176890
banner
  • Landor
    accuweather
  • Sinyo70
    ha pl a háttérkép helyén egy cola vagy műzli lesz ,az nem zavar.De ha pofámba vágják és azokat kell kerülgetnem,akkor FLASH !!! az tuti !
    pláne ha emellett nem adják ingyen a live ot .
  • werkfilm
    lehet bármilyen az időjárás
  • Tetsuo
    úgy hívják, akkumulátor.
  • akyyy
    nekem kell egy ilyen:D
  • akyyy
    jaja. ha ezzel olcsóbb sokkal (80%) lesz a gold előfizetés, esetleg megszünik és ingyenes lesz, akkrooké. ha nem, akkor meg mehet a flash, ban, és öbbé nem látjuk, de ingyen játszunk játáékokkal:D
  • Ewergo
    Én meg má aszittem, magába a játékba tesznek be reklámot. Egy horror, zombis gémbe illene is mongyuk egy pelus reklám : Libero MaxiSprint Junior
    De jó hogy nem lájvozok.
  • tom235
    LINK Nem szégyeli magát a mikrofos? Ez még csak-csak elmenne, ha ingyenes lenne a live, nade így. Undorító. Vagy lassan már a konzol is olyan lesz, mint a tv, hogy több a reklám, mint a műsor?
  • DarkSector
    elvileg mkv-t tutira nem!
  • DarkSector
    háát lehet nem annyira éles, de különb, mint a többi xfires vidi, amit kinagyitv acsak kockákat látsz...:D
  • kem001
    Elvileg lejátssza mp4-et és mkv-t, de ez igaz?
  • Harlekin
    Az meg hogy hogyan néz ki!!A képen az összeszerelés állapotába van a gép lefényképezve.Amugy meg nem is látszik hogy a BOX-hoz van vinyó!!
  • Harlekin
    Oks én se azért irtam,csak a tisztán látás miatt.Ez igy jó kinek a pap kinek a papné.Én beválaltam és ennyi,senkit nem is akarok rábeszélni,de le se fogom.
  • PoisonChihuahua
    Én elhiszem neked, hogy jobb, nem kötözködésből írtam, csak megjegyeztem, hogy én jobban érzem magam, ha a mentéseim, profilom, stb. origi winyón vannak, ennyi.
    Szerintem praktikusabb és esztétikusabb, mint a barkácsolt verzió, de ez már ugye ízlés dolga. :)

[A backward compatibility-ről én úgy tudom csak eredeti HDD-n megy, de én ezt csak régről hallottam, nem értek ehhez és igazából nem is érdekel, de majd valamelyik buheramester úgyis megmondja.]
  • davidka003
    Ez mióta Full HD? Tiszta szar a kép. Ez valami SD minőség lehet.
  • DarkSector
    Ez a nemgyengezsir...

xfire-n full hd-s resi 5 videó...:D
    Resi 5 final bossfight 1920x1080
  • Harlekin
    ÓÓÓÓ THX!Mennyei örömök!Gondolom neked már megvolt a cicus,vagy ha valami családtagod akkor elnézést.
    Ez szerintem bödönbe lakik!
    Jah és amugy meg nem letolva,hanem LEOLT-va
  • kem001
    Sziasztok
    XBox 360 lejátssza az MP4-es videóformátumot?
  • Ewergo
    Nem leszel letolva söt elnyerted az Xfat dijjat! Grat!

Ja, hogy mi az az Xfat?
    Xfat
  • Harlekin
    Figy ez a WD vinyó megbizhatóbb mint a gyári box hdd!Tudom most ugy is le leszek oltva,de akkor is igy van.Buherált vincsivel mitől ne lenne??? Nem értem??
  • PoisonChihuahua
    Én azért az adataimat/mentéseimet gyári winyóra bíznám...
    Plusz buherált wincsivel nincs backward compatibility.
  • Unreal1942
    Igazad van. Én mondjuk nem szeretem a buherát, de valóban takarékos megoldás a gyárihoz képest.
  • Harlekin
    Jah kellet farigcsálni,de rém 1 szerű volt kihozni! A belső lemez boritásbol kellet 1 fület behajlitani és az oldalsó müanyagbol a sarokbol kivágni a merevitést!Amugy meg sajna az adatkábel 4 erét is forrasztani kell nem csak a táp 2 erét.És csak alulról lehet mind ezt,de szerencsére MS-ék gondoltak rám,És rengeteg üres lyuk van az alaplapon,igy könnyen le lehetett vinni a kábeleket.Amugy lehet kábelt venni,de sajnáltam rá a 8$-t.Sata kábelem meg volt dögivel igy ez maradt.A dig-dug és müködik sem igy van,de majdnem,Kell 1 program ami a sima vinyobol 360 vinyot csinál és utánna már csak dig-dug!

Werkfilm a Ló szokott szenvedni döglődés közben,Én a problémát szoktam megoldani,de ezekszerint másnál ez szenvedés nálam a tudás!
    A lényeg 120 giga 9000 pézér ennnnyyyiii!
  • Ewergo
    Ugy láttam az adat kábel "dig-dug", csak a fesz.kábeleket kell forrasztgatni mert az nem kompatible.
    Végül is maga a vinyo ötlet jó csak az el(be)helyezésén akadtam ki.
  • werkfilm
    itt szenved vele két hete :)
  • DarkSector
    ehhez kellett farigcsálnod, vagy a vinyoval csinálni valamit, vagy megvetted a vinyot meg a kábelt, dig-dug és működik?
  • jaszy
    Naon jóó
  • Harlekin
    Eddig a boxon belül volt a vinyó a dvd fölött,de most ki lett vezetékezve kivülre,és kapott 1 csini dobozt.Ha ez eddig nem lett volna világos ez nem 1 eredeti box vinyó.120giga 9e pézér
  • akyyy
    xD
  • Ewergo
    Én meg ezt beirom hátha...
    xbox.com/en-US/games/backwardscompatibility.htm
  • DarkSector
    jah az a hakkelés az nemrossz
    :D
    belehekkelem énis a boxba, hogy vigye a puttonyomat is...:D
  • DarkSector
    viszaz mindent az mkv kivételével...
    az mkv-t meg át lehet rakni egyszerüen másik kiterjesztésbe...

egy
    mkv converter progival...
    metallózod az mkv, vagyis hd filmet. kiválasztod a listából monnyuk az xbox compatibliből a HD wmv-t avit vagy mov-ot...tökmindegy és lekonvertálod...
  • Ewergo
    sziasztok
    Tudna nekem mondani valami programot amivel meglehetne hackelni az xbox360 prémium lejátszóját h mindet vigyen??
    Előre köszönöm.

Szerintem ezt ne töröljétek ez nagyon jó!
  • krisztiankope
    sziasztok
    Tudna nekem mondani valami programot amivel meglehetne hackelni az xbox360 prémium lejátszóját h mindet vigyen??
    Előre köszönöm.
  • DarkSector
    és ez mit jelent ???
  • Harlekin
    Na az igért kép a hdd-ről!Ma kiszedtem bentrőlhdd
  • DarkSector
    Nemsokára ingyenes DLC-k jönnek a fight nihght ránd 4-hez!
  • Prody
    Köszi
  • FuryAlpha
    GOW/hasznaltan 4,5k konzolok szervize/,halo 3 /origi5k - beszamitanak hasznalt jatekot is joeykonzolban/,mammut-fukarban GH3 4990,L4D-6990 ill. RE5 6990 Konzolok szervize..
    Nezz korbe potom penzert betudod oket szerezni.
  • Prince23
    Army of Two! (vagy GoW)