176883
banner
  • PoisonChihuahua
    Csak az eredeti MS kontroller jó hozzá, ill. létezik egy utángyártott MadCatz.
  • civic4ever
    akkor csak az xboxos cucc jó hozzá?
  • koryne
    Mármint valami más márka (Logitech pl)? Mert az nem.
  • Adi
    Ha live-zol akkor COD 4 ha nem akkor GTA 4
  • civic4ever
    hy,nemtudja vki hogy xbox360hoz jóe a pc-s usb-s joy?
  • GP2100
    Miről beszélsz? Jöttek ki videók amikben egy teljes küldetést végignyomnak, nem csak pár mp-es gameplay jelenetek vannak. HUD-ot azért nem láttál, mert nem azzal lesz telebarmolva a képernyő(szerencsére).
  • Waczkor

Tudtommal ami a trailerekben szerepel,azt tudja a motor,minden átvezetőt mindenféle buherálás nélkül mutatnak be,ahogy ki fog nézni a játék maga.(jöhet most hogy blabla maketingszöveg)
    Amúgy meg volt már teljes 10 percnyi gameplay videó,egy teljes küldetés.Ugyanaz látható,mint a trailerben.

Eddig mindenhol azt írták,hogy fasza lesz,akiknek volt szerencséje a még közel sem kész terméket kipróbálni.Van még bőven idejük dolgozni rajta,e3-on tuti hogy kijön egy újabb trailer,gameplay-jel,akárcsak anno az egynél.

Egyszerű rajzos fps,ezzel nem tudom mire gondolsz,egy komplett várost megalkotni,járókelőkkel,élettel,autókkal korántsem egyszerű.Így van sokat várnak tőle,mert az első résszel beírták magukat a történelembe és itt nem a fos konzol átiratról beszélek,hanem a pc-s verzióról.

Lehet Hugh Hefnerrel kéne összebarátkoznod,ő tegnap a cod4-et oltotta le,te meg ezt.Szerintem lenne közös témátok:)
  • Ewergo
    Na nagy nehezen meglehet találni az irányitás közbeni másodperces részeket. Mert hogy az "mondja meg" igazából milyen a játék kinézete. Amit nem szivesen mutogatnak.
    Szerintem csak az lesz a "baja" hogy tul sokat várnak töle.... Pedig csak egy egyszerü rajzos tps.
  • Gideon Wieth
    volt már ingame video... kicsit le vagy maradva.
  • Ewergo
    Ez még semmit nem jelent ugyanis egy deka ingém részlet nincs benne. Majd ha a HUD-os videot mutogatják....!
  • Bogyi007
    ultraa Resi van olcsóbban is itthon.

http://www.konzoljatek.extra.hu vagy ismertebb nevén Joeystation (Nyugati Pu.-nál találhatóak.
  • Pacal17
    Elsején hány órakor lesz az MS E3 konferencia?
  • Neogan
    Ezt már nem ronthatják el (remélem)
  • ultraa
    Nekem asszem gépen van meg,ott bejött.Hol tartasz benne?:o)
  • Waczkor
    Most néztem meg,hivatalos oldalon 2010 eleje van megadva;(
  • Waczkor
    Mafia topicból:

új Mafia II trailer

Mafia II trailer

Jaj de várom...
  • sambauer
    még jó hogy valakit érdekel is
  • ultraa
    Egyik vagy a Dead Rising vagy a Resident Evil 5 legyen...mi legyen a másik?
  • sapkafej
    elkezdhetném a térítést, de már nem.
  • ultraa
    Háát...igazából is gitározok éééés nemtom:D
  • DöflingR
    Guitar Hero + GTAIV
  • Waczkor
    Következő üzleti félévig csúsztatják ami november 1. és április 30. között van, még az is elképzelhető, hogy idén már nem játszhatunk velük.

Remélem belefér ebbe az évbe,ha nem,akkor is lesz mivel játszani,de a Mafia II az,amire azt mondom,hogy ha csúsztatják,akkor tuti a fejlesztésre fordítják az időt.Nem tudom,bízom benne,hogy kijön idén:(

Másik nagy kedvencről,a Max Payne 3-ról is jöhetne már vmi infó lassacskán.
  • Istencsászár
    Maffia 2 és a Red Dead Redemption 2010 elejére lett csúsztatva, napokban volt a hír róla:(
  • GP2100
    Kár, hogy a Mafia 2-t és a Red Dead Redemption-t csúsztatták, valószínűleg csak 2010-ben jönnek. Ki sem látszom a rossz hírek miatti dühöngésből mostanában...
  • ultraa
    Az a gond,hogy nincs nyári munka...
  • Waczkor
    Értem.Akkor mind1.Nyáron jön még ki pár fasza játék,szeptember,október,november is ütős lesz nagyon,ott lesz majd nehéz szelektálni:)

Teljesség igénye nélkül,amik így eszembe jutottak hirtelen:Virtua Tennis 2009,Prototype,Dirt 2,Fight Night Round 4,Call of Juarez,Tekken 6,Need For Speed Shift,Blur,Fifa 10,Mafia II,Red Dead Redemption(western gta),CoD MW2...Uhh

E3 lassan megkezdődik:)
  • ultraa
    Kösz Waczkor,de még nem tudtam kipróbálni a demót,mert még nincs Xboxom...Lehet,hogy csak augusztus végén lesz,de lehet,hogy csak ősszel,mert ugye 14 vagyok,10k-m van most perpill és nemnagyon van nyári munka...
  • Waczkor
    Ha megvan pc-n,szerintem nincs sok értelme megvenni boxra is.Resiből van demó(ha nem próbáltad volna még),dead rising szerintem kötelező,plána hogy olcsó,gta 4 jó hosszú,ha eddigi gta-kat végigtoltad és szeretted,ez is kötelező.

Guitar hero te döntésed,én a 2 és 3-mal játszottam,kontrollerrel,nekem bejött úgy is.

én egy gta 4 és dead rising mellett tenném le a voksom
    kövi körben megy egy resi+guitar hero:)
  • Hugh Hefner
    jó, igaz, a cod uo-t, a cod 3-at és a cod 5-t számításba sem vettem, azok nem számítanak...

nekem nem tetszik a perkes rendszer, nem tetszik hogy pistikeHUN-t lelövöm és én robbanok fel, nem tetszik, hogy überbrutál perkek vannak benne, nem tetszik, hogy legyőzhetetlen fegyverek vannak benne, nem tetszenek a pályák (cod1-ben nem jött 27 irányból az ellenfél, rendesen betanulható pályák voltak (persze mindent be lehet tanulni)).

bár aláírom, nem láttam cod4-et profi szinten, csak a cod1-et, de amit láttam a multiból nekem bőven elég volt. kb olyan számomra a cod4-et jó multinak tartani, mint az eredeti bf-t. ja, nem rossz, de pl az eredeti bf netkódja gyakorlatilag fejletlenebb volt mint az első telefonkábel.
  • ultraa
    Aerosmith megvolt gépen,bejött.Xbox 360-Guitar Hero XPL(vezetékes gitár, matricákal)(új) <-7k
    Most így a kört leszűkítve,infókat hasznosítva:
    Dead Rising+Guitar Hero
    Resident Evil 5
    GTA IV+Dead Rising

Szerintetek?

CoD4 az majd csak később kell,mert megvan PC-n
  • Waczkor
    Dead Rising 2-ről viccesen írtam azt,mert ultraa írta hogy kipróbálná és megvenné.Erre írtam,hogy ha megtudja venni,írja meg hol:)
    Tisztában vagyok azzal,amit írtál,mert nagyon várom a játékot,végigjátszottam az egyet és figyelemmel követem a híreket a 2-ről.

ultraa:

Call of Duty 4 5-7000 körül használtban
    Guitar Hero 2-3,aerosmith játszható csak az alap box kontrollerrel
    Dead Rising 3-4000 körül van használtban(1,5-ért hát nem tudom milyen állapotban lehet)8000ret ne adj ki érte
    Dead Rising 2 még fejlesztés alatt áll,sajna kihagyja az E3-at
    GTA IV 6000 körül használtan
    Resident Evil 5 bontatlanul 11000 körül(Joeystationben,csak vmi gáz van most az oldallal)használtan 8-9000
  • ultraa
    Eavesdrop perk mire való?Mert PC-n nem használ semmit...
  • ultraa
    Egyetértek kismackóval(),PC-n én is tolom,cb szinten.
  • GP2100
    DR2 nem azért nem lesz E3-on, mert már megjelent, hanem a sertésinfluenza miatt(Inafune-t nem engedi a Capcom elutazni és nélküle nem akarják bemutatni a játékot)...

HH: a hozzászólásod második felével nagyon nem értek egyet. A CoD4 a kedvenc multiplayer játékom(csak 1-2 fegyvert és perket kéne kivenni belőle)
  • Waczkor
    Hűha,ezt jobb ha visszaszívod mielőtt bár barátságtalan pléjer a torkodnak ugrik.

Gondolom nem olvastad a hírt:"Tizenhárommillió játékost meghaladó Xbox Live felhasználóbázissal rendelkezik a Call of Duty 4: Modern Warfare".

Cod 1 után messze a legjobb multival rendelkezik,single is teljesen odab*szos,szerintem az 5-tel kevered,az sikeredett nem túl fényesre.Én mindkettőt tolom,igaz pc-n,mert egérrel jobban szeretek fps-t játszani.

Olyan lehet,hogy neked nem tetszik,de a tény tény marad,kiemelkedő gém!
  • ultraa
    Meg is van.Resident Evil 5 17k,szal ezzel várok egy kicsit :D Dead Rising 8k az újságban.Dead Rising 2 még nincs benne,tavaszi katalógus.Ha vkinek kell vmi játék ára bármilyen platformra,írjon itt és kikeresem.
  • ultraa
    Kösz.Joeystationon már van Dead Rising 1 5k-ért,használtan.Egyik haveromnál toltuk,nagyon bejön,de a Dead Rising 2-t nagyon kiszeretném próbálni.Van egy újságom,havonta jön,PC/PS3/XBOX360 játékok vannak benne.Mindjárt előkeresem és megnézem mennyi,ha benne van.
  • Hugh Hefner
    gta 4 mindenképp...

cod 4 szerintem rettenetesen gyenge, a scriptelt single még csak-csak, de a multi minden idők leggyengébb cod-ja, kerüld el messzire.
  • Waczkor
    Dead Rising 2 engem is érdekelne,ha beszerezted,áruld el hol:)
    Lehet azért nem mennek az e3-ra,mert elkezdik árusítani a gémet kis hazánkban:)

Szerintem egyszerre többet is tudsz venni,dead rising már olcsóért van,ha találsz,többit is meg tudod venni viszonylag olcsóért.
  • sambauer
    Na Star Wars: Knights of the Old Republic első benyomások:
    Igazi meglepedés volt hogy a kép 1024-ben widescreen nélkül gyönyörű, kb. anno PC-n is így nézett ki. A játék ugyanolyan epic mint régen viszont:

Tömörített videók akadnak, a beszéd/hang hébehóba akadozik ha a zene bevan nyomva, mentésnél puff elmegy a zene csak alaphangok vannak, tömegnél még az fps is leugrik egy picit (bár ehhez már kezdek hozzászokni) Szerintem játszható de majd Taris után alkotok teljes véleményt.