176883
banner
  • ultraa
    Sziasztok!
    Most készülök konzolt venni,szerintem Xbox360 lesz belőle,de van pár kérdésem.
    1.Mi a különbség az Xbox és az Xbox360 között?
    2.Mi is az a 'chippeltetés'?Mennyibe kerül ?

Egyelőre ennyi,sztem lesz még pár.
    Előre is köszi!
    »ultraa
  • Gideon Wieth
    ebben nekem az nem tetszik csak, hogyha már megvettem, akkor nem adom el :-) sose értettem az ilyen felfogást ...
  • Ewergo
    Ez nem "keveseb érzés" kérdése.
    Nyilván sokkal kevesebben vannak olyan xbox tulajok akiknek minden mindegy a játék ha van, ha nincs. 2-3 hónap megjelenés után azé csak meg akarná venni az ember a kedvenc programját ha érdekli a konzol game. Csak hát ekkor még mindig 9-10 ezer körül van. A "jobbak pedig ez felett. És még mindig ott van a megtartando stuffok kérdése. Ami hiába eredeti, mégsem cserlnénk el mert társaságban még jol jöhet. Ugy hogy nem olyan eccerü...
    (nem jol jelenik e meg, pda-rol irok bocsi)
  • Apus
    Tévedés ne legyen, engem az új játékok hetekkel késöbb se hoznak annyira tűzbe, hogy megvegyem. A Fable2-őt is most vettem csak meg 5ezerért, de nem érzem se magam, se a játékot kevesebbnek mert csak most tolom.
  • sambauer
    haha tudtam hogy rábaszol vele
  • baca01
    Olvasgattam pár dolgot a neten és arra jutottam, hogy tiszta gépet fogok venni és nem flasheltet. Igaz olcsóbban megúsznám úgy a játékokat, viszont nem szeretném megkockáztatni hogy fél év múlva beszarik a gép, és nincsen rá garancia. Nem fogok annyi játékkal játszani, amúgy sincs időm minden nap reggeltől estig a gép előtt ülni, viszont így tutira mehetek, hogyha elromlik, akkor gariban kicserélik, vagy megjavítják. Lehet hogy rövid távon drágább így a játékok miatt, viszont hosszútávon akár olcsóbban is kijöhetek.
    Most még 1-2 hétig tuti nem veszem meg a gépet mert vizsgaidőszak van és ismerem magam, hogyha meglene a gép akkor egy percnyit sem tanulnék... :D
    Köszi mindenkinek az eddigi segítséget is, ha van valami majd jelentkezek. A fórumot természetesen folyamatosan olvasom! :)
  • Falabu #65242
    Utángyártott vga kábelt használsz? Nekem is volt ilyen problémám régen egy speedlink vga hd kábellel, csak nekem kékes árnyalatban úsztak a dolgok. Próbáld ki más vga kábellel.
  • Ewergo
    Ha neked nem jön be a GoW2, tudom ajánlani a Dead or Alive: Xtreme 2-t.! Itt nem késik a shoti és nincs folyamatos hentelés.
  • Ewergo
    Ennyire nem kell szépiteni a dolgot! Egy uj game föleg ha nagy nevü, 14-18 ezerröl nem fog hetek mulva lemenni az ára 3-7 ezerre. Ha csak nem használtan veszed mert valakinek nem tetszik és hamar túl ad rajta.
    Szal van ugy hogy fél évig, 1 évig is várni kell mig ennyire lemegy az ára az üzletben.
  • Toalettbandita
    sracok most jatszottam vegig a gow2-ot es hat mit mondjak? nagyon szar a vege.. a multiplayer mod is kicsit gaz, kesik az az istenverte shoti, folyamatos hentbol all az egesz. nem ertem hogy lehet ezzel eljatszani orakon at minden egyes nap.
  • baca01
    Hát igen, én is kezdek hajlani rá, hogy nem flashelem. Nagyon sok régi jól bevált játék van már xbox-ra amivel még nem is játszottam, pörgetem majd először azokat pár ezerért szerintem, így nem kell félnem a garancia miatt, és ha ha rámszakad a bank akkor még vehetek live gold előfizetést is. :D
  • Apus
    ezt döntsd el magad, itt úgyis a flash hívők aztmondják nyomjad neki, a tiszta gép hívők meg azt mondják nem érdemes.
    én csóresz vagyok, de mégse választottam a flasht, mondjuk nekem nem is lételemem, hogy a megjelenés napján játszak az aktuális sztárjátékkal. 3-7ezer között mindent megkaptam eddig ami csak kellett.
  • baca01
    Értem, köszi:)
    Most nézegettem egyébként a monitorokat is, egész lementek az árak. 19colos samsung szélesvásznú monitor már 32ezer, szóval szerintem most megveszem majd a boxot, aztán később majd ősszel meg veszek egy zsgua monitort is. Most már csak azon agyalok hogy flash vagy nem flash... :D
  • Zozo76
    En is monitort hasznalok, 19-es szelesvasznu TFT. Szoval nem vagy egyedul akinek nincs plazma/lcd TVje. Na csak azert irtam a monitort mert ugyan nem szokas itt ajanlani a CRT monitort az XBOX megjelenitesehez, amiatt hogy a 60Hz elegge zavaro, viszont az legalabb progressziv, ellentetben az 50Hz-es interlacet hasznalo TV-vel. En azt mondom sztem jobban jarsz ha a CRT monitort hasznalod mert ket rossz kozul az a kevesbe rossz. Es legalabb megkapod a nagyfelbontast is.
  • morgomedve
    köszi sikerült!!!
    csak még mindíg annyi a gondom hogy mindenféle színekben játszanak a játékok, leginkább zöld minden.
    a dashboardon is elcsúsznak a színek...
    amúgy a játékok mennek, nem fagy egy kicsit sem egyik sem
    a kábeleket mozgattam de nem javul tőle, egyébként tönkre mehet a kábel csak így? már ha az a baja?
  • Pacal17
    De hogy a picsába gondolták ezt? Az eső efekteket leszámítva PS2 szintű grafika. Szerencsére a gameplay kárpótól. Nagyon élvezetes kis cucc
  • DöflingR
    update miatt..
  • Falabu #65231
    Videjó segítség

http://www.youtube.com/watch?v=0OnhdbrEZhY
  • morgomedve
    na valahogy úgy elállítottam a felbontást, hogy nem jön be a kép a tv-n(samsung plasma), azt írja nem támogatott formátum.
    hogy lehet visszaállítani 720p-re úgy hogy nem látok semmit?
    a távírányítoval kapcsolom ki és be emlékezetből, úgy hogy gondolom a gép műxik.
    ja, nem hdmi-s a gépem és a hozzáadott csatlakozóval van rákötve a tv-re...
    ??
  • DarkSector
    nem jol nézted :D
  • Pacal17
    Az hogy lehet hogy a PGR4 demo szebb volt mint a full?
  • baca01
    Persze hogy nem 100Hz-es a tv, kis szobába lett véve 4 éve 33ezerért az Auchan-ban. Van egy 72centis JVC a nappaliban, de ha jól tudom az sem 100Hz-es, viszont ott tv-zik az egész család is ráadásul, szóval oda nem ülhetek le GTA4-ezni mikor megy a Barátok Közt mert kitagadnak. Úgyhogy vagy a tv-men fogok játszani, vagy pedig a monitoromon. Ez a két lehetőség van egyenlőre. Aztán majd a messzi távolban egyszer talán lesz egy lcd tv, vagy egy nagyobb lcd monitor.
  • koryne
    Öcsém monitora ugyan ezt csinálja, csak sárgában. Nála csatlakozási hiba az ok. Próbáld ki másik tv-vel meg kábellel (ha van rá lehetőség).
  • morgomedve
    sziasztok

játszottam a boxxal és egyszerre minden zöldes színű lett, kikapcs után egy kicsit jó utánna megint zöldes minden, másik játékkal is kipróbáltam,de az is zöldes, sőt a dashboard-on is sárgás zöldes minden!?

javítható?
  • rambuu
    Nem, mert köze nincs hozzá, hogy a drive leolvassa-e a lemezt vagy nem, esetleg még az hogy milyen lemezre irtad a filmet?
  • KeKKSZike
    Igen, felvan! Az gond lehet, hogy HD kábellel nyomom?
  • rambuu
    Dashboardod fel van frissítve?
  • Zozo76
    A monitor azert nem ajanlott mert elvileg ha birja kihozhatnad belole az 1280x720-at, de csak 60hz-el ami nagyon faraszto a szemnek. Bar a fene tudja, gondolom az 55-os orion TVd se 100Hz-es, szal akkor az is 50Hz-el nyomja a kepet, raadasul interlace-ben. Akkor mar csak jobb 60Hz-en, progressziv-ban. Vagy tevedek?
  • sambauer
    Ebben a Midnight Club Los Angelesben Licenszelt autók vannak és törnek is ? :O
  • KeKKSZike
    Mert én berakok egy DVD filmet és teljesen sötét a kép, nem játssza le... :( Mi lehet a gond?
  • rambuu
    Persze hogy lehet!
  • KeKKSZike
    Sziasztok! Lehet, hogy hüly*séget fogok kérdezni, ne kapjátok le a fejem... :) Csak azt szeretném kérdezni, hogy XBOX360-al lehet DVD filmeket nézni?
  • Istencsászár
    veszel egy játékot, kijátszod és eladod, veszel másikat és így tovább... pár ezer forintból bármit be tudsz szerezni => jatekaim.hu vagy gamer365 eladó játékok fórum, hajrá!
  • Istencsászár
    még jó hogy a böngésző kiszűri nekem a hszeket a "flash" szóra, csak törölni kell ami kiszineződik, el se kell olvasni:D
  • baca01
    Persze. Annyi pénzért simán megveszek egy játékot, de mivel nincs önálló keresetem, így a 13-14 ezres új játékokra nem futja, és ha már netalántán van egy ilyen gépem és kijön rá egy nagy cím, akkor meg fáj a szívem hogy nem játszhatok vele. Nekem mindössze ezért kellene flashelni. Nem azért mert a boltban 2000Ft-os játékokat is lewarezolom mert sajnálom még arra is a pénzt...
  • morgomedve
    most vittem végig a Terminátor-t, nem volt sok idő :) de ezért is kár volt!
    borzasztó egyhangú, rövid eseménytelen, unalmas volt...
    ellenben a Cobra 11-el játszom, azt ajánlom mindenkinek, kellemeset csalódtam benne!
  • GP2100
    Azért ez nem egészen így van, lehet ügyeskedni ezzel is... :D Egy ismerősömnek is ment már tönkre a hűtésmodos és flashelt gépe amire a bolt 1 év garanciát vállalt úgy, hogy ha tönkremegy a gép, visszaalakítják gyári állapotúra, elküldik a M$ szervizbe, aztán a javított gépet "visszamodolják" és megy vissza a gazdájának. És így is lett, visszakapta a javított gépet.
  • sambauer
    Ööö mielött megint flame lenne még mindig azt mondom hogyha a bannerba mehetne egy link akkor egész normálisan ellehetne ott beszélgetni erről a témáról, és nem itt bassza senki szemét. Tudom hiába, csak gondoltam még flame elött megpróbálok szólni...
  • LordAndrew
    Nem fogják írásba adni. A gépre fog számlát és garanciajegyet kapni, a moddingról sem számla, sem bármilyen más hivatalos irat nem lesz (és nem is lehet)... Ha valaki bevisz egy ilyen gépet, széttárják majd a karjukat és vonogatják a vállukat, hogy bocsi...
  • t0mmy #65197
    Teljesen érthető amit mondassz, de akkor el kell döntened, hogy live-on játszol, vagy azzal amivel csak szeretnél...
    (Habár ha asz nézed egy 10-es guriga verba dvd is 4000Ft, ez sem olcsó...)