176889

-
Hűha,ezt jobb ha visszaszívod mielőtt bár barátságtalan pléjer a torkodnak ugrik.
Gondolom nem olvastad a hírt:"Tizenhárommillió játékost meghaladó Xbox Live felhasználóbázissal rendelkezik a Call of Duty 4: Modern Warfare".
Cod 1 után messze a legjobb multival rendelkezik,single is teljesen odab*szos,szerintem az 5-tel kevered,az sikeredett nem túl fényesre.Én mindkettőt tolom,igaz pc-n,mert egérrel jobban szeretek fps-t játszani.
Olyan lehet,hogy neked nem tetszik,de a tény tény marad,kiemelkedő gém! -
ultraa #65453 Meg is van.Resident Evil 5 17k,szal ezzel várok egy kicsit :D Dead Rising 8k az újságban.Dead Rising 2 még nincs benne,tavaszi katalógus.Ha vkinek kell vmi játék ára bármilyen platformra,írjon itt és kikeresem.
-
ultraa #65452 Kösz.Joeystationon már van Dead Rising 1 5k-ért,használtan.Egyik haveromnál toltuk,nagyon bejön,de a Dead Rising 2-t nagyon kiszeretném próbálni.Van egy újságom,havonta jön,PC/PS3/XBOX360 játékok vannak benne.Mindjárt előkeresem és megnézem mennyi,ha benne van. -
Hugh Hefner #65451 gta 4 mindenképp...
cod 4 szerintem rettenetesen gyenge, a scriptelt single még csak-csak, de a multi minden idők leggyengébb cod-ja, kerüld el messzire. -
Dead Rising 2 engem is érdekelne,ha beszerezted,áruld el hol:)
Lehet azért nem mennek az e3-ra,mert elkezdik árusítani a gémet kis hazánkban:)
Szerintem egyszerre többet is tudsz venni,dead rising már olcsóért van,ha találsz,többit is meg tudod venni viszonylag olcsóért. -
Na Star Wars: Knights of the Old Republic első benyomások:
Igazi meglepedés volt hogy a kép 1024-ben widescreen nélkül gyönyörű, kb. anno PC-n is így nézett ki. A játék ugyanolyan epic mint régen viszont:
Tömörített videók akadnak, a beszéd/hang hébehóba akadozik ha a zene bevan nyomva, mentésnél puff elmegy a zene csak alaphangok vannak, tömegnél még az fps is leugrik egy picit (bár ehhez már kezdek hozzászokni) Szerintem játszható de majd Taris után alkotok teljes véleményt. -
ultraa #65448 Kösz,Resi 4-et kivittem PC-n,nagyon tetszett.Am a cod4 nevem gépen sethyx(csak azért mondom,mert te seth vagy ^^) -
Beírod gugliba:fight night round 4 demo download
Negyedik találat már el is vezet egy oldalra,ami nagyon hasznos tud lenni,mert rengeteg demó van.Eddig saját ftp-ről lehetett tölteni a fight night demót,de amikor kijött a demó legelőször(gamestop-os akció),annyira leterhelődött,hogy levették.Már csak torrentről lehet.
Ide mindig felkerülnek a demók,mert egy srác belsős és ha van ilyen előrendelési mizéria,akkor általában kap ő is kódot,vagy ha nem ő akkor más és lekapja a vinyóról és feltölti.
Ennyi.Hát nem tudom,nekem van egy rakat üres dvd itthon,ennyit meg megér(t).
Vagy busszal is mehetsz(vársz akárhány hetet):) -
huh...
lehet.
de legutobb asszem 7 nap után oldották:
www.xbox.com-on szoktam figyelni...és ha eltünik a sárga korona, akkor szabad az út. :D -
Resi 5 -
ultraa #65444 Van néhány játék,amiken gondolkozom.Nem tudom eldönteni,melyiket vegyem meg először,egyszerre nem fogom,nincs rá keret.
Call of Duty 4
Guitar Hero Tökmind1 hányadik és melyik
Dead Rising
Dead Rising 2
GTA IV
Resident Evil 5
Persze ha van valami jó játék,ami nektek tetszik,írjátok le a nevét,és megnézem a YouTube-on.
Köszi előre is! -
ultraa #65443 Köszönöm szépen,sokat segítettél
(ez most nem irónia
)
-
nah és hol lehet letölteni? meg pazaroljak rá dvd-t? az ujrairhatók fogyó eszközök:D -
Azért nem olyan bonyolult megkeresni a netre felkerült verziót,minden demó amint felkerül live-ra,szinte azonnal le is tölthető.
Onnan meg már csak ki kell írni és mehet is.Nem kell hozzá buherált box,csak kiírni ahogy kell.
-
Felesleges lenne, leggyakrabban úgysem tudják megmondani, hogy milyen alaplapos gépeik vannak és már valószínűleg úgysincs sok raktáron, mert már nem azt az alaplapot gyártják. Azért adtam a tippet, mert ha esetleg tudsz olyan helyet ahol van falcon v2, akkor inkább azt vedd, de ha nem tudsz, akkor mindegy. Egyébként is vehetsz bármilyet, mert ott a M$ garancia(vagy ha "valamilyen" okok miatt nincs, akkor is meg lehet csináltatni elfogadható áron). -
ultraa #65439 Kösz,de akkor...hívjam fel a boltot hogy ilyetmegolyat kérek csak falcon v2-ben?oO -
-
"Ja téleg meglepöen drágák a használt Xboxok!!!"
persze hogy az, a 90%uk moddolt, hekkelt össze vissza módosított amitől nem fogják olcsón adni... -
Kíváncsi lennék, hogy ezeket ki mondta... -
OMFG... Szívesen lelőném azokat, akik ilyen brutális f@szaságokat terjesztenek. 
ultraa: 3 ledes hibát tényleg kis eséllyel fogsz kapni, de hibakóddal(pl. E74) jelzettet több eséllyel, ami ugyanaz mintha 3 led lenne. A falcon v2 a legmegbízhatóbb lap (8 helyett csak 4 ram chip miatt), ha tudsz, akkor ilyet szerezz. -
CCD #65434 Ja téleg meglepöen drágák a használt Xboxok!!!
Az igaz h az Aecade és a Premium között grafikailag nagy a külnbség?
meg h az arcade mindig akkadozik meg lefagy?
meg h nagyon gyorsan felmelegzsik?
kösz a válaszokat

-
ultraa #65433 Mindegy,nem szeretnék 3 ledes hibát kapni,csökkentem az esélyeket.Jasper powa xD 
-
Engem csak azért hívtak fel mert akkor elfogyott nekik és megkérdezték hogy Falconos jó lesz-e helyette vagy kicsit várok-e amikor kapnak megint?
Ez volt 3 hete (akkor rendeltem a gépet meg) és nekem jó volt a Falconos is főleg hogy így kaptam még 2 plusz játékot is a megrendeltek mellé (Gears of War 4000, Fifa 07 3000 és Burnout Paradise Ultimate Box + Triviat Pursuit 5000 forint) egyébként a Falconos gépek is okésak már azok sem a melegedős fajták már és (állítólag ezeknek nincs rammeghibásodásuk ami "elvileg" viszont a Jasperes gépeknél előjöhet.
Fogyasztásilag egyébként a Falconos gépek max 175 wattosak a Jasperes gépek 150. -
ultraa #65431 Látok ezen az oldalon egy Jasperes gépet 55k-ért,remélem,nem azzal hívnak fel hogy nem Jasperes >.> -
ultraa #65430 Nekem mindenképpen Jasperes kell. -
Nem azt mondom hogy nem biztonságos, de minek erőltessem ha eddig mindig is jólárasított játékokat tudtam kifogni. :D -
a végén meg elkezdenek a webshoposok mindenféle cuccokat venni a te kártyádról. így megy ez, többszázezer embert vernek át ezzel és még mindig nem tűnt fel senkinek
(nem)
erre nem lehet mit mondani, ne vásárolj kártyával, te fizetsz többet, nem nekem rossz. -
Akkor inkább már itt vedd meg:
http://www.multiformat.hu/?ol=2
Én itt vettem meg 2 hete. Maximálisan korrektek voltak. Jasperes Pro gépet vettem volna akkor még 53900 forintért de még a rendelés napján szóltak hogy az mégsem lesz és így kaptam helyette ugyanazon árban Falconos gépet Kung-fu pandával és a Lego Indivel ami akkor is meg most is egy ezressel többe került. -
Kösz de bankkártyával nem vásárolok neten, itthon is csak vatera vagy teszvesz esetleg jatekaim.hu oldalról vásárolok és fizetek előre bár nem úgy ahogyan ti megszoktátok hanem akitől veszek annak a bankjának az egyik fiókjában ráfizetek a számlájára. Én bankkari adatokat nem adok meg neten.
Egyébként a megemlített joeystation bolt éppen hogy nem az a lehúzós fajta szerintem. Az új játékok árai is normálisabbak náluk valamint cserélnek is be játékokat másik játék ellenében. -
Dreampage oldalát ajánlom mindenkinek aki nem jártas még a Live-ban
http://www.xboxlive.uw.hu -
Nekem két hétnek tünt. :) -
Nekem nem tudna valaki segíteni? #65405 -
7napot kell várni ...nem 14-et... :D
legalábbis itt mifelénk :D -
Goldosoknak. Megint várhatok 2 hetet, mint a Wolverine-nél. :( -
én már probáltam bitang jo lett.
Utálom a box-os cuccokat, de ez a box játék nagyon zsír, és totál élethü grafja van.!!!! -
Fight Night Round 4 demo Live-on!
Végre felkerült live-ra és már nem előrendeléshez kötött.
Szabadon tölthető,méete 784MB.
Ajánlom mindenkinek,én netről leszedtem a demót,csak az a baj hogy sokat tölt lemezről,de amúgy iszonyat jó lett,must have lesz a teljes. -
Skaczok ! Újat nem fogok kérdezni de megteszem: Original Xbox játékoknál hogy lehet beállítani a felbontást ? Mert pl van ami el se indul mert a "kábel nem támogatja az 50 hrtz-et" (Max Payne 2) viszont van ami igen (Scarface) de az alapból 640*480-ra rakja és a képi világ egy Far Cry 2 után így eléggé hányinger gerjesztő. Nomeg ma lesz meg a KOTOR és ha az is elindul 50 hrtz felett, akkor arra se ártana valami megoldas. Előre is köszi. -
nekem is:D akkor biztos népbetegség -
Sziasztok!
Fallout 3 Operation Anchorage And Pitt Expansion pack
Ez tartalmazza az alapjátékot, plusz a két kiegészítőt ? vagy ez hogyan néz ki ? :) -
Jobb.