176884
banner
  • misiizsai
    Azért kérdem mert ma vettem Használtam a CrackDown-t van rajta pár karc de simán ólvasa de ha már nem fogja akkor poliroztasam le?
  • PoisonChihuahua
    Ha nem karcos akkor nem kell, ha csak kicsit karcos, akkor meg lehet, hogy a 360 olvasófeje szarakodik.
    Csak akkor ajánlom a políroztatást, ha igazán karcos a lemez.
  • misiizsai
    Sziasztok
    Az lenne a kérdésem ha van egy eredeti Xbox 360-as játék és azt nem ólvasa az Xbox akkor ha polirózom akkor fog menni?
  • Gideon Wieth
    és jó egyébként a játék ? Mármint gondolom a Jedikkel lehetsz végig, de van legalább egy jedi knight szintje körül ? :) vagy phantom menace ?
  • Fodek
    55 cm-es
  • Hugh Hefner
    van/lesz valami olyasmi játék xbox360-ra, mint a Motorstorm (fuel?), vagy az Uncharted?

vagy várjam meg az E3-at, és kiderül...
  • sambauer
    Attól függ mekkora. Én egy Konkán élvezhetően játszottam rajta, de csak azért mert kicsi, és így annyira nem bassza szét a kéept, tehát ha ANNYIRA sdtv-n akarod tolni a konzolt, akkor mindenképp kicsin :D Mondjuk szvsz az a plusz öt ezer forint amit a VGA kábelért kiadsz, és akkor közel csúcsminőségben élvezheted a játékokat szinte bármilyen monitoron annyit bőven megér, de én is 1 év Xbox birtoklás után váltottam erre a megoldásra, tehát amit sokan írnak hogy sdtv-n ocsmány és játszhatatlan az nem igaz.
  • PoisonChihuahua
    Komolyan, most milyen választ vársz?
    Hagyományos TV-n is szép a 360, de az igazi "HD élményt" csak LCD TV-n vagy monitoron kapod.
    Egy RGB kábel beszerzése KÖTELEZŐ!
  • Fodek
    komolyan, valaki?
  • Wanted
    Kösz az ms pontokat iceakos. A segítséggeddel könnyen ment a dolog.
  • Tomazoe
    Nem tudod Sony tv-re kötni mert konkurencia! Kösd más tv-re! :D:D:D:D
  • Fodek
    sziasztok az lenne a kérdésem, hogy egy 13 éves sony tv-vel milyen lenne egy x-box 360 arcade?
  • arty
    azt probáltam, fut teljesen jol

16:9-ben mondjuk nem megy :(
  • sambauer
    Itt.
  • Gideon Wieth
    Hol tudom megnézni milyen XBox játékok mennek X360on? A revenge of the sith-et szerezném meg, ha fut X360on :)
  • Gideon Wieth
    igen időközben rájöttem :) Köszönöm a segítséget :)
  • arty
    irsz az őket árulónak :)
  • Gideon Wieth
    Kivel kell beszélni vagy hogy lehet a játékok után érdeklődni a játékaim.hu-nál ?? Érdekelne két PSP-s játék vétele :)
  • Gideon Wieth
    tenchu zben van osztott képernyős cooperative ?
  • bauer
    Na ez lesz az én game-em :D:D:D
    Játék
  • Waczkor
    Igaz,most néztem utána pár ígéretes az szeptember,október lesz.Akkor félig visszaszívom amit írtam:)

• Gideon Wieth
    Ez is igaz :) Prototype érdekel, de amit bizti megveszek az a Call of Juarez 2, bár a pénz a batmanre volt félretéve, de majd akkor arra megint félreteszek mivel szeptemberig el lett tolva :)

Nem tudom mijön még ki nyáron érdekes..

Mafia 2 is ősz ha jól emlékszem.
    Talán a terminátor játék jó lehet majd még :)
  • Waczkor
    Azért csak megleszel nélküli,annyi ígéretes játék jön ki nyáron.
  • Gideon Wieth
    talán mert X360as megjelenésnek se híre se hamva ??? Tökre rákészültem hogy júniusi évfordulón megyek a boltba, megvenni erre banyek sehol nincs. Az meg hogy mikor jelenik meg rejtély...
  • PoisonChihuahua
    A Sony csak nyárra vásárolt magának exkluzivitást Európában, de ez neked miért fáj?
  • Gideon Wieth
    Kajak kivágta a Sony a Ghostbusters X360as verzióját az ablakon az exkluzivitási mániájával ??,

Hát a jó édes annyjukat...
  • Waczkor
    Fight Night Round 4 demó csütörtökön!

Igaz hogy szokásos módon,ahogy a UFC demó is előbb letölthető volt azoknak,akik előrendelik,így ez vár erre a demóra is.Egyelőre nincs hír,hogy mikor válik mindenki számára letölthető live-ról,valószínűleg egy hétre rá.
    Ahogy az UFC demót is be lehetett szerezni előrendelés nélkül,így biztos hogy ez is felkerül majd torrentre csütörtökön,legkésőbb pénteken.

• akyyy
    megtelt a vinyóm epic FAIL nem volt sok csak 75 demó nhány videó meg call of duty:P
  • arty
    ez lejátszoprogramtól is függ

lesz lejátszo, ami az átnevezett vackaidat eldobja, ahelyett h lejátszaná. ne nevezgess át, nincs rá ész érv ;)

amugy fat32-n 4 gb a fájlméret - bár tudom h ez sem vigasztal ... :)
  • DarkSector
    na emlékszem már

ezelött az volt a gond, és azért nem tudtam megnézni az mkv-t, mert a pendrive-ot csak ugy ismeri fel az xbox, ha fat32-ben van, vagyis max 2 gb-os fájlokat tudok rátenni :S
  • DarkSector
    nemgond...
    tudom hogy nem akartál rosszat, de azért érted mire gondolok :D
  • akyyy
    nem akartalak hülyének nézni bocs, én igy fogalmazok ha segíteni akarok:D
  • DarkSector
    jah vágom, akkor ezekszerint olymindegy, hogy mit mire irok át nem???
  • CaviaR
    Ha te átnevezed kiterjesztését AKÁRMIRE és megnyitod a lejátszóddal, akkor nem a kiterjesztést, hanem a file fejlécét olvassa be.
    Ez azért kell mert az avi-n belül rengedeg féle tömörítő eljárás van (pl divx, xvid, indeo, tömörítetlen avi, stbstb), amit annyiból h "avi", nem tudna megállapíteni, ergo lejátszani sem.

Az mkv egy csomag, amiben van video, hang, kép, felirat, stb. Ezek bármelyikáből több is lehet benne. A video lehet avi is, de akár mp4 tömörítésű is.

Szal az hogy te átnevezted az mkv mp4, és a windows volt elég értelmes és kezelte, a box még ettől nem fogja lejátszani soha az életben.
  • DarkSector
    hülye nem vagyok
    de te ba+ hülyeségeket beszélsz.

Nem mindegy hogy az mkv-t mp4-re nevezed át (ami ugyanugy [hd] videó kiterjesztés), vagy egy dokumentum kiterjesztésre (ami nem videó kiterjesztés).
    érted?

nem azt állitom hogy az xbot lejátsza, de érdekes hogy a pc meg meg se lepődik rajta.
  • akyyy
    hát txt vagy doc kiterjesztést is adhatsz nkei, attól egy jegyzettömb, vagy word nem fogja lejátszani, illetve szövegként is nem fogja leírni a filmet/sorozatot, max krixkraxokat fogsz látni, de ha megnyitod az átnevezett videót videólejátszóüval, lejátsza.
    de forditva se igaz, hogy egy txt szöveget átnevezel avira és egyből meg van filmesitve valami:Dd

xboxnak van egy lejátszója. ez csak avit mp4-t meg mitomén miket játszik le.
    aviból is gondolom a sima kodolatlan vagy ms féle videóat játszhatta le először aztán tettek bele codeceket, hogy bármilyen avit játszon le
  • bauer
    win7, beépített virtual xp. Háát nem tudom, aki nagyon ragaszkodik az xp-hez az ne váltson. Nem jól gondolom? :)

LINK
  • kaspet
    GOTSent progi kell neked, az a videóhoz nem nyúl csak a hangot konvertálja át sztereóba.
  • arty
    mindkettő sz*r

win7-ről hallottam, h streamelésre jobb lesz a médiaplayere, merthogy beépitett h264 kodeket tartalmaz (ami az MKV-kban általában a videokodolás!)
  • arty
    bugos volt, de nem hiszem h csak amiatt bukott volna ... elvégre az csak "utolag" derül ki

GRAW1-2 játszhato coop is! és a vegas2 is ;)