176895

-
HTXVM!!44! :) -
De azenyém miért kék, vagy a sajátja mindenkinek kék?:D Nem mintha bajom lenne, úgyis szeretem maga megtalálni egyből a "rengetegben", ezért használok néha olyna logokat amit hamar észreveszek:D -
Aláírásomban szerepel amúgy: sosi0089 -
10est ráraksz veszel új 60 csigásat -
Landor #67136
nincs más teendőd csak hogy kérd itt és leírd a gamertagod...
-
Landor #67135 hóhó, már látom kivel fogok wormsozni, ha már egyszer megvettem
-
De jó, hogy a leírás nekem totál kínai :S Na mindegy, úgy látom erről lemondhatok, pedig jól néz ki -
playstation9 #67133 Szerintetek megéri? Microsoft XBOX 360 Premium 20Gb
44.000FT-ért ujonnan NO FLASH! -
elfogyott a VIP hely sorry:) -
Nékem izs pls! Gamertag: kilencnad -
Landor #67130 azt hogy a card fejlécébe mi jelenjen meg itt tudjátok beállítani. (természetesen regisztráció kell az oldalra) -
Landor #67129 oké, még van mit fejleszteni rajta :D -
Szépek. @ lett a válasz gomb látom, ezt is megtudtam xD -
nekem lehet, csak nemtudok neked válaszolni mert ha rámegyek a kukaocra, bejön az outlook 
gamertagom ott lent -
Landor #67126 egyértelmű jelzést szeretnék mindenkitől, hogy ne legyen az később hogy önkényesen tettük fel ezt a gamercardot! szóval aki szeretnék az írja be a gamertagját! köszi :) -
túl nagy:), jó lesz ez -
fú iszonyat jó, énisénisénis!!!:) -
Szerintem ez jobban néz ki:
Meg több ikon is fér rá, nem? -
próba 1,2,3 :) -
Landor #67121 nah srácok egyeztettem a házigazdával, egyenlőre ez lesz egységesen mindenkinek aki szeretne iylet. szóval akkor aki szeretne ilyen kinézetet ebben a fórumban az jelezze felém! :) -
Landor #67120 jaja, énis az egységesség híve vagyok #22647-et csak azért raktam be példaként, mert az pár pixellel alacsonyabb. és mivel 40"-es tvről írom ezeket a sorokat, nem tudom hogy sima monitoron mennyire lehet zavaró a 47 pixel magasságú #22646
de hogy azért mégse legyen tök egyforma mindenkié, a #22646 hátterét ugyebár a mygamercard.net-en meg lehet változtatni, azért legalább ezt a lehetőséget meg kellene adni a kedves usereknek.
na de látom többnyire mindenkinek tetszik az ötlet így felveszem a kapcsolatot a topik moderátorával, aztán ha megbeszéltük leírom/juk a további részleteket. -
fifába a légy profi módnak van vége, vagy játszok végig a végtelenségbe? -
Sziasztok. Valakinek meg van a Street Fighter 4? Mert akko' játszhatna velem az:P -
Jó lenne, de akkor egységesnek kénelennie mindenkinek, pl ami #22647 az csúnya mert elkülönül a többitől.
-
Landor #67116 engem speciel 15 év bill+egér használat és 7év masszív pc-n való fps és rts játék után kiborít a konzolírányítás :DD
viszont volt itt ez a téma nemrég, azon emberek hsz-eik alapján, akik konzolon tolják ezeket nem lehetetlen az elsajátítása, csak sok idő és főleg türelem kell hozzá...
A Guitar heros gitáron sem tudja senki profin játszani az elején..
Én nem adom fel, elgitározgatok, el lövöldözök BF:BC és BF43ban, de sohasem fogok annyira profin játszni mint PC-n :)
-
Vedd meg,ha nem szokod meg az irányitást,akkor is van mód a pc-s irányitásra. 
Na most megin kapok!!
Akkor mivan,ha kiadnak ujat?SEMMI!!Amugy meg,ha megveszed,sokat fogsz erre a forumra járni,és mindig vidám napod lesz.Nagy sok kedves megértő,és segitőkész emberrel fogsz találkozni.
MENYÉL ÉS VEDD MEG KELLL NEKED! -
Unreal1942 #67114 Az fps szerintem nagyon gáz konzolon. Azt csakis PC-n játszom. Persze bohóckodni a konzolon is lehet vele.
Vannak akik megszokták, de ez egy örök vita marad.
Minden másra jól használható. -
looooooooooooooooool 

-
Ezt nézd!!HSZ #66816
A kérdéseket privibe! -
mindkét félelmed felesleges. vedd nyugodtan az xbox-ot
de majd ne felejtsd el megkérdezni hogy monitorhoz melyik kábel a jó, meg hogy szabad-e flesselni -
ktomi22 #67110 ize.. azt akarom kérdezni hogy milyen tps-t meg fps-t jaccani konzollal... eddig még soha nem volt..pc párti vagyok, de árilag szerintem egy xboxszal jobban kijön az ember.... cask kivancsi vagyok pc hez kepest milyen iranyitani a x-et... mármint mennyire szokható egy olyannak akinek eddig sose volt konzolja (plusz picit félek hogy kiadnak egy uj kozolt 1-2 ev mulva és mehetek a pics.ba) -
coool -
Valaki MK vs DC-zik közületek? Mert fullra nem tudom legyőzni Dark Kahn-t Raidennel...:S
ui: a topikja kihalt amúgy, azért írtam ide -
ahaaa.... :D Erre még nem gondoltam(HDD)... Kösz -
zsír ötlet
-
nekem Falcon van, 2008 évvégi asszem. Hogy mennyire hangos? nem igazán figyelem, mert a tévét jó hangosra állítom alapból, hadd szóljon:) többnyire egyébként hhd-ről hajtm a játékokat, így nem búg. -
Nem rossz ötlet, támogatom. -
Kösz. De mert sok olyan videót láttam, ahol nagyon hangosak voltak, fektetve is... Igaz ezek 2007-08-as videók, Neked például? Milyen alaplap? mihez hasonlítható a hangja?-egy doromboló kiscica, vagy egy régi porzsákos porszívó? :D -
Landor #67102 Srácok, mit szólnátok ha egy kicsit feldobnánk ezt a topikot? :D
Mindenkinek a saját gamercardja lenne a neve helyett!
Egy fórumba beraktam kétfélét, meg lehet nézni. Ha többeknek tetszik, akkor be lehet de is rakni.
Vélemények? :) -
Jasper a legújabb alaplap. Szerintem a késői Falconok is ugyanolyan jók, zajról nem tudok, hogy nagyobb lenne mint régen.