176890
banner
  • Adi
    Azért akkor sem erről kéne szólnia a topiknak.
  • akyyy
    talán mert minden játékban van külön topikja:D
  • PoisonChihuahua
    Story:
    Haverral LIVE-on nyomulunk, megkérdezi milyen fórumokon szoktam lenni, mondom SG-n sokat vagyok, erre ő:
    - SG? Ja, ismerem régebben voltam, ott néhanapján játékokról is beszélnek vagy még mindig csak az Xbox 360 technikai segélynyújtás megy?
  • RYO21
    Akkor pls megmondanád honnan szedted?
  • akyyy
    Nekem talán megvan
  • RYO21
    Valakinek nincs meg az a kis hang amely a játékok trailerjének a végén van, ill az NXE intrója végén? (egy olyan kis BIP)
  • Apus
    szerintem simán. de a srácok is tuti cserélik, megbízható arcok szerintem.
  • GP2100
    Maradjunk annyiban, hogy az elvárásokból szinte csak a nagy terület teljesült.
  • Police88
    én egy controllert is feketét 10k-ért és ahhoz se kaptam de ha vmi baj lenne vele akk microsoft megoldja nem?
  • Apus
    naja én se kaptam, pedig vettem vagy 40 játékot eddig náluk:)
  • Police88
    az eladott cuccaikkal semmi para nincs csak én még sose kaptam számlát xD mondjuk nem is kértem mert siettem.
  • Adi
    Mér te mit vártál tőle?! Szerintem tök jó lett....
    Mondjuk én még csak egy olyan 2-3 órát nyomtam vele.
  • GP2100
    A fuel eléggé gyengére sikerült sajnos, pedig nagyon vártam.
  • FlyHigh
    Elvileg már nincs, de ezt 2 zűrös év után most senki sem meri mondani, hogy ennyi, nincs több 3 led. Az első széria volt igazán gázos, ahhoz képest mondjuk sokáig nyomták, 2. szériát már meg lehet venni, a legújabb jasper alaplapos széria meg elvileg már kifogástalan 3 led szempontjából.
  • Fehercsoki
    Ez a 3 ledes probléma ez még mindig fennáll az új xboxoknál is?
  • theone91
    Fent a banner alatt, a "Hazai konzol üzletek" link seghíthet...
  • Fehercsoki
    Honnan érdemes xbox360t rendelni?(pro packot venném,ami 60gbos hdd-vel van)
  • Apus
    Nem mindig:) A héten vettem náluk GC játékokat, nemvolt rajta a sapi:)
  • Adi
    Probáld ki a FUEL-t.. abba mehetsz terepen szabadon mint az állat és nem csak versenyek vannak, hanem különböző kihívások még. Helikopter után kell száguldozni a terepen. Meg stb.
    FUEL
  • sapkafej
    nincs, ez egy autóverseny játék
  • Istencsászár
    MC:LA árkéd, de teljes szabadság, gyönyörű grafika és kidolgozás, élvezetes versenyek, jó autók, tunning meg minden egyéb
  • kem001
    Akkor Midnight Club LA! :D
  • TDC Geronimo
    Innen vettem régen a wiimet és az xboxot is. Teljesen megbízhatóak és korrektek.
  • RYO21
    nincs
  • kem001
    Leszedtem box-ra GRID demo-t olyan Pro Street feeling-et adott nekem az vissza. Bár nagyon szépen meg van csinálva benne minden. Ebben is van szabad mászkálás?
  • Pacal17
    Azóta is LCS vagy
  • rastaman
    ide vittem be a régi, megunt játékaimat, amit beszámítottak ha vettem valamit. szerintem korrektek.

amúgy aki volt már náluk megfigyelte, hogy az egyik csávón mindig rajta van a fekete baseball sapka? :D
  • sambauer
    itt vettem az első LCSmet.
  • sapkafej
    grid kell neked
  • koryne
    Sokak szerint teljesen. Én hiszek nekik, bár még nem rendeltem innen.
  • Fehercsoki
    Ez a bolt mennyire megbízható?
  • rastaman
    midnight club: los angeles kell neked. nagyon nagy fílingje van, remek zenék, hatalmas bejárható terület,sok verda, na és motorok! teljes mértékben árkád stílus szerintem, nekem nagyon bejött
  • Sir Ny
    "Akkor valami ami leköti az embert sokáig esetleg?"
    kötél
  • rudymester
    Angol címmel beregisztrált kártyára van szükségetek, ha 1 fontos goldot akartok. Utánna meg automatán vonja majd az éves díjat, ami sokkal rosszabb áron történik, mintha itt a fórumon megvennétek.
    Ha le akarja az ember mondani a kártyás fizetést, akkor az angol supportal kell csevegni az ügyben. Nem éri meg szerintem ezt a macerát számomra. 1,5 hónap múlva veszek egy 12 hónapost 9500 forintért és az leszámítva egy hónapra 800-as átlag, ami nincs 3 font.
  • sambauer
    elvileg a Midnight Club Los Angeles ilyen.
  • kem001
    Akkor valami ami leköti az embert sokáig esetleg? GRID-en gondolkodok amúgy még mindig
  • BuktaXbox360
    Ilyen még nem készült
  • kem001
    Valaki normális autós játékot nem tud esetleg? Amit nem unok meg 5 perc után, jó a grafikája ja és legyen benne szabad mászkálás(Test Drive Unlimited kizárva)
  • Hydroceph
    :D ok felejtős, hiszek a mesékben
  • koryne
    Ja, ér valamit, hallottam róla szépeket. Pl hogy rossz irányba fújja a levegőt, ezért még rásegít a rrodra. Így legalább biztosan garanciaidőn belül megy tönkre :)
    Bár mondom, én csak hallottam, nem biztos, hogy így van.