176890

-
De ez sajnos flame, ez tapasztalat. Elég régóta vagyok itt, hogy tudjam, az ilyen jellegű megnyilvánulások MINDIG vitába fulladnak. A warez vs. no warez és a kontroller vs. egér+bill a topik fő "kedvencei". Egyszerűen ezen témák kibeszélésére ne itt kerítsetek sort vagy kerüljétek, ha pedig látjátok, hogy megy a fight, akkor NE locsoljatok olajat a tűzre. Tudom, nehéz megállni, hogy ne írj be valami, de légyszi próbáljátok megerőltetni magatokat.
Lehet, hogy ez egy nyilvános fórum, de akkor is van egy (n)etikett.
A "tökéletes társadalomról" pedig annyit, hogy ha oda olyanok tartoznak akik nem szeretnének hsz.-eken keresztül bullshit-et olvasni, akkor igen én is oda tartozom...
Részemről a téma lezárva! -
az biztos hogy monitorra szar lesz:) nagy kijelzőn kell játszani, lehetőleg minál nagyobb annál jobb szisztéma szerint
egy dugasz nem kell majd sehova az marad majd ott lógva
ami biztos hogy komponensel a színek sokkal erőteljesebbek lesznek, viszont a játék sokkal recésebbnek fog tünni, persze messziről annyira nem probléma, de ahhoz nagyon messzire kell menni:), de a VGAhoz képest lényegesen rosszabb a képminőség, szerintem próbálkozz VGAval azzal játsz a lehető legjobban -
mi fog és miért maradni?
müködni tuti fog én attól féleg leginkább, hogy túlságosan jó lesz, és utánna visszatérni monitorra szörnyű lesz
-
VGA, de nézd meg komponensel is, hátha tetszeni fog. 3 a kép a másik 3 hang, neked abból kettő fog kelleni. Színek szerint dugd be, 1 maradni fog, a többit nem lehet elrontani. -
Holnap kipróbálom nagytv-n a boxot:O melyik kábel lesz jó hozzá ? xD
van ami alapból van hozzá, amit lehet sima tvre kötni sárgafehérpiros, de lóg belőle egy másik 3 szinü cucc, valami kékesebb. asszem ezt kell rákötni.
vagy van vga kábel.
-
a3RR0w #66599 a cod5 se mindig csak egyes helyszineken érzek lassulást. -
bár a CoD 5 elég szépen folyik majdnem fix fpsel, szóval az nemértem, a Call of Juarez viszont nem meglepő, a fejlesztők nem az optimalizálási tehetségükről híresek:) -
a3RR0w #66597 jah akkor ez nem csak nállam hiba? -
nincs megoldás, rossz optimalizálás... -
a3RR0w #66595 sziasztok nekem lenne egy nagy problémám! Nemtom h ez másoknál előfordult e már.. a gond a köv: van egy xbox 360-om Ha a Benq 900HDA 19" monitoromra rákötöm vga kábellell egyes játékoknál lassulást érzékelek. Pl a call of duty 3 egyes helyszineken iszonyatosan belassulnak. ilyen még a call of5-nél a call of juareznél is:S:S. Probáltam már minden felbontásban de ugyan olyan...:S Tudtok vmi megoldást? -
Landor #66594 ja ezt én is néztem, elég vad ez a kék szín :D -
Eladó vezetéknélküli Xbox 360 kontroller -
Igazad van mitöl lenne ez flém hisz a forum erre van,hogy az ellenkező véleményeket megoszthasuk.Csak ez álltalába ugy müködik,hogy van a tökéletes társadalom meg a TÖBBIEK.És csak és kimondottan az a jó és elfogadott ezálltal megosztható ami a tökéletes társadalomnak megfelel.Na pont ezért veszíti el a forum a mivoltát.
WOLWERINE ebben teljesen igazad van TELJESEN KÜLÖMBÖZŐ a 2 dolog,de pont ugyan arra valo mind a 2.Gondolom te se szolsz le 1 lábnélküli mozgássérültet aki autot vezet,hogy miért a kezével fékez.Én bevalottam már jóval ez elött,hogy képtelen vagyok megszokni a controller legyen ez az én fogyatékoságom,de csak az fps játékoknál.Hat hónapot kapott a controler hogy megszokjam,sajnos 2 el is halálozott benne
.Igy visszagondolva jobban jártam volna ha egyböl megveszem az xfps-t.Amugy meg minden máshoz a controllert használom.
-
-
Landor #66588 Ez nem flém, ez tapasztalat
De majd a BF43-ba adok még egy esélyt a padnak
-
Most muszáj ezt? Minek kell a flame? Egyik sem jobb a másiknál, hisz két TELJESEN KÜLÖNBÖZŐ irányítási forma, így nem is összehasonlítható.
Fölösleges ezzel MEGINT telebaszni a topikot.

-
Landor #66586 lehet hogy anélkül is lehet jól játszani, de keyb+mouseval JOBBAN
-
Ragnar360 #66585 mi a fasznak xfps ha anélkül is lehet jól jáccani
omg must see etc. - mekkora zene már áhhh a gameplay meg fucking sick ^^ one of the best i've ever seen in this shit geow
- -
Pontosabb egérmozgást tesz lehetővé! -
Landor #66583 ezért is jár pont? :D
-
Hopp! Vkit kiütöttem :D -
Ugyanaz a rendszer és átjárható viszont xboxon a multiért gold előfizu kell. -
Mutogatni fórumon, mint a PoEes statjaidat
-
Landor #66579 jó, neked nem hiszek. galád módon lebeszéltél a ps3ról
-
Landor #66578 a widnows live gamertag ekvivalens az xboxossal? illetve ha nem, akkor lehet migrálni a pontokat? btw az ingame kapott pontok mire jók?! :D -
Eladó Tom Clancy's endwar 5000Ft bontatlan EU-s, angol tokos. -
Miért nem hívtál, elmagyaráztam volna :p -
A UK és a US Marketplace (MS Piactér) néhány tartalomban eltér egymástól. Vannak demók/témák/stb. amik pl. csak US regisztrációval érhető el, de észrevételeim szerint a távolabbi szerverekről logikusan lassabban tölt le mindent. Nekem UK regem van, de mint írtam, csak néhány apró (főleg reklám) dologban térnek el egymástól, szal teljesen mindegy melyikre regisztrálsz. -
Landor #66574 na szevasztok!
köcsög geró unszolására vettem egy elite szart
mi ez a US/EU reg - gamertag balhé? mi a különbség? mind1 hogy melyikre reggelek be?
ja
+fav -.- -
Csíter? Nem hiszem, hogy bárkit is előnyhöz juttatna ez a XFPS-es bohóckodás. Sőt, mivel a cucc a kontroller mozgását próbálja meg szimulálni, így aki PC-s egér + bill. irányítást vár tőle, az nagyon pofára fog esni. -
Szereztem egy vga kábelt, ezzel sokkal jobb lett a távoli kép, megszűnt az az összemosódás. A GRIDben tudtam a pc-shez hasonlítani, nagyjából ugyanolyan volt a minőség, csak a színek tűnnek fakóbbnak az ms component meg a tescós hdmi kábelhez képest is, de azokkal meg tűrhetetlen volt a képminőség. Sajna más eszköz nincs itthon amit ilyen kábelekkel a monitorra köthetnék, hogy megnézzem hogy hol lehet a hiba, így majd még megpróbálom egy nem-a-legolcsóbb hdmi kábellel, hátha sikerül kombinálni a kettő tulajdonságait. -
peti79 #66571 A smartjoy frag mire jó? Az xfps nem elég? Csak azért kérdezem, mert én is tervezem ilyen "kütyü" vásárlását. -
Iceakos #66570 Eladó X-Box LIVE kódok, MS Pontok...
XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
2000,-
XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
4499,-
XBOX Live 12 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
9499,-
Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
3500,-
Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
6499,-
Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
11999,-
Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
5499,-
Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
11500,-
Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
4799,-
Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
9199,-
Playstation Network Card $20 (USA)
6000,-
Playstation Network Card $50 (USA)
12500,-
2000 Wii Pont UK reghez (UK)
5800,-
2000 Wii Pont USA reghez (USA)
5800,-
Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..
-
Büszke is vagyok magamra!
-
GOW2 az élettartama és az újrajátszhatóság miatt.Elég hosszú ahoz képest és a MUlti is jó. -
Nekem az egyáltalán nem jött be. De a gow2 szinte minden ismerősömnek. Meg multiban is jó móka. -
Akkor én mondja azt, hogy "Re5! Nem kérdés."?Lol... Nekem sokkal jobban tetszik, de egyébként nem is teljesen ugyanolyan stílusú a 2 játék. Nem egyszerű választás, de én a resit venném. -
Gow2! Nem kérdés. -
MaT #66564 Sziasztok! Melyik jatekot ajanlanatok a ketto kozul, Resident Evil 5 vagy Gears of War 2. Azert kerdezem mert mindketto nagyon kozel all hozzam de most egyenlore 1re akarok kiadni penzt, most, hogy lejebb mentek az arak idekint. Resi 5: £19.99, GoW 2: £17.99
(gamestation.co.uk) -
csíter vagy 
ezért is jár pont? :D