176889

-
Szerintetek az mitől lehet, hogy a Mirror's Edge-et lemezről hibátlanul beolvassa és játszani is tudok vele, viszont amikor wincsire szeretném telepíteni azt írja h koszos a lemez. Rögtön az elején, még szinte el sem kezdi már kiírja.
Már vagy 10x próbáltam felmásolni de mindig rögtön ezt a hibát dobja.
Valaki ötlet? -
AZ is megoldás lehet, hogy az eddigi kábelt, amin eddig volt kötve a TV-re azt is bedugva hagyod a boxba, csak másik végét nem kötöd a TV-hez, hanem ahhoz a HDMI megy. Így a régi kábelon mehet a hang, a HDMI-n pedig a kép. Nekem így van kötve a monitoromhoz, és működik. -
Srácok!
Az X-Men Origins: Wolverine-ben a Bonus alatt 4 db Locked menüpont van, de a játékban csak 3 megnyitható bónusz kosztüm van. Tudja valaki, hogy mi lehet a negyedik? -
Egy ilyenre van szükséged. -
Iceakos #66389 09:00 Megvan az 1000. !!!!!
Megvan a szerencsés 1000."jissitravian",aki egy 12 hónapos előfizut vásárolt.
Így választhat ,hogy 4750 ft-ért jut a 12 hónapos kódhoz, vagy levásárolja a nyert összeget esetleg ms pontokra...
Ezúton is gratulálok neki!!!!
Ice -
Én tegnap ugyan ezt csináltam a Test Drive-al. :) Lassan már az egész szigetet bejárom. -
akkor azt SOHA nem veszem meg:D kösz.
most játszottam egy órát, ugyanaz a pálya, carrer mód, az a baj, hogy fogalmam sincs mennyi van még hátra. úgy számolom kb 400, de mi van ha több, jajjj:( kb 1 óra játék 100 mérföld, de már most jójózik a fejem:D nem is az a baj hgy játszok hanem mindig ugyanaz a kocsi, a pálya, huhh... -
ibiza87 #66386 hello!
nem tudnátok segíteni? eddig ugy játszottam, hogy azt a kábelt dugtam a tv-be amit adtak hozzá. S a hang 5.1-emen jött. Most vettem egy HDMI kábelt, s a hang csak a tv-n jön... Valakinek nem volt ugyanilyen gondja? segítséget előre is kössz! -
FuryAlpha #66385 Ridge racer szadistaknak talaltak ki,ruhellem azt a jatekot!!! -
rudymester #66384 1000 mérföld az nem is olyan vészes. A Ridge Racer 6-ban 10.000 mérföldért jár egy acsi. 57 óra után kb 7000 van meg. Szerencsére minden játékmód számít, de így sem piskóta. -
Nah végigjátszottam a Ghostbusters-t :D Nem volt egy hosszú játék. De aki szereti a filmet annak a játék nem fog csalódást okozni :) A játék árasztja magából a film hangulatát, aranyos poénokkal ... Nekem nagyon tetszett. Már csak ezért is 10/8 :-) -
Banner... -
Golyóstoll...
(Egyébként a flashelés egyáltalán nem "chipelés") -
Hydroceph #66379 Hát egy kicsit rosszul emlékeztem xD
Possession -
Hydroceph #66378 Sajnos ez sem az, de azért köszi, a zombik mozgása inkább L4D-s volt.
A gameplay muvi amit láttam egy városban játszódott, elég nextgen cuccnak tűnt! Pár hónapja néztem asszonnyal, most meg fogok őrülni, ha nem találom.
Amilyen szerencsém van egy lefujt project=/ -
Azt én is láttam, a címe Undead Knights. -
Hydroceph #66376 Nem nem. -
Hát csak 1 hasonló játékról tudok,Stubbs the zombie,abba lehet irányítani a többi zombit és te vagy a vezér,viszonylag nagy mapok. -
Hydroceph #66374 Csövi, lehet rossz helyen érdeklődök, de ti talán tudjátok;
Pár hónapja láttam egy videot youtubeon, egy olyan jatekrol, amiben egy nyitottnak tuno mapen tolhattuk vmi zombivezérrel :D
Amolyan overlord szeruseg volt, csak zombikkal..
Valaki esetleg tudja h mi a cucc neve? -
hmm, akkor keresek egy árkot, beleállok kocsival, leragasztom a ravaszt, oszt hagy gyüjtse a kilométereket:D -
Csak a karrier számít bele. Elég köcsög megoldás, de ha már úgyis megszereztél mindent, akkor biztos nem hiányzik túl sok km. -
Nem tudja valaki hogy Colin Dirt-be a Driven in excess of 1000 miles nevű achievementbe cak a kariermódba történő mérföldek számítanak bele, vagy a championship mérföldjei is? statisztika alapján most hagytam el az ezer mérföldet de nem kaptam meg, igaz, kb 600-on ált carrer mod teljesítése után, és az összes bajnokság végigvitele mellet szereztem meg most az ezret:\
de lehet többet kéne szerezni?
ráadásul ki sincs irva mennyit tettem meg carrer módba. -
nem lett annyira pocsék sztem az első 2 óra game után :) hát akkor marad pc angol hanggal :) Külön ezért Boxra nem fogom megvenni :) -
huzsiati #66369 Sziasztok!
Konzolos közösségi oldal!!!! Írj cikket,tölts fel videot bármilyen konzolos témában ,vagyis légy te a szerkesztő!!! Osszd meg mindenkivel a tapasztalataidat vagy bármit amit csak akarsz!!!Csak regisztrálj és már szerkeszthetsz is!! www.konzol.ning.com -
Igaz körökre osztott, de szerintem próbáld ki a Civilization: Revolution-t is. Demo liveon fent van.
Gideon: Sajna a ME csak PC-re jelent meg magyar felirattal, boxra marad az angol. De azt beszélik pocsék lett a fordítás szóval nem vesztesz semmit, legalább gyakorlod az angolt
-
Sziasztok! Lehet nagyon buta kérdés, de nem jelent meg a Mass Effect Xbox 360ra magyarul ?? Én eddig csak angolul láttam, és PC-n próbáltam de a boxomon futna szebben és ott játszanám végig. :-) -
Így le lehet -
Iceakos korrekt volt és minden úgy ment ahogy kellett!
Csak ajánlani tudom!
Köszönöm az éves GOLD-ot :) -
FuryAlpha #66364 lord of the rings battle for middle earth II, Command and conquer 3 tiberium wars/kane*s wrath,red alert 3,halo wars, -
50cent911 #66363 Hogyan tudom berszezni a gta4 kiegészítőjét?Sajnos nincsen live-om! -
-
háhá
első vagyok ezen az acsivadászaton vagy mi a brén -
köszi.
már csak egy kérdésem van.
Mikor gyülik össze rá az a kurv@ pénz :DD -
50cent911 #66359 tudnátok mondani olyan játékot ami az age of-hoz hasonló? -
Torry #66358 Csak billentyűzetet tudsz, azt is csak gépelésre használhatod.
Ez konzol, nem pedig pc. -
Torry #66357 Annyira nem gáz, de ha esetleg van egy TFT monitorod, azzal jobban jársz. -
Hali.
Vennék egy x360-at ha összegyülne rá a pénz,de sajnos nincs keret egy lcd tévére.
Van egy 55cm-s Samsung CRT TV-m.
Nagyon ratyi lenne a kép ha azon tolnám? -
balint011 #66355 halihó! hogyan tudok egért és billt kötni anélkül h megvenném méreg drágán az átalakítót?:)
-
tom235 #66354 Az már nem, ellenben itt van nekünk a Hana chip meghibásodása. -
Azért akkor sem erről kéne szólnia a topiknak.