176881

-
Hát szerintem adhattad volna drágábban is:D
Én nemtudom, de flashelt boxot, pláne ha mégki is van bannolva, nem igazán adnám el, olyan 15.e körül, warez játékokért meg nem adok pénzt, max ha nehezen beszerezhető, de akkoris csak a lemez árát. -
-
Link
Google 2. találat a "xbox 360 játék helyes törlése" szavakra... -
Hogyan kell helyesen letörölni?
:) -
Ha helyesen törlöd le akkor igen. -
Ha letörlöm a felmásolt játékot a box vinyójáról, a kimentett játékállások megmaradnak?
-
Beni521 #64826 én 20-é adtam el az enyémet (20 db eredeti játékkal) és az ki se volt chippelve.... -
Ne nézz hülyének... :D -
Enyni pénzért remélem a szőnyeg is jár -
Aztamindenit mennyi Ridisc..
-
Sziasztok!
http://teszvesz.hu/item625938668_xbox_classic_100db_jatekkal.html
Akit érdekel írjon privátot! -
Csak egy nagyon picit kéne körül nézned és láthatod hogy a ViewSonic árai bizony átlag felhasználói szinten vannak! A minöségük pedig a csillagos ég.
http://www.arukereso.hu/monitor-c3126/0-viewsonic.html
http://www.kirakat.hu/info-ViewSonic-42-0-0
http://www.edigital.hu/Samsung_monitor/LG_W2241S-BF_22_LCD_monitor-p45352.html
http://www.olcsobbat.hu/szamitastechnika/monitorok/gyarto--viewsonic/
-
Én meg Nvemberben vettem a gépemet GoW2 packba és még is Flaconos, szóval simán lehet a tiéd is az. :) -
megeshet -
He? 2009 Februarba vettem gepet es a chart szerint Falcon-os alaplap? -
Kösz, ezek szerint Falconos :) Istenem de jó döntés volt Arcadot választani a VivaPinata/Forza pakkos Premium helyett. Valószínűleg ma már nem boxoznék ha inkább azt emeltem volna le a polcról... -
-
Honnan tudom hogy milyen alaplapos gépem van ? :D -
Vagy oda van írva a csatlakozó mellé, vagy benne van a tv papírjaiban. -
Ez így van, tényleg a 4 ramos falconok a legjobbak, de erre itt is kaphattál volna választ :) Az egy kicsit hülyeség, hogy "a jasperes gépek szintén 99%ban védettek a 3 led ellen,még hűtésmod nélkül is,de nagyon hajlamos E74 hibára", mert az E74 ugyanaz mint a 3led, csak nem 3leddel jelzi a gép(más lábak szakadnak fel). -
igen az a scart,ami nem biztos, hogy fogad RGB jelet.csak azt kérdeztem hogy honnan lehet ezt megtudni hogy kivülröl van vmio különbség d akkor ugy látom hogy nincs:S -
Konzolbolt #64811 Üdv! Mostanában végigolvastam a külföldi szakfórumokat és a hazai konzolboltokban is végdumáltam a napokat a szervízesekkel jópár helyen.
Szeretném megosztani a tapasztalataimat azokkal akik Xbox360 vásárlás előtt állnak.Ez a Jasper alaplapos dolog,egy nagy hype-os szarság,amivel a konzolosok vagon pénzt akasztanak le. Ha falcon2 alaplapos géped van,akkor le NE cseréld jasperesre,mert nálad van a jobb! Azaz a legstabilabb gép,a Falcon2-es alaplapos Xbox360! Megfelelő hűtésmoddal 99% hogy nem ad se 3 ledet,se E74 hibát,mert csak 4 RAM van benne. A jasperes gépek szintén 99%ban védettek a 3 led ellen,még hűtésmod nélkül is,de nagyon hajlamos E74 hibára.És már 2-3 hét után is intenzív használat mellett.Megsül benne a RAM.
Természetesen tökéletes alaplap nincs,de ha Xbox360 vétel előtt álltok,akkor javaslom a Falcon2-es gépeket! -
Még mindig keresek edzőpartnereket SoulCalibur IV-hez.
Azért nem játszom ismeretlenekkel lájvon, mert pillanatok alatt sz@rrávernek... Tehát edzenem kéne :) -
Meg az áruk is eléggé szép:D $3,999.99 Ez valóban megfizethető összeg:DD:D: -
Főleg ezek a Samsung Led tv-k, eszméletlen szépek:) -
Attól, hogy van scart, nem biztos, hogy fogad is RGB jelet... -
Szerintem átlag felhasználói szinten megfizethető kategóriában igaza van a samsungok a legjobbak :) de tény hogy léteznek jobb monitorok is más kategóriában -
Annyira azért nem volt merész kijelentés, valjuk be :) -
Szerintem a Samsungok alázzák az összes monitort
Ez merész kijelentés volt....mert van egy olyan márka hogy ViewSonic !
Föként tervezöknek ajánlják....a monitor minden egyes darabját saját cég késziti. Pixel hiba a többi márkákhoz képest nulla.
Ezért választottam ezt a tipust már 5 éve. -
Ilyenkor sajnos üzen a géped hogy hívd a microsoftot mert javítás kell ...
vagy rosszul mondom ? -
Mi lehet a gond:A TV- n E 74- es hibakódot jelez, és a jobb alsó sarokban egy piros led villog. -
bemászol mögé és megnézed. lapos soklyukú csatit keress, akkora mint egy gyufásdoboz oldalról. -
és azt honnan lehet megtudni? azt tudom hogy Deawoo márkáju aránylag régi de van rajta menü teletext:D -
ha a tévé scart bemenete fogaed RGB-t is, akkor egy RGB kábelt vegyél a boxhoz
---
theone91: nincs olyan h "a samsungok alázzák az összes monitort". vagy talán a 33ezres samsung jobb mint egy 150ezres dell?
---
attis1990: ha nagyon kötött a rászánható összeg, talán. de inkább egy 16:9es, fullhd monitort probálj meg venni, azzal hosszabb távon jobban járnál. amit linkeltél 16:10es, alul felül lenne fekete csikod ... pécére persze jó, de konzolra nemigazán -
Az más kérdés :P Ezt én is alátámasztom hogy Samsung az TV-ben és monitorban is egyaránt veri a többit :) Legalábbis szerintem. De monitortból ilyen árban nem láttam HD-t samsungtól. De ha te látsz akkor szólj :)
EGYÉB KÉRDÉS.:
Microsoft Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows
Hol lehet ilyet szerezni ?
-
Persze hogy alázzák:) Alapból bennevan a nevében, hogy Sam. Ezért nem is kérdéses:D
-
Szerintem a Samsungok alázzák az összes monitort... :D
Amellett, hogy nekem egy LG 17"-es LCD-m van :\... Nem olyan gyalázat szar a képminőség, de eléggé labilis készülék... Háromszor volt már szervízben, azzonták', ha mégegyszer elromlik akkor cserélik (vagy visszafizetik az árát)... Szóval saját tapasztalataim alapján, ha lehet akkor tessék elkerülni az LG-monitorokat. Samsung FTW! -
Jó de én ha vennem kéne a Benq-t választanám :) Igaz hogy plusz egy 10es de sztem annak a képe szebb lesz. -
attis1990 #64794 heló! a közeljövőben szeretnék boxot vásárolni és véleményt szeretnék kérni h sztetek milyen lesz játszani ezen a monitoron ? http://www.argep.hu/main.asp?suche=samsung+2253+lw&x=0&y=0 -
egy Lcd monitorral ha van rá kereted ... 45 000 a legjobb amit már lennt is ajánlottak. Benq monitor