176890

-
50cent911 #66227 Samsung LE-40A656 ezt néztem,és most olvasom hogy a box csak az 1080i-t támogatja?azt mondják az 1080p a legjobb -
mennyi volt a 102 lcd?
és milyet néztél? -
Elfelejtetted irni még hozzá hogy "szvsz" !!!
-
Végre valami, amiben én tudok tanácsot adni. :)
Egyértelműen plazma. Sokkal jobban követi a mozgást, a válaszideje 0.001, játékhoz pedig ez kell, mert különben minden mozgás homályos lesz. Szóval ha játékhoz kell, nem csak tv-nézéshez, akkor maximálisan plazma! -
50cent911 #66223 plazma vagy lcd tv-t érdmesebb-e venni?lcd 'csak' 102 centist láttam max,de plazmából találtam 150centist is ami kb ugyan annyiba kerül! -
Sziasztok!
Lenne egy problémám és hátha valaki más is találkozott már ezzel a jelenséggel rajtam kívül. Naszóval van egy Elitem ami 2 éves lesz lassan és hál Istennek idáig semmi baja nem volt.Idáig. A gond konkrétan az hogy amikor bekapcsolom a gépet hol azonnal hol pedig akár 3-4 perc után de a rendszer szószerint összeomlik.Ez kb annyi hogy hangos recsegés egy darabig és a képernyő széttöredezik:S Valakinek volt már ilyen problémája?Mi okozhatja?
Előre is köszi a választ! -
50cent911 #66221 Az a baj a tv-b kisebb majdnem mint a monitor:),azért ágyról és hanyat fekve 2-3 méteről is elég élvezetes 24 colos monitoron tolni szerintem:)és akkor talán a szemüveget is megúszom -
Konzolbolt #66220 Monitor előtt görnyedve,az nem konzol élmény,és magas felbontás ida-oda, soha nem adja vissza azt az érzést,amit a nappaliból, kényelmes fotelből élsz át 82-100+ cm átmérőjű Hd tévét bámulva. És megspórolsz magadnak egy gerincferdülést is,valamint egy leendőbeli 2-3cm vastag szemüveget a szemednek :)
Azaz a válasz: HDMI kábel+LCD tévé! De akár VGA kábel is megteszi ha az van otthon. -
Caine #66219 Ez sokban függ attól, hogy milyen monitorról és tv-ről beszélünk.
És persze attól is, hogy mit hogyan használsz: box+tv vagy box+pc.
A kábelek miatt ne aggódj, mind a kettő digitális és egymásba is konvertálhatóak, azaz nem lesz minőségi különbség a képek között (feltéve, hogy a tv-t tudod 1:1-ben hajtani)
Azért én a tv-t javasolnám a nagyobb képe és a szebbek színei és jobb a kontraszt (általában, de mindenképpen a konkrét tv-t/monitort hasonlítsd össze). -
50cent911 #66218 Mivel járok jobban,ha vga kábellel az lcd monitorhoz kötöm,vagy hdmi kábellel az lcd tv-hez? -
ne verjelek meg én barom?
... -
Ember, válság van, hol élsz te? -
szal ezért vettem régen xbox 360t a Smackdown vs RAW 08 miatt... csak kár, hogy hamar elb*szódott. -
WWE Smackdown vs. Raw 2009 Trailer # 2 - Teammate Carnage
WWE SmackDown vs. Raw 2009 Xbox 360 Gameplay - Road to WrestleMania: John Cena
Ezért vettem meg régen a 08-t, nagy géjm volt az is, bár abban nem volt ennyire kiélezve a csapat munka, mint most. Mindig tudnak újítani valamennyit, csak most nincs rá pénzem és valszeg ps2vel kell beérnem :(.
de ti vegyétek meg/töltsétek le, nagyon jó játék. -
FuryAlpha #66213 En nem ertem meg mindig miert felnek ennyire azok az emberek akik xbox vasarlasa elott allnak?
Van ra 3 ev gari!
Jatszatok mar es ne feljetek ilyen faszsagoktol.
Isten verne meg titeket.
Vagy ha ennyire aggodtok, vegyetek legot.
-
-
natalyel #66210 Sziasztok.
Akivett vagy venni szándékozik Duels of the Planeswalkers nevű X-Box játékot, attól megvenném a játékhoz ajándékba csomagolt Garruk Wildspeaker nevű kártyalapot 1000.-ft-ért postaköltséggel együtt. Utalni tudok, de csak ha megérkezett postán a lap, viszont akkor garantálom az utalást. Pest környékén személyesen is. Telefonszám, cím majd a levélben. Kérem, hogy csak azok jelentkezzenek, akiknek tényleg van ilyen kártyalapjuk, és lehetőleg hibátlan minőségű, nem gyűrött, kopott.
atulaj kukac freemail pont hu
köszi
nat -
Nem azért, de már kaptál rá választ. Egyáltalán elolvasod a válaszokat amiket kapsz?
Link -
melyik volt az? :) -
Legyen már egy kicsit véreskezű a mod és törölje legalább a warez hozzászólásokat, ha már itt tiltott ne legyenek az emberek lusták a megfelelő fórumokat megkeresni. -
Szerintem ne nyúlj hozzá. -
kamu -
ne nyulj hozzá és nem lesz baja... -
Szerintem parasztvakítás a hűtésmod, legalább annyi ledöglött hűtésmodos gépet láttam eddig, mint mod nélkülit. Demajd az okosok megmondják a frankót neked:) -
Szóval ez a Jasperes alaplap jó? És igaz, hogy ha újonnan, boltból veszem, akkor hűtésmodra nincs szükség? -
ezeket nem igen hiszem el, nem ismerek olyat az ismerőseim közt akiknek aznap vagy másnapra elromlott volna, pedig a letöbbünknek első szériás a boxa és csak egyiküknek volt 3 lede 1 év után, és itt nem 2ről van szó hanem 7-8ól... -
Caine #66199 Kettőből kettő.
Ez aztán komoly mintavételezés. -
Áh, na mindegy. Szóval egy Jasperes 60GB-s Próról van szó, 55-ért. Többit töröljétek nyugodtan, bocsesz. :o) -
=gamepage&data[cat_id]=1&data[prod_id]=1065] -
És mi a helyzet a Jasper alaplapos gépekkel?
Csak mert én ezt láttam, =gamepage&data[cat_id]=1&data[prod_id]=1065]erre hajtok. -
RYO21 #66195 csak 6 órát? -
Tőlük rendeltem a boxot,korrektek !!! Póstai utánvéttel.Hibátlan hiánytalan csomagban,garancia kitöltve.Csak ajánlani tudom őket.
-
Hydroceph #66193 Van valakinek tapasztalata a gamestore.hu-val?
negativ pozitiv egyarant johet! -
Konzolbolt #66192 Hidd el több Xbox-ot adtam el,és több Xbox-al játszó ismerősöm van,mint neked hajszálad. Amit pedig írtál,az akkora baromság,hogy tükrözi mennyire is értesz a dolgokhoz.....
Igazából válaszolnom sem kellene ilyen "hozzáértőnek",de mégha igaz is lenne amit írtál("fél éven belül a fele beszarik") ,akkor az Xbox360 már a piacon sem lenne MS márkanév ide vagy oda.....
Sőt,még a régi 2006,2007es alaplapoknál sem volt 50%os meghibásodási arány. Nemhogy fél éven belül.
De most látom a nickneved....ez mindent megmagyaráz :)
-
Hugh Hefner #66191 egyrészt nem változatlan, másrészt a baj az, hogy még mindig drágák. majd rájönnek ők is, a pc játékipar folyamatban, a zeneipar úgy ahogy van beledöglött. -
BuktaXbox360 #66190 "Akinek falcon alaplapos gépe van,az nyugodtan játszon napi 6 órát is,mert 95% hogy semmi baja nem lesz a gépének."
Remélem ezt csak viccnek szántad. Nem tudom hány xbox360at láttál/adtál el, de fél éven belül a fele beszarik, a többi meg jó ha másfél évig húzza. Lehet az bármilyen alaplapos. A legújabbak is összefossák magukat. 2 ismerősöm 2 különböző boltból rendelt nemrég gépet, egyik 2 napig bírta, a másik aznap 3 ledes lett. -
akkor se tudtam és most se tudnám megmondani, hogy milyen gép volt az. én nem értek ehhez ennyire, az a baj :(. -
Lehet, hogy néhány konzolbolt vállal ilyet, de ne állítsd be úgy, mintha ez normális lenne. A drive flash-eléséhez meg kell bontani a gépet az pedig EGYÉRTELMŰEN garanciavesztéssel jár (ha van konzolboltod ezt tudnod kéne...). Nem azt mondom, hogy az ilyen visszaalakításos trükközgetések nem jönnek be, de NEM ez a dolgok hivatalos, általános menete. Azt meg persze elfelejtetted megemlíteni, hogy ha flash-elt boxot küldessz az MS-nek vagy rájönnek, hogy kamuzol (most öszintén, ők sem hülyék) akkor kemény pénzeket verhetnek rád szállítás címén. Hoppá!
Az meg már egy másik etikai kérdés, hogy vajon ki vásárolna egy olyan konzolbolttól aki egyenesen buzdít a GARANCIÁVAL VALÓ VISSZAÉLÉSRE... -.- -
Konzolbolt #66187 LOL,mi az hogy mi értelme? :) Vásárlás előtt legyél körültekintőbb. Ha meg új és Falcon alaplapos géped volt,akkor abba a 5%-ba tartozol,akinek pechje volt. De megnyugtatlak,hogy a PS3 tulajoknál is megvan ez a "peches" 5%,ha nem több.....sőt,ha mosógépet veszel,annál is megvan az 5% esélye hogy elromlik,mint ahogy mindennél :)
Elég fura,hogy ennek a topicnak a 50%át az "Xbox megadja magát" téma adja ki. Írtam már az előző hozzászólásomban,hogy JELENLEG semmivel sem hal meg több Xbox360 mint PS3! Sőt,mint ahogy azt is írtam,sokkal több PS3-at hoznak be mostanában javítattni.
Akinek falcon alaplapos gépe van,az nyugodtan játszon napi 6 órát is,mert 95% hogy semmi baja nem lesz a gépének.
-
:D