176890
banner
  • theone91
    Legalább ne a saját videódat promóznád itten, kéremszépen'...

;\
  • DöflingR
    annó én ezt a MGS4 xbox verzsönnel csináltam meg ápr 1-én :D
  • Minstrel
    megmoddoltam, köszi
  • akyyy
    Ez tényleg működik aki nem hiszi nézze meg a videót róla
  • DarkSector
  • DarkSector
    Nekem mükszik....:D
    THX...
  • DarkSector
    igen énis erre gondoltam legelöször...mikor meghallottam a demok mennek flesh nélkül
    és csak ez a moddolo program hiányzott...
    nah ez mán dőfis...:D
  • Blekk Síp
  • fosti
    kösz skacok a segítséget végre sikerült a goldos reg:)
    úgyhogy köszönöm mindenkinek a segítséget!!!
  • BuktaXbox360
    Legenda vagy sem, az biztos, hogy a bannolt gépek 99.9%-a okosított volt. A maradék pár bannolt gép pedig mellényúlás volt az MS részéről. Ha ez neked városi legenda...
  • DarkSector
    hogy jön a live a játékokhoz?
    ha nem játékot veszek minek live?
  • PoisonChihuahua
    Mondani akarsz valamit? -.-
  • tom235
    Akkor mégis miért bannoltak/bannolnak csomó embert, ha nem a flash miatt? Multiban való cheatelésért? Amúgy az M$ logikáját meg nem lehet megfejteni. Valahol nekik is jó ez, hogy minden warezolható rá, de ugyanakkor mégis húznak egy határt. Ez lenne a ban.
  • AKLaciAK
    Szal akkor simán lehet flashelt box-szal LIVE-ozni? Mert nagyon fosok, hogy bannolnának miatta. Ezért is parázok miatta, mert én csak LIVE-on játszanék ha játszanék a box-szal.
  • Harlekin
    Nah jah!
    A Live nem nagy húzóerő??Jelen pillanatban 228 ezren játszanak online COD WAW-t.Számoljunk,hogy mennyire éri meg a live.1 éves live cirka 9000
    ez kb 2-3 használt game ára amit offline 3 szor max végigtolsz,durván 3 hét alatt.Multyba viszont nagyon nehéz megunni 1 játékot amit 1 évig is nyomhatsz.Konklusio rohadna meg az MS,hogy fizetös a live,de akkor is megéri!
  • Harlekin
    Jah és bocsánat,ha most a sok grállovagot megbántottam volna,de ez nem warez.EZ AZ IGAZSÁG!Akár mennyire is fájdalmas!
  • Harlekin
    szal ez a flashelt xboxot bannolják ez pusztán urban legend.
    Ennyi erővel kb semmiből nem tartana mikrofosnak.hogy maga az nxe ellenőrizze a firmware-t, és ha nem eredeti akkó mondjuk többet el sem indulna a fosláda!!Ez lenne a logikus nem?
  • Harlekin
    Nyugi simán vissza lehet csinálni,de minekMegbukni csak az idióták buknak meg azok spec meg is érdemlik.1 kicsi okfejtés
    liteonos chipet elvileg nem lehet olvasni ezért volt sokáig vele a szopás.Ergo ha olvasni se lehetett akkor az MS,hogy ellenörzi,ráadásul neten keresztül.De biztos nincs igazam,és én kérek elnézést
  • Apus
    fektetve, mert ha állítod, akkor nehezebben jut be a levegő.(állítva az alján vannak a szellőző lyukak)
  • lucifer9393
    Sziasztok! Szerintetek milyen állapotban jobb lennie a boxnak? Függőlegesen, vagy vízszintesen?
  • werkfilm
    talán beállítanám közép európai időzónára az xboxomat
    de gondolom vidéken azt taníccsák az almafa alatti kisiskolás előadáson h csak magyarország van a földön meg "a világ többi része" és így nem tudsz eligazodni egy 25 tagú felsoroláson :(
  • akyyy
    Mikor lesz magyar idő szerint a legközelebbi 100ból1 vagy egya zsáz LN amerikai reggel? sajna olyat csináltam most legutóbb amihez járt a Gold, de mintha janalba, fél2kor lenne:S hát beállitom telot, oszt esetleg felkelek rá:D
  • DarkSector
    háát van a másik verza...mikor 1 flash.

tény hogy a live nem túl nagy húzóerő, amíg fizetős...ez 100% hogy jobban visszafogná a warez-t is!!!
    mert pl én is sokat filóztam...nincs lóvém live-ra...ha nincs live, akkor minek ovatoskodjak, ennyi erővel flashelhetnék is...

csak eddig nem kellett, mert hálisten meg tudom venni használtba azt a pár gémszet, ami kell rá.
  • PoisonChihuahua
    "1 meg originált a livehez"
    Én megelégszek ezzel is.
  • Harlekin
    A tuti dolog 2 gép 1 flashelt csak ugy,1 meg originált a livehez!Ez a tökéletes kombo!
  • Ewergo
    Most vagy akciósan adták a spenótot, vagy késöbb zárt a konditerem?!
  • DarkSector
    jah eléggé burkoltan fogalmaz néha...:D
  • DarkSector
    Istenem ezen jot röhögtem.
    bár nem mintha érdekelne, de hogy iet...háát még nem hallottam, mármint ha ez igaz lesz...:D

"Igaz, az Alan Wake alapvetően PC-s projektnek indult, de a végére nagyon úgy néz ki, hogy Xbox exkluzív stuff lett belőle."

kicsit a mai piacot elnézve ez viccessen hangzik.
  • PoisonChihuahua
    Nem lehet visszacsinálni. Ha LIVE-ozni akarsz akkor új, érintetlen gép kell. Ajánlom ezt a helyet.
  • PoisonChihuahua
    Hülyeség, a drive-ot figyelik.
  • davidka003
    De nem úgy van, hogy a Microsoft firmware alapján bannol? Hiába játszik eredeti játékkal ha flashelt a box.
  • Totti5
    a hét kommentje:))
  • FlyHigh
    Én is úgy tudom, hogy a másolt játék miatt bannolnak, legalábbis csomóan flashelt drive-al nyomnak eredeti játékokat live-on.
  • Neogan
    Mint előttem sokan, én is csak ajánlani tudom Iceakost!
    Nagyon korrekt és gyorsan dolgozik. Bátran forduljatok hozzá!
  • Sir Quno Jedi
    Ha mindenáron lájvon akarod használni, akkor vedd meg azt a pár régi gammát amit használnál (bagóér), különben a fizetős lájvodat kockáztatod (már ha vagy olyan hülye, hogy veszel gold lájvot, mivel anélkül nem tudsz online játszani).
  • AKLaciAK
    Sziasztok, most készülök xboxot venni, pontosabban cserélni. A problémám a következő. Azért írok ide mert annyira nem vágom a témát gondoltam Ti tudtok segíteni.
    PC-met cserélném boxra, viszont a box flashelt. Én nagy GoW meg Forza (bár Forza az nincs gépen de nagyon tetszik) fan vagyok, szóval LIVE-on használnám elsősorban a gépet. Azonban hallottam olyan információkat, pletykákat, hogy a flashelt gépeket a Microsoft bannolja a LIVE-ról. Kérdésem: Lehet-e flashelt gépet visszacsinálni, hogy csak eredeti játékokat vigyen, ezzel elkerülvén a bannolást.
    Ha hülye kérdés akk bocs, de még nem nagyon értek a boxhoz, 10 éve PC-s vagyok.
  • Police88
    kedves ember lehetsz :D
  • FlyHigh
    gyere, összecipőzünk meg megbicskázunk.
  • werkfilm
    én meg arra érzem magam felhatalmazva hogy megbüntessem az ilyen törvényen kívüli sötét alakokat mint te, és a házad kapujában fejbebasszalak egy vasrúddal és kézzel tépjem ki az ereket a nyakadból
  • FlyHigh
    Én is flashelt gépet veszek, pedig a fable 2-t megvszem, de pl pc-re ott van a gta 4-em, ami gyalázat port lett, simán felhatalmazva érzem magam, hogy boxra letöltsem és kinyomjam normális minőségben.