176890
banner
  • PoisonChihuahua
    De ez sajnos flame, ez tapasztalat. Elég régóta vagyok itt, hogy tudjam, az ilyen jellegű megnyilvánulások MINDIG vitába fulladnak. A warez vs. no warez és a kontroller vs. egér+bill a topik fő "kedvencei". Egyszerűen ezen témák kibeszélésére ne itt kerítsetek sort vagy kerüljétek, ha pedig látjátok, hogy megy a fight, akkor NE locsoljatok olajat a tűzre. Tudom, nehéz megállni, hogy ne írj be valami, de légyszi próbáljátok megerőltetni magatokat.
    Lehet, hogy ez egy nyilvános fórum, de akkor is van egy (n)etikett.
    A "tökéletes társadalomról" pedig annyit, hogy ha oda olyanok tartoznak akik nem szeretnének hsz.-eken keresztül bullshit-et olvasni, akkor igen én is oda tartozom...
    Részemről a téma lezárva!
  • Totti5
    az biztos hogy monitorra szar lesz:) nagy kijelzőn kell játszani, lehetőleg minál nagyobb annál jobb szisztéma szerint

egy dugasz nem kell majd sehova az marad majd ott lógva

ami biztos hogy komponensel a színek sokkal erőteljesebbek lesznek, viszont a játék sokkal recésebbnek fog tünni, persze messziről annyira nem probléma, de ahhoz nagyon messzire kell menni:), de a VGAhoz képest lényegesen rosszabb a képminőség, szerintem próbálkozz VGAval azzal játsz a lehető legjobban
  • akyyy
    mi fog és miért maradni?

müködni tuti fog én attól féleg leginkább, hogy túlságosan jó lesz, és utánna visszatérni monitorra szörnyű lesz
  • Totti5
    VGA, de nézd meg komponensel is, hátha tetszeni fog. 3 a kép a másik 3 hang, neked abból kettő fog kelleni. Színek szerint dugd be, 1 maradni fog, a többit nem lehet elrontani.
  • akyyy
    Holnap kipróbálom nagytv-n a boxot:O melyik kábel lesz jó hozzá ? xD
    van ami alapból van hozzá, amit lehet sima tvre kötni sárgafehérpiros, de lóg belőle egy másik 3 szinü cucc, valami kékesebb. asszem ezt kell rákötni.
    vagy van vga kábel.

• a3RR0w
    a cod5 se mindig csak egyes helyszineken érzek lassulást.
  • Totti5
    bár a CoD 5 elég szépen folyik majdnem fix fpsel, szóval az nemértem, a Call of Juarez viszont nem meglepő, a fejlesztők nem az optimalizálási tehetségükről híresek:)
  • a3RR0w
    jah akkor ez nem csak nállam hiba?
  • Totti5
    nincs megoldás, rossz optimalizálás...
  • a3RR0w
    sziasztok nekem lenne egy nagy problémám! Nemtom h ez másoknál előfordult e már.. a gond a köv: van egy xbox 360-om Ha a Benq 900HDA 19" monitoromra rákötöm vga kábellell egyes játékoknál lassulást érzékelek. Pl a call of duty 3 egyes helyszineken iszonyatosan belassulnak. ilyen még a call of5-nél a call of juareznél is:S:S. Probáltam már minden felbontásban de ugyan olyan...:S Tudtok vmi megoldást?
  • Landor
    ja ezt én is néztem, elég vad ez a kék szín :D
  • Cápafogxy
    Eladó vezetéknélküli Xbox 360 kontroller
  • Harlekin
    Igazad van mitöl lenne ez flém hisz a forum erre van,hogy az ellenkező véleményeket megoszthasuk.Csak ez álltalába ugy müködik,hogy van a tökéletes társadalom meg a TÖBBIEK.És csak és kimondottan az a jó és elfogadott ezálltal megosztható ami a tökéletes társadalomnak megfelel.Na pont ezért veszíti el a forum a mivoltát.

WOLWERINE ebben teljesen igazad van TELJESEN KÜLÖMBÖZŐ a 2 dolog,de pont ugyan arra valo mind a 2.Gondolom te se szolsz le 1 lábnélküli mozgássérültet aki autot vezet,hogy miért a kezével fékez.Én bevalottam már jóval ez elött,hogy képtelen vagyok megszokni a controller legyen ez az én fogyatékoságom,de csak az fps játékoknál.Hat hónapot kapott a controler hogy megszokjam,sajnos 2 el is halálozott benne.Igy visszagondolva jobban jártam volna ha egyböl megveszem az xfps-t.Amugy meg minden máshoz a controllert használom.
  • TDC Geronimo
  • Landor
    Ez nem flém, ez tapasztalat De majd a BF43-ba adok még egy esélyt a padnak
  • PoisonChihuahua
    Most muszáj ezt? Minek kell a flame? Egyik sem jobb a másiknál, hisz két TELJESEN KÜLÖNBÖZŐ irányítási forma, így nem is összehasonlítható.
    Fölösleges ezzel MEGINT telebaszni a topikot.
  • Landor
    lehet hogy anélkül is lehet jól játszani, de keyb+mouseval JOBBAN
  • Ragnar360
    mi a fasznak xfps ha anélkül is lehet jól jáccani

omg must see etc. - mekkora zene már áhhh a gameplay meg fucking sick ^^ one of the best i've ever seen in this shit geow

-
  • Harlekin
    Pontosabb egérmozgást tesz lehetővé!
  • Landor
    ezért is jár pont? :D
  • Zsoltika 007
    Hopp! Vkit kiütöttem :D
  • Zsoltika 007
    Ugyanaz a rendszer és átjárható viszont xboxon a multiért gold előfizu kell.
  • TDC Geronimo
    Mutogatni fórumon, mint a PoEes statjaidat
  • Landor
    jó, neked nem hiszek. galád módon lebeszéltél a ps3ról
  • Landor
    a widnows live gamertag ekvivalens az xboxossal? illetve ha nem, akkor lehet migrálni a pontokat? btw az ingame kapott pontok mire jók?! :D
  • Sippie
    Eladó Tom Clancy's endwar 5000Ft bontatlan EU-s, angol tokos.
  • TDC Geronimo
    Miért nem hívtál, elmagyaráztam volna :p
  • PoisonChihuahua
    A UK és a US Marketplace (MS Piactér) néhány tartalomban eltér egymástól. Vannak demók/témák/stb. amik pl. csak US regisztrációval érhető el, de észrevételeim szerint a távolabbi szerverekről logikusan lassabban tölt le mindent. Nekem UK regem van, de mint írtam, csak néhány apró (főleg reklám) dologban térnek el egymástól, szal teljesen mindegy melyikre regisztrálsz.
  • Landor
    na szevasztok!
    köcsög geró unszolására vettem egy elite szart
    mi ez a US/EU reg - gamertag balhé? mi a különbség? mind1 hogy melyikre reggelek be?

ja
    +fav -.-
  • PoisonChihuahua
    Csíter? Nem hiszem, hogy bárkit is előnyhöz juttatna ez a XFPS-es bohóckodás. Sőt, mivel a cucc a kontroller mozgását próbálja meg szimulálni, így aki PC-s egér + bill. irányítást vár tőle, az nagyon pofára fog esni.
  • werkfilm
    Szereztem egy vga kábelt, ezzel sokkal jobb lett a távoli kép, megszűnt az az összemosódás. A GRIDben tudtam a pc-shez hasonlítani, nagyjából ugyanolyan volt a minőség, csak a színek tűnnek fakóbbnak az ms component meg a tescós hdmi kábelhez képest is, de azokkal meg tűrhetetlen volt a képminőség. Sajna más eszköz nincs itthon amit ilyen kábelekkel a monitorra köthetnék, hogy megnézzem hogy hol lehet a hiba, így majd még megpróbálom egy nem-a-legolcsóbb hdmi kábellel, hátha sikerül kombinálni a kettő tulajdonságait.
  • peti79
    A smartjoy frag mire jó? Az xfps nem elég? Csak azért kérdezem, mert én is tervezem ilyen "kütyü" vásárlását.
  • Iceakos
    Eladó X-Box LIVE kódok, MS Pontok...

XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    2000,-
    XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    4499,-
    XBOX Live 12 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
    9499,-
    Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    3500,-
    Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    6499,-
    Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
    11999,-
    Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
    5499,-
    Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
    11500,-
    Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
    4799,-
    Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
    9199,-
    Playstation Network Card $20 (USA)
    6000,-
    Playstation Network Card $50 (USA)
    12500,-
    2000 Wii Pont UK reghez (UK)
    5800,-
    2000 Wii Pont USA reghez (USA)
    5800,-

Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..
  • Harlekin
    Büszke is vagyok magamra!
  • The Protector
    GOW2 az élettartama és az újrajátszhatóság miatt.Elég hosszú ahoz képest és a MUlti is jó.
  • Zsoltika 007
    Nekem az egyáltalán nem jött be. De a gow2 szinte minden ismerősömnek. Meg multiban is jó móka.
  • GP2100
    Akkor én mondja azt, hogy "Re5! Nem kérdés."?Lol... Nekem sokkal jobban tetszik, de egyébként nem is teljesen ugyanolyan stílusú a 2 játék. Nem egyszerű választás, de én a resit venném.
  • Zsoltika 007
    Gow2! Nem kérdés.
  • MaT
    Sziasztok! Melyik jatekot ajanlanatok a ketto kozul, Resident Evil 5 vagy Gears of War 2. Azert kerdezem mert mindketto nagyon kozel all hozzam de most egyenlore 1re akarok kiadni penzt, most, hogy lejebb mentek az arak idekint. Resi 5: £19.99, GoW 2: £17.99
    (gamestation.co.uk)
  • Minstrel
    csíter vagy