176884
banner
  • PoisonChihuahua
    Nem a mail-t figyeli, hanem a lentebb említett Windows LIVE ID (MSN címed)-ben megadott országot / címet.
    #65351-ben van a link, ott belépsz és megadsz egy valós külföldi címet (fontos, hogy valódi legyen, megadhatod pl. egy nagykövetség, étterem vagy ismertebb helyszín címét.)
    Ezután már nem lesz gond az Xbox LIVE-os regisztrációval.
  • GAthersw
    Sziasztok!

Most készülök elszakadni PC-s téren a játékoktól és beruházni egy X360+TV kombinációba. Milyen TV-t ajánlanátok hozzá? Olyan 82 cm (32"-ban gondolkodom) és ha lehet szeretném emberi áron megúszni. Mire érdemes figyelni, kell a full HD vagy elég a 720p? 100 Hz fontos? Konkrét modellt is ajánlhattok.
  • ultraa
    Kösz.Szal akkor nincs gond,ha hotmailes mailt adok meg?
  • koryne
    Ez annyit jelent, hogy ne magyar címmel regisztrálj, hanem angollal vagy amerikaival. Ha magyart adsz meg, akkor nem fog kiengedni live-ra. Gondolom cdgal-nak kötelező kiírnia, hogy nincs magyar lájv.
  • ultraa
    Találtunk egy ilyet:
    http://cdgalaxis.hu/Xbox360/15625/fifa-2009.html
    A LIVE és a kapcsolódó játékmódokhoz szükséges LIVE szolgáltatás nem érhető el Magyarországon.
    Ez micsoda?
  • Caine
    A legtöbbet lehet.
    Lista itt:
    http://www.xbox.com/en-US/games/backwardcompatibilitygameslist.htm
  • Madagascar92
    Hello!
    Merevlemezes xbox 360-nal lehet sima xbox-os gémeket tolni?
  • theone91
    Fail...
  • Pacal17
    Aki még tolja a PGR4-et multiban az vegyen fel liveon

GT: lilpac17

• sambauer
    fuss egy kört könyörgöm (egy hosszú kört)
  • ultraa
    Igazad van,kövezzetek meg...
  • koryne
    Ez most nem is konzol téma volt ;)
  • ultraa
    Ahá,vágom.Kösz a segítséget és bocs a sok hülye kérdésért,de egyáltalán nem vagyok otthon konzol témában
  • PoisonChihuahua
    5k itt.
  • PoisonChihuahua
    Az ugyan az. Az MSN címed egy E-mail cím.
    De ha már van MSN-es E-Mail címed (Windows LIVE ID) akkor csak az Xbox LIVE-ra kell regelned, új E-Mail címet fölösleges csinálnod. Érted?
  • ultraa
    Lol,ez az ,,ilyen'' mennyibe kerül?XD
  • ultraa
    A meglévő e-mail vagy msn címemmel tudok regelni?
  • PoisonChihuahua
    Írhatsz kontrollerrel (képernyőbillentyűzet), sima USB-s billentyűzettel vagy ilyennel.
  • PoisonChihuahua
    "Windows Live ID azonosítójával bejelentkezhet az MSN Messenger, az MSN Hotmail és az MSN Music rendszerbe, illetve egyéb webhelyekre és szolgáltatásokba!"

Na az Xbox LIVE is egy ilyen szolgáltatás. Ha szoktál MSN-ezni, akkor már van Windows LIVE ID-d, ha pedig van olyanod, akkor már meglévő E-Mail címmel könnyen regisztrálhatsz a LIVE-ra.

Itt tudsz belépni.
  • ultraa
    De hülye vagyok...Azt hittem,valami számkombináció,de rájöttem,hogy az msn címem
  • ultraa
    Ja,elfelejtettem valamit.MSN-ezni boxon?Az hogy lehetséges?Kell hozzá keyboard?
  • ultraa
    Nem is tudtam,hogy létezik Windows Live ID o.O Természetesen van msn-em,de még nem találkoztam vele.Hol lehet megnézni?
  • PoisonChihuahua
    Xbox.com
  • PoisonChihuahua
    3 KÜLÖNBÖZŐ profillal igen. A profilok között pedig nincs átjárás! Szerintem fölösleges vele sz@rakodni. Csinálj 1-et és játsz azzal. Nekem is van még 2 lehetőség, ha regelek újra, de minek???

Regisztrációkor majd Windows LIVE ID-t adj meg ha már van létező (pl: MSN cím, így tudsz MSN-ezni is boxon, ill. egységes lesz, nem kell új E-Mail címet kreálnod).
  • DöflingR
    Igen.
  • ultraa
    Szóval ha úgy vesszük,3 hónapot ingyen tudok goldal zúzni?
  • AntiHero
    MS pontok LIVE előfizetések eladók!

EU 2100MS pont - 6.990ft
    EU 4200MS pont - 12.500ft
    US 1600MS pont - 5.990ft
    US 4000MS pont - 11.990ft

Xbox Live 12+1 hónapos gold előfizetés - 10.000ft
    Xbox Live 3 hónapos gold előfizetés - 5.500ft
  • Sinyo70
    azt honnét lehet megtudni mikor van ingyen goldos hétvége ??
  • Scotty99
    Igen, a regisztrációtól számítják a Live-ot. Összesen háromszor tudod felhasználni, csak akkor mindig új profilt kell csinálni ha lejár az 1 hónap. Tehát érdemes csinálnod egy profilt, játszól egy hónapi, lejár akkor csinálsz másikat. Ezt háromszor eljátszod, de harmadikra már olyat csinálj, amivel szeretnél is tovább játszani, s majd arra veszed az előfizetéseket.
  • ultraa
    Ha egy vadi új Xbox360-at bedugok a TV-be,akkor még nincs rögtön Live rajta,ugye?Regelni kell?Mert mondjuk megveszem azt,amit linkeltem,2 játék van hozzá,egyik se online.Pl. 1 hónapot várok miután megvettem,veszek mondjuk egy Call of Duty-t,regelek Live-ra,és onnantól számítják az 1 hónapot?Tudom,kicsit hülyén írtam le,de nem tudom,hogy fogalmazzakNa léptem suliba.
  • raven87
    Magyar felirat is lehetne már benne. :)
  • Neogan
    Igen lesz egy Game of the Year edition. Ha jól tudom benne lesz az alapgame, plusz a DLC-k.
  • Örm
    Hello!
    Hallottam, hogy kifogják adni a Falout 3-hoz eddig megjelent kiegészítőt dvd-n. Ez igaz?
  • ultraa
    Akkor egy csónakban evezünkSzerintem én is eredetit fogok venni.Köszönöm a hasznos infókat azoknak,akik segítettek!Tudom,hogy nem sok embert izgat,de jövőhéten nem leszek,megyek LondonbaDe nemám rosszalkodni
  • baca01
    Nekem még nincsen semmilyen. Én is most szándékozok majd venni az elkövetkezendő 1-2 hétben, csak már ki vagyok okítva innen is egyrészt, meg utána olvasgattam mi merre hány méter...
    Én is sokat vacilláltam hogy flasheltet vegyek vagy tisztát, de szinte biztos vagyok már benne, hogy origit lsz belőle.
  • ultraa
    Vágom,kösz.Neked flashelve van?Egyik haveromnak ja,hűtő is van benne,de nem onlineozik.
  • baca01
    Flash: a dvd meghajtó firmware-ének lecserélése. Így megoldható, hogy az xbox beolvassa a másolt játékokat is, ergo olyan mint a ps2-nél a chippelés. Természetesen így "elvileg" bukod a garanciát, és live-on sem tudsz játszani mert letilthatnak róla, viszont cserébe tudsz másolt játékokkal is játszani. Ilyenkor szoktak hűtésmodot tenni a gépbe, mert minden mindegy alapon már úgysincs a gépen garancia.
  • ultraa
    Szóval akkor nem éri meg megcsinálni
    baca01: flashelem ?
  • baca01
    2-3ezer forint a hűtésmod, de az (általában) csak annyit jelent, hogy felpörgetik a benne lévő ventillátort nagyobb fordulatszámra. Ha nem flasheled a gépet, akkor fölösleges, mert úgyis van rá microsoft garancia.
  • koryne
    A választ nem tudom, de ha szétbarmoltatod, akkor bukod a garit...