176889
banner
  • davidka003
    Ja hát igen a Mass Effect magyarítása érdekes volt.
    pl a Store szót ami azt jelenti a játékban, hogy bolt lefordították "tárol"-ra.
  • Stray Wolf
    Nah akkor ez így tökéletes ^^

( Mass Effect PC-s verzióban tényleg katasztrófa volt a felirat, nem kukacoskodok, az valóban tré volt. És nem lehetett váltani. Ezért volt a riadalom :P )
  • Istencsászár
    angol nyelv is használható, szóval ha nem tetszik tudsz váltani
  • Stray Wolf
    huhh, ezt örömmel hallom, mert a magyarításokkal eddig borzadalmas élményeim voltak. És csak az UTÁN szúrta ki a szemem, hogy magyar feliratos, miután megrendeltem. ( nem is értem, hogyan nem vettem észre korábban :D )

De akkor megnyugodtam. Köszönöm.
  • Istencsászár
    Majdnem tökéletes, profi minőség. Konzolra nem szoktak trehány fordításokat kiadni, főleg az MS nem.
  • Stray Wolf
    Hali.
    Megtudná nekem mondani valaki, hogy a Fable II magyar felirata az élvezhető e vagy olyan botrányos, mint a mass effecté volt pc-re?

( ha kapok választ megköszönöm, ha nem tudsz rá válaszolni csak szeretsz professzorkodni, hogy mit melyik fórumba és hányas lábbal, akkor megspórolhatod az energiát. ) ^^
  • DöflingR
    Biztos vagyok, hogy a les paul bírja a legtovább. Nem egy emberrel beszéltem már aki hazánkban nagyon a toplisták élén áll és mindegyikük a LP-t ajánlja. Egyébként meg a World ranglista első helyezett is a Les Paulra esküszik, tehát csak van benne valami.:P
  • zsolesz79
    Ebben biztos vagy? Fórumokat olvasgatva az a nagy többség véleménye, hogy a Les Paul-on a slider hiánya eléggé ront a használati értékén és a felhasznált anyagok sem olyan jó minőségűek.
  • Istencsászár
    úgy tudom, hogy kikapcsolás után nem pörgeti a lemezet:)) HDD installnál pedig a játék indításokat és leállításakor pörgeti fel egy picit utána teljesen leáll
  • misiizsai
    Ti bent szoktátok hagyni a DVD-t kikapcsolás előtt?
    Mert nem szeretném a GTA 4 DVD-t koptatni és ezért benne akarom hagyni
    Nem fogja összekarcolni?
  • DöflingR
    Mindenképpen Les Paulk gitárt vegyél, az bírja a legtovább. Mindenki aki komolyabban tolja a gh-t azt használja.
  • zsolesz79
    Les Paul-lal nem, de a WT-sel elég sokat játszottam, azt bátran tudom ajánlani.
  • baca01
    Tehát akkor a Les Paul gitár megéri? 13.990 Ft-ért láttam a konzolvilágban, a World Tour gitár pedig 16.990 Ft. Melyik a jobb ár/érték arányban?
    Ha nem itt, akkor hol érdemes megvenni, ahol esetleg olcsóbb? :)
  • zsolesz79
    Akkor miért van az, hogy a most májusban vásárolt, 2008.10 havi gyártású boxomra ezt írja live-on?

# Garancia lejárata: 2/13/2011 6:59:59 PM
  • zsolesz79
    Én is nézegettem, de ahogy utána olvastam nem jók a tapasztalatok vele. Méretben is kisebb a Les Paul-nál, nincs a nyakán a slideres rész és azt írják róla minőségben is jóval gyengébb.
  • DöflingR
    A Metallica és a Smash Hits nincs a listán :P
  • DarkSector
    Nah találtam linket az x360-as demokhoz. :D
    Ha valakit érdekel, akkor szoljon....
  • raven87
    NTSC-s játék csak akkor indul el PAL-os gépen, ha régiófüggetlen a játék, nekem pl. a Star Wars TFU az NTSC-s és simán viszi a box.
  • koryne
    Van, amelyik fog menni, van, amelyik nem. Nem a tv szabvány a lényeg, hanem a régiókód. play-asia.com-on ki szokták írni, melyik megy.
  • Mr Olimpia
    Nem vagyok tisztában azzal, hogy a Magyarországon vásárolt gépemben csak PAL-os játékok futtathatóak vagy elindulnak az NTSC-ek is? Ha elindul, akkor a megjelenítésnél más HZ értéket kell bejelölni? (LCD tv-m van).
  • rooney8
    Én se értem... :S Pedig jól jönne most offline profilból online...
  • Minstrel
    Eszerint jó mindegyikhez
  • baca01
    Sziasztok!

Erről mi a véleményetek? Az összes GH játékhoz jó ez a gitár? Egyébként mennyire jó gitár? 5990 Ft-ot megér?
    Nem nagyon vágom a témát, megaztán van már kismillió kiadás a játékból, meg a gitárokból egyaránt...
  • Mr Olimpia
    Elsőre tényleg furcsa, de a kontroller sokkal jobb, mint a billentyűzet.
  • PoisonChihuahua
    Nem kell.
  • koryne
    Ezt gondold át picit... Pc-n a netes játékokhoz kell net (ha multizni akarsz)?
  • djjeges
    És az xbox live játékokhoz kell net?
  • tom235
    De ez miért ilyen rohadt bonyolult amúgy? ezt egyszerűen nem értem. Nem vagyok rossz angolos, van belőle érettségim is, de már 3 adjára olvasom és még mindig nem egészen világos.
  • tom235
    thx
  • PoisonChihuahua
    Itt van leírva, hogyan hozz létre Offline profilból LIVE-osat.
  • tom235
    Valaki tudna nekem ebben segíteni: Van egy live nélküli külön profilom, amin forza 2-höz összegyűjtöttem 20 millió kreditet. Szeretnék vele felmenni a lájvra, de miután kitöltöm az email címet és jelszót, állandóan valami recover gamertagot ír ki. Ha nemre nyomok akkor nem tudok továbbmenni, hameg elfogadom, akkor egy külön lájvos profilt hoz létre, ami ugye nem jó, mert abból nem érem el a forzás mentésemet. Mit csináljak?
  • barany
    Köszi a válaszokat, akkor marad a gyakorlás.(elég fura pc után)
  • DöflingR
    Csak a lowszarok tolják ezzel.. Ja bocs, a lowszarok azok Rapidfire-el nyomulnak:D
  • Pacal17
    1 hónap alatt megszokod a kontrollert.
  • PoisonChihuahua
    Felesleges. Drága (20k) és a kontroller mozgását próbálja csak szimulálni egérrel. Kontrollerrel is simán játszható bármelyik FPS.
  • koryne
    Szia! Nem kell.
  • djjeges
    Sziasztok! Nemdudjátok,h xbox 360-ason kell e a gta 4-et regisztrálni a neten?Mert Pc-n kell.Előre is THX!
  • Adi
    Mhh.. ha van monitorod azon is megy a x-box és ott már hd-ba!
    TFT monitor VGA bemenettel és már zúzhatod is.
  • Sinyo70
    elmegy rajta,nyugodtan vedd meg ! nem fogod megbánni... én is a gta miatt vettem a boxot és nálam is egy hagyományos tévére van kötve! hajrá..
  • barany
    Érdemes egy ilyet venni fps játékokhoz: xcm xfps 3.0 sniper plus ?