176890

-
Azért akkor sem erről kéne szólnia a topiknak. -
talán mert minden játékban van külön topikja:D -
Story:
Haverral LIVE-on nyomulunk, megkérdezi milyen fórumokon szoktam lenni, mondom SG-n sokat vagyok, erre ő:
- SG? Ja, ismerem régebben voltam, ott néhanapján játékokról is beszélnek vagy még mindig csak az Xbox 360 technikai segélynyújtás megy?

-
RYO21 #66349 Akkor pls megmondanád honnan szedted? -
Nekem talán megvan -
RYO21 #66347 Valakinek nincs meg az a kis hang amely a játékok trailerjének a végén van, ill az NXE intrója végén? (egy olyan kis BIP) -
szerintem simán. de a srácok is tuti cserélik, megbízható arcok szerintem. -
Maradjunk annyiban, hogy az elvárásokból szinte csak a nagy terület teljesült. -
én egy controllert is feketét 10k-ért és ahhoz se kaptam de ha vmi baj lenne vele akk microsoft megoldja nem? -
naja én se kaptam, pedig vettem vagy 40 játékot eddig náluk:) -
az eladott cuccaikkal semmi para nincs csak én még sose kaptam számlát xD mondjuk nem is kértem mert siettem. -
Mér te mit vártál tőle?! Szerintem tök jó lett....
Mondjuk én még csak egy olyan 2-3 órát nyomtam vele. -
A fuel eléggé gyengére sikerült sajnos, pedig nagyon vártam.
-
Elvileg már nincs, de ezt 2 zűrös év után most senki sem meri mondani, hogy ennyi, nincs több 3 led. Az első széria volt igazán gázos, ahhoz képest mondjuk sokáig nyomták, 2. szériát már meg lehet venni, a legújabb jasper alaplapos széria meg elvileg már kifogástalan 3 led szempontjából. -
Ez a 3 ledes probléma ez még mindig fennáll az új xboxoknál is? -
Fent a banner alatt, a "Hazai konzol üzletek" link seghíthet... -
Honnan érdemes xbox360t rendelni?(pro packot venném,ami 60gbos hdd-vel van) -
Nem mindig:) A héten vettem náluk GC játékokat, nemvolt rajta a sapi:) -
Probáld ki a FUEL-t.. abba mehetsz terepen szabadon mint az állat és nem csak versenyek vannak, hanem különböző kihívások még. Helikopter után kell száguldozni a terepen. Meg stb.
FUEL -
nincs, ez egy autóverseny játék -
MC:LA árkéd, de teljes szabadság, gyönyörű grafika és kidolgozás, élvezetes versenyek, jó autók, tunning meg minden egyéb -
Akkor Midnight Club LA! :D -
Innen vettem régen a wiimet és az xboxot is. Teljesen megbízhatóak és korrektek. -
RYO21 #66325 nincs
-
Leszedtem box-ra GRID demo-t olyan Pro Street feeling-et adott nekem az vissza. Bár nagyon szépen meg van csinálva benne minden. Ebben is van szabad mászkálás? -
Azóta is LCS vagy -
ide vittem be a régi, megunt játékaimat, amit beszámítottak ha vettem valamit. szerintem korrektek.
amúgy aki volt már náluk megfigyelte, hogy az egyik csávón mindig rajta van a fekete baseball sapka? :D -
itt vettem az első LCSmet. -
grid kell neked -
Sokak szerint teljesen. Én hiszek nekik, bár még nem rendeltem innen. -
Ez a bolt mennyire megbízható? -
midnight club: los angeles kell neked. nagyon nagy fílingje van, remek zenék, hatalmas bejárható terület,sok verda, na és motorok! teljes mértékben árkád stílus szerintem, nekem nagyon bejött -
Sir Ny #66316 "Akkor valami ami leköti az embert sokáig esetleg?"
kötél -
rudymester #66315 Angol címmel beregisztrált kártyára van szükségetek, ha 1 fontos goldot akartok. Utánna meg automatán vonja majd az éves díjat, ami sokkal rosszabb áron történik, mintha itt a fórumon megvennétek.
Ha le akarja az ember mondani a kártyás fizetést, akkor az angol supportal kell csevegni az ügyben. Nem éri meg szerintem ezt a macerát számomra. 1,5 hónap múlva veszek egy 12 hónapost 9500 forintért és az leszámítva egy hónapra 800-as átlag, ami nincs 3 font. -
elvileg a Midnight Club Los Angeles ilyen. -
Akkor valami ami leköti az embert sokáig esetleg? GRID-en gondolkodok amúgy még mindig -
BuktaXbox360 #66312 Ilyen még nem készült -
Valaki normális autós játékot nem tud esetleg? Amit nem unok meg 5 perc után, jó a grafikája ja és legyen benne szabad mászkálás(Test Drive Unlimited kizárva) -
Hydroceph #66310 :D ok felejtős, hiszek a mesékben -
Ja, ér valamit, hallottam róla szépeket. Pl hogy rossz irányba fújja a levegőt, ezért még rásegít a rrodra. Így legalább biztosan garanciaidőn belül megy tönkre :)
Bár mondom, én csak hallottam, nem biztos, hogy így van.