176892

-
Na de most miért,nem igy van!? -
kastil, ez hogy "12k a havidíj a netre." ez komoly? 1 évre annyi kb a live -
Erre már nem írok semmit inkább :) -
Pro Streetnél sok régebbi játék is szebben mutat, nem csak az újabbak:) -
Mivel az eredetivel is megbukik a gép,ergó teljesen felesleges pénzkidobás. -
Nagyon nem
-
igen -
50cent911 #67450 első játékom a pro street volt boxhoz mivel járt hozzá,és nem nagyon vagyok megelégedve a látványvilággal meg a grafikával,az újabb játékok szebben mutatnak majd? -
Pár hete hívtam őket, azt mondták, h folyamatban van a kiépítés, érdeklődjek nyár vége felé... csakmár :) -
Pont azért írtam, hogy nem kell itt senkinek sem nagy mellénnyel mászkálni és leoltani a másikat, mert ez a használt dolog is nagy lófasz a kiadók/fejlesztők szemszögéből. -
ha odaér. nálunk a upc kitalálta, hogy a digi nem pakolhat le semmit (baszki a digi iroda is ittvan k.b. 2 percre), meghogy nincs hely a kábeleknek meg ilyesmi, úgyhogy nálunk marad ez a fos. amit tehettem, hogy lementem minimumra az internetnél, a tévét is lekértem legkisebbre, úgyse nézem. -
"csak" 7,6k, majd a digi ha végre ideér...:P -
Az jó, bár most álltunk át vmi hülye csomagra upcnél, asszem olcsóbb is lett. rákérdezek :P -
Arra emlékszek, még képet is mutattál róla :DDDDDD -
Akkor is sok. Nálam a 60 csatorna + 30/20-as net 3600 forint :P -
nekem egy cimbim vett e-bayen egy smackdown vs raw 08 high flyer editiont 3400ért postával, fóliást. ugye itthon nagyon kapni se lehetett, ez a speckó kiadás pólóval naptárral ilyesmikkel. tudom nem mai darab, de ha az ember nem a legújabbakat akarja, akkor lehet jót fogni.(újakból is) -
magyar felirat mindegyikhez van, nekem konkrétan kínai GoW2őm volt:) -
tartalmazza telót meg tv-t:P
-
nyugodtság van teljesen, elsore 576ot néztem, másodjára platinum, bár nem nagyon vágom h mik a korrekt szoftverárak konzolra. -
Gow2 már 4-ért beszerezhető... 12k netre viszont kurvasok.. -
Ja, találtam 12ér is magyar felirat angol fuzet, 13 a magyar felirat magyar fuzetes... -
Na hallod ha te csak 15k-ért tudsz akciós Gears 2-őt venni, akkor warezoljál. Ki kéne már lépni ebből az 576 meg a mediamarkt az egyetlen ahol játékot kapni érából. -
Unreal1942 #67435 küldtem privit -
9ért vettem megjelenés napjaiban:) igaz nem itthoni verziót -
Mindegy, vannak itt magamfajták is :P
Én spec nem nagyon vágyom egy Gears of War 2-re AKCIÓSAN 15k-ér.
12k a havidíj a netre. -
Ha a flash-ről meg egyéb ilyen jellegű témáról kérdezel itt, akkor mindíg jókor kérdezed
-
Mondjuk látom épp jókor kérdezem :D -
Ha valaki warezol attól még mért ne vehetné meg a kedvenc játékát eredetiben? Mért nincs értelme?
-
Akkor nagyon nem ilyen: kinyitom, lesz egy jó kis kereső, ahova beírok akármit, vagy felnézek a SG.hu-ra... ugye? xD -
Komolyan nevetséges ez a használt játékból nincs pénze a fejlesztőknek téma. banyek ti ha vesztek egy 10éves golfot, küldtök a volkswagennek egy csekket, hogy köszönöm mostantól én használom a tragacsotokat? vicc ezen rágódni. -
Hali..
Egy olyan üzlet érdekelne budapesten, ahol kapok japsperes premiumot, és flashelnek is! Ha valaki esetleg tud, akkor várok pmet!
Köszi.. -
Jah !! A játékoknál meg még szarabbul!!Nem ott játszol neten ahol akarasz!!
-
Téged se szeretnélek megbántani,de a használt piac semmit nem termel.Spec nekem eddig 1 eredeti megvett saját játékom volt a többi mind használt,cserélt,kölcsön game.Szal pont senki nem járt vele jól rajtam kivül.És végül is én se nagyon,ha jol belegondolok,mert esetleg ingyen is lehetett volna. -
Sziasztok! Lehet lesz most egy gagyi kérdésem, de hogyan működik az "internet" a Boxon? Úgy mint PC-n, vagy csak a Live jelenti az internet kapcsolatot, ahol a barátaiddal MSN-ezhetel, és játszhatol? -
Az SG 90%a meg warezol, na most melyik a jobb? nem mintha igazad lenne, de nem kell állalánosítani és nem te vagy a dicső lovag:) én adok veszek, és azért adom el hogy új játékot vegyek, persze van amikor használtat veszek, de ezzel nincs semmi gond, a használtpiac jó dolog főleg konzolon mert termeli a bevételt, a warez meg semmilyen szinten nem. -
Nem bántás kép,de ha warezolsz,akkor minek veszed meg az eredeti játékot is!Értelme nem sok van szal... -
Megint helyben vagyunk úgylátom. :\ -
Dehogy, nem is ez a lényege. Én warezolok is, de amik tényleg érdekelnek azokat megveszem, hivatalos forrástól, nem gagyi játékaimról meg vateráról. Ha a fejlesztők/kiadók szemszögéből nézzük, akkor én jobban támogatom a játékipart, mint az aki 1000. kézből veszi meg a szoftvert. Állandóan ez a szájbakúrt duma ment itt régebben, hogy játékokat meg kell venni és akkor a fejlesztőknek lesz pénzük még újabb és jobb játékokat csinálni, erre az sg fele ha vesz is játékot tuti negyedkézből, amitől az egész fejlesztők munkájának honorálása elhasal. Erről ennyit. -
Igen ez nagyon jó lenne!!!Gondolkodjunk kicsit!!!
MS-ék meghozzák a döntést,mátol csak liven lehet játékot vásárolni,és hdd-n tárolni.Ergo mindenki muszálybol vesz live-t,plusz hdd-t a boxhoz(ha nem volt).Ms-éknek nagy bolt ez tény.A lényegesebb viszont az hogy használt játék mint olyan nem létezik majd. -
Unreal1942 #67418 Túl nagy az arc 
Javasolnék egy személyes találkozót ahol bővebben is kifejthetnéd a véleményedet. Itt részemről be van fejezve mert csak felesleges szájtépés.