176889
banner
  • Harlekin
    Nem kell megszokni vegyl egeret+billentyüt.
    Jah meg 1 xfps nevü kütyüt meg 1 smatjoy frag nevü kütyüt
  • Sir Quno Jedi
    Igen, de a renderelés felbontása nem változik. Neki meg úgy tűnik az problémás. Az pedig ugyanolyan űberranda marad. A Halo3 sajna egy fos kinézetre. Szerencsére a játék maga egész jól kárpótol ezért. Nekem így is tetszett (még multiban is).
  • GP2100
    Azért nem teljesen mindegy, hogy mire állítod, mert ettől függ, hogy a box vagy a megjelenítő fogja felskálázni a subhd felbontást. Lehetőleg a megjelenítő natív felbontását kell beállítani, mert akkor csak egyszer skálázódik a kép és azt is a box végzi(elég jó minőségben).
  • dienesoft
    Ajánlom, próbáld ki egy sokkal jobb minőségű HDMI kábellal, ez szerintem segítene rajta. Vagy esetleg VGA kábelt kéne még kipróbálnod. Ha egyikkel se jobb, akkor sajnos nem tudom.

Más: valamiért nem működik az XBOX bal oldali hangbemenete (a fehér végű). Kipróbáltam a hangfalak bemeneteit, avval nem lehet gond, mert a PC-ről működnek. Zárlatos lett a kábelem és ezért nem szól a bal oldal? Eddig nem voltak vele gondok, viszont kb. két hete nem működik.
  • Sir Quno Jedi
    Tök mind1 mire állítod, mivel a játék maga subHD felbontásban megy, bármire is nagyítod azt, nem lesz szebb (sőt). Ez nem PC. A játéknak fix felbontása van ez esetben, azon te semmit sem tudsz változtatni, hogy nagyobb legyen valójában is. Ha egy 20*20-as bélyegképet felnagyítasz 1920*1080p-re az sem lesz szebb (hajaj, inkább csúnyább).
  • Police88
    ja és sztem elég rövid.
  • Police88
    Hát sztem az egy jobb volt vagyis persze fejletebb a kettő több mindent lehet csinálni meg ugye szebb, de egyszerűen a fegyverek és a ruhák ingerszegények és kevés van belőlük a ládák tartalma meg szemét kb. Én végigtoltam egyszer aztán túladtam rajta a DLC-k tartalma meg elég kevés az árukhoz képest -> lehúzás szagú.
  • rooney8
    Úgy is lehet, hogy bejelentkezel saját profilodba, csatlakoztatod a másik joy-t és azzal csinálsz egy új profilt... :)
  • Scotty99
    Szerintem nem lesz benne semmi extra, aztán meg majd kiderül.
  • Scotty99
    Kijelentkezel a tiédből (második fül jobbra) és kreálsz még egyet, majd bejelentkezel a tiéddel, a másik pedig a másikkal a játék során. Gondolom én.
  • Prince23
    Hát én nézelődtema dashbordon, de ilyen lehetőséget nem találtam, hogy létre lehet hozni egy második profilt, vagy csak simán vak vok:D
  • Gideon Wieth
    erre tud valaki valami választ ? :)
  • DarkSector
    jah értem...
  • Minstrel
    gow2-vel nem próbáltam, de cod waw-al csak úgy lehetett ketten ha csináltam még egy profilt
  • DarkSector
    miért kéne mégegy profil?
    offline coop-hoz nem elég 1???
  • Minstrel
    hozz létre még egy profilt
  • Prince23
    Jó de hogy? Live-ra kell lépni vele? mert otthon szeretnük tolni a gow2-őt meg az aot-t.
  • GAthersw
    Lehet.
  • Prince23
    Ketten egy gépről hogy lehet coopozni GoW2-őn vagy Army of Two-n? van még egy kontroller.
  • Scotty99
    Köszi a válaszokat, akkor megveszem. Ahogy láttam már elég olcsóért hozzájutni.
  • werkfilm
    igen, xbox menüben 1080p, a monitor info menüje is azt írja hogy 1920*1080p 60hz az aktuális kép
  • Torry
    Felbontást átállítottad-e az xbox-nál a monitorod natív felbontására?
  • werkfilm
    üdv
    samsung 23" hd monitor/tv-re van dugva az xbox, pc-vel nincs vele gond vga kábelen át. xboxot az alap piroszöldkék kábellel is, meg egy 800ftos tescos hdmi kábellel próbáltam eddig belenyomni, de egyszerűen rondának tűnik a kép, ami távolabb van összemosódik, túl recés. monitor beállítások nem nagyon segítenek, a színekkel alapvetően nincs is gond, a kép zavarja a szemem. 720p 1080p ugyan olyan szinte. ez normális ilyen monitorral, vagy lehet rajta segíteni drágább hdmi kábellel, vagy vhogy?

• Ragnar360
    jaja, bánom h már nem hamarabb kezdtem el...
  • sambauer
    Ha az első bejött akkor ez is tetszeni fog. (mondjuk szerintem elég lcs játék de az lényegtelen)
  • raven87
    Igen. Iszonyatosan király játék és ráadásul nem is rövid.
  • Scotty99
    Megéri megvenni? Az elsőt imádtam, a másodikat csak Budapest Game Show-n próbáltam, de ott vacak volt a megjelenítő is meg minden fene.
  • Ragnar360
    Fable 2.... OMG!
  • Istencsászár
    ki kell lőni a másikban a sofőrt
  • Prince23
    Nem tudom hova érdemes írni, de látom a Geras of war 2 topik már májusban kihalt, akkor feltenném itt a kérdést.

Elakadtam a második pályán, ilyen monstrumon utazom Fenix-szel (ellátva MG-vel) és mikor hídhoz közeledünk, nem tudok átugrani a másik monstrumra. Nyomom az A-t is meg az X-et. Jól csinálom én ott, amit kéne?

• Zozo76
    Torlesek voltak itt?
  • Prince23
    ? :O
  • DarkSector
    talán mint final fantasy-ban a G=Gil....:D
  • Prince23
    Mondom, csak érdeklődtem és spoilerben is volt a szöveg...
  • zaki
    igaz, sry :D
  • Scotty99
    Huh, akkor már összejött több, mint 1 kg :D
  • theone91
    "még nem volt boxom"

Mintha ez valami felmentés lenne.
  • Pacal17
    De azt is jelentheti, hogy 40G friss árú érkezik Jamaikából.
  • Pacal17
    őőőőő gamerscore
  • zaki
    G=Gamerpoint