176883

-
Bankkártyával (dombornyomott) tudok gold előfizetést venni? Az nem gond ha a kártya megadásánál az ország UK? -
ahhoz képest hogy kevesebb mint egy hét múlva megjelenik, nagy a csönd a Prototype háza táján ...
Láttátok a Microsoft és PS3 konferenciákat ? :D Kurva jók voltak. Assassin's Creed 2 Splinter Cell Convictions Alan Wake gameplayek :D és lesz Metal Gear Solid Xbox 360-ra :) -
Ragnar360 #65646 húú de kocka vki :DDD 4:40 - én meg most keltem wazzz :d -
Ilyen kábel nem létezik, hisz a kompozit más jelet szállít mint a VGA. -
én is utángyártotatt használok és közelről nézve ahogy írtad igen szellemképes a játék. viszont azt hittem hogy ez az MS fajta kábel csak parasztvakítás és ugyanazt kapom 10-ért amit 5-ért vettem. node akkor ha nem, akkor lehet majd egy használtra beruházok, vaterán elég olcsón van most.
btw az nagyon hülye elképzelés hogy létezik e egy olyan kábel ami a kompozit bemenetből csinál vga-t ? tehát az egyik vége megy a monitorba a másik pedig a kompozit(sárgának) bemenete. ilyen megoldással minden konzolt használhatnék monitoron, ezért kérdem. -
Páran írták itt a fórumon, hogy utángyártott VGA kábellel szellemképes a játék a monitorjukon, de eredeti MS kábelt használva ez megszűnt. Én csak ezért javasoltam neki az MS VGA kábelt. -
tehát az original Microsoft VGA HD Kábel 100%san szellemkép mentes képet ad ? -
Utánanéztem a monitorod bemeneteinek és valószínüleg kompozittal (gyengébbek kedvéért a "sárga" kábellel) kötötted össze, amihez csak gratulálni tudok... 

Veszel egy eredeti Microsoft VGA HD kábelt (az utángyártott szellemképes lehet), a dashboardon (az Xbox 360 menüjében, a beállításoknál) belövöd a felbontást 1680 x 1050-ra (ez a monitorod felbontása) és a problémád meg is van oldva.
-
Mivel kötöd össze? -
Bencu #65639 Rossz linket adtam meg:S sorry http://reviews.cnet.co.uk/monitors/0,39030121,49285621,00.htm -
Bencu #65638 Hali! Az lenne a gondom hogy nem elég éles a képernyőm és ezt leginkább Fifázásnál tapasztaltam. A monitorom: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1116192007 Ha lenne ötletetk hogy mit kéne állítani írjatok.Köszi! -
Szerintetek az nagyon para ha a boxom bekapcsolás után 1 perc-el késöbb hozza be a dashboardot ? Tehát bekapcsolom el is indul, középen a zöld led be világít, még a dvd-t is pörgeti de csak 1 perc után jön be a start up képernyő és a dashboard. -
Állítólag ha azt mondod nekik, hogy rossz a gép és javíttatni akarod, akkor bediktálod nekik a sorozatszámot, és ha banolt a gép, akkor megmondják, hogy beszopt@d. Így megtudhatod, hogy banolt-e a gép. -
Nem az MS-t kell felhívni, ők nem fogják tudni ezt megmondani.
Nagyon egyszerű, csatlakoztasd a box-ot a nethez, ha van LIVE, akkor nem bannolt, ha csatlakozáskor hibaüzenetet dob, akkor meg bannolt. -
barany #65634 Köszi, a fülesemen van hangerő szab.,ezek szerint igy jó lesz. -
Hellosztok! Nem tudjátok kit kell felhívni, hogy megtud kivan-e bannolva az xbox, vagy nem.Gondolom a microsoftot kell felhívni de azon belűl van aki foglalkozik ilyennel? előre is köszi -
lesz ám nagyon halk lesz, feltéve ha nincs a fülesen hangszabályzó... én úgy oldottam meg hogy van ilyen ezer forintos hangfalam amin van füllhallgató bemenet és hangerő szabályzó. nos én a hangfalat erre a kimenetre rákötöttem ami a monitór kábelből jön ki a hangfalba pedig a füles csatlakoztattam és így tökéletesen megy a dolog :D -
barany #65631 Köszi, és végül mégegy kérdés :
A konzolt a monitorral összekötő kábelnek van két RCA leágazása.
Ha erre a kimenetre egy RCA - 3,5 Jack átalakítón keresztül fejhallgatót
csatlakoztatok, lesz-e hang ? -
Igen, nekem is így van. -
barany #65629 Sziasztok !
Xbox 360 vásárlása előtt állok és lenne egy kérdésem :
- Ha a konzolt D-Sub-on keresztül, egy Pc-t pedig DVI-on keresztül
csatlakoztatok ugyanazon monitorhoz akkor működik-e? Természetesen
együtt nem használnám, csak külön-külön.
-
Így van, ezzel nem elveszik, ezzel egy alternatívát biztosítanak a kazsuáloknak egyelőre, később meg ki tudja még hova fejlődhet.
Ettől még ugyanúgy kimehetsz focizni vagy verekedni a szabadba is, de megteheted a konzolod előtt is. Ezzel a lehetőséggel nem bezárul egy kapu, hanem kinyílik száz másik. -
Akar a franc a fotelben dögleni ha szétverhetem a berendezést, miközben codban bashelek:D. Foci után levezetésképp egy kis mortal kombat xD. FINISH THE TV -

Egyébként nem fognak elvenni semmit, mert ez nem fogja pótolni a kontrollert a normál játékokban amiket most azzal játszunk. -
"a konzol egyik legjobb tulajdonsága hogy nem kell egy irodai székben görnyedni mint PC előtt ülve"
Fotelből gépezek amúgy meg megy a box-os kontroller PC-vel is és egy csomó más kontroller is van PC-hez. -
Pogi #65624 a konzol egyik legjobb tulajdonsága hogy nem kell egy irodai székben görnyedni mint PC előtt ülve, nyugodtan szét lehet folyni a fotelban vagy akár az ágyon, és a mostani kontrollerekkel sztem elég élvezetes a játék, legalább is számomra.És most pont ezeket a dolgokat akarják elvenni? hát nemtudom, biztos jó dolog az a NATAL,de vajon hányan vannak még így mint én? ha mozogni vagy pl focizni akarok majd kimegyek rugdosok igazi labdát, de nem fogom lerúgni otthon a tvt ha nem muszály. -
Te mást nemnagyon mondtál volna :D -
Ragnar360 #65622 Egyértelmüen sokkal jobb ez a Natal mint az egész wii... -
jocco #65621 Magának a gépnek az irányitására viszont szerintem praktikusabb lenne a beszégfelismerés fejlesztése inkább, mert egyszerübb bármit is megtalálni, elindiditani (film, zene, beállitások, stb) annak bemondásával mint hadonászva keresgélni egy menüredszerben. -
jocco #65620 A kviz nekem is tetszett, ha lenne magyarul is, szerintem még népszerü lenne nállunk is.
Az innovációt meg tényleg el kell ismerni, igazából én se gondoltam volna hogy már ilyen szinten állnak ezzel a mozgásérzékeléssel. -
-
még nem, de valahol el kell kezdeni, a Wiinél igyis sokkal előremutatób és igényeseb megoldásokat láttunk, persze ezek csak az ezekre készült fless játékokban használhatóak majd, amúgy nekem az a kvízjáték tetszett, virtuális gombok és hangfelismerés -
Én nem hiszem hogy tudnának elérhető áron olyan kamerát szerezni ami 3d-ben érzékeli az emberi test részeket. -
jocco #65616 Ez mind szép és jó csak egyértelmüen látszik, hogy a kölyök utánozza a képernyöt s nem a képernyö a kölyköt :) Az élö prezentációban meg látszik, hogy rendesen késik a mozdulthoz képest a gép, emiatt lesz az égész egy össze-vissza kalimpálás, ugy ebbben a formában még tulsokat nem ér az egész. -
Az egyértelmű, hogy ezzel a N tortájából akar egy szeletet a M$, de az is biztos, hogy ez nem lesz több mint egy továbbfejlesztett eyetoy, ami családi ökörködésre, nem játékos "játékosoknak" jó lesz. Biztosan jól lehet majd vele lapozgatni a menüt, festéket locsolni, verekedést imitálva hadonászni mint egy hülye, de nem ezzel fogjuk tolni a MW2-t, Forza3-mat és a többi "normális" játékot(vagyis engem nem izgat annyira a cucc). -
Tegnap néztem élőben az E3-mat, nagyon durva volt.
Ez volt a legjobb:
link
Mindenki nézze meg aki még nem látta. Ezzel most a Wii-nek annyi. -
te meg most úgy ordítasz le, mintha kötelező lenne tudni hogy te mit tudsz:((( akkro bocsánatot kérek, és sorry az offért, na így jó?:D -
de bmeg úgy mondod mintha nem tudnám... már az első teasernél kiderült hogy csak MW2 lesz, de ha a gyerek a videóból nem tudta megállapítani hogy ez micsoda, gondoltam nem árt ha tudja hogy mégis csak egy COD folytatás. (mert az) -
De már tényleg nem Call of duty lesz, csak Modern Warfare 2. -
muszáj minden pillanatban lefárasztani szegény agyamat ? -
egyáltlaán nem lesz már call of duty epic fail