176882

-
ultraa #65287 Naja,én se csípem azt,ami csak 1 konzolra jön ki...A CoD3 multiplatform,de PC-re nem jött ki..emlékszem,mekkora balhé volt körülötte 

-
Hát akkor sztem meg is fulladtak már :P Azt hittem multipolatform lesz...De jellemző. Előbb ghostbusters most ez.... -
ultraa #65285 Zsír,hol lennék most nélküled 

-
eredetiek, van köztük sok bontatlan is. -
ultraa #65283 Kösz!
A priviket nem direkt tiltottam le,sőt,azt se tom hogy csináltam
Szóval,ezek eredeti vagy tört játékok?
-
A Heavy Rain-t ne is említsd, mert amikor megtudtam, hogy 360 helyett PS3 exkluzív lesz...néhány Sony alkalmazott és közeli hozzátartozóik szerintem fulladoztak a csuklástól...
-
ezért lesz a magyar boltokban aranyáron a játék, mert megveszitek.
de akkor ne írja be senki miután lewarezolta pécére a fifakétezertizet, hogy drága (bár pc-re én is lewarezolnám, fuck) -
én nem játszottam sokat sajna PS3-mal de a heavy rain, meg már az MGS 4is nagyon gondolkodtat. Igazából, a ps3 ravasza nekem se tetszik. Ilyen tekintetből sztem az X360 Joy-a a legjobb. -
Őszintén szerintem inkább azon gondolkodj el mikkel fogsz játszani. Ahogy én most elnézem PS3ra rengeteg nagyon ütős exkluzív cím lesz/van. Heavy Rain, Infamous, Metal Gear Solid 4, Uncharted 1-2 K hirtelen amik beugrottak.
Xboxunkon most sajnos gyengélkednek az exklu címek. Mass effect, Mass Effect 2 Lost odyssey Halo 3, Halo Wars. Igazából a többség ami Xbox-ra van az van ps3-ra is. Ami nincs ps3ra várhatólag megjelenik Pc-re. nagyon kevés Only xbox360 cím van sajnos :(
De majd meglátjuk mit hoz a jövőhét :) -
nah. Végigjátszottam a Biocommandot. Hát nem vagyok hasraesve tőle. Pofátlanul rövid ez a játék is. A mechanikus kar használatát nagyon jól eltalálták. Ellenfelek nekem nem voltak elég változatosak. Ősszesen volt kb 3-4 féle. A grafika elfogadható, de vizuális orgazmust nem okoz... A játék önmagában még 1 hétig unaloműzőnek jó, néhol még hangulatos is ahogy leugrasz 30-40 emelet magasból :) Összességében jó kis játék, de nem emelkedik ki a középkategóriából... Nekem mindent egybevetve 100 ból 75-80 % között mozog :) -
Megbélyegzi a Microsoft a csalókat
Nem csupán nullázzák a Gamerscore-t; a csalók a jövőben arra is számíthatnak, hogy az X360 Gamercard stigmaként tünteti fel a rendszerrel való visszaélést
:DD -
Ezzel én is így vagyok. Emiatt nem fejeztem még be a nemrég beszerzett DMC3-at :( (2 óra játék után le akarnak szakadni az ujjaim... A kezem egyébként meglehetősen kicsi.) -
Nekem speciel a pejesem kontroller-jetol megfájdul a kezem... -
Igen, megesik. Embere válogatja. Nekem pl. elég nagy kezem van, és nem zsibbad el, nem fájdul meg. Mondjuk a ravaszokkal nem vagyok megelégedve, de ez van.
Persze tényleg érdemes előbb kipróbálni mindkettőt, és úgy dönteni. -
Én még azt hozzátenném; Ha esetleg még nem próbáltad a PS3 Joystickját ugy 3-4 óráig használni, mindenképp probáld ki, választás elött.
Én egy hétvégén nyomtam (nem egésznap) és a két, de jobban a bal hüvelykujam kikészült. Néha fizikai munkát is végzek szal nincs egy kényes, puha kacsóm de ez a kaloda féle joy nem mindenkinek fexik. ! -
toza #65272 mi van az ujabb jatekok apdetjeben?!mint pl bionik kommando meg ijesmi?!uj firmvare?Vagy csak par ize a menuhoz?! kosz -
Nézd, egy xbox fórumon legtöbben azt fogják ajánlani, de neked kell dönteni. Az új, Jasper alaplapos többek véleménye szerint már megbízhatóbbak, de ha tönkre is menne, garancia van rá, 1-2 hét és a futár viszi-hozza, ingyen, neked nem kell érte tenned semmi, nem kerül pénzedbe.
A másik véglet is ott van, a Playstation 3, ami kicsivel (nem sokkal) drágább, de megbízhatóbb. Talán legjobb, ha összehasonlítod az exkluzív játékokat és az alapján döntesz, mert multiplatformoknál nincs érezhető különbség a kettő között. -
Pogi #65270 Hali srácok, segítségeteket szeretném kérni,
mennyire megbízhatóak mostanság az újabb kiadású XBOX360ak?
RRoD-re gondolok, valóban igaz hogy a Jasper chipset óta
nem melegszenek túl?
Kijött most a Red Elite csomag,amin elgondolkoztam de félek belevágni,
nem akarok hónapokat szervizeléssel tölteni miután hazahoztam :(
Érdemes megvennem, vagy inkább tegyek még hozzá és PS3 legyen?
Előre is köszi a segítséget!
-
Mondtam én, hogy köze van hozzá?
Annyi lett volna a hsz-em lényege, hogy az emberek nem szeretnek előre utalni, írták már ebben a topicban is páran. Tanulj meg olvasni.
Egyébként én sem utalnék előre senkinek. Sokat rendelek netről játékot meg egyéb más dolgokat is, de mindig csak utánvéttel. -
MS pontok LIVE előfizetések eladók!
EU 2100MS pont - 6.990ft
EU 4200MS pont - 12.500ft
US 1600MS pont - 5.990ft
US 4000MS pont - 11.990ft
Xbox Live 12+1 hónapos gold előfizetés - 10.500ft
Xbox Live 3 hónapos gold előfizetés - 5.990ft -
A bankkártyának mi köze van az előre utaláshoz?
A kártyaműveletek és az átutalás két különböző dolog!
Látszik, hogy sokat jársz bankba... -
Ha nem tudod mi az a chippeltetés miért érdekel, hogy mennyibe kerül?
-
az emberek nagy része hülye, ezt tudjuk, de inkább hagyjuk ezt
-
nekem nincs, ki nem állhatom.
ultraa: letiltottad a priviket, úgyhogy itt: igen, minden jogtiszta. -
"bankkártyája mindenkinek van"
Az egy dolog, de az emberek nagy része nem szeret előre utalni. -
hagyjuk már az ilyen boltokat. aki itthoni boltban játékot vesz, azt átbaszták
shopto.net, thehut.com, game.co.uk, bankkártyája mindenkinek van -
juhú, most kifejezted, hogy te MEGTEHETED! köszönjük! -
Én is kinéztem már magamnak azt a cuccot, bár haver is, így majd kölcsönkérem inkább :) -
Próbáltátok már a fight night round 4 demót? Iszonyat jó 100x jobb mint az ufc 2009... Tuti vétel lesz. -
Asszem a legelső lapfül, active downloads. rég néztem, nem biztos:) -
csak egy
kérdés !! hol lehet az új dashbordon megtekinteni az aktív letöltéseket ?? vagy azt csak a régivel láthatom.. ??
-
ultraa #65256 Itt a következő.
Mi az a Joeystation?^^ -
naja Joeystationból van a játékaim 80%-a:) -
ultraa #65254 Köszönöm szépen a hasznos infót:) <3 -
Vannak amiket nem adok el, pedig elig veszem elő már mert ráuntam, de kitudja lehet még előveszem mert kiváló volt pl PGR4, Doa4, Forza2, Top Spin 3, Race Pro. Amit viszont kijátszok és single player azt nem tartom meg, mert minek? nem fogom elővenni többet... 2 hete vettem Prince of Persiát, kijátszottam tegnap és már el is van adva, mert nem kell, nem fogom elkezdeni újra, várom a 2. részt. Eladom és veszek másikat, vagy elcserélem valamire. Most a Star Oceant veszem, eladtam 2 gémet amivel már nemjátszok és máris nem kell egy fillért sem ráköltenem, mert megvan rá a pénz... ha mindent megvennék és itt rohadna rajtam akkor ez baromi drága hobby lenne:) így meg pár ezerből megvan bármi új, természtesen ezek mind fóliásak boltban vásároltak. -
Szia !
1. Az Xbox az régi, a 360 új.
2. Ezzel kapcsolatban itt kérdezz. -
ultraa #65251 ...más valaki? -
Az kérdés,hogy mi a különbség az xbox és a 360 közöt??
-
Nekem sincs 10e fölötti játékokra pénzem, de ha jól körülnéz az ember a vadonatúj játékot is kaphat 10e alatt. A bűvös szó: Joeystation vagy még a Vatera és a Teszvesz is szóba jöhet még.
Valamint ha van neted akkor elég sok demót is le lehet szedni a Live-ról (Silver előfizetésnél - ekkor nem is kell fizetni érte - minden elérhető csak az online játék az ami nem használható) ezek is legtöbbször nyújthatnak játékélményt.
Ha nincs Lcd tv-d az sem baj, nekem egy 5-6 éves használt Sony trinitronom van (70 cm-es) és nem is 100Hz-es de tudja a 60Hz-es szabványt és ezen is eléggé álleejtős a kép. A viszonyítás kedvéért megnéztem már 37 cm-es kistévén is és ott sem volt rossz.
Nem kell kétségbe esni ha nincs csicsás készüléked. -
ultraa #65248 Sziasztok!
Most készülök konzolt venni,szerintem Xbox360 lesz belőle,de van pár kérdésem.
1.Mi a különbség az Xbox és az Xbox360 között?
2.Mi is az a 'chippeltetés'?Mennyibe kerül ?
Egyelőre ennyi,sztem lesz még pár.
Előre is köszi!
»ultraa