176890

-
Kösz de már megoldottam. Letöröltem az egész firefoxot meg az összes mappáját és a nulláról újra felraktam plusz feltelepítettem a kiegészítőket hozzá. -
Csacsa79 #67094 Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék tőletek:
Egy ismerősöm kapott egy xbox360 controllert (vezetékes), de nincs neki xbox-a, viszont a doboz szerint működik pc-n is. Sajnos viszont pc-re csatlakoztatva nem tudtam életet lehelni bele. Tudnátok segíteni?? -
Van rá mód, de csak bizonyos fajtájú hdd jó, nem akármilyen, és max. 120GB-ot lát belőle a gép. További infókért ott a google. -
Unreal1942 #67092 Ebből itt nem lesz üzlet 
Aki eredetivel játszik az máglyára küld.
Aki meg nem az megoldja magának.
Egyébként 225 egy Omega fantázia nevű dl lemez. Ami ugyan az mint a ricoh lemez.
-
playstation9 #67091 Hi! Meg lehet csinálni valamien "HACK" modszerrel hogy az X360-a sima winyokat is kezelje? ne csak a MS-által kiadott vinyokat? Mert akkor a gépböl kiszedném a 320GB-st:D -
avg-t nézted???
amugymeg töröld ezt: c:/profilod.../aplication /data /local /temp....
és ebben a tempben van egy mozillafirefox.exe vagy mi.
nem fogod eltéveszteni... -
godmisak #67089 Ha szerzel 60ft-ért duplarétegű verbatim lemezt akkor most veszek tőled 1000 darabot! -
baca01 #67088 jó is lenne ha 60ft lenne a verba dl lemez... -
kicsit sok az 500/db a warezra. lemez van vagy 60ft, játék ingyen.
ja és #67086. -

-
godmisak #67085 Természetesen nem eredetiek! Verbatim DVD+R DL -
ps3-ra ingyenes lett mirrors edge DLC-je. Xboxra miért nem??? legalább olcsóbb lenne de neeem :C -
Na sikerült megcsinálni. Teljesen letöröltem minden firefoxhoz kapcsolódó dolgot. Nagyon szórakoztató újra felpakolni a kiegészítőket. -
ha eredetiek, akkor nekem is jöhet:) -
Én sem hinném hogy eredetiek, de ha mégis akkor jöhet egy lista. -
fúúú gondolom mind eredeti ilyen áron:D -
godmisak #67079 Van 35db xbox360 játékom 500 forintér eladom darabját de csak egyben! Sőt még adok 5db ráadásjátékot ajándékba! Karcmentesek,és tökéletesen működnek! ha valakit érdekel írjon és írok egy listát is ha kell! [email protected] -
jah... -
Látod ez kettönk között a külömbég,Én nem tépem a számat,hanem alátámasztom minimum érvekkel az állitásaimat.
Te viszont most pár embernél rendesen kiverted a biztit.
-
NEVER GONNA GIVE YOU UP!
-
Ürítsd a cache-et, töröld az előzményeket, stb. Az oldal egyébként NEM vírusos, többször használtam máshol, ill. vicceltem meg haverokat.
Egyébként az oldal leellenőrizhető bármelyik ingyenes online víruskeresővel.
Harlekin: Igyál még egy pohárral és fogd rá a Microsoftra... -
Látjátok meg sincs nyitva az oldal és mégis beadja.
Most telepítem a NOD-ot. -
Nálam Eset 4.0 van fent a gépen és az Advanced System Care 3 progi.
És így nincs hiba. :D
-
Inkább mondjatok egy vírusírtót amivel lelehet szedni ezt a szart. Idegesítő, hogy 5 percenként beadja. -
Újabb FAIL!!??
Kérlek ird le mik azok???!!!
Loool -
looooool -
hát jah...monnyuk ez akkor is hülyecicc.
de megvan a megoldás, törölje ki cserébe...jótett ként. -
"nem a gamertaged bukik,hanem a géped MAC adresse"
Hülyeség, alaplapi szám alapján bannolnak, ezért is lehet az Infectus chippel "unbannolni" a gépeket, feltéve, ha van fölös alaplapi számod.
Sajnálatos, hogy ezt pont nekem, legal játékosnak kell elmagyarázni. :(
Újabb FAIL, bár ezt tőled már megszokhattuk.
-
Nálam sincs semmi gond,de ha 1 embernek is beletérdel a rendszere már akkor 1 rohadék dolog volt,és még ha Warezolni akart volna,és nem csak a kiváncsiság vezérelte,sem mentesiti téged a szemétség alol. -
Nézd ennek a warezhoz semmi köze. Én minden linket megnyitok amit belinkelnek, mert kíváncsi vagyok, hogy mi az. -
Ha nem mondtam volna legális vírusirtóm is van a gépen (ezért is veszem többek között havonta a Chip magazint) valamint rendszerkarbantartó programok is. Nem tudnak az ilyen oldalak meglepetést okozni számomra. -
#67005 -
meik ez a link?
hányas hozzászólásban??? -
Akkor elárulok 1 nagy titkot!
Tudok olyan gépröl ami firmware mod után 3 ledes lett,majd visszakerült az eredtei frimware,és megjárta MS-éket.Gariba csere,csak 1 szopá volt vele,hogy ő akkor már a liteonos gépet kapta,de ugye már ez sem probléma.Jah még mielött beleköttök hogy sérül a gépbe a Microfos gari matrica,hát nem.Szal lehet csámcsogni
A másik bannal nem a lived bukik,ezálltal nem a gamertaged bukik,hanem a géped MAC adresse.
-
Látom már megy a sírás. 

Valahogy éreztem, hogy a sok warezmókus ráharap. XD
(Arról meg nem én tehetek, hogy nincs rendes védelem a gépeteken.
A játékok mellett lekaphatnátok torrentről néhány vírusirtót is magatoknak. lol)
-
Érdekes nálam semmi tünet sincs igaz én kapásból kigyomláltam az oldalt amint láttam hogy nem stimmel valami.
Rutinos vagyok már-e téren. -
Mi köze a becsületességnek ehez,mert kiváncsi volt valamire!És hogy van 1 barom aki virusos oldalt tesz be a forumba ráadásul WAREZOLÁSRA biztatásal.Gondolkodj!!! -
Érdekes pl most is csak az sg-t olvasom és beadja magától az oldalt meg a zenét. Akkor mi ez ha nem valami vírus? Próbálom most leirtani, mert idegesítő. -
Vírusosnak nem vírusos csak átrendezi az ablakméretet és egy zene is betöltődik. Átnéztem a gépemet utána rögtön. -
Ráadásul nem csak hogy zenél de az idegesítő ablakokat is beadja 5 percenként.