176895

-
Felesleges. Drága (20k) és a kontroller mozgását próbálja csak szimulálni egérrel. Kontrollerrel is simán játszható bármelyik FPS. -
Szia! Nem kell. -
Sziasztok! Nemdudjátok,h xbox 360-ason kell e a gta 4-et regisztrálni a neten?Mert Pc-n kell.Előre is THX! -
Mhh.. ha van monitorod azon is megy a x-box és ott már hd-ba!
TFT monitor VGA bemenettel és már zúzhatod is. -
elmegy rajta,nyugodtan vedd meg ! nem fogod megbánni... én is a gta miatt vettem a boxot és nálam is egy hagyományos tévére van kötve! hajrá.. -
barany #66024 Érdemes egy ilyet venni fps játékokhoz: xcm xfps 3.0 sniper plus ? -
Lateralus #66023 Elmegy rajta simán, de jobban jársz ha az LCD-re kötöd. -
Mr Olimpia #66022 Azért én az internet havi díját, az áramköltséget és a lemez árát nem nevezném ingyenesnek. Arra nagyon figyelj, hogy a legolcsóbb duplarétegű lemezt vedd meg, mert akkor több pénzed marad és gyorsabban tudod kifizetni a kamatos részletet. Ja, és ne felejts el lcd tv-t is részletre venni, mert a sima tv-ken nem olyan szép a grafika. -
Mr Olimpia #66021 A vásárlástól számít a 2+1 év. -
tom235 #66020 Ha kizárólag 50hz-et tud csak, akkor az baj, ugyanis a játékok 90%-a 60hz-en fut. Kösd inkább a monitorra, milliószor szebb képe lesz. -
vagy másik lehetőség, hogy veszek egy átalakítót és az LCD monitoromra kötöm a Box-ot. Ilyet lehet? :S De szerintem a látvány a TV-men se lenne rossz, mert ps2 is szép volt vele. Nem kell nekem HD... -
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy egy 50Hz-es TV-n elmenne-e a GTA IV? Mert szeretnék Xbox 360at venni, és rá GTA IV-et, de ha nem indul be 50Hz-es tévén akkor nem veszem meg egyiket se. xD PLZ Help!
Amúgy a TV-m egy viszonylag nagyképernyős, síkképernyős Panasonic. 50 Hz van ráírva. -
ma is ment már egy 5 órát, semmi baja:) -
Srácok, a 360 garanciája (1+2 év) a vásárlás napjától (számla) vagy a gyártás időpontjától (360 hátulja) számít? -
á, ez csak önnyugtatgatás. érzed te a lelked mélyén az igazságot...
:) -
ruleyB #66014 Ha neked nem kell a Live, akkor okosítsad nyugodt szívvel. A Flacon v2-es és a Jasperes alaplapok (magyarul amik 2008 második félévétől készültek) már biztosan nem fognak megsülni, ha biztosítasz megfelelő szellőzést és nem Gears of War-ozol 14 órát egyhuzamban. :D -
ruleyB #66013 nem kell szarni, ha minden előzmény nélkül bedobja a 3led-et, nekem már hónapok óta csinálja, hogy bekapcsoláskor pirosan villog a 3LED, ilyenkor kihúzom a tápot a konnektorból, újra csatlakoztatom és megy tökéletesen. Tehát nem biztos, hogy minden esetben a gép a hibás.
akyyy: Teszteljed 1 napig a gépet, ha nem kapsz hibát, akkor felesleges elküldened, mert ők szétszedik és látják, hogy nem sült meg semmi és visszaküldik úgy, ahogy volt.
A 3LED csak egy hibaüzenet, ami nagyon sok dologra kiterjed, nem kell mindig a legrosszabbra gondolni. -
Honnan éri meg leginkább xbox360t rendelni? -
sztem itt is ilyesmi lehetett, bár vihar incs, de elég szeles.
de az is lehet, hogy tulságosan feszült volt már a kábel tewsom meg megránthatta és nem érintkezve egy pillanatra árramindagozás lépett elő.
vagy ha mégis baja lett, azt hétfőre csak jelzi:) -
Lényeg, h megoldottam! Király az új kieg! -
tuti beszartam volna ha nekem pénteken elkezd 3ledezni:) -
Tegnap nekem is 3 ledes lett, azt hittem hogy vége mert az SO közben egyszercsak lekapcsolt és elkezdett villogni a 3led. 1 percet hagytam, visszakapcsoltam és újra egyből kikapcsolt és 3 led, aztán észrevettem hogy a modemem is restartolt 2szer, körbekérdeztem a környéken lakókat és náluk is restartolt a modem, vagyis valami egészen minimális áramingadozás volt, ami lecsapta a modemeket és a boxot, azóta sincs semmi baja, tegnap még egy 4 órát ment, ma is megyeget... valszeg a vihar miatt volt. -
na most összedugtam és müködik. mit csináljak? -
Hali
hogyan kell zené elmenteni??????

-
meg kapok új dobozt is elvilegXD jeje -
kapsz új alaplapot, szerencsés esetben új gépet, de HHDt nem, azt ki kell venned mielőtt küldöd -
mekkora ték:D
semmit, játszott. végigment egy pályán állitolag, kattan egyett és ordítozott hogy villog 3 piros lámpa benne:D bennem meg megált egy ütő:S na mind1.
hátha kicserélik, adnak egy jobbat, esetleg adnak nagyobb vinyót bele:P -
omg... mit csinált vele? -
Majd ezt a számot kell hívnom?
06 80 018590 -
benne maradt a colin dirt is, ilyenkor ki lehet venni belőle?:D -
tesóm szétbarmolta a boxot és 3 LEDET KAPOTT :CCCC
-
Újat nagyon nem érdemes, csak vásárlástól számított 3 év leteltével. -
zee13 #65997 Sziasztok!
Van egy új Xbox360 Pro 60GB-s vasam, az lenne a kérdésem, hogy érdemes lenne-e Flashelni? Tutti elég biztonságos? Ugrik a gari teljesen?
Várom a válaszoitokat!
Köszi szépen előre is!
:)
-
Tomazoe #65996 Vállalj 4.-ik műszakot :-) Amúgy én nem is dolgozok és milliomosok se vagyunk, mégis évi 5-6 játékod tudok venni, na meg a cserélgetés! Ja és egyszer sem fizettem egy játékért 7000-nél többet! -
tök jogos amit írtál. én is albérletben lakom, keveset keresek, tehát ezentúl cseszek én is költeni. Na megyek kirabolom a zöldségest meg a hentest, kell valami ebédre. Sőt a trafikosnak is adom az ívet, szivar is kell délutánra, meg buggantok egy kocsit, nehogymá cipelnem kelljen a lopott árut hazafelé. -
Zozo76 #65994 En ugy ereztem ugyanaz a ket szemely... :) -
Nem biztos, hogy ugyanaz, de akár így, akár úgy, warezosoknak tipli van! -
pengeBlade=SniperMaster hülye álreg
-
Tudod mi a legnagyobb FAIL? Nem? Na várj segítek.
A hsz nem neked ment, hanem pengeBlade-nek, aki ámokfutó módon kezdett oltogatni mindenkit, de mivel a modik sikeresen törölték, ezért nem láthatod a kommentjeit. Rólad szó se volt, én legalábbis nem szóltam hozzád.
Gratula!
-
MS pontok LIVE előfizetések eladók!
(európai profilhoz)
EU 2100MS pont - 6.499ft
EU 4200MS pont - 11.799ft
(amerikai profilhoz)
US 1600MS pont - 5.399ft
US 4000MS pont - 11.399ft
(minden profilhoz jó)
Xbox Live 12+1 hónapos gold előfizetés - 9.499ft
Xbox Live 3 hónapos gold előfizetés - 4.499ft