176895
banner
  • koryne
    HTXVM!!44! :)
  • akyyy
    De azenyém miért kék, vagy a sajátja mindenkinek kék?:D Nem mintha bajom lenne, úgyis szeretem maga megtalálni egyből a "rengetegben", ezért használok néha olyna logokat amit hamar észreveszek:D
  • kem001
    Aláírásomban szerepel amúgy: sosi0089
  • Totti5
    10est ráraksz veszel új 60 csigásat
  • Landor
    nincs más teendőd csak hogy kérd itt és leírd a gamertagod...
  • Landor
    hóhó, már látom kivel fogok wormsozni, ha már egyszer megvettem
  • kem001
    De jó, hogy a leírás nekem totál kínai :S Na mindegy, úgy látom erről lemondhatok, pedig jól néz ki
  • playstation9
    Szerintetek megéri? Microsoft XBOX 360 Premium 20Gb
    44.000FT-ért ujonnan NO FLASH!
  • Totti5
    elfogyott a VIP hely sorry:)
  • koryne
    Nékem izs pls! Gamertag: kilencnad
  • Landor
    azt hogy a card fejlécébe mi jelenjen meg itt tudjátok beállítani. (természetesen regisztráció kell az oldalra)
  • Landor
    oké, még van mit fejleszteni rajta :D
  • kem001
    Szépek. @ lett a válasz gomb látom, ezt is megtudtam xD
  • akyyy
    nekem lehet, csak nemtudok neked válaszolni mert ha rámegyek a kukaocra, bejön az outlook
    gamertagom ott lent
  • Landor
    egyértelmű jelzést szeretnék mindenkitől, hogy ne legyen az később hogy önkényesen tettük fel ezt a gamercardot! szóval aki szeretnék az írja be a gamertagját! köszi :)
  • Totti5
    túl nagy:), jó lesz ez
  • Apus
    fú iszonyat jó, énisénisénis!!!:)
  • akyyy
    Szerintem ez jobban néz ki:

Meg több ikon is fér rá, nem?
  • Totti5
    próba 1,2,3 :)
  • Landor
    nah srácok egyeztettem a házigazdával, egyenlőre ez lesz egységesen mindenkinek aki szeretne iylet. szóval akkor aki szeretne ilyen kinézetet ebben a fórumban az jelezze felém! :)
  • Landor
    jaja, énis az egységesség híve vagyok #22647-et csak azért raktam be példaként, mert az pár pixellel alacsonyabb. és mivel 40"-es tvről írom ezeket a sorokat, nem tudom hogy sima monitoron mennyire lehet zavaró a 47 pixel magasságú #22646
    de hogy azért mégse legyen tök egyforma mindenkié, a #22646 hátterét ugyebár a mygamercard.net-en meg lehet változtatni, azért legalább ezt a lehetőséget meg kellene adni a kedves usereknek.
    na de látom többnyire mindenkinek tetszik az ötlet így felveszem a kapcsolatot a topik moderátorával, aztán ha megbeszéltük leírom/juk a további részleteket.
  • akyyy
    fifába a légy profi módnak van vége, vagy játszok végig a végtelenségbe?
  • Prody
    Sziasztok. Valakinek meg van a Street Fighter 4? Mert akko' játszhatna velem az:P
  • akyyy
    Jó lenne, de akkor egységesnek kénelennie mindenkinek, pl ami #22647 az csúnya mert elkülönül a többitől.
  • Landor
    engem speciel 15 év bill+egér használat és 7év masszív pc-n való fps és rts játék után kiborít a konzolírányítás :DD
    viszont volt itt ez a téma nemrég, azon emberek hsz-eik alapján, akik konzolon tolják ezeket nem lehetetlen az elsajátítása, csak sok idő és főleg türelem kell hozzá...
    A Guitar heros gitáron sem tudja senki profin játszani az elején..
    Én nem adom fel, elgitározgatok, el lövöldözök BF:BC és BF43ban, de sohasem fogok annyira profin játszni mint PC-n :)
  • Harlekin
    Vedd meg,ha nem szokod meg az irányitást,akkor is van mód a pc-s irányitásra.
    Na most megin kapok!!
    Akkor mivan,ha kiadnak ujat?SEMMI!!Amugy meg,ha megveszed,sokat fogsz erre a forumra járni,és mindig vidám napod lesz.Nagy sok kedves megértő,és segitőkész emberrel fogsz találkozni.
    MENYÉL ÉS VEDD MEG KELLL NEKED!
  • Unreal1942
    Az fps szerintem nagyon gáz konzolon. Azt csakis PC-n játszom. Persze bohóckodni a konzolon is lehet vele.
    Vannak akik megszokták, de ez egy örök vita marad.
    Minden másra jól használható.
  • Harlekin
    looooooooooooooooool
  • Harlekin
    Ezt nézd!!HSZ #66816
    A kérdéseket privibe!
  • sapkafej
    mindkét félelmed felesleges. vedd nyugodtan az xbox-ot

de majd ne felejtsd el megkérdezni hogy monitorhoz melyik kábel a jó, meg hogy szabad-e flesselni
  • ktomi22
    ize.. azt akarom kérdezni hogy milyen tps-t meg fps-t jaccani konzollal... eddig még soha nem volt..pc párti vagyok, de árilag szerintem egy xboxszal jobban kijön az ember.... cask kivancsi vagyok pc hez kepest milyen iranyitani a x-et... mármint mennyire szokható egy olyannak akinek eddig sose volt konzolja (plusz picit félek hogy kiadnak egy uj kozolt 1-2 ev mulva és mehetek a pics.ba)
  • Harlekin
    coool
  • Prince23
    Valaki MK vs DC-zik közületek? Mert fullra nem tudom legyőzni Dark Kahn-t Raidennel...:S

ui: a topikja kihalt amúgy, azért írtam ide
  • lucifer9393
    ahaaa.... :D Erre még nem gondoltam(HDD)... Kösz
  • Apus
    zsír ötlet
  • Apus
    nekem Falcon van, 2008 évvégi asszem. Hogy mennyire hangos? nem igazán figyelem, mert a tévét jó hangosra állítom alapból, hadd szóljon:) többnyire egyébként hhd-ről hajtm a játékokat, így nem búg.
  • koryne
    Nem rossz ötlet, támogatom.
  • lucifer9393
    Kösz. De mert sok olyan videót láttam, ahol nagyon hangosak voltak, fektetve is... Igaz ezek 2007-08-as videók, Neked például? Milyen alaplap? mihez hasonlítható a hangja?-egy doromboló kiscica, vagy egy régi porzsákos porszívó? :D
  • Landor
    Srácok, mit szólnátok ha egy kicsit feldobnánk ezt a topikot? :D
    Mindenkinek a saját gamercardja lenne a neve helyett!
    Egy fórumba beraktam kétfélét, meg lehet nézni. Ha többeknek tetszik, akkor be lehet de is rakni.
    Vélemények? :)
  • Apus
    Jasper a legújabb alaplap. Szerintem a késői Falconok is ugyanolyan jók, zajról nem tudok, hogy nagyobb lenne mint régen.