176890

-
Neked régebbi alaplapos boxod van amin nincs HDMI csatlakozó. Vegyél egy VGA kábelt, régebbi boxnál azzal kapod a maximumot. -
rudymester #66890 Ha régi a géped, akkor nincs rajta HDMI. Egyébként ott kell lennie. Google a barátod, vagy nézd meg a 360-hoz kapott leírást... -
terminator39 #66889 sziasztok!
most vettem egy FullHD (samsung) 94centis TV-t és hozzá egy HDMI kábelt, az egyik végét bekötöm a TV-be de a másik végét sehogyan sem tudom rákötni az xboxra mert nem tudom hova kéne bedugni:S ha meg komponens kábellel játszok, akkor is elvileg 1080p -be feltudom tenni viszont akkor nem látok külömbséget az 1080i és 1080p között, HDMI kábelt nem tudja valaki hogy xboxon hova kell kötni? előre is köszi. -
ok -
Az még akkor is drága volt, ha re 4-es kiadás volt. -
Landor #66886 nah, a főnököm sem gecizett sokat, vérszemet kapott, átmentünk megvettük a mediamarktban 100ért az elitet
-
"Figyu ha Xbox360-at veszel, azzal beléptél a Uj generációs konzolok világába ahol már nincs lehetetlen. "

-
Ez nem is vicces, nekem Forza 2-nél ment tönkre az első boxom :D -
Én a Forza 2-nél halottam ugyanezen vádakat... :D -
Ezért modom.. Nem érzed az iróniát? -.- -
hülyeség, nem a játék nyírja ki, XBLA játék alatt is lehet 3 ledes, vagy E74es -
davidragon #66880 ez igaz, de azért tesztbe beleírva az nem volt sehol. -
Régen azt is mondták,hogy a gta4 kinyírja a boxot. ;) -
davidragon #66878 ehh, ok. most olvasok egy tesztet, ez elég komolyan hangzik. Nem értem hogy nem hallottam róla eddig.
Viszont azt is írják hogy lefagy néha a gép játék közben. Ezzel ti mennyire találkoztatok? -
az nincs xboxra úgyhogy semennyire :) -
davidragon #66876 Első résszel sem játszottam, mennyire kapcsolódik ahhoz? -
davidragon #66875 Ha ketten is mondjátok... :) -
Sacred 2 -
annyira nem vagyok otthon wow-ban,de talán nézd meg a sacred 2-t -
davidragon #66872 Sziasztok!
Biztos elég általános a kérdés, de nem tudnátok valami jó fajta offline Kaland/RPG-t ajánlani? Fable 2-t játszom most, de annak a felépítésével vannak gondjaim. Kicsit olyan WoW szerű játékot keresnék inkább.
Tudom offline és Wow-szerű kicsit kizárja egymást :P -
Guitar Hero World Tour-hoz és Smash Hits-hez keresek embereket. Legfőképpen dobost és énekest. -
Persze. -
Landor #66869 szerintem nem tesz különbséget -
azingyenes egy hónap jó neki?D: -
Igen, LIVE meg Gold előfizu kell. A béta automatikusan és ingyenesen lejön. -
köszi. majd akkor valamikor megpróbálok bejutni:D de ugye nem fizetős, csak live kell neki? -
ja meg az a copfos faszi pl :D -
Nem úgy van az ám, mivel "élő adás" ezért kezdés előtt ott kell lennni (reminder-t lehet kérni), utólag meg már nem lehet csatlakozni, egy nagy game session az egész. Amikor viszont kezdés van, rá kell feküdni a "Play" gombra. :) :) :) -
Joker? -
Ja mi is végig röhögtük az egészet. Néha olyan avatarokat mutattak amin meghaltunk :D -
én létrehoztam egy uj accountot hogy megkapjam az 1 honap ajándék goldot, és megnézhessem ezt az 1vs100-at de nem sikerült. nah majd holnap, áh, holnpa dolgozok, pff:S -
Én is észleltem, de szerintem csak véletlen.
-
Landor #66859 figyeltétek hogy az idióta kérdéseknél mindig az volt a nyerő?

-
4-en toltuk haverokkal, iszonyatosan jó volt. Ha meg majd "élesben" megy, akkor lehet nyerni MS pontokat, Arcade game-eket, vagy akár HDTV-t, laptopot, nyaralást, kocsit. O_O :D (Mondjuk az utóbbiak nálunk nem leszenek elérhetőek, de én megelégszem az MS pontokkal és az Arcade játékokkal.) ;)
A kérdésekhez jó angoltudás szükséges, plusz otthon kell lenni a külföldi (UK) témákban is. (Pl.: Angol TV-show-k, műsorok, "sztárok", stb.) Viszont örültem, hogy voltak kérdések játékokból (GTA, Wii Sports, Lara Croft) ill. alapvető műveltségből (Utolsó vacsora, stb).
Nekem összességében nagyon bejött, nagy "fílingje" van az biztos, tipikusan az a játék amit haverokkal együtt tolni az igazi. -
Kk köszi -
ezt az 1 vs 100 betat próbálta ma valaki élőbe? Hatalmas volt baszki :D -
menni fog, én is azon használom, itt még senki se írta, hogy nem ment indult volna el neki valamelyik játék -
Értem köszönöm, akkor minden Boxos game menni fog monitoron ? :) -
Figyu ha Xbox360-at veszel, azzal beléptél a Uj generációs konzolok világába ahol már nincs lehetetlen.
Használj nyugodtan monitort (amig nem lesz HDMI-s tv-d!)
-
Sziasztok! Van egy nagyon fontos kérdésem...
Én monitoron szeretnék később játszani és vannak e olyan 360-as játékok amik nem fognak menni a monitoron? Mert a Wii-n sajnos van ilyen....valamely játékon 60hz compatible van feltűntetve és nem működik a monitoromon. Persze amin ott van a ed/hdtv compatible, az megy. Xbox-nál hogy van ez, mire kell figyelnem?
Köszi
volt a nyerő?