176893

-
Köszi -
FuryAlpha #66813 GOW/hasznaltan 4,5k konzolok szervize/,halo 3 /origi5k - beszamitanak hasznalt jatekot is joeykonzolban/,mammut-fukarban GH3 4990,L4D-6990 ill. RE5 6990 Konzolok szervize..
Nezz korbe potom penzert betudod oket szerezni. -
Army of Two! (vagy GoW) -
Landor #66811 BaSZNáD Prody -
írtam privit. -
Én is szeretem és újrakezdtem...de most jobban örülnék ezeknek: Street fighter 4, Halo 3, Darkness, Dead Space, Condemned 2, Gears of War, Prototype stb...:) -
prey az király. ma nyúztam a demot, anno még pc-n játszottam végig. -
Ja...még fent vannak azok is (elég rég raktam fel), majd leszedem :) Esetleg cserélném őket..bár Quake 4-ért vagy Prey-ért nem nagyon adnak semmit :/ -
látom a jatekaim.hu-n hogy adsz el mindent:) -
nem vettem végül..mert nem tudtam :/ Prey, Quake4 és C&C 3 maradt meg régebbről. de hamarosan beszerzek remélem párat és haverom is tud kölcsön adni -
fejezzétek be a warezolást! -
mondtad, hogy veszel mellé valami játékot is. melyiket vetted? -
Na megvettem a premium csomagot :) fasza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Landor #66796 én 60ért vettem a 3hónapos elitemet, de most így utólag elég alkalmi vételnek tűnik 
azért leskelődj (hardverapro) -
Unreal1942 #66794 60k alatt is van premium pack. -
baca01 #66793 Elfelejtettem írni, hogy a 60 gigás Jasper alaplapos premium gép volt ennyi. -
Martins15 #66791 Oks.69400 HUF-om lesz rá az csak elég nem? -
FuryAlpha #66790 premiumot mert van hozza hdd,hagyd mar ezt a melegedes dolgot,olvasoja is jo mindegyiknek!!
BUY IT & GO PLAY!!!!!!!!!
Ejjel-nappal,ameddig latsz! -
krisztiankope #66789 Sziasztok lenne 1 kérdésem hogy az Arcadot vagy a premiumot érdemes meg venni??melyik melegszik jobban és melyiknek milyen az olvasója??
előre köszönöm a választ -
baca01 #66788 Ki tudja mikor ér ide az az árcsökkenés...
Én a helyedben megvenném augusztusra, hacsak nem szivárog ki addig valami konkrétum, de szerintem ha lesz is, csak karácsony fele. -
Martins15 #66787 Sziasztok!
Mostanában én is elgondolkodtam,hogy vegyek-e egy XBOX360-at,mivel vasárnap voltam egyik haveromnál és nagyon megtetszett.Most már csak az a kérdés,hogy ősszel vegyem-e meg vagy augusztusban.Őszre azért gondoltam,mert hallottam,hogy lesz árcsökkenés,augusztusra pedig azért,mert akkora már meglesz rá a pénzem(egy premiumra) és hát ugye jó lenne még nyáron játszani vele suli előtt.Várom a válaszokat

-
Passz, pedig jó kis oldal volt :( -
Nagyon kevés hibásodik meg. És nem kell semmi hdcp az csak a bluray-nek feltétel. -
playstation9 #66784 HALI! Konzolvásárlás elött állok de nem tom melyiket van 60K-m ahoz tudnák tenni még kb 50-et gépi cuccok eladásából.. és az lenne a kérdésem hogy az uj ALAPLAPOS X-eknél menyi a meghibásodás esélye vagy az az E74-es hiba ? mert kiadok érte 60K-t és aznap vagy másnap vagy 1 v 2 hét mulva beszarik.. Jó igaz van rá 3 év gar de akkor is.. elviszik 1-2 hétre.. visszakapom.. utána ujra elba***ik igy nem nagyon akarok járni gondolom megértitek.. ha már fizettem érte ennyit..
PS3-mon is gondolkodtam de az tul sokba jönne ki .. nem a 90K miadt hanem SZAROS HDCP miadt (aki kitalálta az rohadjon is meg ahol van)
Oda le kéne cserélnem a msot vett 40K-s monitoromat..egy 50K-sra.. vagy veni hozzá egy 40-55K-s átalakítót..
X-nél meg ugye nincs ien? kritérium hogy ha nincs HDCP-s cuccod akkor nem müxik.? -
a magyar xbox oldalal
(hxxp://xbox360hungary.ogre) nem tudjátok mi van?
innen szoktam demót tölteni:D -
Pontosan hány LED világít?
Ha garanciális, akkor hívd föl az MS ügyfélszolgálatát, futár viszi-hozza ingyen.
Ha módosított akkor bukta, vidd vissza oda ahol megbuherálták. -
Freedy #66781 Szerintem megadta magát a dvd olvasó. a dvd olvasó hibát valamikor egy led-el jelzi. -
swadawa senpai #66780 Sziasztok! Elromlott a X360-om[#szomoru1, nem tudom mit jelent a hibája: mikor beteszek egy DVD-t(Játékot), a led pirosan kezd el világitai, mért? és nem enged játszani... köszi a választ.
-
Bemenet nincs rajta egy sem!
De jack, vagy Rca csatlokozó sincs rajta....mire kellene? -
Semmilyen audio bemenet nincs rajta.
RCA stereo kimenet van a kábelen és optikai a tövén. -
Hello!
A kérdésem a következő:
milyen audio bemenetek vannak az xboxon? RCA, vagy Jack bemenet esetleg? -
Na ennek azt sok értelme van,és szegény még csúnya is! -
Google ELSŐ találat a "How to format the xbox 360 hard drive" címszavakra... 
GOOGLE -
Xbox.com Support
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1116192007&no=66760]#66760[/URL] -
tom235 #66773 Kár, hogy az M$ nem csinál hasonlót. -
Stray Wolf #66772 Hi. Nem láttam erre vonatkozó FAQ-ot, ha van akkor sorry ( a link jó lenne).
Szeretném összehangolni a laptopom windows media center-ét az Xbox360-al.
A leg elejéről lépésről lépésre kéne segítség :) Egyelőre a gépemet mégcsak nem is látja az xbox. Barátnőm gépét látja, de nem tudom, hogy mi a diferencia, nem próbálkoztam még hasonlóval sem eddig szóval teljesen vakfolt. Előre is köszönöm a segítséget. -
Az ügyes kezű rajongók mindig megörvendeztetnek bennünket valami érdekességgel, íme a hordozható Xbox360.
link
A gép úgy néz ki mint egy laptop, bár amint szétnyitásra kerül rögtön érdekes dolgok tárulnak az érdeklődő szemek elé. A gépet Benjamin J Heckendorn építette egy Jasper alaplapra, amihez egy 17″ monitort kapcsolt. Mindezt olyan szépen kivitelezve, hogy garantáltan tátva marad a szája mindenkinek. Természetesen mindent tartalmaz, és mindent tud amit egy "alap" Xbox360 is tud. Picit közelebbről a mellékelt videón, illetve a képeken nézhetitek meg a hordozható Xbox360-at.
Official blog -
format c:/
-
srácok hogyan lehet formázni a HDD-t???? -
2800as duracell nekem 1+ hónapig megy