176876
banner
  • Harlekin
    Kipróbálom majd úgy is,de nekem nagyon bejön...A vétel meg már adott hiszen 1 hete megvettük!!!
  • orichalcos
    HUD-hoz még annyit, hogy próbáld meg hogy kikapcsolod, még fílingesebb lesz tőle a játék. Én az alfát/bétát közel 30 óra után már meguntam (főleg mert folyton resetelték a profilom), de a teljes játék a day-1 vétel lesz, mert imádom ettől függetlenül.
    Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2016.01.29. 10:56:02
  • Harlekin
    Te aztán nagyon vágod pont...Néztem a térképen merre hogyan mászkáltál a küldetések környékén se jártál nagyon csak bóklásztál esztelenül a bázis környékén semmit nem néztél semmit nem láttál.Ez a jó ebbe a játékba hogy ott virít a nyomvonalad hogy mikor hol merre és mit csináltál a térképen...Bánom már hogy nem csináltam videót erről...
    De garantálom legközelebb nem hagyom ki...
  • Harlekin
    A játékosok felének fogalma nincs arról,hogy a valóságban mi és hogyan is működik és erre jön az,hogy ezt más és más módon lehet 1 játékban megoldani.Ráadásként ehhez jön az,hogy 1 játékban bár mi elfogadott megengedett ettől teszi jobbá élvezhetőbbé.Tehát amikor valaki hisztizik,hogy az nem úgy van ahogy azt Ő KÉPZELNÉ akkor az ezek összességéből adódik...Amit a csökevényes aggyal képtelenek felfogni...Sokkal egyszerűbb morogni dünnyögni mint elfogadni kihasználni élvezni....
  • Lamech
    Tetszik az is, hogy a szélvédő nem robban be egy lövéstől, csak pókhálósodik. Láttam volt aki ezt hibának vette, de gondolom fogalma sincs róla, hogy a kocsiban nem ablak üveg van.
  • darkSectorxxx #165735
    "Autó kereke kilőhető és vannak olyanok akiknél ennyibe ki is merült a dolog az hogy az autóra felugorva behintázik az autó és úgy hogy ha az elejére ugrasz akkor lenyomódik a hátulja meg felemelkedik és az ajtók random becsukhatók stb már nem szúrta ki a szemét..."

Ez nekem is tetszett nagyon. :D
  • Harlekin
    Érdekes és kibaszott jó játék lesz.Tegnap nem tudtuk abba hagyni.Nem akartam a betat,de nem tudtam ellen állni.Tegnap 5 órát nyomtuk 2-en 3-an.Hangulat eszméletlenül jó a Dark zoneba hatványozottan ahogy a kimenekítési pontnál megy a cidri másoktól,hogy kinél gurul el a gyógyszer és kezd lövöldözni.Volt 2 gyerek aki,azt hitte hogy nekik mindent szabad és mindenkire rálőttek.Utána a komplett dark zone rájuk vadászott...
    Eszméletlenül jó a grafika nagyon megy a hangulathoz nem nagyon találkoztam hibával 1-2 dolog azért volt,de ennyi 1 gta ba 1 destinibe is megtalálható sőt mindenbe...Nagyon nagy az időjárás változás ahogy a tökéletes éles tiszta láthatóságból belezuhansz a sötét ködös hóeséses nulla láthatóságba.
    Tükröződés...Volt olyan hely egy elektronikai bolt ahonnan kijöttünk és tökéletesen meg tudtam számolni a polcokon lévő asztali lámpákat a behajtott ajtó üvegfelületén és ha lelőttem akkor eltűnt a tükörképből is.De volt olyan is ahol nem pont ugyan azt adta vissza mint amit gondoltam volna.De ez nullát vesz az élvezhetőségi faktorból...
    Hangok jók és ennyi.
    A rombolhatóság pont ideális tetszik hogy az üvegfelületek más és más módon zúzhatók.Az hogy a falon lévő neon reklám is betűnként szedhető stb.A falak anyagtól függően sérülnek tégla törik beton kagylósan pattan le ha lövik.Apróság,de nagyszerű.A szemét az utcán random mozog nem mindig ugyan azt a taknyos zsebkendőt fújja a szél.
    Autó kereke kilőhető és vannak olyanok akiknél ennyibe ki is merült a dolog az hogy az autóra felugorva behintázik az autó és úgy hogy ha az elejére ugrasz akkor lenyomódik a hátulja meg felemelkedik és az ajtók random becsukhatók stb már nem szúrta ki a szemét...Jó természetesen akik szem ellenzővel néznek mindent azoknál ez mindig is érthető...
    HUD szerintem kurva jó minden ott van amit látni akarsz és kell látnod.Rohadtul semmit nem zavar és tökéletesen passzol a GPS rendszerhez vagy ahhoz ahogy megtalálod és aktiválod az emlékpontokat esetleg a szkenneléshez stb.

Lehetne már MÁRCIUS,mert így kibaszott nehéz lesz kivárni a véglegest.Tegnap ahogy a többiekkel beszélgettünk ez ismét egy 100 órás coop multi mókának ígérkezik...
  • TomStorm
    utolsó bekezdés,sírok:D
  • darkSectorxxx #165732
    Ha még létezik ember akinek nincs béta hozzáférése a Div-hez:
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.28. 22:15:32
  • Totti5
    MPL a posta futárszolgálata, tehát nem a postás viszi, hanem az MPL futár.
  • abel0317
    Most rendeltem a gameshopnál és arra lennék kívánncsi hogy a futáros kiszállítás (MPL) ugyanúgy működik itt is mint a konzolvilágnál? Szóval futár -> posta -> postás -> hozzám?
  • Totti5
    Érdekes játék, lesz benne minden. Nem a megszokott ezzel az igencsak beleszőtt RPG elemekkel ( hit, sérülés stb ). Graf gyönyör.

• darkSectorxxx #165728
    Ha nem tetszik valami akkor skip nem kell ugatni, főleg nem rágógumikról.
    Ha akarnám beregelhetném a profilomra és akkor más oldja meg ahogy tudja.
    Tudom ezek szerint téged nem érdekel.

Haveroknak más, idegeneknek nem jótékonykodok velem sem teszi senki.

Ha nagy a pofád miért nem osztod meg a cuccaidat másokkal ingyen?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.28. 18:09:36
  • partizan182
    Én a múltkor vettem egy rágót 30 forintért de nem annyira ízlik, íze még majdnem minden benne van, valakit érdekel felesbe?

Ugyanitt felesbe van 3 db rajzszög, kettő alig használt fogpiszkáló és egy marék kifogástalan minőségű kavics. Csak egy új személyit kell hozzá kérni és bejelentkezni hozzánk állandó lakcímre.

Van sima spúrság meg van a klinikai agyhalál, Dark valahol a kettő között táncolsz, vigyázz magadra.
  • darkSectorxxx #165726
    Nesze képek. :D

Nem nem tudom honnan vannak a képek és nem, nem eredeti pixel pontos minőség.....:)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.28. 17:47:46
  • darkSectorxxx #165725
    Ja mondhattad volna előbb is. :D

Fasza, akkor van 2 napos goldom a semmire. :)
    Amúgy a HUD-ot hálistennek ki tudtam szedni Yeppe.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.28. 17:26:47
  • TDC Geronimo
    És szerinted nem megy gold nélkül a játék? Csak a pvp része nem megy meg a coop
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.01.28. 17:19:04
  • darkSectorxxx #165723
    Hát azt mondtad van kulcsod live de nem írtad be, akkor? :D
  • TDC Geronimo
    Szerinted min játszom?
  • darkSectorxxx #165721
    Ezt nem értem te min játszol akkor most? :D
  • darkSectorxxx #165720
    Lehet x1-en is 1080p-t ezt tudtuk csak akarás meg odafigyelés kérdése....talán rájöttek a fejlesztők is erre.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.28. 16:38:38
  • TDC Geronimo
    Amúgy ahogy olvasom meg látom feltornázták 1080pre felbontást boxon is. Nem gondoltam volna. Remélhetőleg ezt az enginet ubi fogja használni máshoz is.
  • darkSectorxxx #165718
    Sebaj az én megoldásomnál nincs jelentősége. :D
  • TDC Geronimo
    ja
  • darkSectorxxx #165716
    Mit a 2 naposakat?

De én Dark vagyok eszes okos.
    Arra akartam rávenni valakit hogy kreáljon egy natur új profilt, beregeljük a kodot, ő beteheti Home-ba játszhat azzal a profiljával amivel akar és én bevállalom hogy a new kreált profillal beta-zok.

azt felezzük a 600ft-ot amiért szereztem kodot. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.28. 16:32:03
  • TDC Geronimo
    én be akartam nyomni azt, ami volt sunsethez, de ezeket sajna csak úgy lehet használni, ha sose volt goldod...
  • darkSectorxxx #165714
    érdekel valakit 2 napos live multi a Division miatt?

Mert akkor most hamar jelezzen. :D
  • darkSectorxxx #165713
  • Bercy #165712
    Lattam, hogy mas is irta mar, hogy rovid de akkor mar vegigjatszottam :) Nagyon szeretem a TR szeriat ezert megvettem ahogy megjelent.
  • TDC Geronimo
    Van egy division beta kulcsom, ha kell valakinek
  • orichalcos
    Hivatalosan még nem jelentették be, de a Left 4 Dead 2 is bekerült BC-be.

Ha anno megvetted a játékot, ezzel a módszerrel tudod most letölteni, és játszani vele.

• darkSectorxxx #165709
  • abel0317
    Igen ugyanezt tudom mondani. Mondjuk még a bossnál nem tartok de összeguberáltam a bozótokat stb. és már sejteni lehetett hogy itt vége is az egésznek xD
  • darkSectorxxx #165707
    Tudom eső után köpök, de 10 kommenttel lejjebb kb. :(
  • Bercy #165706
    Kiprobaltam a Tomb Raider Baba Yaga kiegeszitest es sajnos azt kell, hogy mondjam nem ajanlom.
    Nagyon nagyon rovid. A stroy mint olyan eleg kiabrandito. A trailerben ellottek az osszes "hubazmeg" jelenetet belole.
    A kuldetesek fele tulajdonkeppen a Soviet Installation palyareszen zajlik es nem mas, mint resource gyujtogetes.
    Az uj palyaszakasz pedig all egy puzzle reszbol aztan egy bossharcbol. Ennyi az egesz.
  • darkSectorxxx #165705
    Rafkósak, persze örülünk, hogy x1-re minden elérhető. :)
  • Totti5
  • darkSectorxxx #165703
    Tévedsz, kémkedsz a Microsoft-nak, hogy lebannoljanak, ezért elmentek a Microsofték az euronics-ba....:D / amúgy most szedem pisi4-re éppen 28.1gb -.-

Ja én is így vagyok, mennék el de nincsen jobb.
    Van ez a Tarr, de az meg összeségében nem jó ha mindent egybe átviszek, 2felé meg értelemszerűen nem fizetek. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.26. 19:10:32
  • Harlekin
    Na honnan van ekkora TV-m?Segítek még mielőtt baromságot írsz.Elmentem az euronicsbe kiválasztottam lehúzták a kártyámat és haza hoztam pont úgy mint ahogy az előző samu tv-t is jah várj azt a mediába vettem...NÁLAM nem játszik a hitelre veszek dolog,mert akkor inkább NEM kell...

Igen T.... van mert NINCS más ami jobb lenne és minden szolgáltatásom 1 helyen lenne maxos TV maxos internet vezetékes telefon 3 mobil előfizetés és 1 dominó.Ha lenne JOBB szolgáltató ami ezeket ugyan így tudja akkor váltanék,de nincs!!!És nem vagyok oda T-ér
  • darkSectorxxx #165701
    Írtak is nemrég e-mail-re. :) Kibannoltak. :)
    De hogy neked honnan van ekkora tv-d azt is tudom már. :P

/látom te is t-homézol.