176882
banner
  • PoisonChihuahua
    "sehogy sem sikerül joy-on lévő kis gombbal nem talál semmit"
    Persze hogy nem talál semmit, hisz nincs mihez csatlakoznia.

Talán ha megnyomnád a boxon is, talán...
  • tojas1
    Sziasztok!!

Az volna a kérdésem.hogyan lehet egy másik joystick-ot csatlakoztatni egy másik géphez./sehogy sem sikerül joy-on lévő kis gombbal nem talál semmit./
    forza és Gow2-vel próbálkoztam.

köszi a válaszokat
  • sapkafej
    párnaponta van valaki aki bejön és ezen aggódik. ha elromlik, megcsinálják, foglalkozz inkább a játékkal
  • davidka003
    "Akkor ha veszek egy új JASPER alaplapos XBOX-ot akkor ugyanolyan eséllyel megy tönkre, mint a régi???"

Sokkal kisebb az esélye, hogy tönkremegy, de nem tökéletes tehát elromolhat.
  • PoisonChihuahua
    Most komolyan milyen választ vársz? Egy pontos dátumot vagy időtartamot? O_o

Az új alaplapos gépeket (Falcon, Jasper) már bátran megveheted, ha mégis tönkremenne akkor ott a 3 éves gari. Ennyi.

Bővebb infó az alaplapokról: Link
    (Google első találat a "xbox 360 revisions" szavakra.)

Bővebben a Jasper típusról: Link
    (Google második találat az "xboxhir" szóra.)
  • Hugh Hefner
    mi az, hogy "okosan" játszol?
  • baaka
    természetesen használtat!
  • baaka
    Hello!
    tudtok mondani olyan hirdetéseket vagy bármit ahol 35-40 e körül tudok venni hdmi-s boxot?
  • Pacal17
    5K-t megér egy fullmagyar PGR4?
  • Gideon Wieth
    http://konzolstudio.hu/ az új guitar herokhoz jó az itt szereplő Guitar Hero X-plorer Wired Guitar ???
  • Sir Quno Jedi
    És olyat hallottatok, hogy gyerek beküldte gariba a piszkálatlan zsírúj jasperes gépét, az MS meg egy agyonhasznált, modolt x-et küldött vissza, régebbi alaplappal, meg nemhdmi-set és adtak mellé egy doboz princo-t a legújabb játékokkal?! :D
  • akyyy
    mi számít olcsónak? 10ezerért?
  • Smithie
    Egyik ismerősöm,kollégám 360-ja 4 évesen adta be a kulcsot,felhivta őket,felajánlották neki hogy vehet egy új premiumot olcsó pénzért,vagy megjavitják kedvezményes áron a régit.Végül megjavitatta,
    és egy ajándék wireless joy-t is kapott ajándékba.Első szériás core gép volt...
  • arty
    persze
  • akyyy
    Azt monjda meg valaki ha lejár a 3 év garancia, nem lett soha semmi baja a boxnak, és utánna kezdene el vacakolni, akkor is már fizetnem kéne a javitásért, nem?
  • arty
    én meg olyanokrol hallottam, h az ügyfélszolg. mondta, h moddolt box és leszarják h matrica rajtavan, nem küldenek futárt ... :)
  • arty
    nem mac alapján ! a konzolnak van egy egyedi azonositoja, azt bannolják
  • arty
    én is ugy értettem! egy gépen lehet ketten nyomni coop és egymás ellen is!
  • FoToS
    igen
  • CSOCSO
    vadarr meg mindig fixalja az xboxokat?
  • sambauer
    Basszus pont erre nem gondoltam :) Mostmár minden műkszik, kösz mégegyszer. Aztán ha gondoljátok felvehettek általában bármilyen multira vehető vagyok :) (elég gyakran cserélgetem a játékokat)

Gamertag: Fidolorous
  • PoisonChihuahua
    Nem az lesz a gond, jelentkezz be PC-n a lent megadott linken és címnek adj meg egy valós külföldi címet, abból az országból amelyikre regisztráltál. Fontos, mert ez (ország) később nem változtatható és kihatással lehet a LIVE-os tartalmakra, bár igaz nem radikálisan.
  • Hugh Hefner
    az, hogy van benne internetes támogatás, az nem azt jelenti, hogy arra van kihegyezve, illetve, hogy érdemes-e egyáltalán foglalkozni vele neten... pc-n évek óta kötelező, hogy legyen benne netes lehetőség, ettől még nem lesz jó játék multiban. mondjuk a pc teljesen más piac, ott pont azt játszák a legtöbben, amit konzolon csak részben (rts, mmo, fps).

persze lehet, hogy csak én nem érzem át, hogy miért lenne jó neten versenyezni, meg neten verekedni, megszoktam a pc-s multijátékokat.
  • sambauer
    Nah ez komoly regisztráltam egy hotmailes email címet, xbox.com-on is azt adtam meg, kész a gamertagem erre xboxon meg nem hajlandó bejelentkezni a hotmailes cím miatt...
  • PoisonChihuahua
    "konzoljátékok nagyrésze még mindig a singleplayerről szól.."

Ezzel vitatkoznék, 10 360-as játékból 8-ban van Xbox LIVE támogatás. Éppen hogy a jelen konzolgeneráció újítása ill. erőssége a multiplayer ill. közösségi funkciók. --> Xbox LIVE, Marketplace, PlayStation Network, Store.
    Konzolon ekkora támogatást a netes funkciók és multiplayer sosem kapott mint most ebben a generációban.
    Már maga a gép is "igényli" a netet (frissítés pl.), de elég csak ránézni a 360 menüjére offline és online. Hatalmas különbség.
  • PoisonChihuahua
    "a 3ledet javítják nem hivatalos szervizben is. ugyan pénz, de egy játék ára"
    Na PONT ez az amiről beszélek. :)
    Csak 3 szó:
    Ingyen, MS, Szervíz
  • PoisonChihuahua
    De miért adtál meg valótlan e-mailt, ezt nem értem. A szolgáltatás csak egy Windows LIVE ID-t kreál neked, ami egyébként ugyanaz mint az MSN szolgáltatásban, szal ha van olyan címed, akkor elég lett volna azt megadni, így nem kellett volna újat csinálni és MSN-t is használhattad volna a 360-on. De így sajna semmit se tudsz tenni, elölről kezded az egészet vagy csinálod az offline / online módszert amit lent írtál.
  • PoisonChihuahua
    A garancia és a LIVE szolgáltatás (még akkor is ha nincs itt Mo.-on hivatalosan) a géphez tartozik amiről sokan megfeledkeznek. Amikor megveszed a 360-at akkor ezek is járnak hozzá, a "csomag részei". Mivel a "fless" is pénzbe kerül, a legnagyobb ökörség fizetni is azért, hogy ezeket bukjad.
    Xbox 360 gari nélkül, LIVE nélkül, turbóventikkel, buherával, bemondott bolti garival és ezekért még én fizessek plusszba kemény pénzeket, hát kösz ez nekem nem kell...
  • sambauer
    :( A kérdés mostmár cska az hogy felejtsem el a 10 ezer GS-t és kezdjek egy új profilt, vagy ez meg marad offlinenak single játékokra, és max egy multisat csinálok... Mindenesetre köszi hogy megpróbáltál segíteni.
  • Hugh Hefner
    miért lenne hulladék?

(nem warez, meg flame, csak kérdezem)
  • PoisonChihuahua
    "Mi az hogy kiflashelni?"

Ez egy szó arra, hogy hogyan csinálj hulladékot a 360-adból...
  • PoisonChihuahua
    Tehát fiktív e-mail címet adtál meg. Akkor itt vége a történetnek...

Se mentést, se Goldot, se Gamerscore-t, semmit sem lehet "átpakolni", épp ez a különálló profilok lényege. :(
  • Hugh Hefner
    kicsit megpiszkálod a rendszerét, viszi a másolt játékokat, amiket letöltögethetsz netről, viszont bukod a garanciát (necces, mert szokásuk azért elfüstölni), és van rá sansz, hogy lebannolnak liveról (az internetes rendszerükről).
  • DöflingR
    Ez már egy emeltszintű érettségi kérdés..
  • gaborf
    köszi az infókat. Mi az hogy kiflashelni?
  • sambauer
    le van írva: [email protected] amikor aktiválni akartam liveon a gamertagomat kért egy passportos email címet aztán hasraütésből ez jutott eszembe.. esetleg arra nincs mód hogy gamertagról egy másikra átpakolhatom valahogy a mentéseimet ?
  • PoisonChihuahua
    Csak felszereltségükben különböznek. Azt, hogy neked melyik éri meg, azt döntsd el magad. :S
  • PoisonChihuahua
    Nem értem a problémát.
    Milyen e-mail címmel regisztráltál? (domain)
  • Pacal17
    ha legalább annyira hangulatos lesz mint az első akkor jöhet :D
  • Pacal17
    Premium(pro) jobban megéri.

60 gigás vinyő bőven elég.
    HDMI kábel meg 3ezet ft.