176893
banner
  • Prody
    Köszi
  • FuryAlpha
    GOW/hasznaltan 4,5k konzolok szervize/,halo 3 /origi5k - beszamitanak hasznalt jatekot is joeykonzolban/,mammut-fukarban GH3 4990,L4D-6990 ill. RE5 6990 Konzolok szervize..
    Nezz korbe potom penzert betudod oket szerezni.
  • Prince23
    Army of Two! (vagy GoW)
  • Landor
    BaSZNáD Prody
  • Apus
    írtam privit.
  • Prody
    Én is szeretem és újrakezdtem...de most jobban örülnék ezeknek: Street fighter 4, Halo 3, Darkness, Dead Space, Condemned 2, Gears of War, Prototype stb...:)
  • Apus
    prey az király. ma nyúztam a demot, anno még pc-n játszottam végig.
  • Prody
    Ja...még fent vannak azok is (elég rég raktam fel), majd leszedem :) Esetleg cserélném őket..bár Quake 4-ért vagy Prey-ért nem nagyon adnak semmit :/
  • Apus
    látom a jatekaim.hu-n hogy adsz el mindent:)
  • Prody
    nem vettem végül..mert nem tudtam :/ Prey, Quake4 és C&C 3 maradt meg régebbről. de hamarosan beszerzek remélem párat és haverom is tud kölcsön adni
  • Totti5
    fejezzétek be a warezolást!
  • Apus
    mondtad, hogy veszel mellé valami játékot is. melyiket vetted?
  • Prody
    Na megvettem a premium csomagot :) fasza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Landor
    én 60ért vettem a 3hónapos elitemet, de most így utólag elég alkalmi vételnek tűnik
    azért leskelődj (hardverapro)
  • Unreal1942
    60k alatt is van premium pack.
  • baca01
    Elfelejtettem írni, hogy a 60 gigás Jasper alaplapos premium gép volt ennyi.
  • Martins15
    Oks.69400 HUF-om lesz rá az csak elég nem?
  • FuryAlpha
    premiumot mert van hozza hdd,hagyd mar ezt a melegedes dolgot,olvasoja is jo mindegyiknek!!
    BUY IT & GO PLAY!!!!!!!!!
    Ejjel-nappal,ameddig latsz!
  • krisztiankope
    Sziasztok lenne 1 kérdésem hogy az Arcadot vagy a premiumot érdemes meg venni??melyik melegszik jobban és melyiknek milyen az olvasója??
    előre köszönöm a választ
  • baca01
    Ki tudja mikor ér ide az az árcsökkenés...
    Én a helyedben megvenném augusztusra, hacsak nem szivárog ki addig valami konkrétum, de szerintem ha lesz is, csak karácsony fele.
  • Martins15
    Sziasztok!
    Mostanában én is elgondolkodtam,hogy vegyek-e egy XBOX360-at,mivel vasárnap voltam egyik haveromnál és nagyon megtetszett.Most már csak az a kérdés,hogy ősszel vegyem-e meg vagy augusztusban.Őszre azért gondoltam,mert hallottam,hogy lesz árcsökkenés,augusztusra pedig azért,mert akkora már meglesz rá a pénzem(egy premiumra) és hát ugye jó lenne még nyáron játszani vele suli előtt.Várom a válaszokat

• Neogan
    Passz, pedig jó kis oldal volt :(
  • Zsoltika 007
    Nagyon kevés hibásodik meg. És nem kell semmi hdcp az csak a bluray-nek feltétel.
  • playstation9
    HALI! Konzolvásárlás elött állok de nem tom melyiket van 60K-m ahoz tudnák tenni még kb 50-et gépi cuccok eladásából.. és az lenne a kérdésem hogy az uj ALAPLAPOS X-eknél menyi a meghibásodás esélye vagy az az E74-es hiba ? mert kiadok érte 60K-t és aznap vagy másnap vagy 1 v 2 hét mulva beszarik.. Jó igaz van rá 3 év gar de akkor is.. elviszik 1-2 hétre.. visszakapom.. utána ujra elba***ik igy nem nagyon akarok járni gondolom megértitek.. ha már fizettem érte ennyit..
    PS3-mon is gondolkodtam de az tul sokba jönne ki .. nem a 90K miadt hanem SZAROS HDCP miadt (aki kitalálta az rohadjon is meg ahol van)
    Oda le kéne cserélnem a msot vett 40K-s monitoromat..egy 50K-sra.. vagy veni hozzá egy 40-55K-s átalakítót..
    X-nél meg ugye nincs ien? kritérium hogy ha nincs HDCP-s cuccod akkor nem müxik.?
  • akyyy
    a magyar xbox oldalal
    (hxxp://xbox360hungary.ogre) nem tudjátok mi van?

innen szoktam demót tölteni:D
  • PoisonChihuahua
    Pontosan hány LED világít?
    Ha garanciális, akkor hívd föl az MS ügyfélszolgálatát, futár viszi-hozza ingyen.
    Ha módosított akkor bukta, vidd vissza oda ahol megbuherálták.
  • Freedy
    Szerintem megadta magát a dvd olvasó. a dvd olvasó hibát valamikor egy led-el jelzi.
  • swadawa senpai
    Sziasztok! Elromlott a X360-om[#szomoru1, nem tudom mit jelent a hibája: mikor beteszek egy DVD-t(Játékot), a led pirosan kezd el világitai, mért? és nem enged játszani... köszi a választ.

• jaszy
    Bemenet nincs rajta egy sem!
    De jack, vagy Rca csatlokozó sincs rajta....mire kellene?
  • PoisonChihuahua
    Semmilyen audio bemenet nincs rajta.
    RCA stereo kimenet van a kábelen és optikai a tövén.
  • Balazs15
    Hello!
    A kérdésem a következő:
    milyen audio bemenetek vannak az xboxon? RCA, vagy Jack bemenet esetleg?
  • Harlekin
    Na ennek azt sok értelme van,és szegény még csúnya is!
  • PoisonChihuahua
    Google ELSŐ találat a "How to format the xbox 360 hard drive" címszavakra...

GOOGLE
  • PoisonChihuahua
    Xbox.com Support

[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1116192007&no=66760]#66760[/URL]
  • tom235
    Kár, hogy az M$ nem csinál hasonlót.
  • Stray Wolf
    Hi. Nem láttam erre vonatkozó FAQ-ot, ha van akkor sorry ( a link jó lenne).

Szeretném összehangolni a laptopom windows media center-ét az Xbox360-al.
    A leg elejéről lépésről lépésre kéne segítség :) Egyelőre a gépemet mégcsak nem is látja az xbox. Barátnőm gépét látja, de nem tudom, hogy mi a diferencia, nem próbálkoztam még hasonlóval sem eddig szóval teljesen vakfolt. Előre is köszönöm a segítséget.
  • davidka003

Az ügyes kezű rajongók mindig megörvendeztetnek bennünket valami érdekességgel, íme a hordozható Xbox360.

link

A gép úgy néz ki mint egy laptop, bár amint szétnyitásra kerül rögtön érdekes dolgok tárulnak az érdeklődő szemek elé. A gépet Benjamin J Heckendorn építette egy Jasper alaplapra, amihez egy 17″ monitort kapcsolt. Mindezt olyan szépen kivitelezve, hogy garantáltan tátva marad a szája mindenkinek. Természetesen mindent tartalmaz, és mindent tud amit egy "alap" Xbox360 is tud. Picit közelebbről a mellékelt videón, illetve a képeken nézhetitek meg a hordozható Xbox360-at.

Official blog
  • Sephi
    format c:/

• Forza Italia
    srácok hogyan lehet formázni a HDD-t????
  • avengir
    2800as duracell nekem 1+ hónapig megy