176883
banner
  • Ewergo
    Szerintem meg Nem életkor függö hogy ki warezol és ki nem!
    Ha nem tervezed eladni a géped, akkor az értéke lényegtelen. Most már tutti szériákat csinálnak és nem döglik meg akár flashelve van, akár nincs. Itt csak az a kérdés hogy az illetö neten is akar e játszani vagy nem. Én pl. most jol befürödtem volna a Wanted programmal ha kb. 15 ezerért vettem volna....! Az egész idöm cserélgetés-várakozással menne el.
  • rudymester
    Karbantartás lesz.
  • kem001
    Köszi
  • akyyy
    Kérdésed van a LIVE-val kapcsolatban? MAJOR NELSON válaszol!
  • kem001
    Sziasztok
    Ki mit tud a keddi egész napos Live leállásról?
  • LeventeV
    kosz
  • rambuu
    http://tothegame.com/monthlyreleases.asp?platform=xb360&territory=us&month=6&year=2009

Itt megtalálsz mindent, hónapra felosztva, persze amit tudnak hogy mikor fog megjelenni.
  • akyyy
    az összes magyar torrentoldalról lehet, de külföldiekről is persze. de azért nice tray.

és nem álszent az oldal. ha az ember 20 felett van, megváltozik a véleménye. én is warezoltam össze vissza de boxra má nem, amúgy is megjárnám, így meg van egy kisebb értéke.

csak jöjjön meg már az a kúrva alone in the dark XD
  • SniperMaster
    van egy oldal ahonnan sok játékot le lehet szedni ingyen az xbox 360 géphez torrent site.persze ha flash-elve van a gép.
  • SniperMaster
    ez valami álszent jogtisztáskodó oldal,hogy nem szabad feltenni azt a kédést ,hogy Xbox 360-as gépet hol tudnék baranyában flash-eltetni?
    azt hittem ,pot mindenféle segitséget lehet itt kérni és egymással privátban megoldják az emberek ha tud valaki rá választ.
  • LeventeV
    milyen jo xbox360 jatekok fognak megjelenni iden, ami pc-re nem fog?
  • sapkafej
    á, csak minden lehetőséget ki kell használni h legyen vmi vicces vita az izgalmas kábeles-monitoros-tv-s kérdések közt

ragnar már rég ráharapott volna :(
  • Kaplan
    na menj szívj el egy cigit ;)
  • Torry
    Nahigen.
    Nekem nem hdmi-s a gépem:S És olyan kábel meg nincs hogy xbox kimenet-dvi sajnos...
  • Ragnar360
    jah mivel ha nem lenne még az is olyan észrevehetö...a video 90%-ban Davis és prince van csak bent a játkban
  • Ragnar360
    VÉGIG ő és David... sőt a végéröl még az is hiányzik hogy Davidet fejbelövöm mikor bass*a a hullát - pont akkor lesz vége a videonak :)
  • Pacal17
    akkor a végén princeworm kráhog angolul? :D
  • Ragnar360
    mondtam mar h menj az a n y a d b a - most is hülyeséget beszélsz...ugyanis én hangomat az egész video alatt nem hallani...az princeworm - de ha nagyon nem hiszed el nekem KÉRDEZD MEG TŐLE (seggfej)
  • sambauer

you fuckin high ?
  • sapkafej
    én pl FÜLhallgatót használok

okoskodni próbálsz, mer nem vagy az!
  • Scotty99
    Jelentem: megvettem a HDMI kábelt, egy DVI átalakítóval kötöttem a monitoromhoz. Ég és föld a különbség a HDMi és a VGA között, legalábbis ha az én monitorom nézzük. Tűéles kép, mély színek, egyszerűen gyönyörű. Szinte furcsa, amikor visszaváltok a PC-re, sokkal "mosottabb". Ajánlom mindenkinek, aki csak teheti, az HDMI-vel kösse, nekem bevált. Egyedüli zavaró dolog az a recék jelenléte néhol, de alig észrevehető.
  • PoisonChihuahua
    Max 30k
  • Tatyla
    kérdés egy cimborám használtan akar eladni egy xbox360-at de bannolt a gép így mennyit ér két karral meg vagy 20 játékkal(írottak)?
  • Kaplan
    Az csak ragnar, semmi egyéb.
  • DöflingR
    Mi ez a palotapincsi nevetés egész videó alatt?
  • Pacal17
    Szerinted mégis hányan játszanak fülessel KONZOLON?
  • Gideon Wieth
    szerintem a legjobb dolog amit tehetsz az hogy vársz :)
  • koryne
    Ok, segítek (pedig már mondták): "WAREZ és flame hozzászólások TILOSAK", ld banner. A tied a warez kategóriába tartozik bele.
  • KeKKSZike
    Sziasztok!

Tudna nekem segíteni valaki? Regelni szeretnék az XBOX Live-re! Megnéztem a Gamestar videót, Egyesült Királyságot állítottam be, már majdnem megvagyok, csak azt az üzit kapom, hogy; "xbox live signup is currently unavailable. please try again later"! Értem, hogy mi van ide írva, de már 2 órája ez van! Mit lehet ez ellen tenni?
  • PoisonChihuahua
    Miért lenne faszság? BF:BC-ben is a készített képeket a BF oldalára tölti fel és gyanítom máshol is így van. Szerintem kényelmesebb.
  • DöflingR
    De-de :P
  • mrmilan
    Ezt a faszságot. Azért köszi.
  • sambauer
    ne magadból indulj ki
  • Ragnar360
    egy kis fun - David F J Doyle, princeworm (magyar span ^^), xl Ragnar lx

bicsiz
  • PoisonChihuahua
    Mindenkinek köszönöm a véleményét a Wolverinről, úgy döntöttem, hogy megveszem.
    THX!
  • PoisonChihuahua
    Sehogy! A készített fotókat a forzamotorsport.net oldalra tölti fel (mondjuk ezt direkt írja is, ráadásul a Forza2 magyar... -.-).
    Lépj be az említett oldalra a box-on használt Windows LIVE ID-del, és a "My Photos" alatt találod majd a képeidet, onnantól pedig már nem hiszem, hogy gondot okozna lementeni őket.
  • Ewergo
    A tv-re kötsz dvd felvevöt és lementesz mindent ami kell. Én igy csinálom.
  • Ewergo
    Ebböl a "durranásbol" annyi igaz, hogy holnap is "durrantani" fogok az asszonnyal. !
  • zsolesz79
    Nem vagyok Guru, de én eddig három lehetőségről hallottam:
    1. a játékban van lehetőség rá
    2. lefényképezed a tv-d
    3. van video capture kártyád/boxod, vagy megfelelő video bemenetekkel rendelkező videokártyád pc-ben és arra kötöd az xbox-ot
  • DöflingR
    Akkor kb az emberek 90%-a nem normális szerinted igaz?