176883
banner
  • akyyy
    szerintem a guiter hero hits demoja jó
  • markidlive
    szerintem a fight night round 4 demója jó csak sokáig tölt.
  • markidlive
    ja,énsem vennék az életbe 20 gigásat.
  • Bogyi007
    Hát 20 gigás gépet én még újonan sem vennék. Kicsi a vinyó is benne ezek még nagyon nagy valószínűséggel melegednek is (esély a 3 ledre)

54e forintért már kaphatsz 60 gigás gépet amihez még ajándék játékok is járnak.
  • tojas1
    Igen vezeték nélkülire.

Köszi a választ
  • koryne
    Sztem vezeték nélkülire gondolt :P
    Tojas1: Wireless Gaming Receiver for Windows a böcsületes neve.
    Szerk.: a vezetékeset viszont csak be kell dugni az usb-be, driver letölt és megy.
  • davidka003
    USB csatlakozó :)
  • tojas1
    Sziasztok!!

Mi a neve annak a "kütyünek" amivel a PC-hez tudom csatlakoztatni 360 kontrollert?

Köszönöm a segítséget
  • CCD
    Csá mindenki!
    Szeretnék beruházni egy új kozolra. De még enm döntöttem hogy Xbox 360-annt vagy egy PlayStation 3-at.
    Árban az Xbox 360 nyert és ezpilanatnyilag nagy elöny. De van egy PSP-m és az viszont sok játéknál kiegésztiő lehetnek meg a PLayStational tudnám ugy használni, hogy PS1 és PS2 játékokat játszhatnék a PSP-men.
    Szerintetek melyiket vegyem meg?(nyomos indokokat kérek)

Valaki tud 49 000Ft-néál olcsobb nem használt Xbox 360 Premiomot?(igaz ez csak 20GB-s)
    Elöre is kösz a válaszokat!
  • sambauer
    és az milyen ? :D
  • Waczkor
    Ha van laptopod,akkor annak a vevőjét is tudod használni.

Egyébként most néztem,hogy platinumban van zacskós(ú)12900Ft-ért.

platinumshop.hu
  • Ray Z
    Wifin hogy tudnám használni az Xboxot? Hogy tudnám elkerülni azt a szar 20000Ftos MS-es fost?
  • RYO21
    Ilyesmit érdemes venni Pc-re?

• GP2100
    PC-s driveot, amit pl. itt raknak bele.
  • sambauer
    Rendben.és arról esetleg van fogalmad h a sima xboxban milyen olvasót érdemes venni vagy milyen kell bele?elöre is köszi:).
  • koryne
    Ok. Nekem pl. halvány lila segédfogalmam sincs róla.
  • Tomazoe
    Ma microsoft konferencia! :-)
  • sambauer
    Aha.
  • DarkSector
    wmv
  • Bogyi007
    Elviekben az x360 is képes Hd formátumu filmek lejátszására milyen formátumot tud lejátszani vagy milyenre kell átkonvertálni?

Van egy konvertáló progim a Xilisoft Video Converter Ultimate 5.1.20 ami ezekre a formátumokra tud konvertálni (ide tettem fel a képeket a támogatott formátumokról mert a kepfeltoltes.hu oldalt az sg.hu nem támogatja - http://rapidshare.com/files/239407297/Xili_x360.rar.html)

esetleg ezek közül melyikre érdemes?
  • koryne
    De az is lehet, hogy senki nem tudja a választ... Vagy mindenkinek külön-külön be kellene írnia, hogy "Nem tudom!"?
  • sambauer
    de nagyban leszarják az ember baját...
  • Pacal17
    Mivan rádjött az ismétlőjelirogatósroham? :D
  • koryne
    Nem is kell chatboard, elég egy usb-s billentyűzet.
  • sambauer
    -.-
  • baca01
    Egyébként neked is működnie kell az msn-nek, mert én is gmail-es meglévővel regeltem, módosítottam benne az országot UK-ra, megadtam mindent amit kért, és működik minden, még az msn is.
  • baca01
    Nekem működik a messenger is. Minden frankó, már töltöm a Dragon Ball demóját. :D
  • Bogyi007
    Akkor ezért nincs nekem msn Live-on....

Meglevő Live Id-vel regeltem ami freemailes és nem értettem hogy az msn az miért nincs a boxomon. Hát ezért. :D

Na mindegy minden más frankón működik úgyhogy az msn hiányát még kibírom. Egyébként sincs chatboardom a géphez.
  • baca01
    sikerült
  • baca01
    Sziasztok!
    Szeretnék regisztrálni a live-ra már létező Windows Live ID-vel, de ugyebár anno ott Magyarországot adtam meg, hogyan tudom megváltoztatni? Ha lehet akkor nem szeretnék új fiókot csinálni csak ezért, mert a mostanin van az msn is, és jó lenne ha boxon is tudnám használni. Köszi
  • koryne
    Jah, pl az Oddworld: Stranger's Wrath-et sem :/ Az egyetlen játék, ami érdekelne sima boxon -.-
  • PoisonChihuahua
    Nem hasraütés szerűen kéne bemondani fals számokat... -.-
    A 360 az Original Xbox játékok kb. 51%-át játsza le.
  • DarkSector
    miért ettől sokkal több játék van xbox-ra???
  • GP2100
    A kompozit(!) HD érdekes...
  • Bogyi007
    Többeteknek írok. A multiformat.hu oldaltól vettem a gépet. Ott 54e forint volt és Indiana Jones és KungFu Panda pakkos ergo így falconos.

Ugyanez a MM-ban tegnapi áron Szegeden 70-be kerül. Ergo aki akarja ott is megveheti de drága kör lesz és a szoftverek is lehúzósak ott.

Live-ozni itthon is lehet csak akkor olyan országot kell megadni ahol él a szolgáltatás hivatalosan (pl Németország, Uk, Usa stb) de ettől függetlenül régiónak Hungary-t adjatok meg a Settingsben majd hogy a játékok magyarul kommunikáljanak majd (amiknél támogatva van)

Vinyóra másolni meg több okból is érdemes a játékokat. Gyorsabban töltődik a játék, kímélitek ilyenkor a meghajtót és a gép is kevésbé melegszik így általa. Annyi a kitétel hogy amikor játszol vinyóról annak a játéknak a lemeze benne kell hogy legyen a gépben az eredeti lemezvizsgálat miatt.
  • baaka
    thx.
  • DöflingR
    fail
  • Scotty99
    Új xbox-ról nincs, viszont nagy bejelentésekkel készül a Microsoft a holnapi konferenciára. Állítólag 3 nagy játékbejelentésük lesz, valamint az új mozgásérzékelős technológiát is felfedik. (De ezzel a Sony is készül)
  • baaka
    Helló!Van valami hír hogy az e3-on bejelentenek új xbox-ot?
  • Scotty99
    Oh, pedig nem volt szándékos. Csak épp megláttam a sok kérdést :)