176890
banner
  • Totti5
    Akkor húzd meg magad és nincs semmi gond, és ne elégedetlenkedj.
  • koryne
    Igen, össze. Zenét / filmet tudsz streamelni meg pc-vel tudsz a boxnak netet osztani, ha esetleg nincs routered. De egyébre nem használható.
  • rizsa41
    Hello
    Én nagyon amatőr vagyok konzol ügybe ezért kéretik nem nevetni :)
    Lenne 1 kérdésem, hogy az xbox360-at össze lehet kötni pc-vel?
    A választ előre is köszönöm!
  • Unreal1942
    Ebbe nem kéne belemenni. Ez a topik nem erről szól. Azt gondolom, hogy semmi közöd, hozzá, hogy én hogy oldom meg a szórakozásomat.
    Én se mondom, hogy balek vagy.
    Természetesen ha erről kívánsz vitatkozni akkor állok elébe.
  • HooDoo
    Igen, erre gondoltak már ms-ék is:
    link
    (games on demand)
  • Minstrel
    úgy tudnák "kényelmesebbé" tenni, hogy live-on árulnának új, teljes játékokat, letöltöd kemény ms pontokért és csak válogatsz köztük lemez nélkül
  • DöflingR
    Ne kíméldd
  • Ray Z
    hehe :'D
  • Totti5
    Ha lemez ellenőrzése nélkül lehetne telepíteni és futtatni a játékokat akkor a haverod megveszi és körbeadja a baráti körében minden gond nélkül, de nagyon jól tudjuk hogy te eleve warezolsz 360ra szóval a helyedben ezt a témát nem erőltetném.
  • Unreal1942
    Szerintem semmivel nem lenne több a warez.
    Ezzel nem nagyon szabnak neki gátat.
    Egyszerűen kényelmesebb lenne ha nem kéne állandóan lemezeket cserélgetni.
  • Moby
    Jah, pedig be szép is lenne:a megbízható warezmegoldás, flashelés nélkül, egyenesen a gyártótól(legal warez). Dehát ezek már csak ilyen antipatikus köcsögök, pénzt akarnak keresni. Örökké csak az a k.*rva pénz, nade hol marad a szimpátia?
    LÁL...
  • lucifer9393
    Kösz szépen.
  • Unreal1942
    Most másolgatom pont én is winyóra a játékokat.
    Nem is a sebesség miatt. Nekem sokkal fontosabb, hogy nem pörög süvít állandóan a lemez.
    Viszont az nem szimpatikus, hogy mindezek ellenére a lemezt is kéri...
  • Apus
    :D
  • Apus
    Itt megnézheted mi mennyit fogyaszt, valamint azt is, hogy gyorsabb lesz-e a betöltés.
  • Minstrel
    Itt van, hogy melyik játék mennyit foglal és lejátssza a divx-et is, szerintem dvd-ről is, de nem próbáltam még, viszont pendrive-ról biztos viszi.
  • lucifer9393
    Heló! Mennyi helyet foglal el a merevlemezre telepített játék? És a Boxba "ültetett" DVD lejátszó képes bármilyen formátumú videót lejátszani? pl. internetről lehúzott DVD-re kiégetett Div-X filmet ? ez nemtudom mennyire warez hsz, de megköszönném a választ.
  • CharrDen
    Nekem menüben nincs, játékokban viszont van egy csík felül és lenn. Bár nem zavar, a képet csodálom
  • gneoka
    tehát a magyar kártyával esély sincs hiába dombornyomott?
    és leellenőrzik a kártya címet?
    az elég macerás alatt mit értesz? akkor megoldható valami trükkel?
  • rudymester
    Olyan kártyára van szükséged, ami amerikai címre van bejelentve (arra, amelyik meg van adva a profilodban). Elég macerás itthonról, egyszerűbb ha Iceakos felkeresed, aki jó árban ad el MS pontokat.
  • Minstrel
    ja igen, amíg a régi dash volt addig nem volt csík, viszont a kép nyújtott volt és elmosódottabb, mert kinyújtotta az eredeti felbontást
  • FlyHigh
    Ez a legkeményebb, ha ezen nincs csík, akkor a 16:10-en sem kell lennie.
  • FlyHigh
    PL itt sincs csík, meg van még egy halom videó ahol nincs, sztem ezt csak beállítás kérdése.
  • rooney8
    Enyémen is van... De mintha régen a kijelző faq-ba az lett volna, hogy csak bizonyos játékoknál van csík. De nem biztos :D
  • theone91
    Biztos, hogy az a monitor amin YT-ozol nem 16:9-es? :)
  • Minstrel
    19"-os 16:10-esen van csík
  • FlyHigh
    Amúgy nekem régebben azt mondták, hogy 16:10-es monitoron lesz csík alul-felül, de youtube-os videókon nincs csík a pl 22"-os monitoroknál. Na most akkor ez hogy van?
  • CharrDen
    Ó értem, akkor maradjon így ahogy van? Így is nagyon szép, tiszta képe van!
  • gneoka
    Sziasztok!
    Mik a tapasztalatok?
    Vett már valaki online Microsoft pontokat?
    mert az xbox.com-on lehetőség van hogy a dombornyomott kártyámmal vegyek
    apró szépséghiba hogy mivel USA van beállítva így államot meg nevet meg címet is meg kell adni

nem lesz gáz ?
    Mármint ha megadom a nevem a kártyaszámom meg egy kamu usa címet akkor is megfognak jönni a pontok? vagy legalább ha nem jön pont akkor nem is vonnak a kártyámról?
  • GP2100
    Ha 1280x1024-es monitoron játszol(az írásodból ez jön le), akkor minek akarod 1080p-re állítani? A képarány sem stimmel (1920x1080 16:9-es, 1280x1024 5:4-es), és csak duplán skálázódna a kép, ami nem jó(játék eredeti felbontásáról 1080p-re, onnan a monitor vissza a saját felbontására).
  • Unreal1942
    Szerintem az új jasperes gépeknél nem kell ilyen hűtés tuning már.
    Amikor az első boxom volt akkor az rémisztően meleg volt. Viszont ez most kifejezetten hűvös.
  • FlyHigh
    szinte az összes 2005-2006-os gép már volt 3 ledes, ha az isten cerkáját toltad bele, akkor is.
  • Apus
    szerk: szinte az összes.
  • Apus
    Ehhez a hűtésmodhoz annyit tudok hozzáfűzni, hogy a vaterán az összes eladó 3ledes gép hűtésmoddolt:)
  • FlyHigh
    Nagyobb feszültséget adnak a ventiknek, fordulatuk megnövekszik és ezzel együtt a légszállítás is. A késleltetés pedig azt takarja, hogy a gép kikapcsolása után a ventilátorok még pár percig működnek, így nem szorul be a forró levegő. Valaki szerint hülyeség, valaki szerint nem az. Ezek a legújabb jasperes boxok már nem melegszenek annyira, forrasztások/illesztések is korrektebbek, legtöbbek szerint ezekre már nem kell semmi extra módosítás.
  • CharrDen
    Ah, köszi a logótű! Megvan a VGA kábel, igaz, egy másik kábelhez tartozó hangfalra kikötő kábel (wii-s vga) oldottam meg, igy hangfalon és monitoron is megy, nagyon szuper 1280x1024es felbontás!! Amugy az 1080p-t hol lehet berakni? Köszi
  • BuktaXbox360
    Csak a víz védi meg a gépet. A többi csak a hallásodra hat.
  • DöflingR
    Bővebben légyszi ;)
  • werkfilm
    csak elveszik a pénzed ezekkel a faszságokkal
  • DöflingR
    "ultraturbókésleltetettet"