176876

-
Ez változó éppen ahol ami.de most a legjobb a délafrikai lenne,de az valamiért nem müxik, de jó még az argentin, sinagapore meg india is... -
barmi #165819 Nem tudom mi van most a szingapúri sztóron, de 85 sindodó a far cry primal apex edition ha van goldod. Megnéztem az amcsin és ott ugyanez a cucc 92 USD ami olyan 26200 forint körül mozog.

Utoljára szerkesztette: barmi, 2016.02.03. 12:25:12 -
Áhh értem. Köszi a felvilágosítást. Melyik a legjobb store most ahol jól lehet vásárolni? Most Alaszkai lakcímes US-t használok. -
Nem játszik mivel az dolláros feltöltő így csak az usa store felületen tudod feltölteni.Nagyon kevés hely van ahol van store hoz tartozó gift card....
Argentin store úgy működik hogy letöltöd a Holat (VPN) azzal meghazudod argentínát xbox.comon felmész az argentin storeba és a magyar bankkártyáddal megveszed...Ha engedi...Elvileg engedi csak azt a rohadt Délafrikát nem....
Singapore store meg jó mivel ott van gift card és meg tudod venni minden trükk nélkül,mert azt a sima MS storeból veszed és ott elfogadja minden további nélkül a magyar bankkártyát!
-
Nemigen van peso-s giftcard. Colombiait sem tudtam venni. Csak 240 000 kelett volna a Battlefrontra. :) -
Gamespoton azt írtak jól irányítható kontrollerrel,kormánynál manuális váltó kell.Teszteltek a konzolos verziót,nagyon megvoltak vele elégedve.Minosegi port.
The game is aiming for 60fps on both consoles with a 1080p resolution on PS4, and a 1080p dynamic resolution on Xbox One that will sometimes shift to 900p to keep the frame rate stable. From what I saw, it definitely keeps to that 60fps rate across the board, which is essential when hurtling between the trees and dangling off the side of a cliff at breakneck speed. Coleman says he's actually quite thankful that the consoles have aided this optimisation compared to the complexities of catering for various PC builds.
-
Gondolom nem játszik,de azért leirom. Gift card-al nem tudtok vásárolni? Amazon-ról gift card megvesz,argentinában bevált. -
Ütős. Ennek feltételezem esélytelen lesz controllerrel nekivágni. :/ -
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.02.02. 18:53:35 -
fuck...amugy nekemis néha elfogadta volt hogy nem és még csak nem is más régióban probáltam....:S
kb 2-3 napja van egy haverom, én is meg ő is akart vásárolni, én be tudtam írni a kártyámat, ő nem, aznap este és az övé is dombornyomott!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.02. 17:41:22 -
Nincsen sajna. -
Gondolom paypal nincs. -
Na valaki írna nekem akár privátban akár ide egy kis tutorialt, hogy hogyan vásároljak Argentinából.
Próbáltam Revolut-al de nem fogadják el a kártyámat. Múltkor valami virtuális kártyáról volt szó,azt elfogadják mindenhol? -
Selminar #165807 Heti deals with gold-ban 10e a battlefront, 7e körül volt a need for speed. -
jejejejejeee :D
Pont lejáróban van a Trial-om :D -
Ha Mass Effect nem lesz ea access akkor morcis leszek. -
Madden NFL 16 Comes To The Vault On Feb. 2
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.02.01. 20:02:10 -
Ez is érdekes.
-
Na még csak beta de pc-n fasza modok elérhetők már. :D
"Tom Clancy's The Division - ha kimaradtál a zárt bétából, ne szomorkodj
Úgy tűnik, a The Division megjelenése előtt lesz még egy béta kör, és abban már bárki részt vehet.
Ugyan még tart a The Division zárt bétája, aki eddig nem kapott kódot, az nem valószínű, hogy holnap délig ki fogja tudni próbálni.
Nem kell viszont elkeseredni, mert a Ubisoft februárban valószínűleg ismét nekifut. Az Xbox Italy által közzétett képen a havi megjelenések között szerepel a Tom Clancy's The Division nyílt béta is, ami február 16-21. között zajlik majd, és az Xbox One-osok ismét 24 órával előbb kezdhetnek bele a kalandokba. A kiadó valószínűleg csak ezért nem jelentette még be hivatalosan, mert a zárt béta nem ért véget, de napokon belül várjuk a megerősítést, valamint részleteket a béta tartalmáról, illetve arról, hogy aki most játszott, megtarthatja-e elért eredményeit, megszerzett felszereléseit a következő körre. Azt is jó lenne tudni, hogy a csalást ellehetetlenítik-e addigra." -
0day? (február 25 pc, utána x1)
Régi de a kedvencem. :D
-
Elgogadja a magyar kártyát? -
Selminar #165799 Havi ingyen jatek a Hands of Fate magyar feliratos :) -
Imádom ezt a rendszert. -
x1 en másodpercenként válthatsz "régiót" megkötés nélkül,csak minden váltásnál újra kell indítanod az x 1 et!!!!Konkrétan NINCS régió csak irányadó a storefelületen
-
Hogyan tudtok egyik pillanatról a másikra locationt váltani? Nem úgy van hogy egy bizonyos idő alatt csak 1x lehet? -
Feltéve ha működik a vásárlás,mert Divisiont még meg tudtam venni Argentinából,de utánna 1 hétre rá az unravelt már nem délafrikában.... -
Nem pénz érte basszus. -
Argentin store: kb. 11300 Ft (elég jó deal?) -
Argentinából hogyan lehet vásárolni, mintha olvastam volna hogy itt valaki megoldotta. -
Sziasztok, nem tudtok valami jó dealt Divisionre? -
Na zsír, szerintem Harlekin nem látott még mindent a bétában. :D -
Kedd délig kitolták Division bétát. -
Miért?
Fikázzák a játékot? :)
Basszus, nyomhatták volna a beta határidőt a megjelenésig....Francba. :D -
Nem tudom,hogy vége van e mivel ma codoztam egész nap.A betaval mindent megtudtam amit akartam éspedig hogy kibaszott jó ,hogy már megvan véve a játék!És ezért nyugalommal várhatom a megjelenést és röhöghetek majd a sok szánalmas fika hszeken!
-
Dehogynem nagy itt a para. :D
Mivan vége a beta-nak? :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.31. 18:11:28 -
Nincs para csak a válaszként vélt emlékeid hiányát értelmeztem és frissítettem fel!
-
Haver most nagyon nem vágom mi a para. :D -
Kérdeztem,hogy válaszként ment???
Beraktál valamit amit Én véleményeztem a látottak alapján így kénytelen vagyok megjelölni a posztot hogy mire reagáltam!!!
"Ez eddig se volt kérdéses!!!És az se nagyon hogy pc-n jobb lesz mint a konzolokon és most már az se kérdés,hogy konzolokon ugyan azt tudja!"
Ha a vakvilágba ezt így leírtam volna akkor pontosan azon a szinten lennék mint Te és ezt nagyon nem akarom! -
Minek az oldalát nézted????????
AZ AZ OLDALA amit beraktam és OTT feketén fehéren le van írva hogy megy!!!!!!!!!!
-
Chronusmax 13-14k körül van használtan, igaz ahhoz kell Noti vagy pc is.