtésmod nélkül is,de nagyon hajlamos E74 hibára.És már 2-3 hét után is intenzív használat mellett.Megsül benne a RAM.
    Természetesen tökéletes alaplap nincs,de ha Xbox360 vétel előtt álltok,akkor javaslom a Falcon2-es gépeket!
  • koryne
    Még mindig keresek edzőpartnereket SoulCalibur IV-hez.
    Azért nem játszom ismeretlenekkel lájvon, mert pillanatok alatt sz@rrávernek... Tehát edzenem kéne :)
  • DöflingR
    Meg az áruk is eléggé szép:D $3,999.99 Ez valóban megfizethető összeg:DD:D:
  • DöflingR
    Főleg ezek a Samsung Led tv-k, eszméletlen szépek:)
  • GP2100
    Attól, hogy van scart, nem biztos, hogy fogad is RGB jelet...
  • Gideon Wieth
    Szerintem átlag felhasználói szinten megfizethető kategóriában igaza van a samsungok a legjobbak :) de tény hogy léteznek jobb monitorok is más kategóriában
  • DöflingR
    Annyira azért nem volt merész kijelentés, valjuk be :)
  • Ewergo
    Szerintem a Samsungok alázzák az összes monitort

Ez merész kijelentés volt....mert van egy olyan márka hogy ViewSonic !
    Föként tervezöknek ajánlják....a monitor minden egyes darabját saját cég késziti. Pixel hiba a többi márkákhoz képest nulla.
    Ezért választottam ezt a tipust már 5 éve.
  • Gideon Wieth
    Ilyenkor sajnos üzen a géped hogy hívd a microsoftot mert javítás kell ...

vagy rosszul mondom ?
  • johnny quest
    Mi lehet a gond:A TV- n E 74- es hibakódot jelez, és a jobb alsó sarokban egy piros led villog.
  • Apus
    bemászol mögé és megnézed. lapos soklyukú csatit keress, akkora mint egy gyufásdoboz oldalról.
  • Balazs15
    és azt honnan lehet megtudni? azt tudom hogy Deawoo márkáju aránylag régi de van rajta menü teletext:D
  • arty
    ha a tévé scart bemenete fogaed RGB-t is, akkor egy RGB kábelt vegyél a boxhoz

---

theone91: nincs olyan h "a samsungok alázzák az összes monitort". vagy talán a 33ezres samsung jobb mint egy 150ezres dell?

---

attis1990: ha nagyon kötött a rászánható összeg, talán. de inkább egy 16:9es, fullhd monitort probálj meg venni, azzal hosszabb távon jobban járnál. amit linkeltél 16:10es, alul felül lenne fekete csikod ... pécére persze jó, de konzolra nemigazán
  • Gideon Wieth
    Az más kérdés :P Ezt én is alátámasztom hogy Samsung az TV-ben és monitorban is egyaránt veri a többit :) Legalábbis szerintem. De monitortból ilyen árban nem láttam HD-t samsungtól. De ha te látsz akkor szólj :)

EGYÉB KÉRDÉS.:

Microsoft Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows

Hol lehet ilyet szerezni ?

• DöflingR
    Persze hogy alázzák:) Alapból bennevan a nevében, hogy Sam. Ezért nem is kérdéses:D
  • theone91
    Szerintem a Samsungok alázzák az összes monitort... :D

Amellett, hogy nekem egy LG 17"-es LCD-m van :\... Nem olyan gyalázat szar a képminőség, de eléggé labilis készülék... Háromszor volt már szervízben, azzonták', ha mégegyszer elromlik akkor cserélik (vagy visszafizetik az árát)... Szóval saját tapasztalataim alapján, ha lehet akkor tessék elkerülni az LG-monitorokat. Samsung FTW!
  • Gideon Wieth
    Jó de én ha vennem kéne a Benq-t választanám :) Igaz hogy plusz egy 10es de sztem annak a képe szebb lesz.
  • attis1990
    heló! a közeljövőben szeretnék boxot vásárolni és véleményt szeretnék kérni h sztetek milyen lesz játszani ezen a monitoron ? http://www.argep.hu/main.asp?suche=samsung+2253+lw&x=0&y=0
  • Gideon Wieth
    egy Lcd monitorral ha van rá kereted ... 45 000 a legjobb amit már lennt is ajánlottak. Benq monitor