176889
banner
  • sambauer
    mégis jobb lenne egy monitoron tolni mindent. ha jól emlékszem egyik ismerősömnek volt egy Samsung LCD TV-je amin elég jól mutatott a PS2-es Getaway ugyanakkor volt rajta VGA bemenet is tehát monitorként is használható. maga az Xbox jól nézne ki egy ennyi lehetőséget adó tv/monitoron ?
  • Evogordon
    Főleg hogy a flash kb annyiba kerül mint a játék..
  • Soldiers
    srácok szerintetek a Harry Potter 6-t szinkronizálják box-ra??
  • GP2100
    A képminőség elég fos lenne(sd felbontás hd lcd kijelzőn, ráadásul kompozit kábellel...), én prevgennel maradnék sd tv-n. Én max. akkor dobnám ki azt a tv-t, ha nagyon útban van.
  • sambauer
    nos ?
  • GAthersw
    Mondjuk, ha már egy játékért veszel boxot akkor már azt az egy játékot is megvehetnéd, ha ennyire szereted...
  • Falabu #66427
    Megtudod osztani a netet a gépedről, össze kell kötni utp kábellel a boxot meg a pc-t.

Leírás XP

Leírás Vista
  • Tyesz
    Sziasztok lenne egy kérdésem hozzátok!3 héttel ezelőtt vettem egy X360-at és az 1 hónapos goldom még nincs regisztrálva(tehát megvan még az egy hónap).De otthon csak mobilinternet van és azt mondják vezetékest nem is lehet bekötni(T-Mobile).Semmiképp sem lehetne ezzel live-ozni?(mondjuk pc-t routernek hazsnálni vagy vmi)Segítségeteket előre is köszönöm!

Ui:Légyszi mondjatok véleményt az alábbi játékokról:Ninja Gaiden 2, Fallout 3.

Örülnék ha írnátok néhány x360-as király játékot!
  • kastil
    :C
  • Unreal1942
    Azért veszem mert van egy játék amit nagyon szeretek. A 3. rész miatt is volt boxom :) Most veszek a 4. rész miatt is. Más egyéb játékokat szívesebben játszom PC-n.
    Engem nem fog meg a konzol csak kényszerítve vagyok rá egy játék miatt.
  • Unreal1942
    Szerintem is.
  • DöflingR
    Nem így van. 2015-ben is rengetegen fognak még 360-on játszani..
  • barany
    Sziasztok !
    Xbox360 mellé vennék egy 22"-os monitort. Ki tudnék-e használni egy Benq E2200HD-t, (48.000 Ft) HDMI-vel összekötve, natív felbontásban, kimondottan játékra. Vagy esetleg egy Benq G2220HDA (32.000 Ft) is megfelelne D-Sub-al összekötve? A pénzbeli különbség nem számítana, gondolván a drágább monitor időtállóságára: (DVI,HDMI)
    Esetleg az E2200HD monitorral valakinek van tapasztalata Xbox360-al, HDMI-n ?
  • ocsi3
    Sziasztok. Ezúttal köszönöm ismét Iceakosnak a tőle már megszokott gyors és pontos ügyintézést.Mindenkinek csak ajánlani tudom LIVE előfizetés és MS pontokkal kapcsolatban.
    Üdv mindenkinek.
  • Apus
    Boxért azért fizetsz, vagy szóljak a szomszédba a testvírnek, hogy hozzon? :D
  • PoisonChihuahua
    Jobb is így. :)
  • Unreal1942
    Nem mert nem is akarok fizetni a live használatért.
    Kizárólag otthon egyedül és barátokkal szeretnék játszani.
    Leginkább a fight night 4 el és esetleg egyéb sport játékokkal.
  • PoisonChihuahua
    "Ami számít!
    Ár,gari,flash"
    Na, veled se találkozunk LIVE-on...
  • tojas1
    Sziasztok!!

Sikeres vásárlást bonyolítottam le Iceakos-sal MS pontokért a mai napon nagyon rövid idő alatt.
    Amit szeretnék Neki innen is megköszönni.

CSAK AJÁNLANI TUDOM MINDENKINEK!!HAJRÁ!!
  • Ewergo
    (Nagyon eredeti ez a g25. (Youtube). Csak az ilyen lfinc-flancos vezérlés nem autoversenyre való legalábbis nem gép ellen. ...mire a kuplungot benyomod már öten megelöztek mert igy akarja a gép. Viszont ilyen csak autókázós program meg nincs vagy csak tréning amivel nem sokat ér az ember.)
  • natalyel
    Sziasztok.
    Akivett vagy venni szándékozik Duels of the Planeswalkers nevű X-Box játékot, attól megvenném a játékhoz ajándékba csomagolt Garruk Wildspeaker nevű kártyalapot 1000.-ft-ért postaköltséggel együtt. Utalni tudok, de csak ha megérkezett postán a lap, viszont akkor garantálom az utalást. Pest környékén személyesen is. Telefonszám, cím majd a levélben. Kérem, hogy csak azok jelentkezzenek, akiknek tényleg van ilyen kártyalapjuk, és lehetőleg hibátlan minőségű, nem gyűrött, kopott.
    atulaj kukac freemail pont hu
    köszi
  • holecsko10
    Sziasztok lenne egy kérdésem xbox360 konzolhoz hozzá lehet kötni a g25-öt, vagy csak ps2 és ps3-hoz jó?
  • Istencsászár
    nem, de egy VGA kábellel majdnem ugyan ott vagy
  • baaka
    Sziasztok!Van egy nem hdmi-s xbox360!Ha veszek hozzá egy hd komponens kábel akkor így el fog érni olyan minőséget mint egy hdmi-s xbox360 hdmi kábellal?
  • Lizardman
    én inkább ConsoleCornert javaslom!
  • Forza Italia
    golemkonzol
  • Unreal1942
    Szeretnék a napokban 360 as konzolt venni.
    A lehető legoptimálisabb megoldás érdekelne.
    Ami számít!
    Ár,gari,flash és 2 vezeték nélküli kontroller.
    Melyik konzol bolt a legkorrektebb? Ti biztos jobban tudjátok.
    Köszi.
  • theone91
    Annyi biztos, hogy a 2010-es új Xbox 360 pletyka (ha erre gondolsz), csak egy Ballmer által elkövetett félreértelmezés volt.

...Vagy egy hatalmas gerilla-reklám a Natal-nak. :D
  • sambauer
    pedig ez így van
  • tesó07
    Egyik haveromnak kellene tankos vagy kamionos játék 360-ra. Mivel én nem nagyon tudtam neki ilyen címet mondani ezért ti segíthetnétek ha egyáltalán létezik ilyen....
  • DöflingR
    omg
  • Pacal17
    2015 be már a 360-ból semmi sem lesz ^^
  • DeerHunter01
    Jah még van kérdésem :D
    az igaznak bizonyul most hogy 2015-ig nem lesz új konzol?
  • Ragnar360
    x360a-án biztos megtalálod a választ a forumba...
    de van egy olyan tippem, hogy azok a DLC-be vannak benne..múltkor néztem liveon a leirását marketplacen annak a mittomén milyen pakknak (800 pont) és elég sok cuccot belerak...helyesebben megnyit, mert vmi 108 kilobájt volt
  • sambauer
    Nah lenne egy kérdésem: olyan monitorokról mi a véleményetek amiknél van külön AV bemenet ? (sárga, fehér, piros) Tehát Xbox 360 mellett pl PS2-t vagy Sima xboxot is lehetne rákötni kompozit kábellel. Igaz a képminőség gondolom gagyi lehet, de még mindig jobb mint az a bazi Konka tv az LCD monitor mellett.
  • rudymester
    Ha az acsikra gondolsz, akkor tényleg kell egy kis fanatizmus (nagyon szeretem a stílust), de ha csak szimlán játszani akat az ember, akkor nem olyan nehéz. Kb olyan 15-20 futam volt a karrier módban, ami nagyon megizzaszott. Volt olyan, amelyiknak 30-40 alkalommal nekiálltam, mert nem mindegy hol előzől meg valakit.
    Akit elriaszt a Karrier mód 248 futama, az neki se álljon. Az acsikr rettentő nehezek, de türelemmel teljesíthetőek. Ki fogom maxolni, de most pihenőbe tettem, mert kellene gold. Kell még pár futamot nyernem online.
  • PoisonChihuahua
    Eredeti? Néha a 360 olvasója is szokott rakoncátlankodni. Sajna ez ilyen. :(
  • theone91
    5-6k...
  • akyyy
    Hát sajna már ingyen adják, de mint első jelentkező, odaadod nekem?
  • Pacal17
    Kb mennyiért lehet elpasszolni mostanában egy 20GB-os HDD-t?