176890

-
Szép kis vírusos oldal. Meg sem nyitom de a firefox véletlenszerűen elkezd zenélni. Ment a jelentés a modiknak. -
elnézést, akkor csak vigyázz hova kattintasz ! -
Igen két hete vettem a szegedi Tescoban akcióan egy PGR3-at kétezer (!) forintért.
Köszönöm az elismerést. -
Bocs Bogyi (
), a linket nem neked, hanem a sok ingyenélőnek raktam be. :) :)
Egyébként szép gyűjtemény!
Gondolom azóta már gyarapítottad.
-
-
Nem lennék becsületes? Moddolatlan a psP-m és az Xboxom is.... -
Tényleg nagyon nem volt vicces ez az oldallink, előtte fagyott le a gépem éppen először játék közben (megmerevedet a kép Most Wanted-ás közben, de nem volt semmi piros ledem) így eleve tiszta frászban voltam erre jött az általad ajánlott link.
Képzelheted akkor az ijedtségemet. -
látod ha becsületes ember lennél és nem keresnéd a kiskapukat nem jártál volna pórul -
Elmehetsz a jó ******-ba te ******! A linkeddel, megnéztem az oldalt és alig tudtam becsukni a feladatkezelővel. Marha nagy poén volt tényleg...... -
Lehet, hogy így van, lehet, hogy nem, én viszont reálisabbnak látom nem megkozkáztatni a 10k-s éves Goldom, meg a garanciám az ilyen buherás hülyeségekkel... -.-
Ő kérdezett, én válaszoltam, ennyi. -
Miért nem lehet visszacsinálni? Kicserélik a driveot, vagy csak simán visszarakják a gyári firmwaret. Egyébként meg teljesen felesleges. Ahogy Harlekin is mondja iextreme-vel csak a hülyék buknak be. Amivel liveozni akarsz azt megveszed eredetiben és csinálsz egy külön csak live profilt, amivel nem lépsz fel a megjelenés előtt 1 héttel Prototypeozni. -
oksa.
amugy jo oldal.
szinte minden 3-4 hét eltetével lemegy 10ezer alá... -
Köszi, válogatok, aztán majd veszek valamit. -
Az angollal nincs nagyon gondom, de azért magyarul mégiscsak jobb... -
Részemről bár elfogultság van bennem, de szerintem ezek mindenképpen 1x végig kell tólni:
The Darkness
Fear 2 : Project Origin
Bourne Conspiracy
Dead Space
Mirrors Edge
Dark Sector
Condemned 1-2
Devil May Cry 4
Gears of War 1-2
Resident Evil 5 (coop is van)
Star Wars Force Unleashed
Chronicles of Riddick : Dark Athena
Red Faction : Guerilla
még:
mások szerint (én nem nagyon játszottam még velük, vagy nem sokat!)
Bioshock
Call of Duty 4-5 (multiban live-on)
PGR4 (ha szereted az autókat, motorokat)
Forza 2 (ha gt szerű autóverseny köll)
Fable 2
GTA4
Street fighter 4 (gondolom nem kell mondanom miez :)
Fallout 3
Guitar Hero (gitáros cucc)
STB....
attól függ hogy mien stilust kedvelsz... -
Tudtommal ritka sz*r lett a PC-s fordítás. 
Bár akinek nem megy annyira az angol, annak kétségkívül hasznos. -
Szeszmester #67039 Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni.
3 ledes lett a gépem, el kéne vinni javítani. Tudnátok ajánlani egy BP-i helyet? A Konzoliumnál korrektek? -
itt+játékaim.hu -
Mit vegyek meg xboxra? Valami olyasmi kéne ami 10k alatt van, jó a multija és a single sem rossz. Valami ötlet? -
Sziasztok! Melyik a legjobb magyar hely, ahol találhatok ellenfeleket PES2009-hez Live-on? -
Jajj, elrontottam a linkelést, basszus, sajnálom.
most már kijavítottam
:P -
van pc-d?
megy rajta cod4?
akkor nem rosszból, de minek fizessek akár 1000ft-ot is azért hogy multizzak a cod4-el...? -
hháát nem értem nagyon. -
háát hogy mivel 1 gépre nem nagyon éri meg fejleszteni (inkább azt mondanám hogy zsákbamacska), hanem az üzlet abban van hogy ha nem is mindenre, de legalább a 3 nagy gép közül 2-re kidobnak valamit...vagyis ezért rizikos LENNE....ha ez lenne. -
jah odairtam...ha ez lesz majd...vagyis a HA szócska a lényeg..
-
Ha már itt tartunk... Ugye a pes-be nincsenek (van, csak nagyon kevés) licencek. Pc-n nem nagy dolog, mert leszedsz valami patch-t és már egyből vannak is. 360-on ez megoldható valahogy? -
Ez elég rossz... ha már egyszer pcre magyarítva lett, nem tudom hogy miért nem teszik elérhetővé live-on a magyar feliratot vagy valami... Azért köszi! -
Magyarítást csak Warezba lehet megcsinálni xboxon sajna.
Egykét kivétellel, pl fifához lelehet tölteni magyarítást annak akinek esetleg angol nyelvű (de lehet hogy csak a kommentárt).
Pedig szerintem fasza lenne ha usb-n, pendrivról lehente pl modokat futtatni játékoknál, ergo igy akár magyarítani is játékokat. csak az már játékbuhera ami csalásnak minősülhet:((( -
hello!
egy rövid kérdés: meg lehet oldani hogy xboxon a mass effect magyar legyen? mert ugye pc-n van magyar, és utólag nem lehet magyarrá tenni a boxos verziot? -
AKLaciAK #67026 
Nagyon kössz a linket KÖCCCSÖGGG!!!! -
De nem mondták, hogy Xbox exkluzív lett. Azt mondták, hogy most az Xbox-os verzióra koncentrálnak és ha jók lesznek az eladások akkor megcsinálják PC-re is. -
Landor #67024 kicsit a mai piacot elnézve ez viccessen hangzik.
ezt fejtsd már ki légyszíves
nem kötözködésből, hanem tényleg érdekel. -
Zol321 #67023 http://www.xbox.com/en-GB/live/1vs100/game_rules.htm -
Zol321 #67022 1v100 Sweepstake mikor lesz nem tudjátok? -
Én nem írtam, hogy ugyanolyan, csak akinek valamilyen okból nincs LIVE-előfizetése, annak ez is egy alternatíva. De személyesen még nem próbáltam (nem is fogom hisz itt van a LIVE
)
-
Igen 1 szük csoportal ami álltalába szintén unalomba,vagy veszekedésbe torkolik, és akkor még az idő összeegyeztetésről nem is beszéltünk.Szal nem ugyan az mint a live. -
Én 1 percig sem állitottam,hogy nem tud megbukni,de csak az igazán idiotáknak.A leg kézenfekvöbb példa,ha valaki játék megjelenés elött felmegy Livere,na ez tuti bukás,és még van 1 pár dolog,de mindig a saját baromság miatt bukik a gép.Nem az MS kutakodása révén,és ezen volt a lényeg a hsz-ben
-
LIVE nélkül is lehet multizni. Pont erre való az XLINK KAI. -
Live nélkül nem játszol multyt!
Live a játékon kívül is sok mindent ad!
A leirásomba nem tudtam érthetöbben leirni,hogy miért éri meg a Live,még igy is!De itt 1 példa:Megvettem a codot 4 pézér cirka 20 ora alatt nyomtam végig 2x(regular,Veterán)felszabadult 900 achie.Minek venném elő akár 1 hónap mulva is,ezért eladásra kerülne,ami ráfizetést eredményez még akkor is,ha 4 pézér eladom(tel,utánnajárás,stb).Mivel van Livem Multyba nem unom meg(play time 9D 20H 18m).Remélem most érthető volt az okfejtés. -
Többféle időpontban van és többféle fajta. Nézd meg a Primetime Channel-t, ott tudsz emlékeztetőt is kérni.
- (Beta) General Trivia: Hagyományos játék.
- Extended Play: Nincs se közönség (Crowd), se kiválasztott (One), minden játékos a falkában (Mob) foglal helyet és 37 kérdésen keresztül gyűjtenek pontokat. Nyeremény nincs, tiketteket lehet gyűjteni a helyes válaszokkal, hogy bekerülj a Sweepstake-be.
- Extended Play > Community Written: A játékosok által beküldött (xbox.com/1vs100) kérdések.
- Extended Play > SuperHard: Szuperkemény kérdések.
- Extended Play > He Said/She Said: Kérdések felváltva, amiket inkább fiúk vagy inkább lányok tudnak megválaszolni.
- Extended Play > Football Fans: Focis kérdések. (Egyenlőre csak EU)
- Extended Play > In The News: Kérdések a világ aktuális történéseiből, híreiből. (Egyenlőre csak US)
- Extended Play > Video Games: Videójátékos kérdések. (Egyenlőre csak US)
- Extended Play > Pan Euro: Kérdések Euróbából/-ról. (Egyenlőre csak EU)
- Sweepstake: Itt valódi nyereményeket lehet nyerni (TV, laptop, kamera, nyaralás, kocsi)Link. Persze ez itthon nem lesz megnyerhető. Egy szezonban pedig csak 2-szer van. (Egy szezon 13 hetes, egyenlőre 4 szezont terveznek.)
A Beta első hete alatt nyereményeket nem lehet nyerni. A "digitális" nyereményekhez (Xbox LIVE Arcade Game, MS Pont) a kódot az Xbox LIVE-on regelt E-mail címünkre küldik.
Nyerni 2 módon lehet:
- Kiválasztottként (One) (max. 10000 MS Pont)
- Falkatagként (Mob) (1-1 Arcade játék a Top 3 játékosnak, ha sikerül kiejteniük a kiválsztottat)
A kiválasztottat és a falkatagokat egyéni összteljesítmény alapján választják ki, szal nem könnyű bekerülni. Minél többet játszol, annál nagyobb az esélye, hogy kiválasztanak (ezért is vannak az Extended Play-ek). Kiválasztott csak 1-szer lehetsz egy szezonban, falkatag pedig csak 1-szer egy epizódban.
US műsor
UK műsor
1 vs 100 (US)
1 vs 100 (UK)